DTse Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Παλι το ιδιο φτανει 100% και μετα τπτ μενει εκει αγαλμα δεν κανει τπτ !!!!! Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Παλι το ιδιο φτανει 100% και μετα τπτ μενει εκει αγαλμα δεν κανει τπτ !!!!! το είχα πάθει και εγώ... να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι πως το ξεπέρασα αυτό το πρόβλημα, αλλα με μερικά reboot στο PC και υπομονή ίσως σου πιάσει! Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Μηπως εχει κανεις κανα λινκ για την τελευταια εκδοση του pc suite ? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Μηπως εχει κανεις κανα λινκ για την τελευταια εκδοση του pc suite ? Κοίτα εδώ! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=250822 Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Δεν πρέπει να είναι η τελευταία αυτή, αλλά δουλεύει μια χαρά.. Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Παλι το ιδιο !!!!!!! Δεν ξερει κανεις πως λυνετε ? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Επειδη οι 315 σελιδες του συγκεκριμενου topic ειναι παρα πολλες για να βγαλω συμπερασμα μηπως μπορει κανεις να δωσει μια περιληψη για το συγκεκριμενο τηλεφωνο.. Σκεφτομαι να το παρω σαν δευτερο (εχω ενα Iphone 3GS)... Θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας αλλα λυπηθειτε με...στην 50 σελιδα το εχασα το θεμα Σας ευχαριστω Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Επειδη οι 315 σελιδες του συγκεκριμενου topic ειναι παρα πολλες για να βγαλω συμπερασμα μηπως μπορει κανεις να δωσει μια περιληψη για το συγκεκριμενο τηλεφωνο.. Σκεφτομαι να το παρω σαν δευτερο (εχω ενα Iphone 3GS)... Θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας αλλα λυπηθειτε με...στην 50 σελιδα το εχασα το θεμα Σας ευχαριστω Σαν χρήστης iphone 3gs και lg arena, μπορώ να πω ότι το αρένα με βολεύει πιο πολύ μιας και χρειάζομαι το bluetooth (μεταφορά δεδομένων με όλους...κάτι που λείπει από το iphone..) και σίγουρα λόγο μεγέθους πιο βολικό:p. Αναμφίβολα είναι από τα καλύτερα κινητά των τελευταίων χρόνων το αρένα. Θα στο πρότεινα σαν δεύτερο για το iphone, αν και το crystal ίσως να είναι καλύτερο. Η τίμη του αρένα πάντως είναι πολύ καλή πλέον! Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Επειδη οι 315 σελιδες του συγκεκριμενου topic ειναι παρα πολλες για να βγαλω συμπερασμα μηπως μπορει κανεις να δωσει μια περιληψη για το συγκεκριμενο τηλεφωνο.. Σκεφτομαι να το παρω σαν δευτερο (εχω ενα Iphone 3GS)... Θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας αλλα λυπηθειτε με...στην 50 σελιδα το εχασα το θεμα Σας ευχαριστω Ένα ωραίο τηλέφωνο με κλειστό λογισμικό. Πρωτότυπο, πολύ ευχάριστο μενού που δεν του λείπουν πράγματα κατά τη γνώμη μου. Πολύ καλοφτιαγμένο, ελαφρύ, μαζεμένο σε διαστάσεις, με πολύ καλή ποιότητα ήχου από τα ακουστικά και τέλεια οθόνη με πολύ καλή απόκριση. Εξαιρετικό ακουστικό και καλό σήμα. Αρνητικά: Μέτρια διαχείρηση mail , αργός ο ενσωματωμένος browser (βάζεις όπερα όμως) , μενού κάπως αργό, όχι πολύ, αλλά δεν είναι και σφαίρα, μέτρια αυτονομία, περιορισμένη υποστήριξη divx, μέτρια ένταση ήχου από ηχείο. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leomessi Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 παιδια τον opera πωσ τον βαζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrin Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 καλησπερα..σημερα,σαν καλο παιδι και γω πηρα το αρενα με απο ωρες διαβασματος στο φορουμ...αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τα εξης: 1.αξιζει να φλασαρω το κινητο??η να το αφισω ''μαμα''??υπαρχει κινδυνος με το φλασαρισμα? 2.το we-travel και το opera πως μπορω να τα βαλω?? 3.καποιο αλλο χρησιμο προγραμμα υπαρχει?? 4.παιχνιδια που βρισκω?απο ενα λινκ του jimdem δν βρισκω ακρη..:confused: Μπραβο στα παιδια οπως mythoc,jimdem κ.τ.λ που σκεφτεστε και ψαχνεστε τοσο πολυ για την τελειοτητα...οσο αυτο ειναι δυνατον..:D Παντως μου φαινεται πολυ δυσκολο να κανεις φλασαρισμα...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 καλησπερα σε ολους,επειδη επειγομαι για κινητο ας μπουμε στο ψητο.θελω τη γνωμη σας μεταξυ των 2 συσκευων,λαμβανοντας υποψη οτι ενδιαφερομαι κυριως για gps και surfαρισμα στο ιντερνετ με wifi,ευχαριστω εκ των προτερων Υ.Γ. οσο πιο συντομα μπορειτε,και παλι ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 καλησπερα σε ολους,επειδη επειγομαι για κινητο ας μπουμε στο ψητο.θελω τη γνωμη σας μεταξυ των 2 συσκευων,λαμβανοντας υποψη οτι ενδιαφερομαι κυριως για gps και surfαρισμα στο ιντερνετ με wifi,ευχαριστω εκ των προτερων Υ.Γ. οσο πιο συντομα μπορειτε,και παλι ευχαριστω! Πάρε το g810 , κατ΄ εμέ είναι καλύτερο και στα 2 που σε ενδιαφέρουν, παρά τη μεγάλη οθόνη του αρένα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 καλησπερα..σημερα,σαν καλο παιδι και γω πηρα το αρενα με απο ωρες διαβασματος στο φορουμ...αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τα εξης: 1.αξιζει να φλασαρω το κινητο??η να το αφισω ''μαμα''??υπαρχει κινδυνος με το φλασαρισμα? 2.το we-travel και το opera πως μπορω να τα βαλω?? 3.καποιο αλλο χρησιμο προγραμμα υπαρχει?? 4.παιχνιδια που βρισκω?απο ενα λινκ του jimdem δν βρισκω ακρη..:confused: Μπραβο στα παιδια οπως mythoc,jimdem κ.τ.λ που σκεφτεστε και ψαχνεστε τοσο πολυ για την τελειοτητα...οσο αυτο ειναι δυνατον..:D Παντως μου φαινεται πολυ δυσκολο να κανεις φλασαρισμα...:blink: Αυτό το λίνκ είναι λίγο μπερδεμένο γιατί έχει εκατοντάδες παιχνίδια και πολλές επιλογές. Για touch να προσπαθείτε να κατεβάσετε οποιαδήποτε λένε java (240*400). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Μα η επιλογή για παιχνίδια αφής παραπέμπει σε αυτό το ************* που δεν έχει επιλογή 240*400:blink: (καλύτερα μη δίνεις αυτό το λινκ εδώ:ninja:) Σε μερικά έχει αν το ψάξεις. έχει αυτή και 240*320. τα jar μόνο τα άλλα είναι για symbian και wm Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Παιδιά μη δίνετε direct links σε παιχνίδια.Ευχαριστώ :) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Μετά από πολύ ψάξιμο κατάφερα να κάνω τις επαφές μου να δουλέψουν. όποτε πήγαινα στις συντομεύσεις των επαφών έκανε το τηλέφωνο πάντα επανεκκίνηση. Η ΛΥΣΗ: 1.συγχρονίζουμε το τηλεφωνο με τον υπολογιστή ώστε να περάσει τις επαφές μας 2.απο τις ρυθμίσεις των επαφων επιλέγουμε να κάνουμε backup στην εξωτερικη μνήμη. 3. πηγαίνουμε στις φωογραφίες και φτιαχνουμε ένα φάκελο τον ονομάζουμε επαφές και αντιγράφουμε εκει τις φωτογραφίες απο τις επαφές που είχαμε στο τηλέφωνο μας και μας περασε με τον συγχρονισμό το outlook. 4. Μετα το back up σβήνουμε όλες τις επαφές ή κάνουμε factory reset. 5. απο τις ρυθμίσεις των επαφων επαναφέρουμε τις επαφές χρησιμοποιόντας το αρχειο backup που φτιαξαμε ποιο πάνω. 6. Μετα πηγαίνουμε στις επαφές και προσθέτουμε χειροκίνητα τις φωτογραφίες μια μια. (είναι το ποιο σπαστικό κομμάτι και εγω έχω 475 επαφές οι πιο πολλές με φωτογραφία οποτε υπομονή) ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ το δοκίμασα με την γερμανικη ROM, την τελευταία της VOdafone και την Open Greece. Σε όλες είχα πρόβλημα και σε όλες φτιαχτηκε με αυτό το τροπο. Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Παιδιά μη δίνετε direct links σε παιχνίδια.Ευχαριστώ :) Βαγγελη, χιλια συγγνωμη, πανω στη βιασυνη μου, ουτε που το σκεφτηκα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JBILA Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Παίδες καλημέρα, και βοήθεια !!! Μετά από περίπου ένα μήνα συμβίωσης με το Arena μου, αποφάσισα να εξαντλήσω τις δυνατότητές του. Αρχικά έκανα αναβάθμιση, και τώρα φοράμε την V10e. Αμέσως μετά πήγα προς WeTravel. Εγκατάσταση ΟΚ, σύνδεση άμεση (μέσα σε ελάχιστα sec), λειτουργεί κανονικά, όμως δεν μπορώ να του δώσω προορισμό. Μπαίνω στα Navigate tools / Street / Enter City Name, και δεν μου αναγνωρίζει πχ την Πάτρα, και άλλες μεγάλες πόλεις. Περιλαμβάνει ελάχιστες επιλογές και μάλλον «περίεργες» (κάποιοι άγνωστοι, μικροί προορισμοί). Υπάρχει κάποιο κόλπο, τι δεν έχω κάνει σωστά; Υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός χρήσης του συγκεκριμένου προγράμματος; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Παίδες καλημέρα, και βοήθεια !!! Μετά από περίπου ένα μήνα συμβίωσης με το Arena μου, αποφάσισα να εξαντλήσω τις δυνατότητές του. Αρχικά έκανα αναβάθμιση, και τώρα φοράμε την V10e. Αμέσως μετά πήγα προς WeTravel. Εγκατάσταση ΟΚ, σύνδεση άμεση (μέσα σε ελάχιστα sec), λειτουργεί κανονικά, όμως δεν μπορώ να του δώσω προορισμό. Μπαίνω στα Navigate tools / Street / Enter City Name, και δεν μου αναγνωρίζει πχ την Πάτρα, και άλλες μεγάλες πόλεις. Περιλαμβάνει ελάχιστες επιλογές και μάλλον «περίεργες» (κάποιοι άγνωστοι, μικροί προορισμοί). Υπάρχει κάποιο κόλπο, τι δεν έχω κάνει σωστά; Υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός χρήσης του συγκεκριμένου προγράμματος; Ευχαριστώ. Καλημέρα φίλε, δοκίμασες την αναζήτηση και με Ελληνικούς χαρακτήρες και με Αγγλικούς..; Πόσα γράμματα έγραψες στην αναζήτηση..; Ξεκίνα απλά με το Π και βάζε κάθε φορά 1 έξτρα γράμμα και θα το βρείς πιστεύω.. Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JBILA Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Έχω δοκιμάσει και Ελληνικά (δεν βρίσκει τίποτε) και Αγγλικά … τίποτε !!! (ούτε Αθήνα δεν μου βγάζει, ενδεικτικά στο {Α} έχει : Acharavi, Adami, Afantou, Afiarti, Afionas, κλπ.) Δεν καταλαβαίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Έχω δοκιμάσει και Ελληνικά (δεν βρίσκει τίποτε) και Αγγλικά … τίποτε !!! (ούτε Αθήνα δεν μου βγάζει, ενδεικτικά στο {Α} έχει : Acharavi, Adami, Afantou, Afiarti, Afionas, κλπ.) Δεν καταλαβαίνω. ίσως πρέπει να αλλάξεις τους χάρτες. http://www.lgarenatools.moonfruit.com/ για περισσότερες πληροφορίες. Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Γνωρίζει κάποιος πως μπορω να απενεργοποιω το τηλέφωνο (flight mode) χωρίς να κλείνω το Wifi. όταν το βάζω σε flight mode δεν μπορω να χρησιμοποιήσω το wifi που θέλω να είναι ανοιχτο συνέχεια. Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrin Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Αν μπορει καποιος ας μ απαντησει σε μενα σε αυτες τις ερωτησεις π εκανα...ευχαριστω προκαταβολικα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 καλησπερα..σημερα,σαν καλο παιδι και γω πηρα το αρενα με απο ωρες διαβασματος στο φορουμ...αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τα εξης: 1.αξιζει να φλασαρω το κινητο??η να το αφισω ''μαμα''??υπαρχει κινδυνος με το φλασαρισμα? 2.το we-travel και το opera πως μπορω να τα βαλω?? 3.καποιο αλλο χρησιμο προγραμμα υπαρχει?? 4.παιχνιδια που βρισκω?απο ενα λινκ του jimdem δν βρισκω ακρη..:confused: Μπραβο στα παιδια οπως mythoc,jimdem κ.τ.λ που σκεφτεστε και ψαχνεστε τοσο πολυ για την τελειοτητα...οσο αυτο ειναι δυνατον..:D Παντως μου φαινεται πολυ δυσκολο να κανεις φλασαρισμα...:blink: 1. γνώμη μου, αξίζει για να εκμεταλλευτής όλες τις δυνατότητες του αρένα. όπως ο πομπός fm. 2. we-travel κοίτα το site του jimdem και για το όπερα το ίδιο. 3. θα τα βρεις όλα στο παραπάνω site... 4. παιχνίδια http://rapidshare.com/files/236766120/LG_Arena_LATEST.zip http://rapidshare.com/files/236491490/touchscreen_capable.zip Ελπίζω να βοήθησα:) καλή συνέχεια με το αρένα! Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts