bill33 Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 oxi δεν μου το λεει....μπορει κανεις να βοηθησει? Ξαναπερασε τους .Ετσι θα εισαι σιγουρος οτι εχεις τους πιο καινουργιους . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 oxi δεν μου το λεει....μπορει κανεις να βοηθησει? Στην προηγούμενη σελίδα αναφέρω ένα τρόπο που ίσως παίζει.. Το δοκίμασες? Φαντάζομαι πως εννοείς τους χάρτες (π.χ ελλάδας) και όχι το πρόγραμμα. Αυτό δεν μπορείς να το δεις κάπως αυτόματα παρα μόνο κοιτώντας το map version πηγαίνοντας στο "?" και στην επιλογή "σχετικά" Αν πας στο υπολογιστή σου στην εφαρμογή map loader ή στη σουίτα Ovi (ovi maps) εκεί που φορτώνεις χάρτες νομίζω πως μπορείς να δεις ποιά έκδοση χαρτών υπάρχει διαθέσιμη. (Δεν παίρνω όρκο όμως γιατί έχω πολύ καιρό να το δω. Ίσως να μπορείς να το δεις κάπου αλλού στο inet) Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lui3 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Στην προηγούμενη σελίδα αναφέρω ένα τρόπο που ίσως παίζει.. Το δοκίμασες? καλησπερα.εκανα σημερα αναβαθμηση τους χαρτες μου.γινεται ως εξης.συνδεεσαι φυσικα στην ονι σουτ ,πηγαινεις στους χαρτες και αυτοματα δυνδεεται στο map loader για να γινει η διαδικασια.τοτε μου εβγαλε μηνυμα οτι υπαρχουν αναβαθμισμενες εκδωσεις χαρτων και ρωταει αν θελεις να συνεχισεις.αν πεις ναι ξεκιναει να σβηνει μονο του τους παλιους για να περασει του καινουργιους.εκει την πατησα λογω αδυναμιας του συστηματος γιατι υπεθεσα οτι θα αντικαταστησει οτι χαρτες ειχα,αν΄αυτου αρχισε να φορτωνει οτι χαρτη αναβαθμισμενο ειχε το συστημα.ετσι μεχρι να αντιληφθω οτι κανει οτι θελει ειχαν περασει 3-4 ωρες και αναγκαστηκα να σβησω ολα γιατι δεν υπαρχει επιλογη να σβησεις κατι μεμονομενα παρα μονον ολα.οποτε μετα δεν το αφησα να φορτωσει απο μονο του ,οταν πηγε να ξεκινησει την διαδικασια το εκοψα δινοντας του την επιλογη που ηθελα.φυσικα ξαναπερναμε και τις φωνητικες οδηγιες στην γλωσα που θελουμε.ελπιζω να ημουν αρκετα κατατοπιστικη.γνωριζει κανεις ενα φιλτρο χαρτων που εχει κατω απο ολες τις χωρες τι ειναι και πως δουλευει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 εχω το 5230 και οταν παταω χαρτες θελει να συνδεθει με comsote internet η wap .παταω και μου βγαζει η συνδεση απετυχε.δηλαδη πρεπει να κανω ρυθμισεις ιντερνετ για να εχω πλοηγηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 (edited) Η πλοήγηση για το 5230 είναι δωρεάν http://maps.nokia.com/services-and-apps/ovi-maps Μπορείς χρησιμοποιώντας το Map Loader να περάσεις τις φωνές μέσα στην συσκευή σου και να έχεις πλοήγηση. Πληροφορίες μπορείς να βρεις και στο FAQ:GPS, A-GPS, Nokia Maps/OVI Maps και η πρώτη χρήση Edited August 31, 2010 by impreza_sti Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Ovi Maps 3.04 gets a minor update http://www.allaboutsymbian.com/news/item/12052_Ovi_Maps_34_gets_a_minor_updat.php Υ.Γ. Θα το βρείτε στο Software update. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lui3 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 (edited) Ovi Maps 3.04 gets a minor update http://www.allaboutsymbian.com/news/item/12052_Ovi_Maps_34_gets_a_minor_updat.php Υ.Γ. Θα το βρείτε στο Software update. καλησπερα.εξηγησε το λιγο καλυτερα αν θελεις. καλησπερα.εξηγησε το λιγο καλυτερα αν θελεις. εχω φορτωμενο το v3.04 10wk17 MW OpenGL MN Map version 0.1.24.114 αυτη ειναι καινουργια η οχι και αν οχι ποια η διαδικασια για την καινουργια γιατι απο το πρασινο κουμπι ενημερωσης λογισμικου δεν μου δουλευει.το μονο που εχω κανει ειναι κατεβαζω καινουργιο χαρτη απο την σουιτα.ευχαριστω. Edited September 2, 2010 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων χρησιμοποιούμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 εχω φορτωμενο το v3.04 10wk17 MW OpenGL MN Map version 0.1.24.114 αυτη ειναι καινουργια η οχι και αν οχι ποια η διαδικασια για την καινουργια γιατι απο το πρασινο κουμπι ενημερωσης λογισμικου δεν μου δουλευει.το μονο που εχω κανει ειναι κατεβαζω καινουργιο χαρτη απο την σουιτα.ευχαριστω. Η καινούρια είναι η 3.04 10wk32 b03 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 @Lui3 Καλημέρα. Την αναβάθμιση θα την κάνεις μέσα από το εικονίδιο (όπως φαίνεται και στο screenshot παρακάτω) Software update το οποίο βρίσκεται μέσα στο κινητό σου. http://img687.imageshack.us/img687/8625/nokia5800application082.th.jpg Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Να κάνω απευθείας ενημέρωση η πρώτα απεγκατάσταση τους παλιούς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Να κάνω απευθείας ενημέρωση η πρώτα απεγκατάσταση τους παλιούς; Απευθειας ενημερωση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik356 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 εχει ξανασυζητηθει αλλα διαβασα ολες τις σελιδες του θεματος και ακρη δεν βγηκε. Οταν κανεις πλοηγηση σε συγκεκριμενη διαδρομη γυρναει η θεση σου αναλογα πως στριβεις και σε δειχνει παντα πισω ΑΛΛΑ οταν δεν κανεις πλοηγηση σε συγκεκριμενη διευθυνση σε γυριζει γυρω-γυρω αναλογως πως στριβεις.(βασικα σου δειχνει παντα τον βορρα)...μηπως ρε παιδια βρεθηκε ακρη σε αυτο? επειδη ειναι πολυ σπαστικο(τουλαχιστον για μενα) υπαρχει καποια λυση? Ευχαριστω. συσκευη ΝΟΚΙΑ 5230 product code 059b326 Τυπος RM-588 εκδοση λογισμικου 20.0.005 προσαρμοσμενη εκδ. λογισμ. 20.0.005.310.03 ovi maps v3.04 10wk17 b07 map version 0.1.24.114 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik356 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 να επιβεβαιωσω το προβλημα με το τελικο αν ειναι σιγμα που θελει το σ και οχι ς επισης για την ανωτερω ερωτηση εχουμε κατι? επισης να πω οτι σε τελευταια διαδρομη περιεργη απο ελευσινα χαιδαρι μεσω λεωφορο νατο και συντομη διαδρομη σε συγκριση με το destinator 7 μιλαμε για ιδια αν οχι καλυτερα αποτελεσματα....μιλαμε για διαδρομη μεσω καματερου-ιλιον-πετρουπολη-περιστερι-χαιδαρι. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emakrinos Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 εχει ξανασυζητηθει αλλα διαβασα ολες τις σελιδες του θεματος και ακρη δεν βγηκε. Οταν κανεις πλοηγηση σε συγκεκριμενη διαδρομη γυρναει η θεση σου αναλογα πως στριβεις και σε δειχνει παντα πισω ΑΛΛΑ οταν δεν κανεις πλοηγηση σε συγκεκριμενη διευθυνση σε γυριζει γυρω-γυρω αναλογως πως στριβεις.(βασικα σου δειχνει παντα τον βορρα)...μηπως ρε παιδια βρεθηκε ακρη σε αυτο? επειδη ειναι πολυ σπαστικο(τουλαχιστον για μενα) υπαρχει καποια λυση? Ευχαριστω. συσκευη ΝΟΚΙΑ 5230 product code 059b326 Τυπος RM-588 εκδοση λογισμικου 20.0.005 προσαρμοσμενη εκδ. λογισμ. 20.0.005.310.03 ovi maps v3.04 10wk17 b07 map version 0.1.24.114 όχι, δεν έχει προκύψει κάποια λύση. ίσως δεν το θεωρούν πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Καλημέρα σε όλους. Διάβασα στο δεύτερο ποστ του υπάρχοντος θέματος ότι μπορεί κάποιος να βάλει poi στο ovi maps. Το έχει δοκιμάσει κανείς, αποδίδει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Καλημέρα σε όλους. Διάβασα στο δεύτερο ποστ του υπάρχοντος θέματος ότι μπορεί κάποιος να βάλει poi στο ovi maps. Το έχει δοκιμάσει κανείς, αποδίδει? σαφώς.. εδώ με το Nokia Account σου περνάς ότι θες και κάνεις συγχρονισμό από το Ovi Maps στο κινητό.. http://maps.ovi.com/?p=1 Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 σαφώς.. εδώ με το Nokia Account σου περνάς ότι θες και κάνεις συγχρονισμό από το Ovi Maps στο κινητό.. http://maps.ovi.com/?p=1 Εννοώ κάμερες τροχαίας κτλ, όχι τέτοιου είδους σημεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Πως μπορώ να κάνω install το πρόγραμμα στην κάρτα μνήμης; Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Εννοώ κάμερες τροχαίας κτλ, όχι τέτοιου είδους σημεία. Αν θυμάμαι καλά, κάποιος που το είχε δοκιμάσει είχε πει οτι μπαίνουν τα σημεία απλά δεν έχουν τα ίδια εικονίδια με αυτά που έχει το site.. Κάτι τέτοιο... Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Λειτουργεί σε κανέναν η ενημέρωση για την κίνηση στους δρόμους; σε μένα δεν λειτουργεί. Βγάζει το μήνυμα σφάλμα κατά την λήψη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgoku Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 (edited) Νεο update Nokia Ovi Maps Beta v3.06(78) S60v5 SymbianOS9.4 http://betalabs.nokia.com/apps/ovi-maps-306/download_and_installation Edited September 14, 2010 by giannisgoku Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Νεο update Nokia Ovi Maps Beta v3.06(78) S60v5 SymbianOS9.4 Σε μένα δεν βγάζει καμία ενημέρωση για τους χάρτες. Από που έμαθες για την ενημέρωση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Καλησπέρα, έχω ψάξει αρκετά και στο φόρουμ, αλλά και στην επεξήγηση λειτουργίας χαρτών της ovi και δεν έχω βρει ακόμα τον ακριβές τρόπο αναζήτησης οδού. Αρκετές φορές δίνω μία οδό και ενώ δεν βρίσκει κανένα αποτέλεσμα μετά στην χειροκίνητη αναζήτηση μέσα από τον χάρτη την βρίσκω, όπως έχει επίσης συμβεί να δώσω το όνομα της οδού τρεις φορές με τον ίδιο τρόπο και την Τρίτη φορά να βρει αποτελέσματα. Λοιπόν ας πούμε ότι ψάχνω μια οδό στο Περιστέρι, θα πρέπει πρώτα να βάλω την οδό κενό αριθμό κενό δήμο, ή χρειάζεται κάπου κόμμα, ίσως για την Πόλη, Δήμο? Θα ήμουν ευγνώμων για μία σίγουρη απάντηση, βοήθεια. Ηλίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Ovi Maps hits v3.6 - in beta, though http://www.allaboutsymbian.com/news/item/12113_Ovi_Maps_hits_v36-in_beta_thou.php Here's what's new in the Beta Labs build of Ovi Maps 3.6: Visually refreshed main menu and icons, New maps with public transport lines (as a new map layer) for subways, trams and trains in 80+ cities around the world. Just click the map toolbox icon and select Transit lines, Improved search experience - find places and addresses around you - or anywhere in the world - fast and easily. Browse places or enter a keyword in the search box. Now with suggestions and "did you mean?" functionality, New place pages with description, reviews, pictures and places nearby. Interact with places in a whole new way - you can check in, contact, navigate, save, rate, share, report or see place on the map, Share a place - send a place to your friends via SMS or Email. The SMS contains the address and a link to the place page with description, ratings, contact, URL and a mini map. The link opens up on the mobile browser (also on non-Nokia devices), Check in - keep your friends up-to-date with where you are and what you're up to. Check in to places and share it with your friends on Facebook and many more social networks. See places you’ve been to in your check in history, New Drive assistance mode with live traffic flow - after clicking Drive, you're instantly in drive assistance mode with live traffic flow and more. Once you start moving, get safety camera alerts and speed limit warnings, More folder with many rich content services relevant to your location. Personalise your Ovi Maps by selecting the services you'd like to keep on your main menu for instant access. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgoku Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Σε μένα δεν βγάζει καμία ενημέρωση για τους χάρτες. Από που έμαθες για την ενημέρωση; ειναι beta(δοκιμαστικη) γι'αυτο δεν στο βγαζει στην ενημερωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts