Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελληνικό firmware υπάρχει. Αναβάθμιση των ελληνικών, όπως διάβασες και στο προηγούμενο ποστ δεν έχει βγει και, όπως φαίνεται δεν πρόκειται να βγει. Το αν αξίζει, είναι υποκειμενικό. Άποψή μου, πήγαινε σε ένα μαγαζί, δούλεψέ το λίγο, ώστε να πάρεις μια γεύση, και ζύγισε τα υπέρ και τα κατά του.

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν προκειτε να βγει ποτε ελληνικο firmware και μαλλον θα αργησει να βγει και σε αλλη χωρα κατι πιο καινουριο να το βαλουμε...

http://filepig.org/download/xmedia_recode/tech/

βρηκα αυτο το προγραμα για μετατροπη αρχειων βιντεο σε format για το HD (640x360) , εχει και επιλογη για αυξηση του ηχου στο βιντεο για αυτους που γκρινιαζουν :angry: οτι τα ηχεια του HD δεν ειναι δυνατα

Αυτο το πραμα προειδοποιει οτι τελειωνει η μπαταρια; :ninja:

Απο χτες ειμαι με μια γραμμη εχοντας κανει αρκετη χρηση και δεν το εχω φορτισει απο την Κυριακη :lol:

Άντε πάλι κατεστραμμένα εικονίδια (αυτά με τον κεραυνό στη μέση) στην Έκθεση. Αυτή τη φορά από το Asphalt4. Κι ενώ την πρώτη φορά που μου τα έβγαλε είχα βάλει κι εγώ το χεράκι μου, τώρα δεν έκανα απολύτως τίποτα.

Την πρώτη φορά για να φύγουν έκανα hard reset. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος ή έχετε βρει κάτι άλλο; Δεν θέλω να τα περνάω όλα από την αρχή γι' αυτό ρωτάω. Αν δημιουργήσω τώρα ένα αντίγραφο μέσω του PC Studio και το περάσω μετά το format, θα μου βγάλει πάλι τα εικονίδια στην έκθεση;

Και εγώ είχα πρόβλημα...με το να κάνεις backup και format μετά, το πρόβλημα δεν λύνεται...το είχα δοκιμάσει...εμένα έφυγαν αφού έκανα backup και μετά περνώντας μαγειρεμένο firmware...όταν ξαναέκανα μετά restore τα αρχεία το πρόβλημα είχε διορθωθεί..
Αντώνης

Έχω το εξής πρόβλημα, στη συνδεσιμότητα/Ασύρματο Lan όταν συνδέομαι με ένα wifi δίκτυο μετά δεν μπορώ με τίποτα να αποσυνδεθώ από αυτό (ακόμα και όταν απομακρύνομαι από το ασύρματο ρούτερ), ούτε να συνδεθώ με άλλο wifi δίκτυο αφού με βγάζει μήνυμα αποσυνδεθείτε πρώτα, ξέρει κανείς τι φταίει και πώς μπορω να το διορθώσω ?

Υ.Γ. Μόνο με επαννεκίνηση εξαφανίζεται το δίκτυο που ήμουν συνδεδεμένος

Έχω το εξής πρόβλημα, στη συνδεσιμότητα/Ασύρματο Lan όταν συνδέομαι με ένα wifi δίκτυο μετά δεν μπορώ με τίποτα να αποσυνδεθώ από αυτό (ακόμα και όταν απομακρύνομαι από το ασύρματο ρούτερ), ούτε να συνδεθώ με άλλο wifi δίκτυο αφού με βγάζει μήνυμα αποσυνδεθείτε πρώτα, ξέρει κανείς τι φταίει και πώς μπορω να το διορθώσω ?

Υ.Γ. Μόνο με επαννεκίνηση εξαφανίζεται το δίκτυο που ήμουν συνδεδεμένος

Oυτε αν κλεισεις το LAN απο τη συνδεσιμοτητα;

Πώς κλείνεις το Lan απο τη συνδεσιμότητα? οι μόνες επιλογές στις ρυθμίσεις μου είναι

α) Προβολή διαθεσιμ. WLAN έχω βάλει Ποτέ (και παρόλα αυτά πάλι εμφανίζονται τα διαθέσιμα δίκτυα από μόνα τους χωρίς αναζήτηση, ακόμα και όταν κάνω επενεκκίνηση)

β) Τεστ συνδεσιμοτ. με Διαδ. έχω βάλει ερώτηση κάθε φορά

Ρυθμίσεις - Συνδεσιμότητα - Διαχείριση Συνδέσεων και βλέπεις ποια σύνδεση είναι ενεργή. Πατάς πάνω της και επιλέγεις αποσύνδεση.

Έτσι ακριβώς είναι στα 5800, 5530 και Ν97. Στο HD δεν είμαι σίγουρος αν αυτή είναι η ακριβής διαδρομή.

Η ίδια ακριβώς είναι, το ίδιο ακριβώς κάνω και δεν γίνεται τίποτα, δεν αποσυνδέται απο την επιλεγμένη σύνδεση.

Μια άλλη λύση είναι να αλλάζεις το προφίλ σε Εκτός Σύνδεσης και μετά πάλι στο Γενικό.

Και μια ακόμη λύση θα ήταν να έβγαινε νεώτερη έκδοση λογισμικού για την ελληνική αγορά που να διόρθωνε αυτά τα ηλίθια bugs.

Και μια ακόμη λύση θα ήταν να έβγαινε νεώτερη έκδοση λογισμικού για την ελληνική αγορά που να διόρθωνε αυτά τα ηλίθια bugs.

Το άλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρετε?:lol:

Κάπως έτσι γελάνε και στη SAMSUNG μαζί μας, ελληνική αναβάθμιση....σαν ανέκδοτο μας αντιμετωπίζουν.

καλημεραστο φορουμ. θελω να σας ρωτησω κατι για την οθονη του ι8910.καποιες φορες οταν το εχω και το επεξεργαζομαι πολυ ωρα αρχιζει στην οθονη και τα pixel αρχιζουν καιαλλαζουν χρωμα σαν να εχουν καει. εχει συμβει σε κανεναν αυτο

παιδιά το έδωσα το τηλέφωνο. έχω δύο επιλογέs, να πάρω κάτι άλλο αλλά ποιό; ή να πάρω το ίδιο καινούριο ρισκάρονταs αν θα έχει καμμένα pixels. τι να κάνω βοηθείστε...

παιδιά το έδωσα το τηλέφωνο. έχω δύο επιλογέs, να πάρω κάτι άλλο αλλά ποιό;

Εγω αν το πουλουσα θα επαιρνα αυτο

Παιδιά, θα σας υπενθυμίσω ότι στο παρόν θέμα μιλάμε αποκλειστικά για το i8910. Προσοχή λοιπόν μην βγούμε εκτός θέματος.

Εγινα και εγω κατοχος αυτης της πολυδιαστατης κινητο-μηχανης εδω και μια εβδομαδα και της εχω βγαλει το λαδι στις δοκιμες ..........και στα τεστ..

Προσωπικα συμπερασματα

Αψογο μηχανημα απο ποιοτητα κατασκευης

Φοβερη οθονη απεικονησης που ειναι και το πιο μεγαλο της ατου!!

Ευκολος χειρισμος εικονικου πληκτρολογιου με πολυ καλη αναταποκριση

Πολυ καλο GPS με γρηγορο κλειδωμα δορυφορων

Πολυ καλες φωτογραφιες για κινητο ισαξιες compact μηχανων

Μεγαλη μνημη που ειναι κατι βασικο και επισης στα θετικα το οτι ειναι επεκτασιμη

Επισης κατα την γνωμη μου ειναι κατι το πολυ θετικο το οτι μπορεις να αλλαξεις το firmware kai να βαλεις μια αλλη rom (εστω και απο μη επισημα μερη) .

Αυτο βεβαια δεν συνεπαγεται στο οτι κανω τον δικηγορο του διαβολου για την αντιπροσωπεια της SAMSUNG ΕΔΩ που μαλλον εχουν ανταποκριση και ρυθμους ελληνικου δημοσιου...:zzz::zzz::zzz::zzz::zzz:

Τωρα για την Πρωτοποριακη δυνατοτητα του κινητου που χρησιμοπουν στις διαφημησεις τους

σχετικα με την δυνατοτητα εγγραφης HD VIDEO 720p στα 25 fps....θα ελεγα : ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ......ΝΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ειναι HD 720p ..αλλα....οσα βιντεο και να τραβηξα κανενα δεν ξεπερασε τα 22fps με αποτελεσμα οταν το κινεις κατα την εγγραφη βιντεο να υπαρχει μια θολουρα και ενα ανεπαισθητο σπασιμο στην ροη των καρρε.

Την μεγαλυτερη απατη απο μερια τους θεωρω το γεγονος οτι το demo video με το ελικοπτερο που υπαρχει μεσα και που ολοι οσοι το βλεπουν χαζευουν απο την ευκρινεια του ειναι τραβηγμενο στα 30 fps.

Eχω ψαξει αρκετα αλλα δεν εχω βρει κανενα τροπο στο να καταφερω να ανεβασω τα frames οταν κανω εγγραφη video διατηρωντας παραλληλα και την αναλυση εγγραφης στα 720p.

Eδω πιστευω ειναι και το αδυναμο σημειο της Εταιριας διοτι υποσχεται και διαφημιζει μια δυνατοτητα που στην ουσια δεν υποστηριζεται απο την συσκευη(προς το παρων).

Κατα τα αλλα το video που τραβαει ειναι ποιοτηκωτερο ολων των αλλων κινητων που ειχα στην κατοχη μου nokia,sony,lg,mio,htc ακομα και βιντεοκαμερων που εχουν αναλυσεις 800,000pixels.

