Jump to content

jen_b305

Members
  • Δημοσιεύσεις

    100
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

jen_b305's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εμένα μου χάλασε η ρύθμιση "Cellular data network". Ειχα βάλει το switch <key>AllowEDGEEditing</key> <true/> στο carrier.plist του φακέλου system>library>carrier bundles>Tmobile_gr.bundle και τώρα μετά την αναβάθμιση στα carrier settings 4.1 της cosmote εξαφανίστηκε και το switch δεν δουλεύει πλέον. Τα νεύρα μου! Μήπως το switch πρέπει να μπει σε άλλο αρχείο; Edit: το βρήκα το άλλο αρχείο (carrier.plist). Είναι στο στο /var/mobile/library/carrier bundles/Tmobile_gr.bundle
  2. εμένα το status notifier (3G/ 16GB/ 3.0) δεν φορτώνει αλλά τα εικονίδια στη μπάρα δεξιά του ρολογιού (χαμένες κλίσεις, sms, email) λειτουργούν, δηλαδή εμφανίζονται ανά περίπτωση. Επίσης λειτουργούν και οι ηχητικές ειδοποιήσεις. Απλά το έβαλα και έπαιξε χωρίς όμως να μπορώ να κάνω αλλαγές στις ρυθμίσεις γιατί το πρόγραμμα ως εφαρμογή δεν φορτώνει.
  3. το offline maps δουλεύει στην 3.0;
  4. Παιδιά το bossprefs θα παίζει στην 3.0 jailbroken?
  5. ρε παιδια, εσάς σας βγάζει βέλη και κουμπί αποστολής στο κάτω μέρος της οθόνης όταν προβάλουμε μια φωτογραφία για αποστολή μέσω του bluetooth? Εμένα τίποτα. Ούτε στην 1.0.7 ούτε στην 1.0.8.
  6. κανείς τίποτα για αυτό? Σε όλους σας βγάζει τα βέλη?
  7. βοηθήστε λίγο παιδιά, βάζω την έδοση 1.0.7 είτε κανινική demo , είτε σπαμένη. Και στις δύο, όταν επιλέγω μία φωτογραφία και εμφανίζεται στην οθόνη δεν υπάρχουν τα βέλη χαμηλά "αριστερά, αποστολή, δεξιά". Γιατί? Συμβαίνει και σε σας? Χωρίς αυτά πρακτικά δεν μπορείς να στείλεις στον άλλο.
  8. Υπάρχει κάποια εφαρμογή από cydia ή app store ή ότι άλλο που να αναγνωρίζονται οι αριθμοί στο σημειωματάριο του κινητού ως links οπότε όταν κάνεις tap πάνω σε αυτά να καλεί τον αριθμό?
  9. οι απαντήσεις περί bluetooth μεταξύ των δύο ειδικών DjArte & pperiklis δεν δείχουν να πολυσυμφωνούν. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του DJArte φαίνεται να υπάρχει ελπίδα για a2dp. Αν όντως είναι θέμα software θεωρώ πως είναι θέμα χρόνου να φτιαχτεί εφαρμογή που να το ξεκλειδώνει αλλά έχει περάσει αρκετός χρόνος. Είναι όντως θέμα software?
  10. Εχω ένα δίκτυο από PC και όλα συνδεδεμένα με router για δικτυο ethernet. Ενα από αυτά είναι συνδεδεμένα στο Ιντερνετ και ολα τα άλλα μέσω internet sharing βλέπουν προς τα έξω. Μπορεί κανείς να συνδεθεί μέσω WI-FI από το P990 σε έναν από αυτούς τους υπολογιστές π.χ. ένα από αυτά είναι laptop και έχει wi-fi και να βλέπει ιντερνετ στο κινητό?
  11. Ξέρει κανείς πως μπορώ να απαλαγώ από την ένδειξη "γραμμή 1" στο κάτω μέρος της οθόνης του κινητού όταν σε καλούν που εμφανίζεται στους συνδρομητές της comsote?
  12. Ξέρει κανείς πως μπορώ να απαλαγώ από την ένδειξη "γραμμή 1" στο κάτω μέρος της οθόνης του κινητού όταν σε καλούν που εμφανίζεται στους συνδρομητές της comsote?
  13. Ας απαντήσει κάποιος που είχε P910 διότι εγώ δεν είχα.
  14. 1. Οχι, δεν γράφεται στη κάρτα μνήμης αλλά στο PC. Δεν είχα ποτέ P910 αλλά δεν νομίζω να είναι συμβατό. Ισως κάποιος άλλο ξέρει καλύτερα εδώ μέσα. Προσωπικά νομίζω το back up γιατί βρέξει χιωνίσει, μπορείς μετά από κάθε σφάλμα να επαναφέρεις τα πάντα στο κινητό όπως ήταν και όχι μόνο τις επαφές. 2. 64 ΜΒ και όση θές στο Mem stick. Οπως το πες, demo η κανενα παιχνίδι που δεν θες μπορούν να φύγουν. 3. Μπορείς να τα αποθηκεύσεις τα μηνύματα καθώς και επαφές αλλά ανάλογα την χωρητικότητα μνήμης της κάρτας και το πόσο σύγχρονη είναι, δηλαδή αν αναγνωρίζει όλα τα τηλ μίας επαφής ή μόνο ένα ή μόνο δυο από σύνολο τριων ή περισσοτέρων, email επίσης... Μια δοκιμή θα σε πείσει. 4. Δεν το γνωρίζω αλλά στα παλιότερα της σειράς συμπιέζονται οπότε θεωρώ πως θα γίνεται και στο P990. Δεν γνωρίζω αν έχει περιορισμό στο πλήθος των επαφών αλλά πιστεύω πως όχι και ανάλογα με την ελεύθερη μνήμη που έχεις αυτό θα χωράει και άλλες. 5. Θα τις μεταφέρεις στο Outlook και μετά στο P990. Ισχύει και για τις επαφές. 6. Δοκίμασε το 5 και λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.
  15. Sealover εγώ θα έλεγα να δώσεις τόπο στην οργή (και πάνω που ήθελα να κατεβάσω το tomtom ρε γαμώτο... :wacko: )
×
×
  • Create New...