Jump to content

JBILA

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by JBILA

  1. Υπέροχο δώρο, καλημέρα παιδιά και καλή τύχη ... !
  2. Καλή επιτυχία... και μπράβο για τις προσφορές σας !!!
  3. Καλή τύχη σε όλους και καλό καλοκαίρι ...
  4. Καλή Επιτυχία ... πολύ καλή προσπάθεια , συνεχίστε !!!
  5. Καλή επιτυχία σε όλους, και μπράβο σας για τα δώρα σε αυτές τις δύσκολες εποχές !!!
  6. Χριστός Ανέστη ! χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία και καλή μας επιτυχία !!!
  7. καλή επιτυχία σε όλους ... πολλά συγχαρητήρια σε όλους για την καταπληκτική δουλειά που κάνετε, και για την ενημέρωση που μας προσφέρετε !!!
  8. καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά. ευχαριστώ
  9. Έχω δοκιμάσει και Ελληνικά (δεν βρίσκει τίποτε) και Αγγλικά … τίποτε !!! (ούτε Αθήνα δεν μου βγάζει, ενδεικτικά στο {Α} έχει : Acharavi, Adami, Afantou, Afiarti, Afionas, κλπ.) Δεν καταλαβαίνω.
  10. Παίδες καλημέρα, και βοήθεια !!! Μετά από περίπου ένα μήνα συμβίωσης με το Arena μου, αποφάσισα να εξαντλήσω τις δυνατότητές του. Αρχικά έκανα αναβάθμιση, και τώρα φοράμε την V10e. Αμέσως μετά πήγα προς WeTravel. Εγκατάσταση ΟΚ, σύνδεση άμεση (μέσα σε ελάχιστα sec), λειτουργεί κανονικά, όμως δεν μπορώ να του δώσω προορισμό. Μπαίνω στα Navigate tools / Street / Enter City Name, και δεν μου αναγνωρίζει πχ την Πάτρα, και άλλες μεγάλες πόλεις. Περιλαμβάνει ελάχιστες επιλογές και μάλλον «περίεργες» (κάποιοι άγνωστοι, μικροί προορισμοί). Υπάρχει κάποιο κόλπο, τι δεν έχω κάνει σωστά; Υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός χρήσης του συγκεκριμένου προγράμματος; Ευχαριστώ.
  11. Όχι, για να πω την αλήθεια δεν έχω δοκιμάσει άλλο hf. Αυτό όμως που έχω τεστάρει είναι το Jabra, και σε βεβαιώνω πως λειτουργεί άριστα με άλλες συσκευές. Ίσως να έχεις κάποιο δίκιο, και να μην συνεργάζονται σωστά μαζί.
×
×
  • Create New...