Στο θεμα εφαρμογων πιστευω θα βρειτε αρκετες για να καλυψετε τις αναγκες σας...βεβαια τα windowsmobile υπερισχυουν σε αυτον τον τομεα ακομα.

Ωστοσο με αρκετες αλλαγες rom που εκανα καταφερα να βρω μια πολυ καλη που ανεβαζει τον πηχη στην αξια του κινητου σαν συσκευη(οχι στο θεμα εγγραφης του βιντεο ομως ακομα δυστυχως).

Αλλα και στο htc-shift που εχω εχει περασει εναμισυ χρονος και ακομα ανακαλυπτω νεες δυνατοτητες του μεσα απο νεες rom που δημιουργουν καποια ατομα με παθος και οχι η ιδια η εταιρια....ωποτε δεν απελπιζομαι για το κινητο αυτο...πιστευω πως δεν εχουν αξιοποιηθει ολες οι δυνατοτητες του ακομα.

Προσωπικα δεν εχω μετανιωσει για την αγορα του ..πιστευω πως ειναι μια πολυ δυνατη συσκευη με πολλες δυνατοτητες ...και κινητο συν της αλλης:happy:

Απλα θελει ψαξιμο αρκετο και διαβασμα για να αντιμετωπισουμε τα διαφορα προβληματα και αποριες που μας δημιουργουνται στην πορεια..

Αλλα εξαλλου για αυτο ειμαστε ολοι εμεις εδω...να βοηθουμε ο ενας τον αλλο και να ξεπερνουμε τα εμποδια μαζι.....

Μπορει καποιος που δεν εχει το προβλημα του φυσημτος κατα την εγγραφη βιντεο να μου δωσει καποιες τιμες ?

μπαινοντας στο κρυφο μενου *#0002*28346# - μετα 3 Records”

τις τιμες απο το MAIN MIC (KAI TIS 2)

TO HS MIC(KAI TIS 2)

TO CAMCORDDSP_AMR(KAI TIS 2)

KAI TO CAMCORDARM_AMR(KAI TIS 2)

Μπορει καποιος που δεν εχει το προβλημα του φυσημτος κατα την εγγραφη βιντεο να μου δωσει καποιες τιμες ?

μπαινοντας στο κρυφο μενου *#0002*28346# - μετα 3 Records”

τις τιμες απο το MAIN MIC (KAI TIS 2)

TO HS MIC(KAI TIS 2)

TO CAMCORDDSP_AMR(KAI TIS 2)

KAI TO CAMCORDARM_AMR(KAI TIS 2)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2892620#post2892620

φιλε μου καλοριζικο μια ερωτηση

wallpaper Μπορεις να εχεις διαφορετικα στις 3 οθονες που εχει οπως γινεται στο Pixon ή οχι?

(εννοω αυτες που ενεργοποιουνται με τα widgets ενεργα οχι δεξια που βγαζει στο μενου

και αριστερα στις επαφες...)

Αυτο δεν το εχω τσεκαρει ακομα φιλε μου,,,ισως να γινεται με την εγκατασταση εφαρμογης καποιου θεματος μεσα απο τις ρυθμισεις->προσωπικο->θεματα

Σε ευχαριστω φιλε μου

Το θεμα αυτο το εχω διαβασει

Αλλα θα ηθελα να μου πειτε οσοι μπορειτε ποιες ακριβως τιμες εχετε εσεις στις δικες σας συσκευες αν δεν σας κανει κοπο.

Και παλι ευχαριστω

Ωστοσο με αρκετες αλλαγες rom που εκανα καταφερα να βρω μια πολυ καλη που ανεβαζει τον πηχη στην αξια του κινητου σαν συσκευη(οχι στο θεμα εγγραφης του βιντεο ομως ακομα δυστυχως).

Φίλε ποιά rom έβαλες, κάποιες λεπτομέρειες για αυτή? υποστηρίζει ελληνικά στα μενού, μηυνύματα κτλπ?

Φίλε ποιά rom έβαλες, κάποιες λεπτομέρειες για αυτή? υποστηρίζει ελληνικά στα μενού, μηυνύματα κτλπ?

Εχω βαλει την εξης ROM : I8910HX1.5_Big_LANGUAGE_PACK_II java 2,02 version γραμμενη απο τον hyperx βασισμενh στο καινουργιο κινεζικο firmware China II3 .

Ειναι η καλυτερη απο οσες εχω δοκιμασει με πληρη υποστηριξη της ελληνικης γλωσσας.

Μπορεις να την κατεβασεις απο εδω :http://www.megaupload.com/?d=J1CDX7PK την

I8910HX1.5_Big_LANGUAGE_PACK_II

και απο εδω http://omniahd.skendy.com/i8910HX1.5_java_10.10.09.rar την I8910HX1.5_HaX_II3. την οποια θα δοκιμασω σημερα .

Επισης με αυτη την ROM(I8910HX1.5_Big_LANGUAGE_PACK_II ) μπορεις να περασεις εφαρμογες java και να τις τρεξεις ανετα.(μιλαω για την java 2,02 version)

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD