Conception Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Εγω το εχω παρατηρησει σχεδον σε ολα μου τα κινητα! :p Μαλλον παιζει ρολο ο τυπος του μηνυματος που στελνεις(αν ειναι unicode κλπ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tester21 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Καλησπερα.Εδω και μερικες μερες εχω το Lg arena, αγορασμενο απο τον γερμανο, με συνδεση στο cosmote i-20.Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το κινητο.Ολες οι ρυθμισεις συνδεσης ηταν ετοιμες.Εβαλα τις ρυθμισεις του λογαριασμου μου e-mail (freemail.gr) και ενω λαμβανω e-mails οταν συνδεομαι μεσω wi-fi, οταν μπαινω με cosmote internet δεν γινεται, ειναι αδυνατη η συνδεση οτι ρυθμιση και αν κανω.Web browsing κανω και με τους 2 τροπους.Θα μπορουσε κανεις να με κατατοπισει αν πρεπει να κανω καποια extra ρυθμιση για να παιρνω τα e-mail μου απο το internet του cosmote? Ευχαριστω προκαταβολικα, Κωστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος, γιατί δεν έχω το βιβλιαράκι του μαζί μου. Θέλω να βάλω ένα shortcut από μια εφαρμογή που έχω εγκαταστήσει στην εξωτερική μνήμη, στην πλευρά "συντομεύσεις" του κύβου. Το πολεμάω 1 ώρα τώρα και δεν μπορώ να το κάνω. :cry: Θα ήμουν υπόχρεος...:O Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisjalla Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Δεν νομίζω οτι μπορείς να βάλεις ξεχωριστή εφαρμογή εκτός από του ιδίου του κινητού.Πήγαινε στην πλευρά συντομέυσεις και πάτα παρατεταμένα στο κέντρο της οθόνης.Θα σου βγάλει ''επεξεργασία αγαπημένου''το πατάς κ διαλέγεις ότι σου δίνει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Επειδή πριν λίγες σελίδες είχα γράψει ότι δεν γίνεται να βάλεις υπενθύμιση....το βρήκα! Στην αφύπνιση στο τέλος έχει "σημείωση" Έτσι μπορεί να χτυπήσει ας πούμε στις 20:30 και να γράφει πχ "τα χάπια μου"! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellakias Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 εχω μια απορια, στις πολλαπλες εργασιες, εχει 9 εφαρμογες και απο κάτω ένα πληκτρο, "τερατισμό όλων", που όμως δε πατίενται, τι μπορώ να κάνω με αυτό το μενού? εχει καποια χρήση? ευχαριστω Όταν δεν πατιέται σημαίνει πως είναι απενεργοποιημένο, δλδ δεν έχεις κάποια από τις 9 έφαρμογές σε λειτουργία. Αν ενεργοποιήσεις κάποια και πας στο multitasking, θα δεις πως αυτή που είναι ενεργή, "χοροπηδάει" πάνω-κάτω και ότι το κουμπί "τερματισμός όλων" τώρα πατιέται. Παράθεση Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα! Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BECK23 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 ο χαρτης με ολη την αττικη δε μου δουλεψε τελικα...τον ειχα φτιαξει με παλιοτερη εκδοση του mgmap maker κ δε μου επαιξε για καποιο λογο...εβαλα μονο την περιοχη μου... το να βαλεις ολη την ελλαδα μου φαινεται πολυ τολμηρο χρονοβορο κ με μεγαλες πιθανοτητες να διακοπει το κατεβασμα απο το google...τμηματικα επρεπε να το βαλεις...αρχικα για την περιοχη σου να δεις πως παιζει... το μεγεθος εξαρταται απο το ποσο λεπτομερεια κ ζουμ θα του βαλεις με ποια εκδοση το εκανες;;;γιατι εχω ξεκινησει και εγω να το κανω και θα ξενερωσω αν δεν δουλεψει..... Παράθεση BECK23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asterix1 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Πως πηγαινουμε στις επομενες μνημες ραδιοφωνου ξερει κανεις? Εχω κολλησει στις πρωτες 6! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Πως πηγαινουμε στις επομενες μνημες ραδιοφωνου ξερει κανεις? Εχω κολλησει στις πρωτες 6! κανεις ενα γρηγορο περασμα του δαχτυλου πανω απο τις μνημες προς τα αριστερα ή δεξια και πηγαινει στις επομενες έξι ή στις προηγουμενες εξι κ.τ.λ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 χοχοχο σε μια βδομαδουλα θα το εχω στα χερια μου!!!:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkni Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Καλησπερα.Εδω και μερικες μερες εχω το Lg arena, αγορασμενο απο τον γερμανο, με συνδεση στο cosmote i-20.Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το κινητο.Ολες οι ρυθμισεις συνδεσης ηταν ετοιμες.Εβαλα τις ρυθμισεις του λογαριασμου μου e-mail (freemail.gr) και ενω λαμβανω e-mails οταν συνδεομαι μεσω wi-fi, οταν μπαινω με cosmote internet δεν γινεται, ειναι αδυνατη η συνδεση οτι ρυθμιση και αν κανω.Web browsing κανω και με τους 2 τροπους.Θα μπορουσε κανεις να με κατατοπισει αν πρεπει να κανω καποια extra ρυθμιση για να παιρνω τα e-mail μου απο το internet του cosmote? Ευχαριστω προκαταβολικα, Κωστας Ρυθμισεις>Μηνυματων>Email>Λογαριασμοι email>[επιλεγεις το μαιλ που εχεις φτιαξει]>Επεξεργασια>Σημεια Προσβασης. Απο εδω επιλεγεις(εσενα λογικα σου εχει wifi) Επειδή πριν λίγες σελίδες είχα γράψει ότι δεν γίνεται να βάλεις υπενθύμιση....το βρήκα! Στην αφύπνιση στο τέλος έχει "σημείωση" Έτσι μπορεί να χτυπήσει ας πούμε στις 20:30 και να γράφει πχ "τα χάπια μου"! :)ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!! Και την εψαχνα αυτη την *******!! Μπορουμε με καποιο τροπο να την μεταφερουμε σε κανενα πιο "ευκολοπροσβαστο" μενου?Και ελεγα καιγω, δεν γινεται να μην εχει αυτο το πραγμα, ειναι πολυ απλο και σουπερ απαραιτητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Ρυθμισεις>Μηνυματων>Email>Λογαριασμοι email>[επιλεγεις το μαιλ που εχεις φτιαξει]>Επεξεργασια>Σημεια Προσβασης. Απο εδω επιλεγεις(εσενα λογικα σου εχει wifi) ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!! Και την εψαχνα αυτη την *******!! Μπορουμε με καποιο τροπο να την μεταφερουμε σε κανενα πιο "ευκολοπροσβαστο" μενου?Και ελεγα καιγω, δεν γινεται να μην εχει αυτο το πραγμα, ειναι πολυ απλο και σουπερ απαραιτητο. Όταν είσαι στην αρχική οθόνη, αν πατήσεις πάνω-πάνω στα εικονίδια κεραίας-μπαταρίας κλπ σου βγάζει ένα μενού με bluetooth-wifi κλπ, εκεί έχει και την αφύπνιση. Προσοχή μόνο σε αρχική οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Τελικά ο Γερμανός δέν μπόρεσε να με εξυπηρετήσει και έτσι το παρήγγειλα απο αλλού. Σίγουρα, αύριο θα το έχω. Για να δουμε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 μα κανενα update θα βγει???????:))))))))))))))))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_nay Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Παιδια συγνωμη που ξαναρωτω, υπαρχει καποιος που να το εχει παρει απο τη Wind???Η που να ξερει αν το φερνει η Wind?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parekla67 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 εδω στη χιο το εχει η wind.λεω να το παρω τελοσ του μηνα.κανενα fw update θα βγει ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napgin Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Παιδια συγνωμη που ξαναρωτω, υπαρχει καποιος που να το εχει παρει απο τη Wind???Η που να ξερει αν το φερνει η Wind?? ego to pira apo wind me anavathmisi...k exei k to perivoito fm transmiter(to opoio douleuei mia xara;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Μια ερωτηση/απορια.. η wind εχει δικο της λογισμικο στο κινητο(wind plus)η ειναι απο τη μανα της η συσκευη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ref5412 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Άσχετο: Μπορεί να προτείνει κάποιος μια συγκεκριμένη γραφίδα για το ARENA ή δουλεύει με οποιαδήποτε; Παράθεση iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostool13 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Άσχετο: Μπορεί να προτείνει κάποιος μια συγκεκριμένη γραφίδα για το ARENA ή δουλεύει με οποιαδήποτε; Έχει capacitive οθόνη, που σημαίνει ότι ανταποκρίνεται μόνο σε δάκτυλο, όχι γραφίδες ή άλλα αντικείμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tester21 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Ρυθμισεις>Μηνυματων>Email>Λογαριασμοι email>[επιλεγεις το μαιλ που εχεις φτιαξει]>Επεξεργασια>Σημεια Προσβασης. Απο εδω επιλεγεις(εσενα λογικα σου εχει wifi) ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!! Και την εψαχνα αυτη την *******!! Μπορουμε με καποιο τροπο να την μεταφερουμε σε κανενα πιο "ευκολοπροσβαστο" μενου?Και ελεγα καιγω, δεν γινεται να μην εχει αυτο το πραγμα, ειναι πολυ απλο και σουπερ απαραιτητο. τα εχω κανει ολα αυτα.οταν βαζω στις ρυθμισεις cosmote internet, δεν παιρνει email παροτι εχω προγραμμα cosmote i-20.απο wifi κανενα προβλημα:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyris Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Βρε παιδιά, αντί να μας χρησιμοποιούν σαν beta testers δεν θα ήταν πιό επαγγελματικό από τη μεριά της LG να διαβάζουν (έστω μιά φορά την εβδομάδα) το φόρουμ και να απαντούν στις σοβαρές απορίες μας? Γιατί οι υπεύθυνοι του myphone.gr δεν κάνουν μιά κρούση στην εταιρία? Και εμείς ακόμα θα μπορούσαμε να ενημερώσουμε την LG Hellas γιά την ύπαρξη αυτού του φόρουμ. Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, θα συνεχίζουμε τις ταρζανιές και το χάσιμο πολύτιμου χρόνου με κίνδυνο πολλές φορές να χαλάσουμε τη συσκευή μας ακολουθόντας την βλακεία και τον πειραματισμό του κάθε πρωτάρη χρήστη. Κάποιος εδω μέσα προ ημερών "έπαιξε" με το κρυφό μενού (ακολουθόντας τη ανευθυνότητα κάποιου άλλου "σοφού") και τα 'κανε σκατά. Η συσκευή του τά'παιξε. Αν η LGHellas ασχολούταν λίγο με μας που τα ακουμπήσαμε γιά το arena, θα ανέβαινε πολύ στην υπόληψή μας. Προτείνω στους διαχειριστές του φόρουμ αλλά και σε όλους εσάς να στείλετε από ένα email στην LG ώστε να ρίξουν μιά ματιά εδώ μέσα και να μας ξεστραβώσουν πριν χαλάσουμε τα κινητά μας με πειράματα. Παράθεση www.kyris.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfgh123 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Βρε παιδιά, αντί να μας χρησιμοποιούν σαν beta testers δεν θα ήταν πιό επαγγελματικό από τη μεριά της LG να διαβάζουν (έστω μιά φορά την εβδομάδα) το φόρουμ και να απαντούν στις σοβαρές απορίες μας? Γιατί οι υπεύθυνοι του myphone.gr δεν κάνουν μιά κρούση στην εταιρία? Και εμείς ακόμα θα μπορούσαμε να ενημερώσουμε την LG Hellas γιά την ύπαρξη αυτού του φόρουμ. Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, θα συνεχίζουμε τις ταρζανιές και το χάσιμο πολύτιμου χρόνου με κίνδυνο πολλές φορές να χαλάσουμε τη συσκευή μας ακολουθόντας την βλακεία και τον πειραματισμό του κάθε πρωτάρη χρήστη. Κάποιος εδω μέσα προ ημερών "έπαιξε" με το κρυφό μενού (ακολουθόντας τη ανευθυνότητα κάποιου άλλου "σοφού") και τα 'κανε σκατά. Η συσκευή του τά'παιξε. Αν η LGHellas ασχολούταν λίγο με μας που τα ακουμπήσαμε γιά το arena, θα ανέβαινε πολύ στην υπόληψή μας. Προτείνω στους διαχειριστές του φόρουμ αλλά και σε όλους εσάς να στείλετε από ένα email στην LG ώστε να ρίξουν μιά ματιά εδώ μέσα και να μας ξεστραβώσουν πριν χαλάσουμε τα κινητά μας με πειράματα. Ωραια τα λες εσυ φιλε μου και εγω δεν διαφωνω αλλα μηπως την καθε εταιρια τη συμφερει να του βγαλεις εσυ εγω και ο καθενας τα ματια του να κονομησουν απο κανα σερβις?Εγω παντως τοσες μερες ψαχνομαι να καταλαβω τι γινεται με αυτο το gps το οποιο ποτε δεν εχει δουλεψει σε μενα :mad: μεχρι που σκεφτομαι οτι δεν υπαρχει καν αφου καποια site στα χαρακτηριστικα δεν εχουν gps στο arena.Καλα θα ηταν να υπηρχε καποιος να βοηθαγε την κατασταση.....πχ θελω να σβησω απο τη συσκευη μου αυτα τα βλακωδη demo games......... τι τα βαζουν?Αιντε και αμα παει ετσι παιρνει τη θεση του στο συρταρι και παμε παλι στο n95 . Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 πρωτη φορτιση οσο χρειαζεταΙ Ή 8 και ωρεσ?το πηρα καιγω Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfgh123 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 πρωτη φορτιση οσο χρειαζεταΙ Ή 8 και ωρεσ?το πηρα καιγω ama diavaseis mesa stis odigies leei asto olo to vradi mexri kai 14 ores.. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts