Poloman5800 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Οτι παιζει ναι αλλα καμια εκδοση απο εκει μεσα δεν παιζει σωστα (τις δοκιμασα ολες!)ολες παιζουν σε αργη κινηση! Δεν υπαρχει ουτε ενας που να λεει οτι παιζει σωστα και ερχεσε εσυ και λες οτι βρηκες αυτην που παιζει! Aκομη και στο επισημο φορουμ τις lonely cat games http://www.lonelycatgames.eu/forum/viewtopic.php?t=6564 ζηταει συγνωμη ο admin του site και παραδεχετε οτι η v4.0 εχει προβλημα! Δεν καταλαβα οτι με το σωστα εννοουσες και για τα FPS,εγω καταλαβα εννοουσες να ειναι compatible με το κινητο. Αν ειναι ετσι οντως,τα FPS ειναι πολυ χαμηλα,αρα δεν ειναι σωστο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 αν η καρτα ειναι vodafone , για να μην μπλοκαρει το πλαινο πληκτρο καμερας και η ανομονη οθονης, μολις το ανοιγουμε παταμε οκ στον χαιρετισμο απο την voda,ετσι? και αν δεν το κανουμε και κολλησει τοτε με εναλλαγη εληνικων -αγγλικων -ελληνικων, ξεκολλαει σωστα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 αν η καρτα ειναι vodafone , για να μην μπλοκαρει το πλαινο πληκτρο καμερας και η ανομονη οθονης, μολις το ανοιγουμε παταμε οκ στον χαιρετισμο απο την voda,ετσι? και αν δεν το κανουμε και κολλησει τοτε με εναλλαγη εληνικων -αγγλικων -ελληνικων, ξεκολλαει σωστα? Απο οσσο ξερω η εναλλαγη δεν λειτουργει... http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 παιδια σκεφτομαι να παρω το συγκεκριμενο κινητο,αλλα διαβασα καπου οτι εχει προβλημα με την οθονη αφης,δλδ χρειαζεται περισοοτερι πιεση στην οθονη για να επιλεξεις κατι,ισχυει κατι τετοιο? αλλα προβληματα?επισης μια φιλη μου σε ενα καταστημα κινητων μου ειπε οτι εχουν δωσει 4 και τα 2 πρωτα ηρθαν για αντικατασταση! τα φωτα σας παρακαλωωωω!!:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 παιδια σκεφτομαι να παρω το συγκεκριμενο κινητο,αλλα διαβασα καπου οτι εχει προβλημα με την οθονη αφης,δλδ χρειαζεται περισοοτερι πιεση στην οθονη για να επιλεξεις κατι,ισχυει κατι τετοιο? αλλα προβληματα?επισης μια φιλη μου σε ενα καταστημα κινητων μου ειπε οτι εχουν δωσει 4 και τα 2 πρωτα ηρθαν για αντικατασταση! τα φωτα σας παρακαλωωωω!!:worry: Διαβασε μερικες σελιδες απο τα σχετικα θεματα και αποφασιζεις... http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Δεν έχεις ενεργοποιημένο το a-gps? Εάν και σε χρεώνει λίγο καλό είναι να το έχεις ενεργοποιημένο γιατί κλειδώνει πιο γρήγορα. Στο σπίτι μέσα κλειδώνει δορυφόρους μέσα σε 10-15 δευτερόλεπτα.. Όσες φορές έτυχε να το χρησιμοποιήσω το έκανα με κλειστό το Α-GPS. Από τότε που το ενεργοποίησα δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα σε ανοιχτό χώρο. Πάντως ακόμα και στο σπίτι μέσα που λες εσύ μέσα σε 15 δευτερόπλετα..εμένα δεν κλειδώνει απλά!! (και με ανοιχτό a-gps). Και δεν είμαι σε κανένα υπόγειο... Τι να πω?! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ben69 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Όσες φορές έτυχε να το χρησιμοποιήσω το έκανα με κλειστό το Α-GPS. Από τότε που το ενεργοποίησα δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα σε ανοιχτό χώρο. Πάντως ακόμα και στο σπίτι μέσα που λες εσύ μέσα σε 15 δευτερόπλετα..εμένα δεν κλειδώνει απλά!! (και με ανοιχτό a-gps). Και δεν είμαι σε κανένα υπόγειο... Τι να πω?! Δεν είσαι ο μόνος. Εμένα στο google earth κλειδώνει σχεδόν αμέσως. Στο Nokia Maps δεν κλειδώνει με τίποτα. Ίσως φταίει ότι είχα βάλει το trial στο κινητό και πλέον έχει κλειδώσει γιατί έληξε η συνδρομή. Θα το κοιτάξω να δω... και θα σου πω. Δοκίμασε και εσύ και θα δεις ότι αυτό φταίει. :: kissonline.gr ::GREEK KISS ARMY == The hottest band in the world KISS!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninosalex Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 καλησπερα οσοι το εχετε το κινητο θεωρειται οτι η κατασκευη του θα αντεξει για 3-4 χρονια ??? και οσο για την σχισμη θα υπαρχει προβλημα το καλοκαιρι με τισ παραλιεσ και τα μπανια(ειμαι απο νησι)ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratarg_89 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Κατ' αρχήν καλώς σας βρήκα! Ε ναι λοιπόν!!! Πριν από 10λεπτά μπήκα σπίτι με τον καινούργιο μου 5800:D Απλά ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι... ενώ είχα διαβάσει εδώ οτι δεν πρέπει να το ανοίξω πριν την πρώτη φόρτιση, στο Nokia shop η πωλήτρια μου είπε "έχει μπαταρία από το εργοστάσιο, άνοιξέ το και μόλις τελειώσει φόρτισε το 4 ώρες" :wacko: Τι ακριβώς να κάνω; (αν και υποψιάζομαι την απάντηση :O) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Κατ' αρχήν καλώς σας βρήκα! Ε ναι λοιπόν!!! Πριν από 10λεπτά μπήκα σπίτι με τον καινούργιο μου 5800:D Απλά ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι... ενώ είχα διαβάσει εδώ οτι δεν πρέπει να το ανοίξω πριν την πρώτη φόρτιση, στο Nokia shop η πωλήτρια μου είπε "έχει μπαταρία από το εργοστάσιο, άνοιξέ το και μόλις τελειώσει φόρτισε το 4 ώρες" :wacko: Τι ακριβώς να κάνω; (αν και υποψιάζομαι την απάντηση :O) οτι σου ειπε, παιξε μαζι του και μολις τελειωσει η μπαταρια το φορτωνεις. καλοριζικο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dosman Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Μπορείς να κάνεις αυτό που σου είπε η πωλήτρια, χρησιμοποίησε το μέχρι να σου πει το κινητό ότι "πεινάει" και μετά φόρτισε το μέχρι να χορτάσει... δεν θέλει παραπάνω... Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411) Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra === Tablet : iPad Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmel22 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Τι λετε παιδια τελικα αξιζει την αγορα η οχι? http://funkradio.listen2myradio.com/ 16.30-17.30 Με καλή ελληνική μουσική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratarg_89 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 ΟΚ... Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Οπότε λίγο κάψιμο με το κινητό και μετά φόρτιση! Προβλέπεται να υπάρξουν απορίες, οπότε θα τα ξαναπούμε :lol: Ευχαριστώ και πάλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Τι λετε παιδια τελικα αξιζει την αγορα η οχι? Διάβασε μερικές σελίδες από τα σχετικά θέματα και αποφασίζεις... [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Δεν είσαι ο μόνος. Εμένα στο google earth κλειδώνει σχεδόν αμέσως. Στο Nokia Maps δεν κλειδώνει με τίποτα. Ίσως φταίει ότι είχα βάλει το trial στο κινητό και πλέον έχει κλειδώσει γιατί έληξε η συνδρομή. Θα το κοιτάξω να δω... και θα σου πω. Δοκίμασε και εσύ και θα δεις ότι αυτό φταίει. Τι να δοκιμάσω ακριβώς? Εγώ βασικά με το Nokia Maps δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου. Βασικά δεν καταλαβαίνω καλά καλά πως λειτουργεί. Μου φαίνεται πολύ δύσχρηστο. Ακόμα ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιο είναι... δηλαδή αυτό που λέει "Χάρτες" ή αυτό που λέει "Τοποθεσία". Τι κάνει το ένα και τι το άλλο? Ποιό είναι για την πλοήγηση-διαδρομή? Επίσης λειτουργεί και χωρίς τις φωνητικές οδηγίες (για τις οποίες έχω καταλάβει πως πληρώνεις) ? Στο Google earth δεν χρειάζεσαι και σύνδεση με το Internet? Εγώ του έχω περάσει το Garmin και λειτουργώ με αυτό. 2-3 φορές που το έχω χρησιμοποιήσει μου έχει κλειδώσει στο 15λεπτο. Σήμερα όμως έγινε το εξής παράξενο. Με ενεργοποιημένο το a-gps πήγα βόλτα με το αυτοκίνητο.. και χωρίς πλάκα.. πέρασαν 25 λεπτά και δεν είχε συνδεθεί ακόμα...πλήρη απογοήτευση. Βαρέθηκα και το έκλεισα και γύρισα πίσω. Επίσης απενεργοποίησα και το a-gps. Σκεφτόμουνα να του κάνω κανένα Format και να το περάσω ξανά. Με το που γύρισα σπίτι μου και χρειάστηκε μετά να ξαναφύγω κάπου... το άνοιξα ξανά από περιέργεια και συνδέθηκε αμέσως χωρίς a-gps!! Τώρα τι θα γίνει την επόμενη φορά που θα το χρησιμοποιήσω δε ξέρω... Τι να πω! Περίεργα πράγμα συμβαίνουν. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poloman5800 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Τι να δοκιμάσω ακριβώς? Εγώ βασικά με το Nokia Maps δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου. Βασικά δεν καταλαβαίνω καλά καλά πως λειτουργεί. Μου φαίνεται πολύ δύσχρηστο. Ακόμα ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιο είναι... δηλαδή αυτό που λέει "Χάρτες" ή αυτό που λέει "Τοποθεσία". Τι κάνει το ένα και τι το άλλο? Ποιό είναι για την πλοήγηση-διαδρομή? Επίσης λειτουργεί και χωρίς τις φωνητικές οδηγίες (για τις οποίες έχω καταλάβει πως πληρώνεις) ? Στο Google earth δεν χρειάζεσαι και σύνδεση με το Internet? Εγώ του έχω περάσει το Garmin και λειτουργώ με αυτό. 2-3 φορές που το έχω χρησιμοποιήσει μου έχει κλειδώσει στο 15λεπτο. Σήμερα όμως έγινε το εξής παράξενο. Με ενεργοποιημένο το a-gps πήγα βόλτα με το αυτοκίνητο.. και χωρίς πλάκα.. πέρασαν 25 λεπτά και δεν είχε συνδεθεί ακόμα...πλήρη απογοήτευση. Βαρέθηκα και το έκλεισα και γύρισα πίσω. Επίσης απενεργοποίησα και το a-gps. Σκεφτόμουνα να του κάνω κανένα Format και να το περάσω ξανά. Με το που γύρισα σπίτι μου και χρειάστηκε μετά να ξαναφύγω κάπου... το άνοιξα ξανά από περιέργεια και συνδέθηκε αμέσως χωρίς a-gps!! Τώρα τι θα γίνει την επόμενη φορά που θα το χρησιμοποιήσω δε ξέρω... Τι να πω! Περίεργα πράγμα συμβαίνουν. Και μενα καπως ετσι ειναι,εχει τυχη να κλειδωση μεσα στο σπιτι,σε 3 λεπτα,και να μην κλειδωνει στα 50 μετρα πιο περα,στην αυλη,οπου δεν υπαρχει τιποτα πανω,και γυρω γυρω που να το εμποδιζει. Γενικα,σαν τυχερο παιχνιδι μου φαινεται... (ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ,ΣΕ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΣ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Τι να δοκιμάσω ακριβώς? Εγώ βασικά με το Nokia Maps δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου. Βασικά δεν καταλαβαίνω καλά καλά πως λειτουργεί. Μου φαίνεται πολύ δύσχρηστο. Ακόμα ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιο είναι... δηλαδή αυτό που λέει "Χάρτες" ή αυτό που λέει "Τοποθεσία". Τι κάνει το ένα και τι το άλλο? Ποιό είναι για την πλοήγηση-διαδρομή? Επίσης λειτουργεί και χωρίς τις φωνητικές οδηγίες (για τις οποίες έχω καταλάβει πως πληρώνεις) ? Στο Google earth δεν χρειάζεσαι και σύνδεση με το Internet? Το Nokia Maps είναι φυσικά το πρόγραμμα "Χάρτες". Το "Τοποθεσία" είναι βοηθητικό. Αποθηκεύει ορόσημα, εμφανίζει βασικές πληροφορίες όπως υψόμετρο, ταχύτητα καθώς και το στίγμα σου σε μορφή συντεταγμένων διότι πολύ απλά δεν έχει χάρτες για να δείξει το που είσαι. Η πλοήγηση γίνεται μέσω του προγράμματος "Χάρτες". Πώς να γίνει πλοήγηση σε πρόγραμμα χωρίς χάρτες...; Το Google Maps επειδή χρειάζεται συνέχεια live stream για το κατέβασμα των χαρτών είναι ευνόητο πως υπάρχει η ανάγκη για χρήση πακέτων δεδομένων, φυσικά με το ανάλογο κόστος όταν μιλάμε για GPRS/3G/HSDPA. ---------------------------------------------------------------------- καλησπερα οσοι το εχετε το κινητο θεωρειται οτι η κατασκευη του θα αντεξει για 3-4 χρονια ??? και οσο για την σχισμη θα υπαρχει προβλημα το καλοκαιρι με τισ παραλιεσ και τα μπανια(ειμαι απο νησι)ευχαριστω. Η σχισμή που αναφέρουν τα μέλη είναι απειροελάχιστη και την έχουν όλα τα κομμάτια. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει πρόβλημα ως προς τη χρήση που αναφέρεις. Βέβαια αν αρχίσεις να του κάνεις αμμόλουτρα, φυσικό επακόλουθο είναι να υπάρξουν προβλήματα. Δεν θεωρείται πρόβλημα ώστε να το στείλει κανείς για service, διότι πολύ απλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Τουλάχιστον μέχρι τώρα. Όσο αφορά το πόσα χρόνια θα αντέξει, αυτό εξαρτάται από εσένα και μόνο καθώς και από τη χρήση που θα του κάνεις. Ως κατασκευή είναι στιβαρό, χωρίς τριγμούς και με πολύ καλή ποιότητα υλικού το πίσω καπάκι. Δεν γρατζουνιέται εύκολα, οπότε δεν σε νοιάζει να το αφήσεις σε σκληρές επιφάνειες. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Καλησπέρα κι από εμένα.Γνωρίζετε πως μπορώ να βάλω παιχνιδια απο rapid share στο 5800?Πρέπει να κάνω κάτι ιδαίτερο?:rolleyes: :lol: Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Καλησπέρα. Διάβασε το S60 5th Edition Platform FAQ για να καταλάβεις πως εγκαθιστάμε εφαρμογές, παιχνίδια, θέματα καθώς και ό,τι έχει σχέση με τη συσκευή σου. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Το Nokia Maps είναι φυσικά το πρόγραμμα "Χάρτες". Το "Τοποθεσία" είναι βοηθητικό. Αποθηκεύει ορόσημα, εμφανίζει βασικές πληροφορίες όπως υψόμετρο, ταχύτητα καθώς και το στίγμα σου σε μορφή συντεταγμένων διότι πολύ απλά δεν έχει χάρτες για να δείξει το που είσαι. Η πλοήγηση γίνεται μέσω του προγράμματος "Χάρτες". Πώς να γίνει πλοήγηση σε πρόγραμμα χωρίς χάρτες...; Χμμμ εννοείς πως δεν τους έχω βάλει?? υποτίθεται ότι μέσω του Nokia Map Loader τους πέρασα στο κινητό από το ίντερνετ στο pc μου. όταν ανοίγω τους "Χάρτες" μου εμφανίζει τον χάρτη της Αθήνας κανονικά. απλά δεν έχω καταλάβει πως ανοίγω το GPS μέσα απο τους "χάρτες". μου ζητάει σύνδεση με το ιντερνετ. όπως που πηγαίνω να του ορίσω διαδρομή? γενικά μου φαίνεται πολύπλοκο. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadne Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Το Nokia Maps είναι φυσικά το πρόγραμμα "Χάρτες". Το "Τοποθεσία" είναι βοηθητικό. Αποθηκεύει ορόσημα, εμφανίζει βασικές πληροφορίες όπως υψόμετρο, ταχύτητα καθώς και το στίγμα σου σε μορφή συντεταγμένων διότι πολύ απλά δεν έχει χάρτες για να δείξει το που είσαι. Η πλοήγηση γίνεται μέσω του προγράμματος "Χάρτες". Πώς να γίνει πλοήγηση σε πρόγραμμα χωρίς χάρτες...; Το Google Maps επειδή χρειάζεται συνέχεια live stream για το κατέβασμα των χαρτών είναι ευνόητο πως υπάρχει η ανάγκη για χρήση πακέτων δεδομένων, φυσικά με το ανάλογο κόστος όταν μιλάμε για GPRS/3G/HSDPA. ---------------------------------------------------------------------- Η σχισμή που αναφέρουν τα μέλη είναι απειροελάχιστη και την έχουν όλα τα κομμάτια. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει πρόβλημα ως προς τη χρήση που αναφέρεις. Βέβαια αν αρχίσεις να του κάνεις αμμόλουτρα, φυσικό επακόλουθο είναι να υπάρξουν προβλήματα. Δεν θεωρείται πρόβλημα ώστε να το στείλει κανείς για service, διότι πολύ απλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Τουλάχιστον μέχρι τώρα. Όσο αφορά το πόσα χρόνια θα αντέξει, αυτό εξαρτάται από εσένα και μόνο καθώς και από τη χρήση που θα του κάνεις. Ως κατασκευή είναι στιβαρό, χωρίς τριγμούς και με πολύ καλή ποιότητα υλικού το πίσω καπάκι. Δεν γρατζουνιέται εύκολα, οπότε δεν σε νοιάζει να το αφήσεις σε σκληρές επιφάνειες. Για τη σχισμή, ναι μπορούν να το διορθώσουν. Υπάρχουν οδηγίες (προς το service) που ξεκινούν από το απλό σφίξιμο βιδών μέχρι και την αλλαγή πλαστικών μερών του τηλεφώνου. Υπάρχει το κείμενο στο παρών θέμα πιο πάνω. Σπύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Για να δουμε τι θα δουμε.Μολις εδωσα παραγγελια στον Καταρελο για μια 16αρα sandisk class 4.Τριτη θα την εχω.Η νεκροψια θα δειξει αν εχει προβλημα μονο με τις class 2 η το κακο γενικευεται.:worry: [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowboard Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Ξέρει κανείς πότε θα έρθει εκείνη η παραγγελία για καινούρια 5800 που όλοι έλεγαν για αρχές Μαρτίου ? Όχι τιποτα άλλο αλλά έχουμε κλείσει μήνα που το δώσαμε πίσω για αλλαγή με καινούριο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Παιδιά, διατίθεται στα καταστήματα και στα 3 χρώματα; Ποιό προτιμάτε? :rolleyes: Πρέπει να προσέξω κάτι κατα την αγορά? (θα το πάρω μεσω ιντερνετ). Ευχαριστώ "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Παιδιά, διατίθεται στα καταστήματα και στα 3 χρώματα; Ποιό προτιμάτε? :rolleyes: Πρέπει να προσέξω κάτι κατα την αγορά? (θα το πάρω μεσω ιντερνετ). Ευχαριστώ προς το παρων κυκλοφορανε μονο το κοκκινο και το μπλε.καλυτερα να το παρεις απο καποιο μαγαζι,ωστε να ελεγξεις αν ειναι ελληνικο ή παραλληλης εισαγωγης.με ενα τηλεφωνο στη alphacopy ελεγχεις αν το ΙΜΕΙ που αναγραφετε στη συσκευασια ειναι ελληνικο ή οχι.επισης τα ελληνικα, στη ταινια ασφαλειας της συσκευασιας, εχουν το λογοτυπο της nokia.τα παραλληλης εισαγωγης εχουν μονο μια λευκη ταινια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts