nektaria Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Γεια σας , είμαι σχετικά καινούριος στο φορουμ και θα ήθελα να σας κάνω τοις εξής ερωτήσεις , επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω . 1. Η αποκριση της αφής είναι καλή όπως του iPhone ? 2. Το Ίντερνετ του είναι καθόλου καλό ? 3. Ο ήχος από τα ακουστικά είναι δυνατός ? 4. Η αναπαραγωγή βιντεου είναι καλύτερη από αυτή του iPhone ? 5. Αναβάθμιση μέσω wifi γίνετε ? καλησπερα. 1. δεν ειχα ποτε iphone αλλα σε σχεση με αλλες οθονες αφης ειναι πολυ καλυτερο. 2. με την ελληνικη ρομ ειναι χαλια. σε πεταει συνεχεια εξω. με την τελευταια ρωσικη που εχω βαλει βελτιωνετε πολυ και γινετε αρκετα καλο. 3. ειναι πολυ καλος και δυνατος. 4. και μονο που μπορεις να βαλεις avi αρχειο (χωρις καμια μετατροπη ) με εξωτερικο υποτιτλο srt νομιζω οτι το κανει καλυτερο. και μεγαλυτερη οθονη μη ξεχναμε. 5. μεχρι και με την τελευταια ιταλικη οχι. δες εδω http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=14855 για μια custom ρωσικη ελπιζω να βοηθησα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Ναι ευχαριστώ για την απάντηση . Είχα το iPhone για αρκετές μέρες , και έχω το iPod touch , για να περνάω την ώρα μου. Και σκέφτομαι γι αυτό το κινητό επειδή πιστεύω είναι καλύτερο από το iPhone . Από ένα κινητό ζητάω να έχει μεγάλη και καλή οθόνη, με μεγάλη ανάλυση , να μπορώ να γράφω σχετικά εύκολα μήνυμα , να έχει καλή αναπαραγωγή βιντεου, καλός ήχος και καλή κατασκευή . Ωσο για gps Και πολλές εφαρμογές δεν με ενδιαφέρουν . Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Μήπως δεν κατάλαβαν το πρόβλημα; Μήπως νόμιζαν ότι τα λευκά πιξελς που τους είπες ότι είναι ο θόρυβος που είναι φυσιολογικός σε νυχτερινή λήψη; Τους εξήγησες ότι είναι πρόβλημα του αισθητήρα cmos της κάμερας και ότι είναι στο ίδιο σημείο όπου και να γυρίσεις την κάμερα; Για την ακρίβεια είναι τα λεγόμενα hot pixels. Εγώ που το πήγα στην βονταφον και πήγα και ρώτησα την περασμένη εβδομάδα μου είπαν ότι εγκρίθηκε αντικατάσταση και περιμένουν να τους έρθει συσκευή στο κατάστημα για να μου την αντικαταστήσουν γιατί δεν είχαν άλλη να μου δώσουν. Και στην Samsung όταν είχα πάρει τηλέφωνο πριν το στείλω για να τους ρωτήσω μου είπαν ότι είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να το κάνει, δεν είναι προβλεπόμενη λειτουργία της συσκευής και πρέπει να αντικατασταθεί αφού είναι καινούριο για αυτό και το έστειλα, το μόνο που φοβόμουνα ήταν μήπως δεν διαπίστωναν την βλάβη οι τεχνικοί της Samsung μιας και δεν είναι τόσο ευδιάκριτο πρόβλημα. Μπραβο στο καταστημα της vodafone στην Ροδο.Εννοειται οτι τους το εξηγησα και μαλιστα το εδειξα και στον προισταμενο τους και εκεινος προκλητικα μου ελεγε οτι δεν το εβλεπε. Εκεινος δε με παρεπεμψε στην omnitech για να φυγει απο πανω τους το φταιξιμο. Τωρα το εχω ακομα στο service και μαλλον θα γινει αλλαγη πλακετας.Ελπιζω μετα την αλλαγη(αν γινει) να μην το κανει! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Ρε παιδιά,πού τις βλέπετε τις λευκές κουκκίδες;:p Σε 3 Omnia HD που το παρατήρησα(ένα εκ των οποίων το δικό μου και τ'άλλα 2 δύο γνωστών μου)δεν το παρουσίαζαν.Σημειωτέον,τα 2 απ'αυτά είναι αγορασμένα την 1η εβδομάδα κυκλοφορίας και το 3ο αγορασμένο περίπου 1 μήνα μετά.Δεν υπάρχει όμως σε κανένα αυτό που αναφέρετε.Μήπως είναι πρόβλημα συγκεκριμένης παρτίδας και όχι γενικότερο; :confused: Φυσικά και δεν είναι γενικότερο το πρόβλημα. Ούτε το δικό μου έχει πρόβλημα. Εξάλλου πρόσεξε ότι συγκεκριμένοι είναι πάντα αυτοί που μιλούν για πρόβλημα και όχι διαφορετικοί. Δυστυχώς έπεσαν σε αστοχία υλικού... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Παιδια, ψαχνω που να παω, μετα απο Ν95. Ενα προβλημα που ειχα ηταν οτι στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ δεν μπορουσα να κανω Επιλογη->Αντιγραφη->Επικολληση π.χ. μιας διευθυνσης. Στο i8910HD μπορω να το κανω; Το GPS λειτουργει offline; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Λειτουργεί. Και εδώ δεν γίνεται να επιλέξεις κείμενο ή διεύθυνση κατευθείαν μέσα από την σελίδα. Πρέπει να επιλέξεις να αποθηκεύσεις μια σελίδα ως σελιδοδείκτη και μετά να επιλέξεις την διεύθυνση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Για το GPS ξερεις κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bugyman Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Παιδια, ψαχνω που να παω, μετα απο Ν95. Ενα προβλημα που ειχα ηταν οτι στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ δεν μπορουσα να κανω Επιλογη->Αντιγραφη->Επικολληση π.χ. μιας διευθυνσης. Στο i8910HD μπορω να το κανω; Το GPS λειτουργει offline; Εγώ πήγα από το ν95 στο ι8910 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Με το νέο Opera Mini 5 (beta) μπορείς να κάνεις αντιγραφή και επικολληση κειμένου ή διευθύνσεων μέσα από μια ιστοσελίδα, αν και η διαδικασία δεν είναι όσο απλή θα έπρεπε, εξαιτίας των περιορισμών του λειτουργικού symbian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Φυσικά και δεν είναι γενικότερο το πρόβλημα. Ούτε το δικό μου έχει πρόβλημα. Εξάλλου πρόσεξε ότι συγκεκριμένοι είναι πάντα αυτοί που μιλούν για πρόβλημα και όχι διαφορετικοί. Δυστυχώς έπεσαν σε αστοχία υλικού... :( Ειναι αληθεια αυτο. Ειμασταν οι ατυχοι που μας επεσε ελλατωματικη παρτιδα αλλα εδω μιλαμε για την αντιμετωπιση που ειχαμε απο την μαμα samsung που δεν λεει να παραδεχτει οτι η συσκευη ειναι ελλατωματικη.Εμενα αυτο ειναι το παραπονο μου απο την samsung και οχι απο το κινητο! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Ειναι αληθεια αυτο. Ειμασταν οι ατυχοι που μας επεσε ελλατωματικη παρτιδα αλλα εδω μιλαμε για την αντιμετωπιση που ειχαμε απο την μαμα samsung που δεν λεει να παραδεχτει οτι η συσκευη ειναι ελλατωματικη.Εμενα αυτο ειναι το παραπονο μου απο την samsung και οχι απο το κινητο! Σε καταλαβαίνω, φίλε μου. Αν όμως επιμείνεις με τον κατάλληλο τρόπο, θα πετύχεις το σκοπό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 καλημερα σε ολους, ειμαι και γω νεος χρηστης του τηλεφωνου. Προερχομαι απο ΟΜΝΙΑ Ι900. Μια ερωτηση: η ποιοτητα συνομιλιας σε σχεση με το ΟΜΝΙΑ Ι900 ειναι απαραδεκτη. Ουτε με ακουν καλα ουτε ακουω καλα τους αλλους. Πλεον σκεφτομαι να το πουλησω καθαρα και μονο για αυτο. Αν δε μπορεις να το χρησιμοποιησεις για επικοινωνια τοτε τι κινητο ειναι? Εχετε την ιδια εντυπωση? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sani_boy Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 ελεος ρε vodafone ελεος. περνω σημερα παλι τηλεφωνο καθως συμπληρωθηκαν 2βδομαδες απο τοτε που το πηγα(doa) και μου λενε ακομα το περιμενουμε.ρε παιδια εδωσα 600ευρω και ακομα δεν ξερετε ποτε θα το εχετε? 2βδομαδες μετα? δηλαδη φταιω που νευριαζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kegha Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 ρε οαιδια να ρωτησω κατι...δεν θυμαμαι αν εχει αναφερθει ξανα, μπορουμε να ορισουμε τον opera mini 5 σαν deufult browser? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 καλημερα σε ολους, ειμαι και γω νεος χρηστης του τηλεφωνου. Προερχομαι απο ΟΜΝΙΑ Ι900. Μια ερωτηση: η ποιοτητα συνομιλιας σε σχεση με το ΟΜΝΙΑ Ι900 ειναι απαραδεκτη. Ουτε με ακουν καλα ουτε ακουω καλα τους αλλους. Πλεον σκεφτομαι να το πουλησω καθαρα και μονο για αυτο. Αν δε μπορεις να το χρησιμοποιησεις για επικοινωνια τοτε τι κινητο ειναι? Εχετε την ιδια εντυπωση? ευχαριστω Εγώ προσωπικά στο θέμα λήψη/ποιότητα συνομιλίας δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε σχέση με άλλα τηλέφωνα..Και δε φταίει η κάλυψη δικτύου.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkrom Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Τελικά το πήρα σήμερα το κινητό ολοκαίνουριο. Το φορτίζω τώρα και μετά θα του κάνω ένα εξονυχιστικό έλεγχο να δω αν είναι όλα εντάξει. Παράθεση DiMkRoM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisgr_13 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Εγώ προσωπικά στο θέμα λήψη/ποιότητα συνομιλίας δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε σχέση με άλλα τηλέφωνα..Και δε φταίει η κάλυψη δικτύου.. ;) παντως αυτο το θεμα ειναι ενα απο τα δυο για τα οποια ειμαι χαρουμενος που εχει το κινητο..ισως ηταν πολυ χαλια το προηγουμενο μου..δεν ξερω, αλλα ακουω πλεον πεντακαθαρα (αν με ακουν δεν ρωτησα, αλλα δεν ειχε καποιος παραπονο οτι δεν με ακουγε καλα :p ) και το αλλο πολυ καλο ειναι η μπαταρια του που μεχρι στιγμης τα παει περιφημα!! το φορτισα το σαββατο το βραδυ και εχω κανει και πανω απο μια ωρα gps απο τοτε και ακομη να τελειωσει! μακαρι να συνεχισει ετσι!:) Παράθεση Nokia 6110 -> Nokia 3310 -> Sony Ericsson t68i -> Samsung E715 -> Nokia 6230i -> Sony Ericsson W880i -> Samsung Omnia HD i8910 -> HTC One -> OnePlus 3T -> OnePlus 8 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawasutra Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Το GPS λειτουργει offline; Τι εννοείς με το offline φίλε? Παράθεση Αντώνης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisgr_13 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Τι εννοείς με το offline φίλε? μαλλον θα εννοει χωρις 3G και η απαντηση ειναι οτι ναι λειτουργει και εκτος συνδεσης Παράθεση Nokia 6110 -> Nokia 3310 -> Sony Ericsson t68i -> Samsung E715 -> Nokia 6230i -> Sony Ericsson W880i -> Samsung Omnia HD i8910 -> HTC One -> OnePlus 3T -> OnePlus 8 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 μαλλον θα εννοει χωρις 3G και η απαντηση ειναι οτι ναι λειτουργει και εκτος συνδεσης μαλλον εννοει χωρις να μπει στο ιντερνετ. ναι λειτουργει και ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 μαλλον θα εννοει χωρις 3G και η απαντηση ειναι οτι ναι λειτουργει και εκτος συνδεσης Μαλλον εννοει αν λειτουργει το gps,οταν το κινητο ειναι σε λειτουργια εκτος συνδεσης και η απαντηση ειναι ναι και πως το 3g και η gsm καλυψη χρησιμοποιειται στο agps, οποτε ενδεχομενα θα αργησει να βρει σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xremylos Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 -Στο θέμα gps μετά και από εξονυχιστικό έλεγχο του sygic ,έβαλα την Garmin Mobile XT 5.00.60 και απο χαρτη 3σε1:AutoDrive 1.80,Anavasis 4.13,Bluechart Atlantic 2008 στο i8910 και εσβησα ολα τα άλλα.Πάλι κολλάει το i8910HD στην αναζήτηση του χάρτη,αλλά δε χάνει πλέον το σήμα gps.Το garmin εχει έξυπνο λογισμικο και σε παει σπιτι σου όπως θα πήγαινες και εσυ.Το Ndrive(αν και το πήραμε δώρο με το HD) σε πάει λες και είναι ταρίφας που θελει να στα φάει.Συν τοις άλλοις δε μπορούσε να μου σχεδιάσει διαδρομή προς τη διευθυνση του σπιτιου μου.Και το sygic το ίδιο.Δεν ξέρω τι κόλλημα τρώγανε μόνο στο σπίτι μου.Και μετα απο format και επανεγκατασταση τα ίδια.Αλλά αυτό μπορεί να είναι μονο δικο μου προβλημα.Επιπλέον το sygic,αν και είναι πιο έξυπνο απο το Ndrive, έχει βασικό μειονέκτημα τη μικρή γραμματοσειρα.Για να μη σας κουράζω,άφησα μόνο το Garmin και έχω το κεφάλι μου ήσυχο(και για επαρχία). -Στο θέμα ηχογράφηση το κινητο μας τα σπαει,χθες ηχογραφησα μια διαλεξη στη σχολη και ήταν τέλεια η απόδοση. -Δοκίμασα ένα πρόγραμμα που λειτουργει σαν αυτοματος τηλεφωνητης αλλά δε δούλευε καλα στο HD.Συν τοις αλλοις οταν έπαιζε το μηνυμα του τηλεφωνητη δεν εκανε mute στο μικροφωνο και σε ακουγανε.Spy στο κινητό σου δηλαδή!Το απεγκατεστησα σε χρονο dt.Γενικώς δυσκολευομαι να βρω καλες και χρησιμες εφαρμογες.Για να βάλω τα ρώσικα κτλ firmware δε το συζητάω,αρκετά έπαιξα και μανουριάστηκα με τα gps!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 -Γενικώς δυσκολευομαι να βρω καλες και χρησιμες εφαρμογες http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=14589 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoureki4 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 υπαρχει περιπτωση το προβλημα με τα λευκα pixels στο βιντεο να διορθωνεται με αλλαγη rom(ιταλικη,ρωσικη κλπ)?το εχει δοκιμασει κανενας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpara6 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 καλησπερα. 1. δεν ειχα ποτε iphone αλλα σε σχεση με αλλες οθονες αφης ειναι πολυ καλυτερο. 2. με την ελληνικη ρομ ειναι χαλια. σε πεταει συνεχεια εξω. με την τελευταια ρωσικη που εχω βαλει βελτιωνετε πολυ και γινετε αρκετα καλο. 3. ειναι πολυ καλος και δυνατος. 4. και μονο που μπορεις να βαλεις avi αρχειο (χωρις καμια μετατροπη ) με εξωτερικο υποτιτλο srt νομιζω οτι το κανει καλυτερο. και μεγαλυτερη οθονη μη ξεχναμε. 5. μεχρι και με την τελευταια ιταλικη οχι. δες εδω http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=14855 για μια custom ρωσικη ελπιζω να βοηθησα :) Θα ήθελα να ρωτήσω πως περνάμε άλλη ρομ στο κινητό; Από ότι είδα, η ρωσική ρομ με ελληνικά που μεγειρεύτηκε, είναι καλή...την κατέβασα απο το λινκ αλλά δεν ξέρω πως να την περάσω..με μαζική αποθήκευση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Συγγνωμη που το ρωταω για εκκατομυριοστη φορα, μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ για τον οδηγο εγκαταστασης εφαρμογων? (unsigned) ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts