Jump to content

[Επίσημο] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δοκιμασε να το στρωσεις καλα με μια γομα ετσι δεν χαλας και το protector

Τι εννοείς φίλε gboy??Να το πατάω με την γόμα και οχι με το χέρι μου.......!!!!Γιατί ειναι και ακριβά στο e-shop για να πάρω και πολλα....!!!!!χαχαχαχα!!!!!

• Απαντήσεις 907
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι εννοείς φίλε gboy??Να το πατάω με την γόμα και οχι με το χέρι μου.......!!!!Γιατί ειναι και ακριβά στο e-shop για να πάρω και πολλα....!!!!!χαχαχαχα!!!!!

Έχω βάλει πάνω από 20 ScreeProtector σε συσκευές φίλων με ρεκόρ 2 φουσκάλες!!

Ένας είναι ο τρόπος:

Σημαντικό είναι ότι χρησιμοποιώ Screen Protectors από το E Bay που είναι σαν αυτά που βάζει ο φίλος στο iPhone στο video (με δύο επιφάνειες που ξεκολλάνε έτσι κατά το πάτημα για να μην κάνει φουσκάλες εκμηδενίζεται η πιθανότητα να το χαράξεις). Κόστος το πιο ακριβό που έχω πάρει 2 Ευρώ! Και δεν παθαίνουν ποτέ τίποτα!

Some age, others mature...:lol:

Έχω βάλει πάνω από 20 ScreeProtector σε συσκευές φίλων με ρεκόρ 2 φουσκάλες!!

Ένας είναι ο τρόπος:

Σημαντικό είναι ότι χρησιμοποιώ Screen Protectors από το E Bay που είναι σαν αυτά που βάζει ο φίλος στο iPhone στο video (με δύο επιφάνειες που ξεκολλάνε έτσι κατά το πάτημα για να μην κάνει φουσκάλες εκμηδενίζεται η πιθανότητα να το χαράξεις). Κόστος το πιο ακριβό που έχω πάρει 2 Ευρώ! Και δεν παθαίνουν ποτέ τίποτα!

Ευχαριστώ......

Ευκολο φαίνεται αν και δεν το νομιζω.....αλλά διστυχώς δεν μπορω να αγοράσω απο κει λόγο ηλικίας(17ακόμα)...πήρα ομως 2 απο το e-shop(για 5800)..!!Πιστέυω να τα καταφέρω να τα βάλω....!!!

Αυτά ομως δεν εχουν διπλή επιφάνεια οπως αυτά για το i-phone...???

Δεν το ξέρω αυτό, δεν έχω πάρει από το Eshop τίποτα τέτοιο. Αν είναι σαν ένα απλό αυτοκόλλητο χωρίςτη δεύτερη μεμβράνη, απλά τύλιξε με κάτι απαλό (πχ χαρτοπετσέτα ή πανάκι για γυαλιά) την κάρτα που θα το πιέσεις. Πάντως αν το κάνεις έτσι προσεκτικά από τη μία γωνία ώς την άλλη σιγά πιέζοντας κάθε φορά από λίγο να κολλήσει και να διώχνεις τον αέρα που εγκλωβίζετα δε θα έχεις πόρβλημα. Επίσης πρόσεξε να μην το λυγίσεις πολύ και κάνει γραμμές (σαν σπάσμένο τζάμι).
Some age, others mature...:lol:

Δεν το ξέρω αυτό, δεν έχω πάρει από το Eshop τίποτα τέτοιο. Αν είναι σαν ένα απλό αυτοκόλλητο χωρίςτη δεύτερη μεμβράνη, απλά τύλιξε με κάτι απαλό (πχ χαρτοπετσέτα ή πανάκι για γυαλιά) την κάρτα που θα το πιέσεις. Πάντως αν το κάνεις έτσι προσεκτικά από τη μία γωνία ώς την άλλη σιγά πιέζοντας κάθε φορά από λίγο να κολλήσει και να διώχνεις τον αέρα που εγκλωβίζετα δε θα έχεις πόρβλημα. Επίσης πρόσεξε να μην το λυγίσεις πολύ και κάνει γραμμές (σαν σπάσμένο τζάμι).

Κατάλαβα κατάλαβα......θα χάλάσω 1-2 αλλα δεν πειραζει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:!!!

Σε ευχαριστώ πάντως.....να'σαι καλα....!!!!

Τελικά απο το e-shop χθες τα παρελαβα...πολύ καλά διπλής οψης!!!

Δοκιμασα τον καθρέφτη καλος αλλα εξω με ηλιο δυσκολα βλεπεις και αφήνει δακτυλιες πολλές..!!!Μαλλον θα βάλω το αλλο......

μπορείτε να μου προτείνετε ενα BT με ξεχωριστό ακουστικό που να μην εχει κανένα πρόβλημα με το 5800

το itech clipD που εχω μετά απο 15'' ομιλίας κλείνει και χάνεται χωρις να αποσυνδέεται ........οχι πάντα αλλα αρκετές φορές

το turbo-x ενω δεν χάνεται η ομιλια το βρίσκω αρκετες φορές αποσυνδεδεμένο......

αν εχετε κάποιο καλο με καλώδια μου λετε για να μην παω να τα αγοράζω τσάμπα....

Samsung Note II

Παιδες η θηκη silicone απο το eshop μεγαλη μουφα..

nervous η δικια σου σου ηρθε;Αν μπορεις δωσε καμια πληροφορια αν ειναι καλη

και αν εφαρμοζει σωστα πανω στο κινητο γιατι απ'οτι βλεπω στη φωτογραφια ειναι

διαφορετικη απο του e-shop .thanks

nervous η δικια σου σου ηρθε;Αν μπορεις δωσε καμια πληροφορια αν ειναι καλη

και αν εφαρμοζει σωστα πανω στο κινητο γιατι απ'οτι βλεπω στη φωτογραφια ειναι

διαφορετικη απο του e-shop .thanks

Οι θηκες σταλθηκαν την προηγουμενη Δευτερα ,

αναμενουμε :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

μπορείτε να μου προτείνετε ενα BT με ξεχωριστό ακουστικό που να μην εχει κανένα πρόβλημα με το 5800

το itech clipD που εχω μετά απο 15'' ομιλίας κλείνει και χάνεται χωρις να αποσυνδέεται ........οχι πάντα αλλα αρκετές φορές

το turbo-x ενω δεν χάνεται η ομιλια το βρίσκω αρκετες φορές αποσυνδεδεμένο......

αν εχετε κάποιο καλο με καλώδια μου λετε για να μην παω να τα αγοράζω τσάμπα....

Εγώ που έχω το itech clip radio μου δουλεύει μια χαρά, μόνο θέμα ότι πρέπει να ενεργοποιήσω πρώτα το bluetooth στο κινητό και μετά στο handsfree για να συνδεθεί αυτόματα. Ποιo firmware έχεις στο κινητό; Εμένα με το 20 δούλευε καλά, με το 21 δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα σε μακρόχρονη συνομιλία

Δεν έχω κάτι να πω, γιατί όλοι κάτι λένε. Έχω όμως να κάνω, γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα.

Εχει παραγγειλει καποιος την silicone case απο e-shop να μου πει την γνωμη του?Λογικα ειναι η ιδια η παρομοια με αυτες απο το e-bay..

"ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ"

"SUPER3*FAMILIA"

Γενικά είμαι από τους ανθρώπους που προσέχουν να μη φθείρουν και καταστρέφουν τα πράγματά τους. Έχω διαβάσει οτι έχει γραφτεί σ'αυτές τις σελίδες για την προστασία του κινητού και ήθελα να σας πω και τη δική μου γνώμη. Λοιπόν, όταν αγοράζω ένα κινητό θέλω να μπορώ να το χαίρομαι, βλέποντάς το και χρησιμοποιώντας το. Όλες αυτές οι θήκες, δερμάτινες, πλαστικές, υφασμάτινες, μου φαίνονται μη χρηστικές και οι περισσότερες αντιαισθητικές. Έτσι καταλήγω στο οτι το μόνο που μου χρειάζεται είναι ένα διακριτικό προστατευτικό για την οθόνη, έτσι ώστε να μην επηρεάζεται ούτε η λειτουργικότητα, ούτε η αισθητική του όμορφου αυτού κινητού. Γιατί όσο και αν αγαπήσω αυτό το κινητό, όσο τέλειο και αν το θεωρήσω, ο χρόνος που θα έχω μαζί του είναι σίγουρα περιορισμένος, γιατί σε 1, 1.5, 2 το πολύ χρόνια, θα βρεθεί κάποιο άλλο που θα μου κάνει κλικ και θα πάρει τελικά τη θέση αυτού! Εξάλλου, μετά από 6 μήνες, αυτό που θα το κάνει "το δικό μου" κινητό, εκτός από τις επαφές μου, τη μουσική και τις εικόνες μου μέσα του, θα είναι και τα σημάδια που θα έχω αφήσει εγώ πάνω του. Σε καμία περίπτωση δεν με ενδιαφέρει το κινητό μου να φαίνεται καινούριο μετά από 2 χρόνια και γι'αυτό διαλέγω να ανησυχώ λιγότερο για φθορές που έτσι κι αλλιώς θα φέρει ο χρόνος και να χαίρομαι περισσότερο την καθημερινότητά μου μαζί του! Αυτή είναι πάντα η ταπεινή μου γνώμη και απλά ήθελα να σας την πω. Να χαίρεστε τα κινητά σας!

Ου... χακάρεις!

Ου... κοπιάρεις!

Ου... να μου χαθείς!!!

Εχει παραγγειλει καποιος την silicone case απο e-shop να μου πει την γνωμη του?Λογικα ειναι η ιδια η παρομοια με αυτες απο το e-bay..

Δες αυτο που εγραψα πιο πανω..

Δε ξερω για αυτες του e-bay αλλα απο e-shop..χμμμ..δεν...μη.....μπααα....αστο....

Εγώ που έχω το itech clip radio μου δουλεύει μια χαρά, μόνο θέμα ότι πρέπει να ενεργοποιήσω πρώτα το bluetooth στο κινητό και μετά στο handsfree για να συνδεθεί αυτόματα. Ποιo firmware έχεις στο κινητό; Εμένα με το 20 δούλευε καλά, με το 21 δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα σε μακρόχρονη συνομιλία

και με τα 2 firmware το κανει......μου είπαν να το παω να το δουν,το θέμα ειναι οτι δεν το κανει πάντα αλλα 3-4 φορές στις 10 κλήσεις.......το εχω αφήσει και εχω το ενσύρματο τωρα,αλλα ψάχνω για αλλο ακουστικό bt

κοιτάω και χωρις καλώδιο και μαλλο θα καταλήξω σε κάποιο νοκια για να ειμαι σίγουρος για την συμβατότητα....

Samsung Note II

και με τα 2 firmware το κανει......μου είπαν να το παω να το δουν,το θέμα ειναι οτι δεν το κανει πάντα αλλα 3-4 φορές στις 10 κλήσεις.......το εχω αφήσει και εχω το ενσύρματο τωρα,αλλα ψάχνω για αλλο ακουστικό bt

κοιτάω και χωρις καλώδιο και μαλλο θα καταλήξω σε κάποιο νοκια για να ειμαι σίγουρος για την συμβατότητα....

Για το τελευταιο μην παιρνεις και ορκο.Καλυτερα,αν μπορεις φυσικα,να δοκιμασεις ενα για λιγες μερες απο γνωστο για να εισαι σιγουρος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

παιδια σκεφτομαι να παρω την invisible shield μονο το μπροστινο μερος ...ειχε κανενας προβλημα ???ειναι καλη το κινητο λειτουργει σωστα ???:D:D ευχαριστω !!αν θελεται καντε μου πμ να μην γεμιζει το φορουμ γιατι ουτε εγω μπορω να διαβαζω τοσες σελιδες !βαρετο...:D:D:D

οταν λες του e shop ??:rolleyes::rolleyes:

Εννοεί αυτή που πουλάνε στο eshop. Αλλά αυτή την στιγμή δεν την έχουν στον κατάλογο τους, προφανώς έχει τελειώσει. Έχουν μόνο αυτή αλλά καθρεφτίζει κ δεν βολεύει καθόλου όταν βρίσκεσαι στον ήλιο.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

οταν λες του e shop ??:rolleyes::rolleyes:

Τοσο πολυ βαριεσαι ? :wacko:

e-shop.gr

γιατι ουτε εγω μπορω να διαβαζω τοσες σελιδες !βαρετο...:D:D:D

γι αυτο υπαρχει ,το φορουμ,για να το διαβαζουμε...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Παιδια...εγω μολις σημερα παρελαβα απο το e-shop 2 απλες...ποτε τις εβγαλαν απο το site?Μπορει να τους περισευουν οι καθρεφτιζε και να κατεβασαν τις απλες λογο μαρκετινγκ...!:D:D:D

Θα σας δωσω σελιδα που ειναι γεματη με gatzet! η σελιδα ειναι απο κινα αλλα μεσα γινεται χαμος απο αγοραστες απο ολον τον κοσμο!!

προσωπικα εχω αγορασει παρα πολλα πραγματα και ποτε δεν ειχα προβλημα!

που θελω να καταληξω, οτι εχει ζελατινες για την οθονη με μονο 0.90 usd μαζι με μεταφορικα!!!!!!

αγαρασα 2 αν και εχο επανω στο κινητο την "αορατη ασπιδα" αλλα επειδη το κινητο μου ειναι για σερβις και απο οτι εμαθα απο την αλφα κοπυ οτι η νιοκια δεν προτεινει να βαζουμε τιποτα πανω στην οθονη, υποπτευομαι οτι οταν το παρω πισω δεν θα υπαρχει η ασπιδα....

ριξτε ενα τσεκ σε ολη την σελιδα εχει πολυ "πραμα"

π.ς δεν εχω καμια εμπορικη σχεση με την σελιδα απλα ειναι να βοηθησω καποιους στο να μην πληρωνουν τζαμπα λεφτα στο e-bay για το ιδιο κινεζικο προιον οταν μπορου να τον παρουν κατευθειαν απο την πηγη!!

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20484

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Αυτή είναι η θήκη που παράγγειλα από το pdair.com. Εφαρμόζει τέλεια, είναι λεπτή κ δεν κάνει "πατάτα" το κινητό. Ορίστε κ μερικές φωτογραφίες, αν είναι πείτε μου να βγάλω κ χωρίς το κινητό μέσα.

http://img220.imageshack.us/img220/1921/141wnp.th.jpg http://img397.imageshack.us/img397/3595/142b.th.jpg http://img139.imageshack.us/img139/724/143a.th.jpg

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Αυτή είναι η θήκη που παράγγειλα από το pdair.com. Εφαρμόζει τέλεια, είναι λεπτή κ δεν κάνει "πατάτα" το κινητό. Ορίστε κ μερικές φωτογραφίες, αν είναι πείτε μου να βγάλω κ χωρίς το κινητό μέσα.

http://img220.imageshack.us/img220/1921/141wnp.th.jpg http://img397.imageshack.us/img397/3595/142b.th.jpg http://img139.imageshack.us/img139/724/143a.th.jpg

Το κλείδωμα και το ξεκλείδωμα από το πλάγιο κουμπί γίνεται εύκολα με τη θήκη?