Jump to content

basilis32

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About basilis32

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

basilis32's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. φιλε μου το εκανα,το εβαλα σε μαζικη αποθηκευση αλλα δεν καταγερα κ τιποτα!!!!!!!! μαλον κανω κατι λα8ος. τα παιχνιδια που κατεβασα ειναι σε zip.εκανα extract toys φακελους αλλα δεν ξερω πως να τα βαλω στο κινητο! εαν δεν σας κανει κοπο μπορει να μου πει καποιος βημα-βημα τι να κανω? απο το κατεβασμα του game,σε τι μορφη ειναι ,πως το κανω και τι αποθηκευω και που!!!!!!!!! εαν καποιος εχει το χρονο ας μου πει!!!!!!!!!!! ευχαριστω¨))
  2. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.... ΑΦΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΛΠ, ΒΡΗΚΑ JAVA GAMES!!!!!!!!!!:))) ΤΑ ΚΑΤΑΒΑΣΑ ΣΤΟ PC.ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΧΩ ΟΜΩΣ 3 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ ΜΕ ΤΟ LG PC SUITE lll ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ,ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΡΗ!!!!!!!!!10 ΦΟΡΕΣ ΕΚΑΝΑ RESTART TO PC ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ(LG PC SUITE) ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΛΕΙ''JAVA'' ΤΟ ΠΑΤΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ,ΟΛΑ ΟΚ,ΠΑΤΟΥΣΑ ''ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ'' .ΟΛΑ ΟΚ,ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ GAME ΑΠΟ ΤΟ PC ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΛΟΥΣΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ''ΤΣΑΚ''' ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ................. ΚΑΠΟΙΟΣ,ΚΑΤΙ,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ,ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΞΑΝΑ?...?...?...?
  3. παιδια μια ερωτηση εχω το lg km900 arena γνωριζει καποιος που μπορω να βρω games? αν ναι,πως τα βαζω στο κινητο??????????????? μπορω να βρω εφαρμογες??????? αν ναι πως μπορω να τις βαλω στο κινητο?????????????? ευχαριστω¨))))))
×
×
  • Create New...