Jump to content

Vaggelis206

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Vaggelis206

  • Ημ. Γέννησης 25/03/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Vaggelis206's Achievements

  1. Πάντως για εξαγωγή των μετρήσεων σε εφαρμογές τρίτων π.χ. Google Fit, Strava κ.α. προτείνω την εφαρμογή Health Sync, δίνει δοκιμή 7 ημερών και μετά ειναι επί πληρωμή, την δουλειά της την κάνει πολύ καλά.
  2. Ερώτηση: θέλω να παραγγείλω το X2 pro από banggood, ξέρει κανείς αν έχουν μεγάλες καθυστερήσεις τελευταία?
  3. Προχώρα άφοβα Θα πληρώσεις μια έξτρα χρέωση (customs deposit νομίζω λέγεται αν θυμάμαι καλά, γύρω στα 27 ευρώ), αλλά το πακέτο θα έρθει στην πόρτα σου μέσω Ευρώπης από την UPS, χωρίς τελωνείο.
  4. Κάτι ανάλογο δηλαδή με το priority direct mail των κινεζομάγαζων, αυτό καταλαβαίνω και εγώ από αυτά που διαβάζω, οπότε........
  5. Επειδή είμαι έτοιμος να παραγγείλω το Ε, τι λέτε να παίξει με την νέα κατάσταση που επικρατεί? Θα περάσει απο τελωνείο αν παραγγείλουμε μέσω του δικού τους site? Βλέπω οτι αν βάλεις παραγγελία, σου χρεώνουν και Import Fees Deposit 25$ περίπου Επίσης είδα οτι κάποιος παραπάνω έβαλε ήδη παραγγελία για ένα S Οπότε τι παίζει? Πληρώνουμε το IFS και είμαστε ήσυχοι ή πληρώνουμε το IFS και τρώμε μετά και έξτρα καπέλο από το τελωνείο +24% +15€ ???
  6. Vaggelis206

    ZTE Skate

    Αν έχει 200-250 €, που μπορώ να κάνω προπαραγγελία παρακαλώ??? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
  7. Το επόμενό μου κινητό, θα είναι το Huawei Ideos X5... Μετά από μια mini έρευνα, ανακάλυψα ότι θα "φοράει" επεξεργαστή Qualcomm MSM7230, 800 MHz και ότι κυκλοφόρησε για λίγο (?) στην Φινλανδία στην τιμή των 289 € :blink:
×
×
  • Create New...