Jump to content

mparracuda

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

mparracuda's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα! Αρχικά φόρτωσα στο 5800 τον 3 σε 1 χάρτη, και στη συνέχεια από το mapsource φόρτωσα επιπλέον χάρτες (βερολίνο-λονδίνο, οχι ελλάδα). Με την ολοκληρωση της διαδικασίας από το mapsource υπέθετα οτι θα μπορώ από το μενού επιλογής χάρτη του ΧΤ να εναλλάσω τον 3σε1 με τις ξένες πόλεις, αλλά δεν είχα κάποιοα επιλογή εναλλαγής. Στη συνέχεια πάρασα και το χάρτη της ελλάδας από το mapsource, αλλά δε μου αρέσει γιατί έχει με λατινικά γράμματα τους δρόμους. Δε μπορώ να έχω ταυτόχρονα περασμένο και τον 3σε1 και άλλους χάρτες?
  2. Καλησπέρα παιδιά!! Γνωρίζει κανείς ποιό ειναι το ακόλουθο κομμάτι? Ακούγεται καλύτερα από τα 25 sec και μετά! http://rapidshare.com/files/61127650/recording.amr.html Thanks!!
  3. Είμαι και εγώ πλεον κάτοχος του Κ550... Δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα... Το προηγούμενο τηλ μου, ήταν το k750 και με το που είδα ένα κινητό με τα ίδια χαρακτηριστηκά με το 750 στα 85gr και πολύ λεπτότερο λέω επιτέλους! Αλλά κάποια πράγματα με απογοήτευσαν σε σημείο να θέλω να το πουλήσω άμεσα!! Οι φωτογραφίες δεν έχουν τόσο εντονα/ζωντανά χρώματα. Επίσης βγαίνουν σχεδόν πάντα ελαφρά κουνημένες. Το βράδυ δε, δεν είναι να βγάλεις φωτογράφια. Η αναπαραγωγή ήχου είναι ψιλοχάλια επίσης... Σα να τσιρίζει κάνει το κινητό... Μόνο πρίμα, με καλή βέβαια λειτουργία "εικονικού στέρεο" αλλά τί να το κάνεις όταν δεν έχει ίχνος μπάσου... Η μπαταρία με έχει απογοητέυσει... Με ακριβώς ίδια χρήση με το κ750 (μετά από 1,5 χρόνο λειτουργίας), το κ550 κρατάει 2 μέρες, ενώ το κ750 3 μέρες. Ο συγχρονισμός μέσω του S.E. suite είναι ιδιαίτερα έυκολος με το outlook, ενώ μου φαίνεται δύσκολη η σύνδεση με άλλο προγράμματα (MyPhone explorer...). Αυτά... edit: Τελικά κατέβασα το MyPhone 1.5.9 και δεν έχει πρόβλημα συνχρονισμού. Επίσης, βολεύει ότι έχει ως συσκευή (το κ550) λειτουργία που επιτρέπει στη μνήμη του κινητού να διαβάζεται σαν usb drive από το pc (οπότε σου βγάζει 2 drives ένα για την κάρτα μνήμης και ένα για το κιν)
  4. Καλησπερα σε ολους! Εχω ηχογραφησει το τελευταιο διημερο (περιπου 28 ωρες, αφου δεν ειχε βραδινη ζωνη). Δυστυχως δεν εχω το τελευταιο 3ωρο, αλλα μαλλον το καλυπτει ο φιλος αποπανω! Τα αρχεια ειναι wav μεγεθους περιπου 20gb.
  5. Αν εννοεις ενα με μαρσαρισματα, τοτε ψαξε για: Formula One 2000 (Schumacher)
  6. Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα, για την .αμεση απάντηση! :) Και οι υπόλοιπες συνθέσεις του καλλιτέχνη είναι στο ίδιο στυλ?
  7. Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω τίτλο - καλλιτέχνη από ένα πολύ γνωστό ορχηστρικό slow κομμάτι. Το άκουσα πριν λίγο στις επαναλήψεις του "10 λεπτά κύρηγμα". Πρόλαβα να ηχογραφήσω το ακόλουθο: http://rapidshare.de/files/13401977/recording_1_.amr.html Σίγουρα το έχετε ακούσει κάπου, αλλά τίτλο??? :ninja:
  8. Να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε? Ποιός είναι ο σωστός τρόπος να κουβαλάμε το κινητό? Κ ο σωστότερος τρόπος να ο κρατάμε όταν μιλάμε? Παρεπιπτώντος, το d500 (samsung) έχει από το μικρότερο δείκτη SAR...
×
×
  • Create New...