Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)]Garmin Maps Mobile™ XT

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νέα εκδοση Garmin Xt mobile 5.00.30 στο γνωστο μερος.

Αλλαγές απο την έκδοση 5.00.20 στην 5.00.30:

* υποστηριξη για το Nokia 5800 (S60 touch screen).

* παρεχη μια νεα υπηρεσια στο υποβαθρο που καταγραφει τα εισερχομενα μυνηματα που μπορουν να περιεχουν πληροφοριες που χρησιμοποιουνται απο το Garmin Mobile XT. Μια νέα ρύθμιση θα επιτρεψει το χρηστη να το κλεισει αυτην την επιλογη απο το (Εργαλεια -> Ρυθμίσεις -> Συστημα -> Launch Background Service).

* βελτιωμενη αποδοση σχεδιασης χαρτων.

Εχω κατεβασει την καινουρια εκδοση αλλα επειδη δεν εχω ξανακανει σε καποιο αλλο κινητο εγκατασταση του garmin θα παρακαλουσα αν ειναι ευκολο ενα pm με την διαδικασια.Ευχαριστω.

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μαλιστα.. ειχες μεσα το sw.unl οταν το εγκαταστουσες?

aristotelh το εκανα απο την αρχη .εβαλα τους χαρτες απο το παλιο προγραμμα που ειχα τους εσπασα με το ****** και το sw.unl ολα οπως παλια.αλλα μολις ανοιγο το garmin και παω πανω για να το κανω να δει το εσωτερικο δεν γινετε μου λεει μονο αναζητησει bluetooth .:(

Γιαννης

Εχω κατεβασει την καινουρια εκδοση αλλα επειδη δεν εχω ξανακανει σε καποιο αλλο κινητο εγκατασταση του garmin θα παρακαλουσα αν ειναι ευκολο ενα pm με την διαδικασια.Ευχαριστω.

Στην πρώτη σελίδα του θέματος γράφει αναλυτικότατα τις οδηγίες

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

οι οδηγιες ειναι για την παλια εκδοση φιλε μου.

Γιαννης

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193327

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Ευχαριστω για την απαντηση.Τον οδηγο στην πρωτη σελιδα τον εχω διαβασει.Αναφαιρεται περισσοτερο στο virtual key το οποιο δεν χρειαζεται στη νεα εκδοση και το αρχειο custom2keymap δεν μου ανοιγει.Δεν αναφαιρει πως ξεκλειδωνω το gps και τους χαρτες

Ευχαριστω πολυ

aristoteli κανε φιλε εναν οδηγο αν μπορεις το πως στηνουμε το garmin το καινουριο απο την αρχη και οχι να κανουμε update πανω στο προιγουμενο.:)
Γιαννης

aristotelhs2060 ευχαριστούμε πολύ :)

Είδα και το ποστ σου στο xxxxxxxxxxxxxx

Αν μπορούσε κάποιος να γράψει αναλυτικές οδηγίες για να περάσουμε το garmin απο την αρχη θα του είμασταν ευγνώμονες

aristoteli κανε φιλε εναν οδηγο αν μπορεις το πως στηνουμε το garmin το καινουριο απο την αρχη και οχι να κανουμε update πανω στο προιγουμενο.:)

οι οδηγιες ειναι για την παλια εκδοση φιλε μου.

aristotelhs2060 ευχαριστούμε πολύ :)

Είδα και το ποστ σου στο xxxxxxxxxxxx.

Αν μπορούσε κάποιος να γράψει αναλυτικές οδηγίες για να περάσουμε το garmin απο την αρχη θα του είμασταν ευγνώμονες

Οι δηγιες εγκαταστασης ειναι ιδιες για ολες της version το garmin. Yπαρχει αναλυτικος οδηγος εγκαταστασης στο 1 ποστ του παροντος.

Θα πρεπει να απεγκαταστησουμε το παλιο, η μπορουμε να το "περασουμε απο πανω"?

Καλυτερα να κρατησεις τα .unl και τους χαρτες μετα απεγκατασταη του .sis και διαγραφη του φακελου Garmin και βαζεις τα καινουρια αρχεια με τα παλια .unl

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

και μια ειδικη εκδοση για εσας στο γνωστο μερος (μονο με Αγγλικα και Ελληνικα) και αλλα καλουδια.
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Μολις το εβαλα.Σκετη απολαυση ειναι.:drool::up::yahoo::dance::clap:.Αδελφια χαλαρωστε.Η εγκατασταση ειναι πανευκολη.Οπως ειπε και ο gianpithio η διαδικασια ειναι η ιδια.Φιλε aristotelhs2060 εισαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ!:bow:

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Στο Ν82 έγινε η εγκατάσταση από πάνω και δούλεψε με την πρώτη. Στο 5800 κάτι φαίνεται δεν μου πήγε καλά...

Ακόμα δεν έχω καταφέρει να μην μου εμφανιστεί η οθόνη που ζητάει ενεργοποίηση.

Θα δοκιμάσω και με άλλο key**n μην και αυτό που έχω είναι αρχαίο (το 1.3 λειτουργεί?)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Λοιπόν στα εργαλεία - ρυθμίσεις - πληροφορίες δεν μπορώ να βρώ κανένα ESN

Αντιθέτως μου βγάζει τρεις αριθμούς IMEI,IMSI Αναγνωριστικό κάρτας, οι δύο πρώτοι δεκαψήφιοι και ο άλλος εννιαψήφιος

Ξέρετε τι παίζει ?

@Tsaglis δοκιμασε να βαλεις νεο κωδικο στο .unl. To τελευταιο κιτζεν ειναι το 1.5

@ga2618 ο αριθμος που χρειαζεσαι ειναι το αναγνωριστικο καρτας αυτος με τα 9 ψηφια!

κιτζεν τελευταιο που βρισκουμε ολα τα προβληματα που ειχα μαλλον ειναι απο το αρχαιο που εχω 1.1:)
Γιαννης

Στα μαγαζακια οπως και τα υπολειπα αρχεια!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253365#post2253365

Στα μαγαζακια οπως και τα υπολειπα αρχεια!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253365#post2253365

οκ ευχαριστω βλακεια μου :)

Γιαννης

@Tsaglis δοκιμασε να βαλεις νεο κωδικο στο .unl. To τελευταιο κιτζεν ειναι το 1.5

@ga2618 ο αριθμος που χρειαζεσαι ειναι το αναγνωριστικο καρτας αυτος με τα 9 ψηφια!

Για όσους κάνουν εγκατάσταση για πρώτη φορά και δεν τους εμφανίζει αριθμό ESN η διαδικασία εγκατάστασης είναι ακριβώς η ίδια μόνο που στην θέση του αριθμού ESN βάζουμε τον αριθμό IMEI ( όχι της συσκευής, αυτόν που μας δίνει το garmin ).

το εκανα ολα καλα τους χαρτες τωρα θα βαλω.χιλια ευχαριστω σε οσους βοηθανε εδω μεσα και φυσικα στον aristoteli:)
Γιαννης

Για όσους κάνουν εγκατάσταση για πρώτη φορά και δεν τους εμφανίζει αριθμό ESN η διαδικασία εγκατάστασης είναι ακριβώς η ίδια μόνο που στην θέση του αριθμού ESN βάζουμε τον αριθμό IMEI ( όχι της συσκευής, αυτόν που μας δίνει το garmin ).

να' σε καλα ετσι τα καταφερα και εγω επιτελους. θα σε παρακαλουσα να μου πεις πωσ βαζω τους χαρτες 3 σε 1 αναβασις που εχω κατεβασει. ευχαριστω

Μπράβο βρε, με έσωσες. τον 10ψήφιο έβαλα (ΙΜΕΙ) και δούλεψε αμέσως!

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!:up:

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

να' σε καλα ετσι τα καταφερα και εγω επιτελους. θα σε παρακαλουσα να μου πεις πωσ βαζω τους χαρτες 3 σε 1 αναβασις που εχω κατεβασει. ευχαριστω

Όπως λέει το πρώτο ποστ που έχει όλες τις οδηγίες, αλλά πάλι για ESN το IMEI

Καλή πλοήγηση

:dance::dance:

EDIT Για map ID θα βάλεις πρώτα 822 και μετά 295 δηλαδή στο .UNL θα πρέπει να έχεις δυο κωδικούς κολλητά ( όπως λέει στο πρώτο ποστ) δλδ 50 χαρακτήρες

Όπως λέει το πρώτο ποστ που έχει όλες τις οδηγίες, αλλά πάλι για ESN το IMEI

Καλή πλοήγηση

:dance::dance:

EDIT Για map ID θα βάλεις πρώτα 822 και μετά 295 δηλαδή στο .UNL θα πρέπει να έχεις δυο κωδικούς κολλητά ( όπως λέει στο πρώτο ποστ) δλδ 50 χαρακτήρες

τα περασα και ειναι super. thanks:D:D:D:D

Εκανα εγκατασταση το garmin μου το εμφανιζει στις εφαρμογες αλλα οταν το ανοιγω βγαζει μια οθονη μαυρη που λει GARMIN και κλεινει αμεσως.Εαν ξερει καποιος τι συμβαινει ας με βοηθησει

Στην εγκατασταση ζητουσε πιστοποιητικο πατησα ακυρωση και το εγκαταστησα.Επρεπε να κανω κατι αλλο;