ramatilos Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 k Elena to idio kanei me esena Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Apo N82/N96 se 3G&2G Iphone (kai antistrofa) OLA OK to katevasa apo to Xsellize Apo to iPhone camera roll sto N82&N96 ta foto erhontai poly mikra omos,yparhei kapoia lysei? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman13 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Όλα καλά όλα ωραία εγκαταστάθηκε δουλεύει.Ότι και αν έκανα όμως δεν μπορώ να λάβω τίποτα.Έχω μπει σε safe mode όπως πρότειναν κάποιοι αλλά τιποτα. απεγκατάσταση ξανά εγκατάσταση πάλι τίποτα.3 μέρες δεν μπορούσα να κάνω εγκατάσταση και τώρα που έκανα δεν δουλεύει σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Το μόνο που με χαλάει μέχρι τώρα είναι ότι όταν στέλνω φωτό απο το camera roll σε άλλο κινητό, τις συμπιέζει πολύ με αποτέλεσμα στο άλλο κινητό να εμφανίζονται μικρές και σε μέτρια ποιότητα. Αν δεν θελεις να συμπιεστουν οι φωτο σου μην τις στελνεις απο το Images στειλτες απο το File System(var/mobile/media/DCIM/100APPLE)...... Με το Discover(αντι του Wildeyes) μπορεις να τις δεις σε thumbnail ωστε να ξερεις ποιο νουμερο θες να στειλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 τελικα και σε μενα δεν δουλευει καλα μονο μπορω να στειλω αλλα οχι να λαβω... εστειλα και βιντεακι 4ΜΒ...ανετα... αλλα να λαβω...niente... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodragon Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Αν δεν θελεις να συμπιεστουν οι φωτο σου μην τις στελνεις απο το Images στειλτες απο το File System(var/mobile/media/DCIM/100APPLE)...... Με το Discover(αντι του Wildeyes) μπορεις να τις δεις σε thumbnail ωστε να ξερεις ποιο νουμερο θες να στειλεις Μμμ, δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Έχεις δίκιο, θα το κοιτάξω :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akistzoulouhas Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 ρε παιδια,σχετικα με το κρακ για το ibluetooth,μου ειπαν πως αντικαθιστω το αρχειο στο iphone με winscp......ωραια ολα αυτα,αλλα εκεινο το 7777 που πρεπει να μπει????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 H εφαρμογή copierCIN από cydia! θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ! ρε παιδια,σχετικα με το κρακ για το ibluetooth,μου ειπαν πως αντικαθιστω το αρχειο στο iphone με winscp......ωραια ολα αυτα,αλλα εκεινο το 7777 που πρεπει να μπει????? Στο ibluetooth_ file Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akistzoulouhas Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ! Στο ibluetooth_ file δεν ξερω αν κανω εγω λαθος ή δεν εγινα σαφης....το αρχειακι απο το .rar που κατεβαζω,το περναω μεσω winscp στο var->stash->applicationas->ibluetooth.....μολις το περναω μου λεει πως υπαρχει ενα ιδιο αρχειο και παταω να γινει αντικατασταση...και γινεται....μετα δεν κανω τιποτα αλλο....κ ρωταω εκεινο το 7777 που ακριβως πρεπει να το τοποθετησω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 δεν ξερω αν κανω εγω λαθος ή δεν εγινα σαφης....το αρχειακι απο το .rar που κατεβαζω,το περναω μεσω winscp στο var->stash->applicationas->ibluetooth.....μολις το περναω μου λεει πως υπαρχει ενα ιδιο αρχειο και παταω να γινει αντικατασταση...και γινεται....μετα δεν κανω τιποτα αλλο....κ ρωταω εκεινο το 7777 που ακριβως πρεπει να το τοποθετησω??? Δεξί κλικ μέσω winscp στο ibluetooth_ και αλλάζεις τα δικαιώματα από π.χ 0655 σε 7777 και τέλος. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jen_b305 Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 βοηθήστε λίγο παιδιά, βάζω την έδοση 1.0.7 είτε κανινική demo , είτε σπαμένη. Και στις δύο, όταν επιλέγω μία φωτογραφία και εμφανίζεται στην οθόνη δεν υπάρχουν τα βέλη χαμηλά "αριστερά, αποστολή, δεξιά". Γιατί? Συμβαίνει και σε σας? Χωρίς αυτά πρακτικά δεν μπορείς να στείλεις στον άλλο. κανείς τίποτα για αυτό? Σε όλους σας βγάζει τα βέλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geops3 Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 paidia mipos exei vrethei i lisi me to save? afou ftanei sto 100% i lipsi mou leei oti den mporei na tis sosei:cry::cry: euxaristo poli exo tin 1.0.7 spasmeni Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetbaler Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Oti kai na kanw den borw na to egkatasthsw, exw dokimasei thn ekdosh apo to ispazio k thn spasmenh apo xsellize kai tipota... Sto telos tou install mou petaei sunexeia auto to error http://i44.tinypic.com/28rmdc5.png Kai meta to programma den anoigei me tipota, exw dokimasei ta panta, safe mode, bluetooth on/off alla den leei na doulepsei Kserei kaneis ti paizei? P.S. Exw to g1, me V2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markus Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 εμένα γιατι δεν στέλνει και μόνο δέχεται???τι έκανα λάθος??:Χ Παράθεση Proud Owner: Playstation 1,2,3 ,nes,snes,megadrive,psp Slim&lite,xbox360 ,I-mate ultimate 9502 !:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 ρε παιδια,σχετικα με το κρακ για το ibluetooth,μου ειπαν πως αντικαθιστω το αρχειο στο iphone με winscp......ωραια ολα αυτα,αλλα εκεινο το 7777 που πρεπει να μπει????? δες αυτο http://www.youtube.com/watch?v=Uqyv-Kyww9c&eurl=http://iphoneforum.gr/viewtopic.php?f=12&t=2184&feature=player_embedded Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos07 Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Πέρασα τελικά την εφαρμογή υπάρχει τρόπος να ακούμε μουσική με στερεφωνικά handfree? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Λοιπον παιδια παρατηρισα οτι η εφαρμογη τρωει αρκετα πιο γρηγορα τη μπαταρια!Ακομα και χωρις να χρησιμοποιητε!Ειναι λογικο?Πχ σε 4 ωρες,μειωθηκε 12%!!Σε σταντ μπαι.Με κλειστη την εφαρμογη.Με το που την αφαιρω,το 10% το χανει σε 10-12 ωρες και μαλιστα παιζοντας παιχνιδια και κανοντας και μερικα τηλ.(10-15')!!! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markus Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Λοιπον παιδια παρατηρισα οτι η εφαρμογη τρωει αρκετα πιο γρηγορα τη μπαταρια!Ακομα και χωρις να χρησιμοποιητε!Ειναι λογικο?Πχ σε 4 ωρες,μειωθηκε 12%!!Σε σταντ μπαι.Με κλειστη την εφαρμογη.Με το που την αφαιρω,το 10% το χανει σε 10-12 ωρες και μαλιστα παιζοντας παιχνιδια και κανοντας και μερικα τηλ.(10-15')!!! και εγώ το παρατήρισα αυτό ....αλα αφού δεν μου δούλευε σωστά το έβγαλα εντελός:mad: Παράθεση Proud Owner: Playstation 1,2,3 ,nes,snes,megadrive,psp Slim&lite,xbox360 ,I-mate ultimate 9502 !:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Λοιπον παιδια παρατηρισα οτι η εφαρμογη τρωει αρκετα πιο γρηγορα τη μπαταρια!Ακομα και χωρις να χρησιμοποιητε!Ειναι λογικο?Πχ σε 4 ωρες,μειωθηκε 12%!!Σε σταντ μπαι.Με κλειστη την εφαρμογη.Με το που την αφαιρω,το 10% το χανει σε 10-12 ωρες και μαλιστα παιζοντας παιχνιδια και κανοντας και μερικα τηλ.(10-15')!!! Όντος, και σε μενα τα ιδια κανει! και μαλιστα κλεινω την εφαρμογη απο το Χ αλλα παλι τρωει αρκετη μπαταρια!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Λοιπον παιδια παρατηρισα οτι η εφαρμογη τρωει αρκετα πιο γρηγορα τη μπαταρια!Ακομα και χωρις να χρησιμοποιητε!Ειναι λογικο?Πχ σε 4 ωρες,μειωθηκε 12%!!Σε σταντ μπαι.Με κλειστη την εφαρμογη.Με το που την αφαιρω,το 10% το χανει σε 10-12 ωρες και μαλιστα παιζοντας παιχνιδια και κανοντας και μερικα τηλ.(10-15')!!! Δεν ανεφερα και εγω τιποτα γιατι ηλπιζα να φταιει κατι αλλο, αφου δεν ειχε πει κανεις αλλος τιποτα, αλλα απο την μερα που περασα την εφαρμογη απο 3 μερες διαρκεια μπαταριας επεσα στην 1 Παντα κλεινω την εφαρμογη με το κοκκινο Χ....ποτε δεν την εχω ξεχασει να τρεχει στο background Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kharmacoma Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Mάλλον την αφήνεται ανοιχτή στο background. Να κάνετε exit από το κόκκινο Χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Χθες δοκιμάσαμε με τον epaminos να στείλουμε απο iPhone 2G σε iPhone 3G και αντίστροφα τα παρακάτω, και πετύχαν! -mp3 μέσα απο το path /private/var/mobile/Media/iTunesControl και πέτυχε! -jpg απο το ενσωματομένο camera roll του iBluetooth, και πέτυχε χωρίς quality loss! Και στα 2 τηλέφωνα, το bluetooth από τα μαμά settings ήταν στο off (το iBluetooth το άνοιγε απο μόνο του) Μερικές φορές κολλούσαν και δεν έβλεπαν το ένα το άλλο, και το πρόβλημα λυνόταν με κλείσιμο και άνοιγμα ξανά του iBluetooth! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 τι στο καλό έχει πάθει το repository του ispazio στο cydia?δε μπαινει κ δε μπορω να κατεβασω την εφαρμογη ρε γμτ Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 το κρακαρισμενο application bluetooth το δοκιμασε κανεις? Παιζει καλα? Ευχαριστω! Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plokamias Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 ρε παιδια ,πορουμε να περασουμε την εφαρμογη με το iphone tunnel suite με ssh η πρεπει μονο με winscp επειδη δεν εχω wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts