Bill_xanthi Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ..ενώ τα εισερχόμενα εμφανίζονται κανονικά.. Σε Χρήση: Nokia 5800XM v31 Hacked Edition , Sony Ericsson w910i Επίσης στην κατοχή μου: Nokia 6210 , Nokia 6260 , Sony Ericsson k750i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 Εχει αγορασει κανεις το μαυρο για να μας πει αν εχει τα προβληματα που εχουν το κοκκινο η το μπλε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 Μολις σου εμφανισει το μηνυμα welcome to vodafone πατας ενταξει!:) ευχαριστω πολυ ολους!:) το κανα κ εγω ετσι πριν αλλα νομιζα θα υπαρχει πιο μονιμος τροπος.με την καινουρια version μηπως δεν υπαρχει το προβλημα?αλλα θα μου πειτε προβλημα της sim ειναι... κατι αλλο...ημουν στο αεροπλανο προχθες κ οταν ετοιμαζοταν για απογειωση ανοιξα το κινητο κ μου εκλεισε κ εβγαλε μια οθονη οτι να ναι.πρωτη φορα βλεπω τετοια οθονη στα ποσα κινητα που εχω αλλαξει...γραμμες και διαφορα χρωματα.νομιζα οτι τα παιξε το κινητο εντελως.οταν το ανοιξα μετα εβαλα την βονταφον κ ειχε το προβλημα με το μηνυμα υποδοχης και μετα μου κλεισε καναδυο φορες με περιπου ιδια οθονη οπως στην απογειωση.λετε να εχει γινει καμμια ζημια?εχω ξανανοιξει κινητο στην πτηση και δουλευε κανονικα σε ofline mode ομως... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosfp Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 Kυριοι καλημερα σας.Εχτες (Σαββατο 4/4),πηγα κι εγω με την σειρα μου να δω απο κοντα ενα 5800 στο plaisio Πατρας.Κοκκινο στο χρωμα του και με την ταινια ασφαλειας με το λογοτυπο της nokia.Εχω διαβασει ολα τα θεματα(και τα 319!!!) και εχω τρομοκρατηθει με τα τοσα προβληματα που γραφετε ολοι οτι εχετε αντιμετωπισει.Τελικα να το παρω?Εκτος απο IMEI και την ταινια ασφαλειας,υπαρχει κατι αλλο για να προσεξω αν ειναι Ελληνικο η οχι?Επειδη το παιρνω με συνδεση,να το παρω απο plaisio η απο vodafone? Ποιοι ειναι πιο αξιοπιστοι απο τους δυο?Ακομα υπαρχουν παραεισαγωγης?Σας ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 Εχει αγορασει κανεις το μαυρο για να μας πει αν εχει τα προβληματα που εχουν το κοκκινο η το μπλε? Θα ξέρω την Τρίτη :p "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Μιλάμε για την πιο καλή αντιγραφή μέχρι τώρα! http://www.youtube.com/watch?v=cUrYnF27xDc&feature=player_embedded Σπύρος Μου φαίνεται ότι το κινέζικο έχει καλύτερη κάμερα, κι ας είναι 1,3 MegaPixel :lol: Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 εχμ για το mail (λιγα post πιο πανω)... αν δει καποιος που ξερει κατι πανω στο θεμα ας μπει στο κοπο να μας δωσει τα φωτα του . δε βλεπω να απανταει κανεις και ψιλοανχονομαι γιατι το εχω αναγκη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Kυριοι καλημερα σας.Εχτες (Σαββατο 4/4),πηγα κι εγω με την σειρα μου να δω απο κοντα ενα 5800 στο plaisio Πατρας.Κοκκινο στο χρωμα του και με την ταινια ασφαλειας με το λογοτυπο της nokia.Εχω διαβασει ολα τα θεματα(και τα 319!!!) και εχω τρομοκρατηθει με τα τοσα προβληματα που γραφετε ολοι οτι εχετε αντιμετωπισει.Τελικα να το παρω?Εκτος απο IMEI και την ταινια ασφαλειας,υπαρχει κατι αλλο για να προσεξω αν ειναι Ελληνικο η οχι?Επειδη το παιρνω με συνδεση,να το παρω απο plaisio η απο vodafone? Ποιοι ειναι πιο αξιοπιστοι απο τους δυο?Ακομα υπαρχουν παραεισαγωγης?Σας ευχαριστω εκ των προτερων φιλε να το παρεις απο την vodafone.ειναι η πρωτη που το εφερε απο την alphacopy και εξακολουθει να το φερνει.το πλαισιο φερνει και παραληλης εισαγωγης.εξαλλου η vodafone δεν χαλαει το ονομα της στο βωμο του ευκολου χρηματος οπως κατι αλλοι του στυλ πλαισιο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Εχει αγορασει κανεις το μαυρο για να μας πει αν εχει τα προβληματα που εχουν το κοκκινο η το μπλε? Το μονο προβλημα που εχει το δικο μου μαυρο ειναι η σχισμη πανω δεξια, κανενα αλλο!!!Για μενα ειναι το πιο ομορφο απο τα τρια!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 οπως εχω αναφερει σε προηγουμενο ποστ,και ο Γερμανος εχει την ελληνικη εκδοση. http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 φιλε να το παρεις απο την vodafone.ειναι η πρωτη που το εφερε απο την alphacopy και εξακολουθει να το φερνει.το πλαισιο φερνει και παραληλης εισαγωγης.εξαλλου η vodafone δεν χαλαει το ονομα της στο βωμο του ευκολου χρηματος οπως κατι αλλοι του στυλ πλαισιο. η βονταφον δεν εφερε απο αλφα κοπυ αλλα ηταν συσκευες για βουλγαρια-ρουμανια οι οποιες εχουν το ιδιο product code με τις ελληνικες(balkans).Αυτο ενημερωτικα,γιατι τσεκαρα τη δικια μου και μεσω ΙΜΕΙ και ηταν βουλγαρικη(μπλε) οπως επισης του αδελφου μου κοκκινο ηταν ρουμανικο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 η βονταφον δεν εφερε απο αλφα κοπυ αλλα ηταν συσκευες για βουλγαρια-ρουμανια οι οποιες εχουν το ιδιο product code με τις ελληνικες(balkans).Αυτο ενημερωτικα,γιατι τσεκαρα τη δικια μου και μεσω ΙΜΕΙ και ηταν βουλγαρικη(μπλε) οπως επισης του αδελφου μου κοκκινο ηταν ρουμανικο. τουλαχιστον δεν εχασες τα ελληνικα.κατι ειναι και αυτο.τι να πουν και αλλοι που τα εχασαν εν αγνοια τους και τα πηραν υποτιθεται και απο επωνυμα μαγαζια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Το μονο προβλημα που εχει το δικο μου μαυρο ειναι η σχισμη πανω δεξια, κανενα αλλο!!!Για μενα ειναι το πιο ομορφο απο τα τρια!!!! Επειδη και εγω το μαυρο λεω να παρω και βλεπω οτι δεν εχουν πει πολλα προβληματα.αν πεσω και σε κανενα χωρις την σχισμη ακομα καλυτερα!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odigon Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Παιδια καλησπερα και απο μενα. Μολις πηρα στα χερια μου ενα 5800 και διαβασα και εδω και σε αλλα φορουμ σχετικά με τα προβληματα που βγαζει. Το δικο μου εχει την σχισμη διπλα απο την υποδοχη φορτισης. Για το ηχειο ακομα δεν ξερω. Τι μπορώ να κανω. Υπαρχει περιπτωση να το παω στην alpha copy και να μου δωσουν αλλο; Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Παιδια καλησπερα και απο μενα. Μολις πηρα στα χερια μου ενα 5800 και διαβασα και εδω και σε αλλα φορουμ σχετικά με τα προβληματα που βγαζει. Το δικο μου εχει την σχισμη διπλα απο την υποδοχη φορτισης. Για το ηχειο ακομα δεν ξερω. Τι μπορώ να κανω. Υπαρχει περιπτωση να το παω στην alpha copy και να μου δωσουν αλλο; Για την σχισμη οχι.Το ηχειο αν σου παρουσιασει προβλημα τοτε πας σε nokia shop για να σου βαλουν αλλο.Καλη ενασχοληση! [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Παντως και την σχισμη δεν μπορεις να ζητησεις να στην φτιαξουν? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annmary Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 παιδια να ρωτησω κατι...στο ασυρματο δικτυο που εντοπιζει απο τον υπολογιστη μου...μου ζηταει στο τηλ "κλειδι wep για δικτυο wlan"...τι πρεπει να βάλω???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odigon Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Ευχαριστω impreza_sti. Να ρωτησω και κατι αλλο. Ψαχνω απο ebay screen protector και θυκη σιλικονης. Εχετε να προτεινετε κατι συγκεκριμενο? Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Ευχαριστω impreza_sti. Να ρωτησω και κατι αλλο. Ψαχνω απο ebay screen protector και θυκη σιλικονης. Εχετε να προτεινετε κατι συγκεκριμενο? Καλυτερα να απευθυνθεις στο αναλογο θεμα:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=229044 [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 παιδια να ρωτησω κατι...στο ασυρματο δικτυο που εντοπιζει απο τον υπολογιστη μου...μου ζηταει στο τηλ "κλειδι wep για δικτυο wlan"...τι πρεπει να βάλω???? Το κωδικό που έχεις στο δίκτυο WiFi. Το ίδιο έχεις βάλεις και στον υπολογιστή σου ώστε να συνδέεται με το router. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 το μαυρο απο που το πηρατε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Το e-shop εχει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 το μαυρο απο που το πηρατε? το εχει φερει ο γερμανος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosfp Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 φιλε να το παρεις απο την vodafone.ειναι η πρωτη που το εφερε απο την alphacopy και εξακολουθει να το φερνει.το πλαισιο φερνει και παραληλης εισαγωγης.εξαλλου η vodafone δεν χαλαει το ονομα της στο βωμο του ευκολου χρηματος οπως κατι αλλοι του στυλ πλαισιο. Στα πρωτα θεματα αυτου του topic,ολοι απο vodafone δεν τα ειχαν αγορασει και ειχαν προβληματα?Τα μπλε απο voda δεν ειναι που ολα ειχαν τα προβληματα με το ηχειο και την σχισμη?Ετσι δεν χαλασε το οναμα της?Ενω το plaisio θελει να το χαλασει?Μη με παρεξηγησεις,δεν εχω κατι μαζι σου,αλλα αυτο δεν στεκει που λες.Καπου διαβασα εδω μεσα πως μετα τις 20/2/ ολα τα 5800 ειναι πλεον γνησια.Δεν εχω κατι ουτε με την vodafone,ουτε με το plaisio.Eκτος απο την ταινια"nokia"και το IMEI,υπαρχει κατι αλλο να προσεξω για γνησιοτητα Ελληνικων συσκευων?Συγνωμη και σ ευχαριστω για την απαντηση σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Στα πρωτα θεματα αυτου του topic,ολοι απο vodafone δεν τα ειχαν αγορασει και ειχαν προβληματα?Τα μπλε απο voda δεν ειναι που ολα ειχαν τα προβληματα με το ηχειο και την σχισμη?Ετσι δεν χαλασε το οναμα της?Ενω το plaisio θελει να το χαλασει?Μη με παρεξηγησεις,δεν εχω κατι μαζι σου,αλλα αυτο δεν στεκει που λες.Καπου διαβασα εδω μεσα πως μετα τις 20/2/ ολα τα 5800 ειναι πλεον γνησια.Δεν εχω κατι ουτε με την vodafone,ουτε με το plaisio.Eκτος απο την ταινια"nokia"και το IMEI,υπαρχει κατι αλλο να προσεξω για γνησιοτητα Ελληνικων συσκευων?Συγνωμη και σ ευχαριστω για την απαντηση σου. γιατι δεν το παιρνεις απο nokiashop να τελειωνεις και να μην φοβασε τι θα παρεις?ειναι πολυ απλο.εξαλλου ολοι πανω-κατω την ιδια τιμη εχουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts