Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η μπαταρια εχει αρχισει να με προβληματιζει και εμενα...Μου φαινετε πολυ περιεργο αυτο το θεμα με τη πρωτη μπαρα...Δε μπορω να υπολογισω ποσο θα κρατησει.

Ως τωρα καθε δευτερη μερα θελει φορτιση οπωσδηποτε,ισως και λιγοτερο.

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η μπαταρια εχει αρχισει να με προβληματιζει και εμενα...Μου φαινετε πολυ περιεργο αυτο το θεμα με τη πρωτη μπαρα...Δε μπορω να υπολογισω ποσο θα κρατησει.

Ως τωρα καθε δευτερη μερα θελει φορτιση οπωσδηποτε,ισως και λιγοτερο.

Eίναι το ΜΟΝΟ μου παράπονο από το κινητό, κατά τα άλλα εκπληκτικό (ιδίως για τα λεφτά του).

Εμένα με μέτρια χρήση ομιλίας και 1,5-2 ώρες internet τη μέρα, μου κρατά από 1 έως 2 μέρες :(

"There's a story still unread"

Περιεργο δεν ειναι, απλα η ενδειξη δεν συγχρονιζεται με την κατασταση της μπαταριας. Οπως ειπα παραπανω ειναι κατι που συμβαινει και στα κινητα της LG. Αν του κανετε μια στανταρ χρηση παντα μονο τοτε θα ξερετε ποσο κραταει. Με πανω απο μια ωρα ιντερνετ ειναι απολυτα φυσιολογικο να τελειωνει γρηγορα η μπαταρια αφου το surfing ειναι κατι που τρωει πολλη ενεργεια απο το κινητο.. σκεφτειτε μονο ποση ωρα συνεχομενα παραμενει η οθονη ανοιχτη...

Περιεργο δεν ειναι, απλα η ενδειξη δεν συγχρονιζεται με την κατασταση της μπαταριας. Οπως ειπα παραπανω ειναι κατι που συμβαινει και στα κινητα της LG. Αν του κανετε μια στανταρ χρηση παντα μονο τοτε θα ξερετε ποσο κραταει. Με πανω απο μια ωρα ιντερνετ ειναι απολυτα φυσιολογικο να τελειωνει γρηγορα η μπαταρια αφου το surfing ειναι κατι που τρωει πολλη ενεργεια απο το κινητο.. σκεφτειτε μονο ποση ωρα συνεχομενα παραμενει η οθονη ανοιχτη...

Δηληδή αυτο δεν διορθώνεται με τιποτα??Ή πρεπει να περιμενουμε κανα update του λογισμικου??(Εκτος απο την δικιά μας χρηση που πρεπει να προσεχουμε)..............

Αυτό πάνω κάτω συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα κινητά, δηλαδή οι "πρώτες" γραμμές να κρατάνε περισσότερο από τις "τελευταίες" αλλά στο 5800 είναι αρκετά πιο έντονο, μπορεί να ξεμείνεις ενώ έχεις 3 γραμμές, νομιζόμενος ότι θα σε βγάλει και με ένα τηλεφωνηματάκι 1-2 λεπτών κλείνει:mad:
Δεν έχω κάτι να πω, γιατί όλοι κάτι λένε. Έχω όμως να κάνω, γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα.

Ετσι ακριβώς....3 γραμμές και μετα απο δυο τηλέφωνα τσουπ....''η μπαταρια εξαντλήθηκε'' ΦΟΡΤΙΣΤΕ!!!!!

Πρεπει να παρουμε ενα ηλιακό φοριστή για την μερα και ενα εναν με μπαταρια για την νυχτα!!!!

Εμένα πάντως ακόμη με προβληματίζει το θέμα του χρώματος της συσκευής που θα πάρω. Τελικά σήμερα πήρα στην Alpha Copy και τους ρώτησα για το μαύρο. Μου είπαν πως ακόμη δεν είναι πουθενά διαθέσιμο, αλλά πολύ σύντομα θα διατεθεί από το δίκτυο της Cosmote. Οπότε μετά από αυτές τις μαρκετίστικες χαζομάρες λογικά θα διατεθεί και στα καταστήματα Wind, οπότε θα μπορέσω να το πάρω.

Πάντως από το κατάστημα Wind που το παράγγειλα με νέα σύνδεση, μου είπαν πως δε με βιάζει το γεγονός του συμβολαίου, και πως μπορεί το συμβόλαιο να "τρέχει" και να πάρω τη συσκευή ακόμη και μετά από ένα μήνα (ή τέλος πάντων ώσπου να έρθει η μαύρη συσκευή).

Κι εγω πιστευω οτι το μαυρο ειναι το πιο ωραιο και αξιζει να περιμενεις.

Αυτό πάνω κάτω συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα κινητά, δηλαδή οι "πρώτες" γραμμές να κρατάνε περισσότερο από τις "τελευταίες"

Στα S.E. δεν συμβαινει αυτο και σου δειχνει ποσο % ειναι η μπαταρια. Ακομα και 5% αν ειναι μπορεις να παρεις ενα τηλεφωνο για λιγο..και αν δεν παει 0% δεν σβηνει τελειως(τουλαχιστον οσο η μπαταρια ειναι σε καλη κατασταση)!

Εγω με τη χρηση που κανω στο LG εχω υπολογισει οτι θα μου κραταει 2,5 μερες περιπου η πρωτη γραμμη και μετα το φορτιζω..δεν περιμενω να πεσουν και οι αλλες γραμμες! Το συγκεκριμενο θεμα παντως δε νομιζω να λυθει με αναβαθμιση λογισμικου.. αν το κανουν μπραβο τους!!

Ετσι ακριβώς....3 γραμμές και μετα απο δυο τηλέφωνα τσουπ....''η μπαταρια εξαντλήθηκε'' ΦΟΡΤΙΣΤΕ!!!!!

Πρεπει να παρουμε ενα ηλιακό φοριστή για την μερα και ενα εναν με μπαταρια για την νυχτα!!!!

:lol::lol::lol:

Θέλω να βλέπω να γράφουμε ελληνικά με τόνους , Θέλω Windows 8.1 Για το Commodore 64 μου. Η ιστορία μου είναι απλή: Oric 1, Oric Atmos, Commodore 64,Sinclair QL, Amstrad 6128.

Έως εδώ ήταν..... Καθιστώ τη NOKIA την χειρότερη εταιρία κινητών και ορκιζομε οτι πότε δεν θα ξαναπάρω NOKIA και ούτε θα την συνιστώ... Δηλαδή έλεος... μπουκτισα με τα προβλήματα.. Οσοι ειναι επιδοξοι αγοραστές ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ!! Εκτος και αν θελετε να κατασκηνώσετε εξω απο την Alpha C(l)opy... Σήμερα πήγα να περάσω κατι θέματα ενώ το συνδεο σε PC Suite mode η συσκευη δεν το αναγνωριζει.. μονο για μεταφορα δεδομενων λειτουργει.. Το pc ειναι οκ οπως και το pc suite γιατι ενα N81 δουλευει κανονικοτατα.... Μια με ενα προβλημα λογισμικου..(2 βδομαδες μεσα), μια που δεν φορτιζε(1 μηνα μεσα), μια με το προβλημα τις οθονης( αλλες 2 βδομαδες μεσα), τωρα αυτο.... Την Μ.Πεμπτη το πηρα απο το service που το ειχα παει για την οθονη... ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!!! ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!

Καλησπέρα και πάλι..΄

Ήθελα να ρωτήσω το εξής:O φίλος μου που έχει κ αυτός 5800,σήμερα στα ξαφνικά ενώ πήγε να κάνει κλήση,του έγραψε:η κλήση δεν γίνετε δεκτή.έχουν ενεργοποιηθεί οι επιτρεπτές κλήσεις.Ούτε μήνυμα μπορεί να στείλει.Επικοινωνήσαμε με την WIND και το μόνο που μας είπε είναι να κλείσουμε το κινητό για μισή ώρα.Αλλά δεν έγινε τίποτα.Βγάλαμε την μπαταρία,κάναμε και επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων,αλλά τίποτα.

Μήπως φαντάζεστε τί μπορεί να έχει συμβεί???

αν όχι που να απευθυνθούμε,στην nokia ή στην wind?

Σε ευχαριστώ.

Δοκιμασες με αλλη sim λειτουργει? Μπορει να κανει κληση η συσκευη?

Εαν ναι τοτε θα πρεπει να απευθυνθεις στην εταιρια που εχεις. Μπορεις να ρωτησεις και στα σχετικα θεματα:

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=24

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

@niki_zor

Προφανώς κάποιος ενεργοποίησε τις επιτρεπόμενες κλήσεις...

Πήγαινε στις Επαφές > Αριθμοί Sim > Επιτρεπόμενες κλήσεις > Επιλογές > Απενεργοποίηση επιτρεπόμενων κλήσεων.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Επειδή δεν βγάζω άκρη, έχει πάρει κανείς το μαύρο ελληνικό? Αν ναι από που?

Ευχαριστώ!

Some age, others mature...:lol:

Καλημέρα!

Μόλις χθες το πήρα κι έχω μερικές απορίες...!

1)Τα προστατευτικά οθόνης από το ehop είναι καλά? Καλύτερα να πάρω αυτό που είναι και σαν καθρέπτης ή το απλό?

2)Πήγα να κατεβάσω το pc suite από το ελληνικό site της nokia, αλλά δεν είχε το 5800.Τελικά κατέβασα το Αγγλικό.Πειράζει?

τωρα μολις με πηρανε απο την alpha copy και μου ειπαν οτι θα το στειλουν στην ρουμανια για αλλαγη και θα το παραλαβω σε 1 μηνα.

την γκαντεμια μου!

