gerolikos282 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 παιδια γεια σας χθες εχω παρει το 5800 και εγω.αλλα αντιμετωπιζω μερικα προβληματα.πχ αν βαλω φοντο μια τυχαια εικονα η αλλαξω θεμα μετα δεν μπορω με τιποτα να βαλω την καμερα απο το εξωτερικο κουμπι μονο απο το μενου.επισεις οταν το κλεισω και το ανοιξω δεν μου ανοιγει το τηλ. στην επιφανεια εργασιας παρα κραταει την εικονα φοντου σε ματ χρωματα και μενει ετσι ουτε αναβει αλλα ουτε και σβηνει η οθονη.μολις πατησω το κουμπι για να μπω στο μενου επανερχεται.αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ολα ειναι μια χαρα ξερετε τι μπορω να κανω ? η εκδοση μου ειναι v 21.0.025 na ste kala HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 παιδια γεια σας χθες εχω παρει το 5800 και εγω.αλλα αντιμετωπιζω μερικα προβληματα.πχ αν βαλω φοντο μια τυχαια εικονα η αλλαξω θεμα μετα δεν μπορω με τιποτα να βαλω την καμερα απο το εξωτερικο κουμπι μονο απο το μενου.επισεις οταν το κλεισω και το ανοιξω δεν μου ανοιγει το τηλ. στην επιφανεια εργασιας παρα κραταει την εικονα φοντου σε ματ χρωματα και μενει ετσι ουτε αναβει αλλα ουτε και σβηνει η οθονη.μολις πατησω το κουμπι για να μπω στο μενου επανερχεται.αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ολα ειναι μια χαρα ξερετε τι μπορω να κανω ? η εκδοση μου ειναι v 21.0.025 na ste kala Καλησπερα.Αφου δημιουρησεις αντιγραφα ασφαλειας απο Διαχειρηση Αρχειων/Αντιγραφα Ασφαλειας,δωσε στην αρχικη οθονη *#7370# για hard reset και μετα την επανεκκινηση του κινητου,κανε ανακτηση των αντιγραφων ασφαλειας.Μπορει να διορθωση τα κολληματα του.Οτι αποτελεσμα εχεις,ποσταρε ξανα. ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 εγω ομως δεν εχω τιποτα μεσα στο κινητο που να εχω βαλει εγω.ουτε μηνυματα ουτε επαφες στο τηλ ουτε ημερολογιο ουτε τιποτα.χρειαζετε παλι αντιγραφο ασφαλειας για να μπορεσει να ξανα κανει εγκατασταση το μενου του τηλεφωνου μου? nekisia1 να σαι καλα HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Εφοσον δεν εχεις βαλει τιποτα τοτε προχωρα κατευθειαν σε φορματ.Να ρωτησω κατι,μηπως εχεις καρτα vodafone; [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 ναι καρτα βονταφον εχω.λοιπον το εκανα.εβαλα και φοντο και θεμα και ολα δουιλευουν πλεον καλα.για να δουμε αν το σκαλισω τι θα γινει.να στε καλα ρε παιδια ευχαριστω πολυ.!!!!!! HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 ρε παιδια ειναι τραγικη η κατασταση για ολα αυτα φταιει η καρτα vodafone που εχω.οταν ξεκιναει βγαζει χιλιες δυο παπ@ριες καλωσηρθατε και τετοια οποτε κολαει το τηλ. μολις βαλω καρτα wind h cosmote η δεν βαλω καθολου ειναι μια χαρα.κ η καμερα δουλευει και μολις το ανοιγω βγαινει η επιφανεια εργασια. λοιπον εκανα ενα τεστ και πιθανων εχω βρει λυση.εαν κανουμε απενεργοποιηση το να ζηταει pin δουλευει και με καρτα vodafone κανονικα το τηλ. τωρα θα μου πειτε χωρις pin ginete?κιομως ισως να ειναι αυτη η λυση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoump Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 ρε παιδια ειναι τραγικη η κατασταση για ολα αυτα φταιει η καρτα vodafone που εχω.οταν ξεκιναει βγαζει χιλιες δυο παπ@ριες καλωσηρθατε και τετοια οποτε κολαει το τηλ. μολις βαλω καρτα wind h cosmote η δεν βαλω καθολου ειναι μια χαρα.κ η καμερα δουλευει και μολις το ανοιγω βγαινει η επιφανεια εργασια. τι μπορω να κανω τωρα?εδω? ρε τους καραγκιοζιδες λοιπον τελος για μενα η vodafone Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Τι κάνουμε παιδιά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Τι κάνουμε παιδιά; βαλτε μια εικονα να ανοιγει το τηλεφωνο η πατα οκ στον χαιρετισμο της βοντα η αλλαξε εταιρεια.(εγω ετσι εκανα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoump Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 βαλτε μια εικονα να ανοιγει το τηλεφωνο η πατα οκ στον χαιρετισμο της βοντα η αλλαξε εταιρεια.(εγω ετσι εκανα) Πώς μπορώ να βάλω εικόνα για να ανοίγει το τηλέφωνο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 18, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Διάβασε το manual και ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σου. Μην τα περιμένετε όλα έτοιμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoump Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Έψαξα φίλε μου αλλά δε βρήκα κάτι. Βρήκα μόνο για εικόνα ταπετσαρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 18, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 5 πραγματάκια είναι στις ρυθμίσεις... Τελοσπάντων: Ρυθμίσεις - Τηλέφωνο - Προβολή - Λογότυπο υποδοχής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Στην Αμερικη, θα εχω προβλημα με τα δικτυα η λογω quadband ειμαι οκ? Θα είσαι okay! Με λίγα λόγια παιδιά τα υπερ και κατα του 5800?Σκέφτομαι να το αγοράσω αξίζει? Διάβασε λίγο το θέμα και θα βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα. Έχουν ήδη απαντηθεί αρκετά παρόμοια ερωτήματα. ναι καρτα βονταφον εχω.λοιπον το εκανα.εβαλα και φοντο και θεμα και ολα δουιλευουν πλεον καλα.για να δουμε αν το σκαλισω τι θα γινει.να στε καλα ρε παιδια ευχαριστω πολυ.!!!!!! Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Τι κάνουμε παιδιά; Παιδιά τα προβλήματα με τις κάρτες sim της Vodafone έχουν αναφερθεί χιλιάδες φορές. Ψάξτε, διαβάστε και μετά ρωτήστε! [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 λοιπον παιδια σχετικα με την karta της vodafone αν απενεργοποιησετε το pin θα δουλευει μια χαρα.εγω τουλαχιστον ετσι βρηκα λυση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthlouk Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 λοιπον παιδια σχετικα με την karta της vodafone αν απενεργοποιησετε το pin θα δουλευει μια χαρα.εγω τουλαχιστον ετσι βρηκα λυση Eιναι προτιμοτερο να βαλεις εικονα υποδοχης ή να πατας οκ καθε φορα στο μηνυμα, παρα να απενεργοποιησεις το PIN σου και να χασεις την ασφαλεια του τηλεφωνου σου... http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Notice to mods!: Γραφω με greeklish MONO οταν ειμαι σε PC χωρις ελληνικα ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Eιναι προτιμοτερο να βαλεις εικονα υποδοχης ή να πατας οκ καθε φορα στο μηνυμα, παρα να απενεργοποιησεις το PIN σου και να χασεις την ασφαλεια του τηλεφωνου σου... και αυτος ο τροπος που λες ειναι σωστος και δουλευει.να σαι καλα :) HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Eιναι προτιμοτερο να βαλεις εικονα υποδοχης ή να πατας οκ καθε φορα στο μηνυμα, παρα να απενεργοποιησεις το PIN σου και να χασεις την ασφαλεια του τηλεφωνου σου... όχι οτι είναι κακό ή καλό αλλα ο κωδικός Pin αυτό που προστατεύει είναι η σύνδεση σου και οχι τη συσκευή. Ασε που αν χάσεις το τηλέφωνο ή στο κλέψει κάποιος το τελευταίο που θα σκεφτεί είναι να πάρει τηλέφωνο απο το κινητό σου αλλά μόλις νιώσεις οτι έχεις χάσει το τηλέφωνο σου παίρνεις κατευθείαν τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση για να σου βάλουν φραγή μέχρι να εκδοθεί ξανά η κάρτα sim. http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livag Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 αληθεια εκτος απο το wifi υπαρχουν κι αλλοι τροποι να μπει καποιος στο νετ;;;κι αν ναι (πχ vodafone live) ποια διαδρομη πρεπει να ακολουθησει;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 όχι οτι είναι κακό ή καλό αλλα ο κωδικός Pin αυτό που προστατεύει είναι η σύνδεση σου και οχι τη συσκευή. Ασε που αν χάσεις το τηλέφωνο ή στο κλέψει κάποιος το τελευταίο που θα σκεφτεί είναι να πάρει τηλέφωνο απο το κινητό σου αλλά μόλις νιώσεις οτι έχεις χάσει το τηλέφωνο σου παίρνεις κατευθείαν τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση για να σου βάλουν φραγή μέχρι να εκδοθεί ξανά η κάρτα sim. Επίσης νομίζω ότι μπορείς να ζητήσεις να σου κλειδώσουν τελείως τη συσκευή μέσω του ΙΜΕΙ, όχι ότι έχει σημασία, αλλά τουλάχιστον να έχεις την ευχαρίστηση ότι η συσκευή θα είναι άχρηστη σε αυτόν που στην έκλεψε! :D Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Αρχιζουμε να ξεφευγουμε απο το θεμα για αυτο καλυτερα να μην συνεχισουμε :) Υπαρχουν μερικες εφαρμογες που οταν μπει αλλη sim στελνουν μηvυμα σε ενα αριθμο που εχουμε ορισει ετσι εαν ειμαστε τυχεροι ισως να το βρουμε. Οποιος ενδιαφερεται μπορει να ρωτησει στο επισημο θεμα των εφαρμογων. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 αληθεια εκτος απο το wifi υπαρχουν κι αλλοι τροποι να μπει καποιος στο νετ;;;κι αν ναι (πχ vodafone live) ποια διαδρομη πρεπει να ακολουθησει;;; GPRS/3G/HSDPA. Όλα είναι με το αζημίωτο φυσικά. Η διαδικασία είναι η ίδια. Αντί να επιλέξεις σημείο πρόσβασης WiFi, επιλέγεις του παρόχου σου. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livag Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 τι ακριβως διαδρομη πρεπει να ακολουθησω,γιατι μπερδευτηκα;;; στο μονο που παει να με συνδεσει ειναι μεσω του μενου ρυθμισεις-συνδεσιμοτητα-wlan... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 18, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Ρυθμίσεις - Συνδεσιμότητα - Προορισμοί - Επιλογές - Προεπιλεγμένη σύνδεση - Ερώτηση πάντα. Κάθε φορά, θα σε ρωτάει πως θέλεις να συνδεθείς και θα επιλέγεις εσύ τι θέλεις την εκάστοτε φορά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livag Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 ειναι τσεκαρισμενο αυτο...μετα που παω για να συνδεθω;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 19, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Άνοιξε τον browser και επέλεξε μια διεύθυνση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts