Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω πάντως μόλις το δοκίμασα.. μου φτιάχνει κανονικά λίστες αναπαραγωγής με την 10C..βέβαια δεν έβαλα πολλά τραγούδια καμια 30αρια που έχω μέσα..

εφτιαξα μέχρι 3..

dum spiro spero

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χωρίς να γνωρίζω πολλά η λογική λέει ότι νομικά λόγω δικαιωμάτων δεν θα στο κάνουν από την Cosmote.

@jimdem με γεια το νεο "αλφάδι" Σε ευχαριστούμε για όλα! Είχα ένα προβληματάκι. Υπάρχει κάποιο link; Γιατί όσες φορές κι αν πέρασα το ποντίκι από πάνω δεν είδα κάτι.

Ουυυυυυυυυπςςς!!! Ελεος! Ξέχασα να βάλω το λίνκ!:wacko: ΟΚ τώρα!:lol:

Φίλε μου χάρη σε σενα ανακάλυψα κάτι που το είχα δει στο παρελθον και νόμιζα πως είναι τυχαίο.. αλλά το τσέκαρα μόλις τώρα..

Αν κοιτάξεις το αρχείο του firmware τώρα λογικά θα εχει μέγεθος 0 kb.. το εχει σβήσει το lg update tool γι'αυτο και οτι και να δοκιμάσεις δε πετυχαίνει..

ο λόγος?

γιατι προσπάθησες να κάνεις update με το αρχείο V10C_01.KDZ και οχι με το V10C_01.kdz

πιθανολογώ πως προσπαθεί να κάνει αποσυμπίεση το .KDZ και ετσι σβήνει το κανονικό .kdz και δημιουργεί ενα μηδενικο..τρελλό bug :mad::mad:

οπότε βάλε πάλι το αρχείο (ελπίζω να έχει κρατήσει αντίγραφο κάπου) και γράψε V10C_01.kdz

Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό, το είχα προσπαθήσει μάλιστα και παλαιότερα με μικρά όμως χωρίς επιτυχία...άσε που όλες οι οδηγίες για φλασάρισμα γράφουν ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε κεφαλαία.

Θα το προσπαθήσω αργότερα σήμερα το βράδυ και θα επανέλθω.

Ευχαριστώ:bow:

Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό, το είχα προσπαθήσει μάλιστα και παλαιότερα με μικρά όμως χωρίς επιτυχία...άσε που όλες οι οδηγίες για φλασάρισμα γράφουν ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε κεφαλαία.

οι οδηγίες γράφουν τα πρώτα κεφαλαία (V10C_01) αλλα η κατάληξη με μικρα (.kdz) .. αντε καλή επιτυχία, περιμένουμε το βράδυ νεα.. :)

dum spiro spero

οι οδηγίες γράφουν τα πρώτα κεφαλαία (V10C_01) αλλα η κατάληξη με μικρα (.kdz) .. αντε καλή επιτυχία, περιμένουμε το βράδυ νεα.. :)

Έχεις δίκιο...το έχω δει αμέτρητες φορές αλλά πάντα νόμιζα ότι τα έβλεπα κεφαλαία :wacko::wacko::wacko:

Νεώτερα το βράδυ

εγω πάντως μόλις το δοκίμασα.. μου φτιάχνει κανονικά λίστες αναπαραγωγής με την 10C..βέβαια δεν έβαλα πολλά τραγούδια καμια 30αρια που έχω μέσα..

εφτιαξα μέχρι 3..

Σας ευχαριστώ παιδιά, απ'ότι φαίνεται με την πρώτη ευκαιρία θα πάω κι εγώ στην C.

@jimdem: Κι έλεγα μπας κι είχα εγώ το πρόβλημα :lol:

Λοιπόν,έκανα χτες απ'την lg την αναβάθμηση αλλά δε μου παίζει ακόμα youtube...Στον opera μου λέει πως φορτώνει αλλά δε φορτώνει ποτέ και απ'τον μαμίσιο browser άγνωστο σφάλμα...Γιατί???
Hip Hop.

Λοιπόν,έκανα χτες απ'την lg την αναβάθμηση αλλά δε μου παίζει ακόμα youtube...Στον opera μου λέει πως φορτώνει αλλά δε φορτώνει ποτέ και απ'τον μαμίσιο browser άγνωστο σφάλμα...Γιατί???

Δέ γίνεται μέσω opera. Απο τον κανονικό browser έπρεπε να γίνεται. Δες στις ρυθμίσεις τηλεφώνου τί έκδοση λέει? Επίσης, βάλε απο τις ρυθμίσεις συνδεσιμότητας, ρυθμίσεις streaming, προφίλ wifi

Δημιουργήθηκε νέο ΘΕΜΑ για ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ και ΕΚΔΟΣΕΙΣ FIRMWARE.

Για αυτό τον λόγο, σας παρακαλώ θερμά όλους να υποβάλλετε ερωτήσεις/απορίες/σχόλια/απαντήσεις στο καινούριο θέμα, ώστε να αποσυμφορηθεί το παρόν και να λειτουργήσουμε καλύτερα και πιο γρήγορα.

Ευχαριστώ :) .

Ace of Hearts..

Δημιουργήθηκε νέο ΘΕΜΑ για ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ και ΕΚΔΟΣΕΙΣ FIRMWARE.

Για αυτό τον λόγο, σας παρακαλώ θερμά όλους να υποβάλλετε ερωτήσεις/απορίες/σχόλια/απαντήσεις στο καινούριο θέμα, ώστε να αποσυμφορηθεί το παρόν και να λειτουργήσουμε καλύτερα και πιο γρήγορα.

Ευχαριστώ :) .

Eπι τέλους!!!! Να γλυτώσουμε...:happy:

www.kyris.gr

παιδιά κοιτάξτε (http://www.lgarenaforum.co.uk/index.php?topic=109.0) αν θέλει κάποιος να εχει ολο το google map χωρίς να το συνδέσει στο internet...

Θα κλείσω τα μάτια, θ απλώσω τα χέρια,

μακριά από τη φτώχεια, μακριά απ τη μιζέρια,

Θα πάρω τη στράτα και γω τη μεγάλη,

θα κλείσω τα μάτια, και όπου με βγάλει.

Mπορω να εγκαταστησω το wetravel (συμφωνα με τις οδηγιες του jimdem582) σε vf live Arena συσκευη??? Πρεπει να γινει unbrand?
Unbox Your Phone

παιδες γεια . τελευταια μερα διακοπων και ενα αυτοκινητο απλα πατησε το αρενα κ το εκανε ..... σπασμενη οθονη σιγουρα κ μαλλον οχι κατι αλλο. καμοια ιδεα ποσο παει το μαλλι ???

παιδες γεια . τελευταια μερα διακοπων και ενα αυτοκινητο απλα πατησε το αρενα κ το εκανε ..... σπασμενη οθονη σιγουρα κ μαλλον οχι κατι αλλο. καμοια ιδεα ποσο παει το μαλλι ???

Ποπό! :!: Αμάν συμφορά! Καλά πως έγινε? Α, ρε rocker, με στεναχώρησες τώρα. Όλη η προσπάθεια που έκανες πάει! Τέλος πάντων, όταν με το καλό γυρίσεις, πάρε την lg hellas και πές τους για το συμβάν και αν μπορούν (σίγουρα μπορούν) να στείλουν ένα κούριερ να το πάει στο service να κάνουν εκτίμηση της ζημιάς. Τι να πώ:worry:

Καλησπέρα. Σκέφτομαι αύριο το πρωί να παο στο πλαίσιο να το πάρω. θέλω αν μπορείτε να μου πείτε με 2-3 λόγια, θετικά, αρνητικά k αν αξίζει η αλλαγή από το Ν78 το οποιο με βόλεψε πολύ με το GPS σας ευχαριστώ όλους.
Never Settle 3...

Mπορω να εγκαταστησω το wetravel (συμφωνα με τις οδηγιες του jimdem582) σε vf live Arena συσκευη??? Πρεπει να γινει unbrand?

Μπορείς ναι.Και είναι ενδιαφέρον αυτό που λες, με την έννοια να δούμε πόσο καλά τα πάει το gps σε branded συσκευή.

@eon

Εφόσον αναφέρεις το gps, θα σου πω ότι η μοναδική αξιόπιστη offline λύση είναι το wetravel σε συνδιασμό με ελληνικό χάρτη βασισμένο σε garmin(την μετατροπή του οποίου έκανε ο nikolasira).Βρισκόμενος στην Αθήνα το Σαβ/κο, δοκίμασα εκτενώς το πρόγραμμα και έμεινα πολύ ικανοποιημένος (και στη Λάρισα είναι οκ ο χάρτης).Σε καμία περίπτωση βέβαια μην περιμένεις την ίδια ποιότητα που έχει το κανονικό Garmin.Μην περιμένεις ανοικτό λειτουργικό,οι εφαρμογές που παίρνει είναι μόνο java -δεν τίθεται θέμα δλδ συγκρισης με το Symbian,με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Ελπίζουμε να λυθεί αυτό όταν με το καλό το appstore της Lg έρθει και στην Ευρώπη και υποστηρίξει και το Αρένα.

Επίσης-κορυφαία οθόνη, κορυφαίος ήχος σε mp3 και ταινίες, πολύ καλή απόκριση της οθόνης,πολύ εύχρηστο μενού,κορυφαία ποιότητα κατασκευής ,πολύ καλή βιντεοσκόπηση και αρκετά άλλα.

Αρνητικά-μέτρια φωτογραφική,άθλια το βράδυ, αργός browser της μαμάς (βάζεις opera όμως),μερικά ψιλόbugs,κλειστό λειτουργικό.

Θέλω τέλος να σου επισημάνω το εξής: επειδή ασχολούμαι καιρό με τα LG ,το αρένα είναι το πρώτο κινητό , για το οποίο δεν υπήρξαν πολλοί χρήστες που να μετάνιωσαν για την αγορά του ή να εξέφρασαν σοβαρά παράπονα, τουλάχιστον σε αυτό εδώ το forum.

Κάποιος είπε "ότι αξίζει να το πάρεις μόνο και μόνο για τον ήχο του στην αναπαραγωγή mp3".Οι περισσότεροι από εδώ, μεταξυ και εμού, έχουμε αφήσει στην άκρη τα mp3 players εδώ και πολύ καιρό..

Ace of Hearts..

Κρίμα..από όσο ξέρω, κάτω από 60Ε δύσκολο.

Μπορει καποιος να ξανα βαλει το εορτολογιο διοτι μου βγαζει το παρακατω:

Error

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

EYXAΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ :D

Το rapidshare έχει τον περιορισμό των 10 downloads, αλλά το βρίσκω πολύ πιο εύχρηστο από το mediafire που δεν έχει περιορισμό.

http://rapidshare.com/files/268844086/Eortologio.jar.html :)

Ace of Hearts..

Λοιπόν, είμαι κάτοχος του LG Arena από το Πάσχα και πρώην χρήστης Mootorola επί σειρά ετών (6 χρόνια περίπου). Έχω γράψει αρκετές (εκατοντάδες) σελίδες πριν ένα mini review μετά την πρώτη μου επαφή με το κινητό. Καιρός να σας αποκαλύψω και τη συνέχεια:

1) Το κινητό από την πρώτη μέρα λειτουργίας του (Πάσχα 2009), κατά την φόρτιση, αύξανε υπερβολικά θερμοκρασία στην πίσω και κάτω όψη αλλά και στο μέρος του ακουστικού στη μπροστινή όψη και πάνω.

2) Επίσης από την πρώτη μέρα λειτουργίας, με ομιλία άνω των δέκα λεπτών το ακουστικό έκαιγε.

3) Το κινητό ανέβαζε επίσης υπερβολική θερμοκρασία στα ίδια σημεία κατά το playback αρχείων βίντεο και ήχου.

4) Τέλη Ιουνίου, με ομιλία άνω των δέκα λεπτών το ακουστικό έκαιγε τόσο που ήταν αδύνατο να το ακουμπήσω στο δέρμα ενώ παράλληλα η ένταση της ομιλίας έπεφτε διαρκώς.

5) Ο συνδυασμός των παραπάνω μου προκαλούσε προβλήματα υγείας (ισχυρούς πονοκεφάλους μετά από ομιλία στο συγκεκριμένο κινητό). Και αυτό λόγω του ότι η ένταση της ομιλίας έπεφτε διαρκώς, έπρεπε να φέρνω το "ζεματιστό ακουστικό", όλο και πιο κοντά στο αυτί μου, ακουμπώντας το και πιέζοντάς το.

6) Εν τέλει σταμάτησε να λειτουργεί το ακουστικό εξ’ ολοκλήρου.

7) Έκτοτε δεν ανεβάζει θερμοκρασία (σε φόρτιση, ομιλία μέσω hands free πλέον, playback .mp3 και .mp4)

8) Η ένταση της λήψης σήματος διαρκώς αυξομειώνεται.

9) Πολλές φορές το κινητό δεν αποκρίνεται (π.χ κατά τον τερματισμό κλήσεων, αναγκάζοντάς με να πατήσω πολλές φορές το πλήκτρο τερματισμού)

10) Η ποιότητα λήψης φωτογραφιών σε εσωτερικούς χώρους είναι κάκιστη όπως επίσης και η λήψη βίντεο (χαμηλά καρέ και κακή ποιότητα εικόνας)

11) Δεν υπάρχει ούτε μία moda της προκοπής για αυτή τη γυναικεία αρλούμπα, με τα S-Class GUI, MUI, SUI, TUI και πάει λέγοντας

12) Δεν υπάρχει ούτε 1/1.000.000 πιθανότητα να δεις τα εσώψυχά του με το κλειστό λειτουργικό της LG

13) Δεν υπάρχει ούτε ένα Application της προκοπής που να δείχνει λίγο, ανεβάζοντας το επίπεδο του κινητού (κάτι ξεπεσμένα Google Maps και άμα φορτώσουμε κανένα Opera πρέπει να κάνουμε τούμπες από την χαρά μας).

14) Για να παίξεις ένα βίντεο πρέπει να το κάνεις re-encode (!), ενώ δεν υποστηρίζονται τα περισσότερα formats.

15) Δεν παίζει ούτε καν wav, και το mp3 player που έχει δεν κάνει ff ή rewind!!!!!!

16) Το γυροσκόπιο παίρνει "πρωτοβουλίες", αλλάζοντας τον τρόπο περιήγησης από οριζόντιο σε κάθετο αρκετά συχνά.

17) Αν είχα αγοράσει το κινητό με χρήματα (το πήρα δωρεάν μέσω VF), θα είχα σαλτάρει περισσότερο.

18) Το κινητό είναι για πέταμα.

Αύριο, θα πάω το κινητό πίσω (έλειπα όλο αυτόν τον καιρό για δουλειά και δεν είχα καθόλου ελεύθερο χρόνο)

Επί 6 χρόνια ούτε ένα Moto (άλλαξα περίπου 5 μοντέλα, εν τάχει θυμάμαι V600, Z3, Z6) δεν μου δημιούργηε πρόβλημα και μόλις πήγα στο κ*λοκορεάτες, τσουπ, το κινητό είχε αστοχία υλικού.

Μπορείς ναι.Και είναι ενδιαφέρον αυτό που λες, με την έννοια να δούμε πόσο καλά τα πάει το gps σε branded συσκευή.

@eon

Εφόσον αναφέρεις το gps, θα σου πω ότι η μοναδική αξιόπιστη offline λύση είναι το wetravel σε συνδιασμό με ελληνικό χάρτη βασισμένο σε garmin(την μετατροπή του οποίου έκανε ο nikolasira).Βρισκόμενος στην Αθήνα το Σαβ/κο, δοκίμασα εκτενώς το πρόγραμμα και έμεινα πολύ ικανοποιημένος (και στη Λάρισα είναι οκ ο χάρτης).Σε καμία περίπτωση βέβαια μην περιμένεις την ίδια ποιότητα που έχει το κανονικό Garmin.Μην περιμένεις ανοικτό λειτουργικό,οι εφαρμογές που παίρνει είναι μόνο java -δεν τίθεται θέμα δλδ συγκρισης με το Symbian,με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Ελπίζουμε να λυθεί αυτό όταν με το καλό το appstore της Lg έρθει και στην Ευρώπη και υποστηρίξει και το Αρένα.

Επίσης-κορυφαία οθόνη, κορυφαίος ήχος σε mp3 και ταινίες, πολύ καλή απόκριση της οθόνης,πολύ εύχρηστο μενού,κορυφαία ποιότητα κατασκευής ,πολύ καλή βιντεοσκόπηση και αρκετά άλλα.

Αρνητικά-μέτρια φωτογραφική,άθλια το βράδυ, αργός browser της μαμάς (βάζεις opera όμως),μερικά ψιλόbugs,κλειστό λειτουργικό.

Θέλω τέλος να σου επισημάνω το εξής: επειδή ασχολούμαι καιρό με τα LG ,το αρένα είναι το πρώτο κινητό , για το οποίο δεν υπήρξαν πολλοί χρήστες που να μετάνιωσαν για την αγορά του ή να εξέφρασαν σοβαρά παράπονα, τουλάχιστον σε αυτό εδώ το forum.

Κάποιος είπε "ότι αξίζει να το πάρεις μόνο και μόνο για τον ήχο του στην αναπαραγωγή mp3".Οι περισσότεροι από εδώ, μεταξυ και εμού, έχουμε αφήσει στην άκρη τα mp3 players εδώ και πολύ καιρό..

Ευχαριστω πολύ για την άμεση και αναλυτική περιγραφή του κινητού. Το Garmin όντως ήτανε καλο αλλα πιστεύω ότι λόγο τις μεγαλύτερης οθόνης και αυτό που έχει την δουλειά του θα την κάνει. Τώρα αν δεν έχουμε πάντα τους τελευταίους χάρτες δεν έγινε k κάτι... Κατά τα αλλα αξίζει η αγορά άρα...

Never Settle 3...

Ευχαριστω πολύ για την άμεση και αναλυτική περιγραφή του κινητού. Το Garmin όντως ήτανε καλο αλλα πιστεύω ότι λόγο τις μεγαλύτερης οθόνης και αυτό που έχει την δουλειά του θα την κάνει. Τώρα αν δεν έχουμε πάντα τους τελευταίους χάρτες δεν έγινε k κάτι... Κατά τα αλλα αξίζει η αγορά άρα...

Είτε το πάρεις μετρητοίς είτε με επιδότηση, να πάρεις το unbranded μοντέλο, όχι το voda ή το cosmote.

Ace of Hearts..

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΛΟΥΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ +309ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΛΕΟΝ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΛΕΙ. ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ V10c. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ? ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΛΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΧΙ.

Τελικά το πρόβλημα ήταν όντως τα κεφαλαία που έβαζα στην κατάληξη. Λάθος μου αν και το είχα δει ΤΟΣΕΣ φορές!

Το φλασάρισμα έγινε με επιτυχία.:w00t:

Μια ερώτηση σχετικά με την V10C_01, τελικά υποστηρίζει την δημιουργία playlists ή όχι. Στο δικό μου πάντως δε φαίνεται να δουλεύουν...

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΛΟΥΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ +309ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΛΕΟΝ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΛΕΙ. ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ V10c. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ? ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΛΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΧΙ.

μετα την v10c έκανες factory reset? αν όχι κάνε και μετα ξαναπέρασε τις επαφές σου.. λογικά το πρόβλημα θα λυθεί..

Τελικά το πρόβλημα ήταν όντως τα κεφαλαία που έβαζα στην κατάληξη. Λάθος μου αν και το είχα δει ΤΟΣΕΣ φορές!

Το φλασάρισμα έγινε με επιτυχία.:w00t:

Μια ερώτηση σχετικά με την V10C_01, τελικά υποστηρίζει την δημιουργία playlists ή όχι. Στο δικό μου πάντως δε φαίνεται να δουλεύουν...

οτι λεω και πιο πάνω ισχύει και δω.. εκανες factory reset? αν ναι ξανακάνε.. δε μπορεί στα μισα να δουλευουν οι playlist και στα μισα όχι..

γενικά μετα απο flasharisma ΠΑΝΤΑ factory reset.. λύνει προβλήματα που δε φαίνονται στην αρχη..

dum spiro spero

Εκανα εγκατασταση το wetravel αλλα :

1) μου βγαζει << σφαλμα ελεγχου ταυτοτητας >>oταν παω να κανω το wetravel.jad εγκατασταση, να σας ενημερωσω οτι ειναι vf live.

2) κανω την εγκατασταση απο wetravel.jar και επειτα ορισμο δικαιωματων.

3) καπου στις οδηγιες του φιλου jimdem αναφερει οτι αφου γινει ορισμος δικαιωματων στα local_connectivity, read_user_data_access, write_user_data_access και location, επιλέξτε "Να επιτρέπεται πάντα" στο local_connectivity εχει την επιλογη '' να επιτρέπεται πάντα '' στα υπολοιπα εχει ''ερωτηση'' και '' να μην επιτρεπεται''

τι κανουμε στα παραπανω βρε παιδια..?? :(

Unbox Your Phone