Έως εδώ ήταν..... Καθιστώ τη NOKIA την χειρότερη εταιρία κινητών και ορκιζομε οτι πότε δεν θα ξαναπάρω NOKIA και ούτε θα την συνιστώ... Δηλαδή έλεος... μπουκτισα με τα προβλήματα.. Οσοι ειναι επιδοξοι αγοραστές ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ!! Εκτος και αν θελετε να κατασκηνώσετε εξω απο την Alpha C(l)opy... Σήμερα πήγα να περάσω κατι θέματα ενώ το συνδεο σε PC Suite mode η συσκευη δεν το αναγνωριζει.. μονο για μεταφορα δεδομενων λειτουργει.. Το pc ειναι οκ οπως και το pc suite γιατι ενα N81 δουλευει κανονικοτατα.... Μια με ενα προβλημα λογισμικου..(2 βδομαδες μεσα), μια που δεν φορτιζε(1 μηνα μεσα), μια με το προβλημα τις οθονης( αλλες 2 βδομαδες μεσα), τωρα αυτο.... Την Μ.Πεμπτη το πηρα απο το service που το ειχα παει για την οθονη... ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!!! ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!

Άμα πέσεις σε προβληματική συσκευή κλάφτα.. Καλή τύχη σου εύχομαι, ενημέρωσέ μας όταν έχεις εξελίξεις

Δεν έχω κάτι να πω, γιατί όλοι κάτι λένε. Έχω όμως να κάνω, γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα.

τωρα μολις με πηρανε απο την alpha copy και μου ειπαν οτι θα το στειλουν στην ρουμανια για αλλαγη και θα το παραλαβω σε 1 μηνα.

την γκαντεμια μου!

Για τον λογο αυτο, οτι για σοβαρες βλαβες τα στελνουν στο εξωτερικο και μενει κανεις 1 μηνα με το π***ι στο χερι, εχω και ορκιστει να μην ξαναπαρω ΝΟΚΙΑ.

Ολες οι αλλες εταιρειες εχουν σερβις που τα παντα φτιαχνονται εδω Ελλαδα.

Εμενα παλι παιδια , αν και ευτυχως , μεχρι τωρα η συσκευη ειναι τελεια σε ολα , και δεν εχει παρουσιασει κανενα απολυτως bug , ουτε restart , ουτε τιποτα γενικα , απ'οτι εχει αναφερθει , ειναι αψογη , αυτο το θεμα με το ΒΤ , που δεν συνδεεται με το ενσωματομενο εργοστασιακο carkit του αυτ/του μου , ειλικρινα με εχει ξενερωσει τελειως μα τελειως.

Το εχω αναφερει και με λεπτομερειες μερικα post πιο πισω.

Αλλα ειλικρινα , επειδη το θελω και με εξυπηρετει το θεμα του αυτ/του , ειλικρινα , δυστυχως , εστω και αν ειναι απο τις λιγες αψογες συσκευες , χωρις προβληματα , εστω και αν ειναι μονο!!! 10 ημερων σημερα , με την αποδειξη , δυστυχως ξαναλεω , σκεφτομαι πολυ σοβαρα να την δωσω,

Δεν ξερω , ειλικρινα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

2)Πήγα να κατεβάσω το pc suite από το ελληνικό site της nokia, αλλά δεν είχε το 5800.Τελικά κατέβασα το Αγγλικό.Πειράζει?

Όχι δεν πειράζει.

Πάντως πληροφοριακά, η έκδοση του PC Suite είναι η ίδια για όλα τα νεότερα μοντέλα κινητών.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

το εχω παρει εγω στο αγρινιο απο γερμανο σε μαυρο χρωμα.συγκεκριμενα τη μεγαλη τριτη μου το εφερε.εχει τη τελευταια αναβαθμιση μεσα.μεχρι τωρα δουλευει αψογα.παντως ειναι το ελληνικο.ειχα παει και στη wind μιας και εχω αναβαθμηση αλλα μου ελεγαν μονο παραγγελια και να περιμενω ποτε θα τους στειλουν κομματια.

το εχω παρει εγω στο αγρινιο απο γερμανο σε μαυρο χρωμα.συγκεκριμενα τη μεγαλη τριτη μου το εφερε.εχει τη τελευταια αναβαθμιση μεσα.μεχρι τωρα δουλευει αψογα.παντως ειναι το ελληνικο.ειχα παει και στη wind μιας και εχω αναβαθμηση αλλα μου ελεγαν μονο παραγγελια και να περιμενω ποτε θα τους στειλουν κομματια.

Όταν λέτε ελληνικό εννοείτε φαντάζομαι με το Product code "balkans", δηλαδή εληνική συσκευή? Γιατί όλα έχουν ελληνικό menu, αλλα αν τυχόν το αναβαθμίσεις και δεν είναι ελληνική η συσκευή τότε bye bye τα ελληνικά! Επειδή και εγώ έχω σύνδεση wind, δεν αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα, θέλω να πω δεν έχει τίποτα της cosmote φορτωμένο??

Some age, others mature...:lol:

ναι ελληνικη συσκευη.δεν εχει τιποτα της cosmote μεσα.αν και ακουω διαφορα εδω με τη μπαταρια κι εμενα η πρωτη γραμμη κανει μια μερα να πεσει αλλα δεν πεφτουν ευκολα και οι υπολοιπες.ειναι κορυφη απο ολοες τις αποψεις.εμενα 3 μερες εκανε να μου το φερει αγρινιο ο γερμανος.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...