Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο οτι καταλαβαινω εννοει πως απο την στιγμη που εχει 2 ασυρματα, ενα σπιτι και ενα στο γραφειο θελει να τα βρισκει αυτοματα χωρις να πρεπει να τα παταει αυτος καθε φορα. Αυτο το ειχα ρωτησει και εγω παλιοτερα και δεν νομιζω οτι υπαρχει λυση.

Η απουσια αυτοματης συνδεσης σε available δικτυα ουσιαστικα σου μηδενιζει την επιλογη για αυτοματη ληψη των e-mail αφου μπορεις να τα λαμβανεις αυτοματα μονο στο σπιτι σου για παραδειγμα και σε ολα τα αλλα μερη δεν μπορεις και πρεπει να πηγαινεις στις ρυθμισεις να το αλλαζεις το σημειο προσβασης σε προεπιλεγμενη.Γιατι με προεπιλεγμενη δεν παιζει η αυτοματη ληψη.

Στο iphone για παραδειγμα εχω παρατηρησει οτι βρισκει αυτοματα καποιο δικτυο οπου και αν εισαι και τσεκαρει απο αυτο τα mail χωρις να σε μπλεκει.Κατι τετοιο θα θελαμε και μεις

Για να το βρίσκει το iphone αυτόματα και να συνδέεται θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η σάρωση του wifi. Αν γίνεται έτσι στο iphone τότε όταν φτάνει στο γραφείο του ο joss54 απλά θα ενεργοποεί το wifi κ μόλις βρίσκει το wifi του γραφείου , το οποίο ήδη θα είναι αξιόπιστο, θα συνδέεται κ θα κατεβάζει τα mail που θέλει. Θα ρυθμίσει κ την αυτόματη ανάκτηση για την συγκεκριμένη ώρα που θα είναι στο γραφείο και πιστεύω ότι θα είναι οκ.

Ελπίζω να τα είπα σωστά κ να κατάλαβα σωστά. Αν έκανα λάθος στο σκεπτικό μου, συγνώμη.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα , υπάρχει τρόπος να ξεφορτωθούμε το ενοχλητικό μικρό παράθυρο στο κάτω μέρος της οθόνης που λέει "Welcome to vodafone menu" , στο οποίο διαπίστωσα οτι αν δεν πατήσω "εντάξει" βλέπω μια μαύρη οθόνη παγωμένη μέχρι πιέσω το λευκό πλήκτρο του μενού. Έπειτα το κόκκινο πλήκτρο δεν με πηγαίνει στην αρχική οθόνη (χάνει την λειτουργία "βήμα πίσω") και δεν λειτουργεί και το πλήκτρο της κάμερα :mad: , όλα αυτά για ένα "Ενταξει" άσκοπο.

Επίσης μ'αυτή τη σίμ άμα πατήσω την εφαρμογή Pencil κάνει το κινητό επανεκκίνηση από μόνο του :(

Λυπαμαι που στο λεω αλλα εγω μολις εχθες εκανα αναβαθμιση στην Alpha Copy την 21 και το προβλημα με το #@^μενο vodaf.menu δεν διορθωθηκε γιαννης κολλιας δηλαδη αντε να δουμε ποτε θα το διορθωσουν

Και εμένα συνεχίζει να το κάνει μετά από την αναβάθμιση...

Η sim η δικιά μου είναι αρκετά παλιά κιόλας (2003) και ίσως φταίει αυτό..

Υ.Γ. Στην τελευταία κλήση έχω την εντύπωση ότι το ακουστικό μου έχει αρχίσει κάτι περίεργα πάλι.. Θέλω να πιστεύω ότι δεν άκουσα καλά γιατί ήμουν από τον ύπνο...:angry:

καλημέρα

Έκανα και εγώ την αναβάθμιση και παρατήρησα ότι:

Μου μηδενίστηκαν οι μετρητές στο μητρώο.

Μου έδωσε 15 μέρες ακόμα δωρεάν στο Acrobat (δεν το έχω αγοράσει)

Μου έκανε απεγκατάσταση στο Google Maps

Μου έσβησε όλες τις γλώσσες από το λεξικό εκτός των Αγγλικών.

Αποκαταστάθηκε εντελώς ο όγκος της μνήμης τηλεφώνου που χανόταν λίγο-λιγο μετά από κάθε βόλτα μου στο ιντερνετ χωρίς να σβηστεί και κανένας φάκελος με τα Plug in.

Όλα είναι λογικα φίλε μου. Οι εφαρμογές που χάθηκαν, θα χρειαστεί να τις ξανακανείς εγκατάσταση.

Οκαν λες ότι σου σβήστηκαν οι γλώσσες, για ποιο λεξικό μιλάς; προφανώς την εφαρμογή. Αν ναι, μην ασχολείσαι με το συγκεκριμένο. Βαλε το SlοvοΕD που είναι άψογο.

Απο οτι καταλαβαινω εννοει πως απο την στιγμη που εχει 2 ασυρματα, ενα σπιτι και ενα στο γραφειο θελει να τα βρισκει αυτοματα χωρις να πρεπει να τα παταει αυτος καθε φορα. Αυτο το ειχα ρωτησει και εγω παλιοτερα και δεν νομιζω οτι υπαρχει λυση.

όχι δεν θέλω να γίνονται όλα αυτόματα. Θέλω να βγάζει το παραθυράκι όπως στο Internet που λέει 3 επιλογές: 1. Αναζ. WLAN 2. Διαδίκτυο 3.Cosmote GPRS

ή κατί παρόμοιο

Πήγαινε στο email που έχεις φτιάξει πάτα Επιλογές > Ρυθμίσεις email > Ρυθμίσεις σύνδεσης > Εισερχόμενα > Σημείο πρόσβασης σε χρήση και επέλεξε το Προεπιλεγμένη σύνδεση. Έτσι θα σου βγάζει παραθυράκι με με ποιές επιλογές μπορείς να συνδεθείς. Εγώ έχω 2 λογαριασμούς email το έχω ρυθμίσει έτσι κ λειτουργεί κανονικά.

αυτές τις ρυθμίσεις έχω και δεν δουλεύει.. βγάζει κατευθείαν το πρόβλημα

Σύνδεση αδύνατη.

Δεν βρέθηκε δίκτυο WLAN

χωρίς να με δώσει επιλογή να διαλέξω WLAN

το θέμα είναι πως πριν το πειράξω την έβγαζε την επιλογή αυτή.. αλλά επειδή θέλω να βλέπω όλες τις ρυθμίσεις πήγα και το χάλασα...#$%

We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two.

If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD

εχει φαει κανενος το κινητο καμια καλη τουμπα μεχρι στιγμης να μας πει αν εζησε και με τι σημαδια?δυστυχως οσο και να το προσεξω καποια στιγμη θα πεσει κατω αν κρινω και απο τα προηγουμενα κινητα και ειναι κριμα γιατι του εχω μια ιδιαιτερη συμπαθεια του συγκεκριμενου:(

Εμενα εφαγε ασχημη τουμπα....το ειχα πιασει στα δαχτυλα απο το σχοινακι που εχει με την πενα και το επαιζα σαν κομπολοι...και καποια στιγμη μου εφυγε...

το ειχα με την θηκη...το κινητο δεν επαθε απολυτως τιποτα...η θηκη απλα εκανε 2 σημαδακια...ευτυχως που υπαρχει η θηκη..κανει πολυ δουλεια...

αυτές τις ρυθμίσεις έχω και δεν δουλεύει.. βγάζει κατευθείαν το πρόβλημα

Σύνδεση αδύνατη.

Δεν βρέθηκε δίκτυο WLAN

χωρίς να με δώσει επιλογή να διαλέξω WLAN

το θέμα είναι πως πριν το πειράξω την έβγαζε την επιλογή αυτή.. αλλά επειδή θέλω να βλέπω όλες τις ρυθμίσεις πήγα και το χάλασα...#$%

Πήγαινε Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Προορισμοί > Επιλογές > Προεπιλεγμένη σύνδεση > Ερώτηση πάντα.

Δοκίμασε αυτό joss54 κ μάλλον θα είναι οκ. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

ποιο ρουτερ εχεις?

εμενα παντως με την .21 εφτιαξε το προβλημα που ειχα που δεν σωζονταν οι ρυθμισεις ip ...

Ρε παιδια με το router τι κανουμε οταν λεει καμια αποκριση πυλης?Ευχαριστω εκ των προτερων...!

Δοκίμασε να βάλεις σταθερές IP στο κινητό σου.

ξερει κανεις που θα βρω screen protection για το κινητο? οπου και να ρωτησα κανεις δεν εχεi φερει ποτε ουτε καν η nokia!

Διάβασε το θέμα Αξεσουάρ (memory cards, card readers & άλλα),αναφέρονται που θα βρεις screen protectors.

Πήγαινε Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Προορισμοί > Επιλογές > Προεπιλεγμένη σύνδεση > Ερώτηση πάντα.

Δοκίμασε αυτό joss54 κ μάλλον θα είναι οκ. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Αυτό ήταν ευχαριστώ!

We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two.

If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD

Εχω ενα router baudtec το οποιο το πηρα δωρο με το conn-x με την ν.20 ηταν ολα ενταξει:(:(:(...!Δεν ξερω τι μπορει να παιχτηκε...τι εννοεις να βαλω σταθερ. ip?Πως?

Εμενα εφαγε ασχημη τουμπα....το ειχα πιασει στα δαχτυλα απο το σχοινακι που εχει με την πενα και το επαιζα σαν κομπολοι...και καποια στιγμη μου εφυγε...

:D:D:D

το ειχα με την θηκη...το κινητο δεν επαθε απολυτως τιποτα...η θηκη απλα εκανε 2 σημαδακια...ευτυχως που υπαρχει η θηκη..κανει πολυ δουλεια...

ποια θηκη εχεις??

Καλησπέρα σε όλους!Μετά την αναβάθμιση που έκανα στην 21, το κινητό δουλεύει πρίμα.Μόνο που κάθε μισό λεπτό περίπου ανάβει το λευκό κουμπάκι και σβήνει και πάλι μόνο του.Τι λέτε να συμβαίνει?

ξερει κανεις που θα βρω screen protection για το κινητο? οπου και να ρωτησα κανεις δεν εχεi φερει ποτε ουτε καν η nokia!

Αν μπεις στο e-bay θα βρεις αρκετές.Εγώ έχω πάρει 2 screen protectors με 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά και από τότε έχω βγάλει τη θήκη(η οποία είναι πολύ δύσχρηστη ούτως ή άλλως).

http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1311&_nkw=nokia+5800+screen+protector&_sacat=See-All-Categories

και μια θηκούλα την οποία τσίμπησα ήδη επι τη ευκαιρία...

http://cgi.ebay.com/Leather-case-and-6-pack-screen-protector-for-Nokia-5800_W0QQitemZ190305609898QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches?hash=item2c4f1928aa&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A570|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50

Καλησπέρα σε όλους!Μετά την αναβάθμιση που έκανα στην 21, το κινητό δουλεύει πρίμα.Μόνο που κάθε μισό λεπτό περίπου ανάβει το λευκό κουμπάκι και σβήνει και πάλι μόνο του.Τι λέτε να συμβαίνει?

Ρυθμισεις-τελεφωνο-φωτισμος ειδοποιησης-παλλ.φ.αναμ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Στην μουσική δεν μου κράτησε τις εικόνες από τα άλμπουμ αν και έκανα συγχρονισμό μέσα απο τον windows media player. Υπάρχει κανένας εγγυημένος τρόπος να κρατά τις εικόνες κατά την μεταφορά?

Πρέπει να χρησιμοποιούμε το nokia music ?

Καλά πότε ξεπετάχτηκε αυτό το μενού????;)

Δεν βλεπω να διαβαζουμε τα προηγουμενα :rolleyes:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2774453#post2774453

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Σαν να βελτιώθηκε η μπαταρία...Μετά από 6-7 πλήρης φορτήσεις μου κρατάει τώρα 3 μέρες καθαρές...Βέβαια στις 2 τελευταίες ίσα ίσα που το ακούμπησα..Την 1η πάντως το ξέσκισα!

Όλα είναι λογικα φίλε μου. Οι εφαρμογές που χάθηκαν, θα χρειαστεί να τις ξανακανείς εγκατάσταση.

Οκαν λες ότι σου σβήστηκαν οι γλώσσες, για ποιο λεξικό μιλάς; προφανώς την εφαρμογή. Αν ναι, μην ασχολείσαι με το συγκεκριμένο. Βαλε το SlοvοΕD που είναι άψογο.

Τα ξαναεγκατέστησα, απλώς το αναφέρω.

Το λεξικό εννοώ αυτό που έχει το τηλέφωνο.

Και μια ακόμα παρατήρηση.

Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την απελευθέρωση κομματιού της μνήμης τηλεφώνου, αλλά η ταχύτητα που πλέον σερφάρω στο ιντερνετ από wifi είναι πια πολύ μεγαλύτερη από πριν εφάμιλη με πι σι

Επίσης και κάτι που πήρα χαμπάρι μόλις τώρα, είναι το ότι μπορώ όταν γράφω κείμενα στο ιντερνετ όπως τώρα, να χρησιμοποιώ τα βελάκια μετατόπισης του κέρσορα για να διορθώνω κείμενα και να προσθέτω λέξεις. Το ίδιο μπορώ να κάνω και με την γραφίδα, γιατί και το ένα και το άλλο δεν μπορούσα να το κάνω πριν την αναβάθμιση, οπότε αναγκαζόμουν να τα σβήνω όλα ή να γράφω μπούρδες.

Πρός το καλύτερο λοιπόν τα πράγματα!

Πολλά παιδιά αναφέρουν οτι διορθώθηκε. Κάνε ένα φορματ μήπως και στρώσει.

Κολλιας για ακομη μια φορα μετα και απο hard fomat το προβλημα παραμενει σταθερα στην θεση του!!!!!!!!!!

γεια σας,μια ερώτηση.

σε σύνδεση με το clip-d bt ακουστικά που εχω υπάρχουν αρκετες φορές που χάνω τον συνομιλητή μου χωρις να τερματίσει η σύνδεση μετά απο 10-15'' ομιλίας.

άλλοτε επανέρχεται και άλλοτε οχι.

το εχω μόνο εγω? μήπως φταίνε τα συγκεκριμένα ακουστικά?

ευχαριστώ.

Με τη v20 μου το έκανε και εμένα μια φορά. με την αναβάθμιση όμως, το Clip D λειτουργεί άψογα, και ακούω και με ακούνε πεντακάθαρα. Το μόνο περίεργο είναι ότι συνδέθηκε χωρίς να μου ζητήσει κωδικό μετά το pairing. anyway δεν έχω πρόβλημα πάντως.

Some age, others mature...:lol:

Καλημέρα παιδιά,

Σκέφτομαι να αγοράσω το 5800 black με επιδότηση από την Cosmote.

Θα μου δώσουν ελληνικό μοντέλο όμως ή εισαγωγής???

Ευχαριστώ πολύ.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...