fanatikos Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Προς γνώση και "επιμόρφωση" μερικών. Το μεταφέρω αυτούσιο από το νήμα του NOKIA E55. Αποτελεί απάντηση φίλου σε πρόβλημα ενός ιδιοκτήτη του νεότατου και πολυδιαφημησμένου Ε55. Ομολώ ότι και εγώ ενδιαφέρομαι για το Ε52 μόνο και μόνο για την εξωφρενική αυτονομία που του δίνουν. Τες πα. Το μύνημα (#294) είναι το παρακάτω. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" Πριν κάνεις οτιδήποτε, δοκίμασε ένα full hard reset και αν εξακολουθεί να σου παρουσιάζει ανάλογα προβλήματα μετά από αυτό και δίχως να έχεις εγκαταστήσει τυχόν ασύμβατες ή προβληματικές εφαρμογές, να το πας πίσω τρέχοντας. Για να σου δώσω ένα μικρό ιστορικό, το πρώτο E55 που πήρα από το Πλαίσιο πριν λίγες ημέρες παρουσίαζε αντίστοιχα προβλήματα με το δικό σου, όπως τυχαία restarts, μηνύματα ανεπάρκειας μνήμης και πλήρη κολλήματα που ο μόνος τρόπος επανέναρξης ήταν η αφαίρεση της μπαταρίας ή και της SIM, πράγμα που ολοφάνερα υποδείκνυε hardware memory issues. Μετά από τρεις ώρες αναθεματίσματος και λίγο πριν το πετάξω από το παράθυρο, το επέστρεψα στο Πλαίσιο που για καλή μου τύχη είχε ετοιμοπαράδοτο ένα δεύτερο E55 με το οποίο αντικατέστησαν το δικό μου ως DOA (δεν ήταν ιδιαίτερα ευτυχείς με την αντικατάσταση αλλά φαίνεται κατάλαβαν από τη φάτσα μου πως λόγω νεύρων δεν σήκωνα και πολλά - πολλά). Αυτό το δεύτερο E55 δεν παρουσίασε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα, κανένα κόλλημα και κανένα restart κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες δοκιμών και χρήσης. ΥΓ. Καθώς είναι η τρίτη φορά που μου συμβαίνει σε Nokia phone, θα ήθελα πολύ να "στολίσω" για ακόμα μια φορά την Nokia για τον ανύπαρκτο ...ποιοτικό της έλεγχο, αλλά αντιμετωπίζοντας πολύ σοβαρότερα προβλήματα ποιότητας με το "overhyped" iPhone 3GS προτιμώ να σιωπήσω, καθώς η πλήρης έλλειψη κατασκευαστικής ποιότητας και κάθε μορφής ποιοτικού ελέγχου καθώς και η "κινεζοποίηση" της παραγωγής φαίνεται πως είναι μάστιγα της εποχής και όχι αποκλειστικό "προνόμιο" συγκεκριμένης εταιρείας. """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" Αν δεν θεωρείται αποδεκτό από τους μοντεράτορες (το copy - paste) μπορούν να το διαγράψουν. Νομίζω όμως, ότι είναι μια πραγματικά θετική παρατήριση στο πραγματικό γεγονός της υποβάθμισης του ποιοτικού ελέγχου των συσκευών. Το υστερόγραφο λέει πολλά, και πραγματικά συμφωνώ απόλυτα με τον γράφοντα!:!: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Θέλως απλώς να υπενθυμίσω ότι το να φωνάζουμε για ποιο λόγο το Αρένα είναι κακό κινητό, ουσιαστικά δεν προσφέρει κάτι πρόσφορο.Και στις 2 περιπτώσεις των παιδιών εδώ που είναι απογοητευμένοι από το κινητό τους, προφανώς πρόκειται για ελαττωματικές συσκευές.Σε όλα τα κινητά, ανεξαρτήτως κατασκευαστή, κάποια θα βγουν ελαττωματικά, και δόξα τω θεώ, η LG σε σχέση με άλλους, τα πάει καλά σε αυτόν τον τομέα,με την έννοια ότι δεν έχουν αναφερθεί εδώ τουλάχιστον, τόσα πολλά παράπονα. Για όλα τα άλλα προβλήματα, τα περισσότερα έχουν διορθωθεί με αναβαθμίσεις.Όταν ένα κινητό έχει πρόβλημα με διαχείριση ήχου και εικόνας και η αναβάθμιση δε στρώνει τίποτα, τότε μιλάμε για ελαττωματική συσκευή-δεν είναι η πραγματική εικόνα σαφώς αυτή για το Αρένα.Αυτά από μένα και προκαταβολικά σας λέω ότι σε περίπτωση εκτροχιασμού, θα επέμβω. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Σωστό. Δεκτό και το εντίτ στο προηγούμενο μύνημα! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Mεταφέρθηκαν τα τελευταία posts στο αντίστοιχο θέμα Ευχαριστώ. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Ανακάλυψα 2 κολπάκια. Αντί να ψάχνω στις επαφές για να ξαναπάρω κάποιο τηλέφωνο, αρκεί να κρατήσω πατημένο για λίγο το πράσινο τηλεφωνάκι κάτω αριστερά και αυτόματα καλεί την τελευταία κλήση μου. Στο αρχικό μενού με τα πολλά εικονίδια, αν κρατήσω το τηλέφωνο σε οριζόντια θέση μπορώ να αλλάξω θέσεις στα εικονίδια σύροντάς τα. Απλά τα ακουμπάς και τα σέρνεις σε νέα θέση. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο όταν κρατάει κάποιος το τηλέφωνο κάθετα και θέλει τα χρήσιμα είκονίδια σε πρώτη θέαση. Πολύ χρήσιμα. Thnx! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Καλημέρα. Έχω την συσκευή από την τεταρτη και θα ήθελα να επισημάνω κάποιες παρατηρήσεις. 1. Έκλεισε 2-3 φορες μονο και άνοιξε ξανά. 2. Η μπαταρία του κρατάει με χρήση λίγο πάνω από την κανονική περίπου 14 ώρες. 3. Έχει την version ΚΜ900AT_V10b πρέπει να κάνω update firmware? Tnks Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Καλημέρα. Έχω την συσκευή από την τεταρτη και θα ήθελα να επισημάνω κάποιες παρατηρήσεις. 1. Έκλεισε 2-3 φορες μονο και άνοιξε ξανά. 2. Η μπαταρία του κρατάει με χρήση λίγο πάνω από την κανονική περίπου 14 ώρες. 3. Έχει την version ΚΜ900AT_V10b πρέπει να κάνω update firmware? Tnks 1. Τώρα που το λες, θυμάμε και εγώ ότι με την 10b μου είχε κάνει και εμένα ένα - δυο reset. Αν θυμάμε καλά μέσα στον κατάλογο μου το είχε κάνει. Ψάχνοντας κάποιο όνομα. Με την 10c μέχρι στιγμής είναι σταθερό.:p 2. Θέλει 2-3 κύκλους για να αρχίσει να αποδίδει. Πλήρη εκφόρτηση, πλήρη φόρτηση. Εμένα τουλάχιστον έτσι άρχισε να αποδίδει. Αλλά και πάλι μην φανταστείς ότι θα γίνει τέρας αυτονομίας! :lol: Με την βαριά χρήση (πολύ βαριά είναι αλήθεια) που του κάνω, το βράδυ έχει παραδώσει πνεύμα. Μια μέρα δηλαδή. Σε 3G βέβαια, σε 2G βγάζει άνετα 2 μέρες. 3. Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα, κράτα την. Είναι καλή έκδοση λειτουργικού. Έχει μόνον ένα θέμα με το GPS. Αργεί να lockάρει. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 εγώ είμαι ικανοποιημένος απο το κινητό. Αν ήθελα φώτος, θα έπερνα φωτογραφική. Έχω gps γκαρμίν. Ως ΚΙΝΗΤΟ είναι καλό. Αν θέλετε κάτι άλλο πάρτε λαπτοπ. Το διάλεξα αντί του 5800...σίγουρα με εκείνο θα είχα παραπάνω εφαρμογές κτλπ...αλλά δεν θα είχα το ωραίο design και την ποιότητα υλικών. Αλλά στα 23 μου, νιώθω οτι έχω ξεπεράσει το στάδιο που θα ασχολούμαι με το κινητό και τις εφαρμογές του, πλην των βασικών λειτουργιών του. Με ενδιαφέρει περισσότερο να είναι ωραίο, πρακτικό και μικρό...και οικονομικό. Στη χαλκιδική βρέθηκα σε ανοιχτό χώρο για πρώτη φορά....6 λεπτά να κλειδώσει πρώτη φορά...2 λεπτά τις επόμενες...pas males (έκδοση γερμανική Ο) Αυτό που παρατήρησα είναι οτι ο fm trans δεν λειτουργεί αν το βάλεις να μεταδίδει σε συγκεκριμένη συχνότητα και αφήσεις το ραδιόφωνο να ψάχνει για σταθμό...περνάει την συχνότητα χωρίς να βρει κάτι. Το clarion του αυτοκινήτου είναι δυσλειτουργικό στο να βάλεις συγκεκριμένη συχνότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Αυτό που παρατήρησα είναι οτι ο fm trans δεν λειτουργεί αν το βάλεις να μεταδίδει σε συγκεκριμένη συχνότητα και αφήσεις το ραδιόφωνο να ψάχνει για σταθμό...περνάει την συχνότητα χωρίς να βρει κάτι. Το clarion του αυτοκινήτου είναι δυσλειτουργικό στο να βάλεις συγκεκριμένη συχνότητα. Το καταπληκτικό μας Ε.Σ.Ρ φταίει για αυτό.. (Προσωπική μου πάντα άποψη! Τσάπα λεφτά παιρνουν εκεί μέσα.) Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteris Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Να πω και εγώ την γνώμη μου είναι ένα ΤΗΛΕΦΩΝΟ αυτό είναι ο σκοπός του και με κάποια έξτρα τα οποία είναι πολύ ωραία(3",gps,photo-5mp-wi-fi...)για τα λεφτά του το βρίσκω γενικός καλό(λίγο στην αυτονομία με χαλάει)όσο για το i-phone δεν λέω καλό,αλλά 600 ή το άλλο 700+ευρώ!!Ξερετε τι η/υ παίρνετε χόρια που έχεις τον φόβο μην το χάσεις μην σου πέσει...μετα μην ξεχνατε όσο περισσότερα εχει και ποιο hi εποχής ένα τηλέφωνο μην περιμένετε να δουλεύει απόλυτα χωρίς κολλήματα εδω κολλούσαν τα απλά τηλέφωνα με την ασπρόμαυρη οθόνη οχι τώρα που μόνο καφέ δεν ΚΑΝΟΥΝΕ,μην είμαστε και πλεονέκτες οσο για nokia κ.α αυτά είναι γούστα!!! ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. :D;):D:happy::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Δε μ' αρέσει καθόλου να σβήνω γενικά μηνύματα μελών.Δε θα επιτρέψω όμως να μετατρέψουμε το thread σε πεδίο αντιπαραθέσεων που ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. @unbreak2009: Σου είπα ότι η αρνητική σου άποψη σου για το Αρένα καταγράφτηκε.Δεν υπάρχει κανένα νόημα να το συνεχίσεις.Επίσης δεν υπάρχει νόημα και για άλλους να το συνεχίζουν. Την επόμενη φορά που θα παρεκτραπείτε, θα σβήσω μηνύματα, χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.Ελπίζω ότι έγινα κατανοητός,δε θέλω κανένα σχόλιο και συνεχίζουμε. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 εγώ είμαι ικανοποιημένος απο το κινητό. Αν ήθελα φώτος, θα έπερνα φωτογραφική. Έχω gps γκαρμίν. Ως ΚΙΝΗΤΟ είναι καλό. Αν θέλετε κάτι άλλο πάρτε λαπτοπ. Το διάλεξα αντί του 5800...σίγουρα με εκείνο θα είχα παραπάνω εφαρμογές κτλπ...αλλά δεν θα είχα το ωραίο design και την ποιότητα υλικών. Αλλά στα 23 μου, νιώθω οτι έχω ξεπεράσει το στάδιο που θα ασχολούμαι με το κινητό και τις εφαρμογές του, πλην των βασικών λειτουργιών του. Με ενδιαφέρει περισσότερο να είναι ωραίο, πρακτικό και μικρό...και οικονομικό. Στη χαλκιδική βρέθηκα σε ανοιχτό χώρο για πρώτη φορά....6 λεπτά να κλειδώσει πρώτη φορά...2 λεπτά τις επόμενες...pas males (έκδοση γερμανική Ο) Αυτό που παρατήρησα είναι οτι ο fm trans δεν λειτουργεί αν το βάλεις να μεταδίδει σε συγκεκριμένη συχνότητα και αφήσεις το ραδιόφωνο να ψάχνει για σταθμό...περνάει την συχνότητα χωρίς να βρει κάτι. Το clarion του αυτοκινήτου είναι δυσλειτουργικό στο να βάλεις συγκεκριμένη συχνότητα. Κάτσε μισό λεπτό. Έχεις την επιλογή του fm tr, την ενεργοποιείς αλλά δεν πιάνεις πουθενά το σήμα? Αν προσπαθήσεις να βάλεις χειροκίνητα την συχνότητα στο ραδιόφωνο (ΟΚ είδα ότι είναι προβληματικό, αλλά αν το προσπαθήσεις και την βάλεις) έχεις κενή συχνότητα ή ακούς το κομμάτι με παράσητα? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis32 Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.... ΑΦΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΛΠ, ΒΡΗΚΑ JAVA GAMES!!!!!!!!!!:))) ΤΑ ΚΑΤΑΒΑΣΑ ΣΤΟ PC.ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΧΩ ΟΜΩΣ 3 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ ΜΕ ΤΟ LG PC SUITE lll ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ,ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΡΗ!!!!!!!!!10 ΦΟΡΕΣ ΕΚΑΝΑ RESTART TO PC ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ(LG PC SUITE) ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΛΕΙ''JAVA'' ΤΟ ΠΑΤΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ,ΟΛΑ ΟΚ,ΠΑΤΟΥΣΑ ''ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ'' .ΟΛΑ ΟΚ,ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ GAME ΑΠΟ ΤΟ PC ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΛΟΥΣΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ''ΤΣΑΚ''' ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ................. ΚΑΠΟΙΟΣ,ΚΑΤΙ,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ,ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΞΑΝΑ?...?...?...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Κάτσε μισό λεπτό. Έχεις την επιλογή του fm tr, την ενεργοποιείς αλλά δεν πιάνεις πουθενά το σήμα? Αν προσπαθήσεις να βάλεις χειροκίνητα την συχνότητα στο ραδιόφωνο (ΟΚ είδα ότι είναι προβληματικό, αλλά αν το προσπαθήσεις και την βάλεις) έχεις κενή συχνότητα ή ακούς το κομμάτι με παράσητα? απλά δε λειτουργεί αν μεταδίδει πχ στους 97.1 το κινητό, κενή συχνότητα και με το ραδιόφωνο πατήσεις αναζήτηση. Το περνάει. Σε κανονικό ραδιόφωνο παίζει κανονικά. Δεν γνωρίζω αν έτσι γίνεται γενικά με τα fm transm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.... ΑΦΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΛΠ, ΒΡΗΚΑ JAVA GAMES!!!!!!!!!!:))) ΤΑ ΚΑΤΑΒΑΣΑ ΣΤΟ PC.ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΧΩ ΟΜΩΣ 3 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ ΜΕ ΤΟ LG PC SUITE lll ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ,ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΡΗ!!!!!!!!!10 ΦΟΡΕΣ ΕΚΑΝΑ RESTART TO PC ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ(LG PC SUITE) ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΛΕΙ''JAVA'' ΤΟ ΠΑΤΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ,ΟΛΑ ΟΚ,ΠΑΤΟΥΣΑ ''ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ'' .ΟΛΑ ΟΚ,ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ GAME ΑΠΟ ΤΟ PC ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΛΟΥΣΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ''ΤΣΑΚ''' ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ................. ΚΑΠΟΙΟΣ,ΚΑΤΙ,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ,ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΞΑΝΑ?...?...?...? Καταρχήν σε παρακαλώ να μη γράφεις με κεφαλαία , είναι σαν να φωνάζεις. Κατά δεύτερον, μην ασχολείσαι με το πρόγραμμα για να περνάς παιχνίδια.Βάλε το κινητό σε λειτουργία μαζικής αποθήκευσης και πέρασε τα αρχεία που έχεις κατεβάσει στο "άλλα" και κάνε εγκατάσταση από το κινητό απευθείας. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontasxxx Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Έχω τις εξής απορίες: -Υπάρχει τρόπος να εμφανίζει στο ιστορικό μονο τις κλήσεις?καποια ρύθμιση που να λέω τι θέλω να καταγράγεται? -Εχω κλειστό το κινητο, το ανοιγω την επόμενη μέρα και έχω νεο μηνυμα. Στις πληροφορίες μηνύματος λεει την ώρα που το πήρα αν δεν κάνω λαθος, την ώρα που μου το έστειλαν που μπορώ να το δω? - Για να βλέπω youtube πρεπει να κατεβάσω τιποτα flash player? έχω firmware 10b Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Έχω τις εξής απορίες: -Υπάρχει τρόπος να εμφανίζει στο ιστορικό μονο τις κλήσεις?καποια ρύθμιση που να λέω τι θέλω να καταγράγεται? -Εχω κλειστό το κινητο, το ανοιγω την επόμενη μέρα και έχω νεο μηνυμα. Στις πληροφορίες μηνύματος λεει την ώρα που το πήρα αν δεν κάνω λαθος, την ώρα που μου το έστειλαν που μπορώ να το δω? - Για να βλέπω youtube πρεπει να κατεβάσω τιποτα flash player? έχω firmware 10b 1. Όλα καταγράφονται. Απλά για να εμφανιστούν μόνο οι κλήσεις, πατάς στο πράσινο κουμπί αφής και μετά επιλέγεις "Όλο το ιστορικό" και διαλέγεις τι θες (κλήσεις, μηνύματα κ.α) 2. Με το νέο λογισμικό (v10_c greek unbranded) δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μόλις ανοίγω το κινητό μου λέει τι ώρα το έστειλαν, όχι τι ώρα το πήρα. 3. Η έλλειψη youtube οφείλεται στο λογισμικό. Το κινητό έχει απο μόνο του flash player. Απλά, για να δείς βίντεο απο το wifi πρέπει να βάλεις νεότερο λογισμικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontasxxx Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Οταν λες νεο λειτουργικό εννοείς firmware? η πρέπει να κατεβάσω νέο flash? Τώρα για το firmware να βαλω καινουργιο θα το σκεφτώ γιατι δεν έχω καποιο πρόβλημα και δεν ξέρω κατά πόσο ειναι το ίδιο σταθερο με αυτο που έχω.Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντησή σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Οταν λες νεο λειτουργικό εννοείς firmware? η πρέπει να κατεβάσω νέο flash? Τώρα για το firmware να βαλω καινουργιο θα το σκεφτώ γιατι δεν έχω καποιο πρόβλημα και δεν ξέρω κατά πόσο ειναι το ίδιο σταθερο με αυτο που έχω.Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντησή σου Εννοώ firmware. Νέο flash δεν μπορείς να βάλεις. Είναι κομμάτι του firmware και αναβαθμίζεται οταν αναβαθμίζεται αυτό. Αν είσαι οκ με τα προβλήματα, περίμενε μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου που θα έρθει η νέα "φουρνιά" firmware! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis32 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 φιλε μου το εκανα,το εβαλα σε μαζικη αποθηκευση αλλα δεν καταγερα κ τιποτα!!!!!!!! μαλον κανω κατι λα8ος. τα παιχνιδια που κατεβασα ειναι σε zip.εκανα extract toys φακελους αλλα δεν ξερω πως να τα βαλω στο κινητο! εαν δεν σας κανει κοπο μπορει να μου πει καποιος βημα-βημα τι να κανω? απο το κατεβασμα του game,σε τι μορφη ειναι ,πως το κανω και τι αποθηκευω και που!!!!!!!!! εαν καποιος εχει το χρονο ας μου πει!!!!!!!!!!! ευχαριστω¨)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 φιλε μου το εκανα,το εβαλα σε μαζικη αποθηκευση αλλα δεν καταγερα κ τιποτα!!!!!!!! μαλον κανω κατι λα8ος. τα παιχνιδια που κατεβασα ειναι σε zip.εκανα extract toys φακελους αλλα δεν ξερω πως να τα βαλω στο κινητο! εαν δεν σας κανει κοπο μπορει να μου πει καποιος βημα-βημα τι να κανω? απο το κατεβασμα του game,σε τι μορφη ειναι ,πως το κανω και τι αποθηκευω και που!!!!!!!!! εαν καποιος εχει το χρονο ας μου πει!!!!!!!!!!! ευχαριστω¨)) είσαι σίγουρος πως είναι .zip? μήπως είναι jar ή jad? γενικά ενα παιχνίδι java αποτελείτε απο ενα αρχείο jar και ενα jad ή μόνο το jar.. τα περνάς στο "άλλα" και απο το κινητό πας εκει και κάνεις εγκατάσταση.. Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 απλά δε λειτουργεί αν μεταδίδει πχ στους 97.1 το κινητό, κενή συχνότητα και με το ραδιόφωνο πατήσεις αναζήτηση. Το περνάει. Σε κανονικό ραδιόφωνο παίζει κανονικά. Δεν γνωρίζω αν έτσι γίνεται γενικά με τα fm transm. Δοκίμασε να βάλεις τα ακουστικά στο κινητό. Κάποιοι φίλοι εδώ, είπαν ότι η συγκεκριμένη λειτουργεία δούλεψε σωστά όταν βάλανε ακουστικά στο κινητό. Ίσως να τα δουλεύει σαν κεραία. Για δοκίμασέ το. είσαι σίγουρος πως είναι .zip? μήπως είναι jar ή jad? γενικά ενα παιχνίδι java αποτελείτε απο ενα αρχείο jar και ενα jad ή μόνο το jar.. τα περνάς στο "άλλα" και απο το κινητό πας εκει και κάνεις εγκατάσταση.. Σε μια περίπτωση μου έτυχε αρχείο .jar.zip Όπως ακριβώς το βλέπετε. Εκεί απλά έσβησα την δεύτερη κατάληξη (.zip) και μετά έκανα κανονικά την εγκατάσταση του αρχείου σαν .jar Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Ένα εκατομμύριο+ Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Ένα εκατομμύριο+ Great News!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Εν τω μεταξύ όπως είδα σήμερα, το Appstore επεκτάθηκε στη Ρωσία, Καζακστάν κλπ κλπ..:p:wacko: Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts