paulpap1 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα POIs για το Garmin Mobile XT.Υπάρχει η δυνατότητα να έχουμε εκφώνηση του κάθε poi με το όνομά του όπως π.χ. στο Destinator,αφού υπάρχουν αρχεία .wav σε όλα σχεδόν τα pois,ή περιοριζόμαστε μόνο στην ηχητική ειδοποίηση που δίνει το πρόγραμμα όταν πλησιάζουμε;:worry: Φίλε jhonny δυστηχώς δεν μπορουμε προς το παρόν να έχουμε εκφώνηση σε κάθε poi. Το είχα ψάξει λίγο, όμως απο αυτά που κατάλαβα προς τον παρόν τουλάχιστον δεν γίνεται. Με το Sygic γίνεται, όμως ο χάρτης που έχει δεν είναι τόσο καλά ενημερωμένος όσο το Garmin Παράθεση www.gadget-rumours.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jhonny Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Φίλε jhonny δυστηχώς δεν μπορουμε προς το παρόν να έχουμε εκφώνηση σε κάθε poi. Το είχα ψάξει λίγο, όμως απο αυτά που κατάλαβα προς τον παρόν τουλάχιστον δεν γίνεται. Με το Sygic γίνεται, όμως ο χάρτης που έχει δεν είναι τόσο καλά ενημερωμένος όσο το Garmin Πράγματι,όπως μου επιβεβαίωσε και ο Aisopos,δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα και,μάλλον,έγκειται στο γεγονός ότι η μεταφορά των poi γίνεται με το poiloader,το οποίο τα μετατρέπει σε .gpi χρησιμοποιώντας μόνο τα εικονίδια και τα αρχεία .gpx,ενώ δεν λαμβάνει καθόλου υπόψιν του τα αρχειάκια ήχου.Βέβαια,από τη στιγμή που δεν έχει προβλεφθεί σαν λειτουργία από το πρόγραμμα,είναι ανώφελο:( Ας ελπίσουμε να το προσθέσουν σε μελλοντική έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 τελικά βρήκα την λύση στο πρόβλημα με το nokia E71.... έβαλα το τελευταίο σετάκι 3 σε 1 χαρτών με το garmin 5.00.40 όλα δούλεψαν μια χαρά και όταν προσπαθούσα να του βάλω κάποια οδό....όταν έγραφα την πόλη την οδό κτλ και μικρά ελληνικά γράμματα από την αρχή...... ελπίζω να βοήθησα όσους είχαν το ίδιο πρόβλημα.....αν και είναι λες και κανείς δεν έχει βάλει το garmin στο e71! αφού δεν έπαιρνα απάντηση από κανένα! να είστε καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σε οποιον ξερει. Εμενα ο χαρτης για το Garmin μου ξεκλειδωθηκε με το ΙΜΕΙ που βρηκα μεσα στην Εφαρμογη. Εφόσον ξεκλειδωθηκε τωρα στις πληροφοριες γραφει μονο κωδικο ESN. Αν θελω να βαλω ενα χαρτη εκ νεου στο GArmin χωρις ΙΜΕΙ πως θα χρησιμοποιησω την ''ηλεκτρογενητρια'' Δεν εννοώ ανανεωμένο χαρτη με το ιδιο map id αλλα χαρτη αλλης χωρας. Ευχαριστω Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 βαλε το ESN η ηλεκτρογεννητρια δουλευει με τα παντα..... νερο, αερα, ηλιο, θερμικη ενεργεια, πυρηνικη, ο,τι και να της βαλεις θα βγαλει "ρευμα".... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Το εβαλα και δουλεψε καπετανιε :) αλλα μου κανει εντυπωση οτι στην αρχη για να το ξεκλειδωσεις σε εμενα επαιρνε μονο το ΙΜΕΙ.(που εβγαζε το Garmin για αποφυγη παρεξηγησεων) Thank you Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Η πρώτη φορά είναι δυσκολη και τις περισσοτερες φορες, εξαρταται απο την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Εμένα ήθελε το IMSI και αν αλλάξω κάρτα SIM κλειδώνει ξανά οπότε έχω έτοιμα unl files στην κάρτα μνήμης για c&p ανάλογα την κάρτα SIM που διαθέτω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio6600 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Έβαλα χθες το Garmin 5.00.40. Πολύ εύκολη εγκατάσταση, δουλεύει άψογα! Κάνω κύλιση στο χάρτη χωρίς να κολλάει, ψάχνω οδό με αριθμό και όλα αυτά εντυπωσιακά γρήγορα. Παράθεση Some age, others mature...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vaggelis206 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Έκανα και εγώ την εγκατάσταση του Garmin 5.00.40 και το δοκίμασα στον δρόμο. Σε σχέση με το Destinator 7 που χρησιμοποιούσα μέχρι πρόσφατα, δηλώνω ευχαριστημένος και εντυπωσιασμένος από τον υπολογιστή ταξιδίου. Μια ερώτηση. Γιατί σε μια διαδρομή που έκανα από Καλλιθέα προς Αμπελόκηπους, επέμενε να με πάει από Μιχαλακοπούλου (εκτός δακτυλίου δηλαδή) Υπάρχει κάπου τέτοια ρύθμιση (αποφυγή δακτυλίου), γιατί έψαξα και δεν βρήκα κάτι;;; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Έκανα και εγώ την εγκατάσταση του Garmin 5.00.40 και το δοκίμασα στον δρόμο. Σε σχέση με το Destinator 7 που χρησιμοποιούσα μέχρι πρόσφατα, δηλώνω ευχαριστημένος και εντυπωσιασμένος από τον υπολογιστή ταξιδίου. Μια ερώτηση. Γιατί σε μια διαδρομή που έκανα από Καλλιθέα προς Αμπελόκηπους, επέμενε να με πάει από Μιχαλακοπούλου (εκτός δακτυλίου δηλαδή) Υπάρχει κάπου τέτοια ρύθμιση (αποφυγή δακτυλίου), γιατί έψαξα και δεν βρήκα κάτι;;; :( Μάλλον στις ρυθμίσεις Δρομολόγηση να έχεις τσεκάρει αποφυγή μεγάλων δρόμων ή και στην προτίμηση πορείας(ταχυτ.χρόνος,συντομότερη απόσταση,..)....δες το εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mparracuda Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Καλησπέρα! Αρχικά φόρτωσα στο 5800 τον 3 σε 1 χάρτη, και στη συνέχεια από το mapsource φόρτωσα επιπλέον χάρτες (βερολίνο-λονδίνο, οχι ελλάδα). Με την ολοκληρωση της διαδικασίας από το mapsource υπέθετα οτι θα μπορώ από το μενού επιλογής χάρτη του ΧΤ να εναλλάσω τον 3σε1 με τις ξένες πόλεις, αλλά δεν είχα κάποιοα επιλογή εναλλαγής. Στη συνέχεια πάρασα και το χάρτη της ελλάδας από το mapsource, αλλά δε μου αρέσει γιατί έχει με λατινικά γράμματα τους δρόμους. Δε μπορώ να έχω ταυτόχρονα περασμένο και τον 3σε1 και άλλους χάρτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Μπορεις αλλα θελουν ξεχωριστα unl και ονοματα αρχειου για το καθενα. Και μετα θα τα επιλεγεις κανονικα απο το Mapsource. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas007 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 τελικα ξερει κανεις αν υπαρχει δυνατοτητα φωνητικης πλοηγησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 τελικα ξερει κανεις αν υπαρχει δυνατοτητα φωνητικης πλοηγησης? βεβαιως και εχει φωνητικη πλοηγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 7, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Μπορεις αλλα θελουν ξεχωριστα unl και ονοματα αρχειου για το καθενα. Και μετα θα τα επιλεγεις κανονικα απο το Mapsource. Να προσθεσω οτι οι ονομασιες που αναγνωριζει το garmin ειναι οι παρακατω: GMAPPROM GMAPSUPP GMAPSUP2 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas007 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 βεβαιως και εχει φωνητικη πλοηγηση. το εχω περασει και δεν εχει.ειναι σε ξεχωριστα αρχεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 το εχω περασει και δεν εχει.ειναι σε ξεχωριστα αρχεια? Ελενξε αν εχεις περασει τον φακελο voice που ειναι μεσα στον φακελο garmin στην καρτα μνημης . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Δε μου λέτε Το Cosmote Wireless Internet Easy έχει 1ΜΒ το μήνα δώρο και καθόλου πάγιο, φτάνει για τη λειτουργία A-GPS του Garmin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 1024/4=256 Αν δλδ υποθεσουμε οτι θα σου τρωει καθε φορα 4 kb εχεις περιθωριο για να ανοιξεις την εφαρμογη 256 φορες..:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas007 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Ελενξε αν εχεις περασει τον φακελο voice που ειναι μεσα στον φακελο garmin στην καρτα μνημης . δεν εχει κανεναν φακελο τετοιο:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Ξανακατέβασε την εφαρμογή απο κάπου αλλού. Προφανώς αυτό που κατέβασες δεν περιλαμβάνει όλα τα αρχεία. Μήπως κατέβασες την 5.00.40 update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 1024/4=256 Αν δλδ υποθεσουμε οτι θα σου τρωει καθε φορα 4 kb εχεις περιθωριο για να ανοιξεις την εφαρμογη 256 φορες..:cool: Moλις ενεργοποίησα την υπηρεσία γιατί έτσι κλειδώνει πολύ γρήγορα και είναι και τσάμπα. Να υποθέσω οτι όταν είμαι σε κλειστό χώρο είναι περισσότερα τα KBs; Κατεβάζει συνέχεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Όχι. Μόνο 4 kb οπουδήποτε και αν είσαι ώστε να κλειδώσει δορυφόρους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Δε μου λέτε Το Cosmote Wireless Internet Easy έχει 1ΜΒ το μήνα δώρο και καθόλου πάγιο, φτάνει για τη λειτουργία A-GPS του Garmin; Είσαι σίγουρος ότι έχει τσάμπα 1ΜΒ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts