Jump to content

Vaggelis206

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Vaggelis206

  1. Πάντως για εξαγωγή των μετρήσεων σε εφαρμογές τρίτων π.χ. Google Fit, Strava κ.α. προτείνω την εφαρμογή Health Sync, δίνει δοκιμή 7 ημερών και μετά ειναι επί πληρωμή, την δουλειά της την κάνει πολύ καλά.
  2. Ερώτηση: θέλω να παραγγείλω το X2 pro από banggood, ξέρει κανείς αν έχουν μεγάλες καθυστερήσεις τελευταία?
  3. Προχώρα άφοβα Θα πληρώσεις μια έξτρα χρέωση (customs deposit νομίζω λέγεται αν θυμάμαι καλά, γύρω στα 27 ευρώ), αλλά το πακέτο θα έρθει στην πόρτα σου μέσω Ευρώπης από την UPS, χωρίς τελωνείο.
  4. Κάτι ανάλογο δηλαδή με το priority direct mail των κινεζομάγαζων, αυτό καταλαβαίνω και εγώ από αυτά που διαβάζω, οπότε........
  5. Επειδή είμαι έτοιμος να παραγγείλω το Ε, τι λέτε να παίξει με την νέα κατάσταση που επικρατεί? Θα περάσει απο τελωνείο αν παραγγείλουμε μέσω του δικού τους site? Βλέπω οτι αν βάλεις παραγγελία, σου χρεώνουν και Import Fees Deposit 25$ περίπου Επίσης είδα οτι κάποιος παραπάνω έβαλε ήδη παραγγελία για ένα S Οπότε τι παίζει? Πληρώνουμε το IFS και είμαστε ήσυχοι ή πληρώνουμε το IFS και τρώμε μετά και έξτρα καπέλο από το τελωνείο +24% +15€ ???
  6. Vaggelis206

    ZTE Skate

    Αν έχει 200-250 €, που μπορώ να κάνω προπαραγγελία παρακαλώ??? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
  7. Το επόμενό μου κινητό, θα είναι το Huawei Ideos X5... Μετά από μια mini έρευνα, ανακάλυψα ότι θα "φοράει" επεξεργαστή Qualcomm MSM7230, 800 MHz και ότι κυκλοφόρησε για λίγο (?) στην Φινλανδία στην τιμή των 289 € :blink:
  8. Ένα review video του iped για Ισπανοφωνους.... είναι πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, αλλά όπως λένε και οι δημιουργοί του video στα comments, καλύτερα να περιμένουμε την επόμενη έκδοση (μεγαλύτερη Ram, Android 2.1 ή 2.2)
  9. Αυτό το άρθρο νομίζω απαντάει στο ερώτημά σου (αν και μακάβριο)..... Εργασία στο εργοστάσιο των iPad στην Κίνα; Υπογράψτε πως δεν θα αυτοκτονήσετε... Με βάση το παραπάνω άρθρο, καταλαβαίνουμε 2 πράγματα: 1. Οτι η Apple βγάζει απίστευτο κέρδος από τα προϊόντα που κατασκευάζονται εκεί, γιατί οι εργάτες εκεί δουλεύουν 12 ώρες την ημερα / 6 ημέρες την εβδομάδα για ψίχουλα (εξού και οι πολλές αυτοκτονίες.................) 2. Δεν είναι τυχαίο οτι ξεπήδησαν τόσο σύντομα "κλώνοι" από την ίδια χώρα.........
  10. Στην Κίνα έχουν ήδη κυκλοφορήσει διάφοροι "κλώνοι" με λειτουργικό Android... Το iped για το οποίο γίνεται ο ντόρος, είναι αυτό με τον κωδικό Μ70003 και το βρίσκετε στο παρακάτω link http://chinagrabber.com/buy-m800-mid-apad-tablet-pc---7-touch-android-apad-m70003.aspx η διαφορά του με τα άλλα, είναι -νομίζω- οτι διαθέτει και web camera γνώμη μου είναι οτι για την ώρα οι κινέζοι κλώνοι, αν και φαίνονται ενδιαφέρουσες προτάσεις, είναι αργοί λόγω 128 RAM και δεν μπορούν να αναβαθμιστούν σε Froyo... Διάβασα όμως οτι αναμένεται έκδοση με 512 RAM και οτι γίνονται δοκιμές με Froyo, οπότε να περιμένουμε ίσως κάποια νέα έκδοση???
  11. Απίστευτο: Ξέχασε το πρωτότυπο μοντέλο του iPhone4 στο Bar! :wacko: :wacko: :wacko: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=23148&catid=14
  12. Πραγματικά, δεν μπορώ να πιστέψω οτι μια σειρά, που στην πρώτη της σαιζόν, στο τέλος κάθε επεισοδίου, με έκανε να φωνάζω (στην κυριολεξία) από τις εκπλήξεις που παρουσίαζε, να έχει φτάσει στο σημείο που το ποιό ενδιαφέρον στιγμιότυπο του τελευταίου επεισοδίου να είναι εκεί που ένα Google Nexus One (!!!!) τι άλλο να πώ... δηλώνω απογοητευμένος και πλέον το βλέπω μόνο από συνήθεια...:(:(:(
  13. και δυο αλλαγές που αν και εντυπωσιακές, με προβλημάτισαν... 1. Το ξυπνητήρι με επιλογή scroll για διακοπή ή αναστολή λειτουργίας... Ξυπνάς σίγουρα, γιατί χρειάζεται μια μικρή έστω προσπάθεια για να το κλείσεις.... Όταν η οθόνη είναι ξεκλείδωτη, το ξυπνητήρι κλείνει με τον παλιό τρόπο (πίεση κουμπιου) 2. Παρόμοια λειτουργία και για την εισερχόμενη κλήση, scroll για απάντηση και για ξεκλείδωμα οθόνης... Και εδώ, όταν η οθόνη είναι ξεκλείδωτη, η απάντηση στην εισερχόμενη κλήση, γίνεται με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο...
  14. το ιδιο πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ..... παρατήρησα λοιπόν οτι στο task manager, έτρεχε η εφαρμογή "Εγκατάσταση" επέλεξα Kill της εφαρμογής και τότε με άφησε να προχωρήσω σε εγκατάσταση νέας εφαρμογής... ;) το θέμα μας είναι, γιατί τρέχει αυτή η εφαρμογή??? γιατί με την επανεκκίνηση του κινητού, εμφανίζεται πάλι στο task manager...
  15. Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κανένα, την ώρα που λαμβάνει κλήση, ενώ ο συνομιλητής σε ακούει, εσύ δεν ακούς τίποτα.... Μου συμβαίνει αρκετά συχνά τελευταία... και άλλες φορές, πιο σπάνια, ο ήχος που ακούγεται από τον συνομιλητή, είναι αλλιωμένος... Υπάρχει τρόπος επιδιόρθωσης???
  16. το soft reset δεν έκανε τίποτα, οπότε η επόμενη λύση ήταν backup και hard reset αυτό ήταν και με το restore όλα (μα όλα) μπήκαν στην θέση τους + οτι ελευθερώθηκε και μνήμη... thanks guys ;)
  17. Τα ίδια, μόνο με το Handy Shell σε λειτουργία, δουλεύει το πράσινο κουμπί
  18. Παίδες την βοήθειά σας... Το πρωϊ έκανα την αναβάθμιση, η οποία ολοκληρώθηκε κανονικά, χωρίς προβλήματα και το τηλέφωνο λειτούργησε μια χαρά. Ώσπου σήμερα το απόγευμα, σύνδεσα το τηλέφωνο με καλώδιο στον υπολογιστή για να μεταφέρω κάποια αρχεία (μέσω μαζικής αποθήκευσης). Όταν τελείωσα, έβγαλα από βιασύνη το καλώδιο χωρίς ασφαλή κατάργηση και από εκείνη την ώρα χάθηκαν οι συντομεύσεις, δεν λειτουργεί το dialer και δεν ανοίγουν οι επαφές στην οθόνη έναρξης και το πράσινο κουμπί απλά δεν κάνει τίποτα...:mad: Τι προτείνετε???
×
×
  • Create New...