impreza_sti Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Μηπως επιδη την πρωτη φωρα που πηγα να συνδεθω με το nokia maps δεν πατησα την βοηθεια διαδυκτιου που ρωταει? Καμια σχεση.Εισαι σιγουρος οτι το κρατας καλα οταν ψαχνεις για δορυφορους;Στην αρχικη οθονη φαινεται το σημα του δορυφορου; [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniskaz Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Σημερα πιναμε καφε μεσα σε καφετερια διπλα στο παραθυρομ'εναν φιλο που εχει και αυτος το 5800 και δοκιμασαμε τα GPS και αυτουνου κλειδωνε σε 15 δευτερολεπτα και το δικο μου καθολου τωρα στο σπιτη βγηκα στο μπαλκονι περιμενα 15 λεπτα και δεν κλειδωνει τους δορυφορους με τιποτα δηλ. π.χ στο garmin στις πληρωφοριες δορυφορον δειχνει τις μπαρες ας πουμε 5 δορυφορον αλλα δεν πρασινιζουν και στην εφαρμογη της nokia "τοποθεσια" αφου στην μεθοδο εντοπ. θεσης εχω τσεκαρισμενα τα υποβοηθουμενο gps και ενσωματωμενο gps οταν ψαχνω την θεση μου αφου ψαχνει μου λεει μετα "Το gps δεν δουλευει σωστα σε κλειστους χωρους"! Επισης στο garmin εχω το εσωτερικο gps και οχι το απομακρυσμενο! Τι να φταει ρε παιδια μια φορα μου δουλεψε το gps και αυτο πριν 3 μερες αφου το ειχα ανοικτο με νταλα ηλιο και επιασε μετα απο μιση ωρα αναζητησης! Μηπως επιδη την πρωτη φωρα που πηγα να συνδεθω με το nokia maps δεν πατησα την βοηθεια διαδυκτιου που ρωταει? Ρε παιδια και εγω εχω ακριβως το ιδιο προβλημα....!Γιατι το κανει ομως αυτο?στην αρχικη οθονη οχι δεν εχω κοιταξει αν βγαζει δορυφορο...!Και προχθες πηγα απο καβαλα-δραμα , δραμα-ξανθη , ξανθη-καβαλα...και το δοκιμαζα ανα ταχτα χρονικα διαστηματα και μεσα και εξω απο το αμαξι και σταματημενος και εν κινηση...!Τιποτα μιλαμε τιποτα:(:cry:...!Αλλα η απελπισια ηταν εχθες οπου το κρατουσα επι ενα 15 στην πιο κεντρικη και ανοιχτη πλατεια της πολης...και δεν ελεγε να βρει σημα...το Garmin ειχε μια κοκκινη γραμμουλα μονο:cry::cry::cry:...!Τι να πω...!Εχω αρχισει και ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ:mad::mad::mad:....!!! Υ.Γ.: [εκτος θεματος] μια θερμη παρακληση...οποιος ξερει καλα απο sony ericsson και ειναι μεσα στα κολπα δηλαδη ας μου στειλει ενα pm...!Ευχαριστω εκ των προτερων...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m1234 Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Το μόνο που πρέπει να κοιτάξεις πρώτου το πάρεις είναι το Product Code που αναγράφεται στην συσκευή κάτω από την μπαταρία ή πρώτου το πάρεις να κάνεις ένα τηλεφωνακι στην Alpha Copy να τους πεις το emei και να σου πουν αν ειναι ελληνικό γιατί έχουν ακουστή πολλά τον τελευταίο καιρό. Όσο για την σχισμή όλα την έχουν.. άλλα λίγο, άλλα πολύ αν και δεν είναι κάτι το τόσο σημαντικό που θα δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Εκ πρώτης όψεως μόνο αυτά πρέπει να προσέξεις. Γιατί ρε παιδιά τελικά τόση επιμονή για ελληνικό? Εμένα μου είπαν από νοκια shop ότι η εγγύηση ισχύει κανονικά (ακόμα και για τα ελληνικά). Ασε που κάποιοι που έκαναν αναβάθμιση λένε ότι δεν χάθηκαν τα ελληνικά άρα μάλλον και αυτό το πρόβλημα έχει ξεπεραστεί. Το δικό μου είναι Γερμανικό και μέχρι στιγμής δουλεύει άψογα (gps, οθόνη, κάρτα, κουμπί κάμερας κλπ). Μόνο πρόβλημα η σχισμή μέχρι στιγμής. Α, υπόψη ότι το Γερμανικό έχει και 25€ δώρο downloads! Για ποιο λόγο να προτιμήσει κάποιος το ελληνικό? Πείτε μου και μένα, για να ξέρω να το επιστρέψω αν είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gv_liou Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 εχει καταφερει κανεις να το συνδεσει με τηλεοραση?? εχω μια crt philips και ακοθω μονο τον ηχο. η tv εχει 2 υποδοχες. μια audio kai mia video. το καλωδιο γιατι εχει 3 εξοδους??:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadne Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 εχει καταφερει κανεις να το συνδεσει με τηλεοραση?? εχω μια crt philips και ακοθω μονο τον ηχο. η tv εχει 2 υποδοχες. μια audio kai mia video. το καλωδιο γιατι εχει 3 εξοδους??:worry: Το καλώδιο έχει τρεις εξόδους: μία εικόνας (κίτρινο) με σήμα composite, και δύο ήχου (κόκκινο, άσπρο) αριστερό και δεξί κανάλι. Σε μένα πάιζει μια χαρά (TFT LG TV) Σπύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Γιατί ρε παιδιά τελικά τόση επιμονή για ελληνικό? Εμένα μου είπαν από νοκια shop ότι η εγγύηση ισχύει κανονικά (ακόμα και για τα ελληνικά). Ασε που κάποιοι που έκαναν αναβάθμιση λένε ότι δεν χάθηκαν τα ελληνικά άρα μάλλον και αυτό το πρόβλημα έχει ξεπεραστεί. Το δικό μου είναι Γερμανικό και μέχρι στιγμής δουλεύει άψογα (gps, οθόνη, κάρτα, κουμπί κάμερας κλπ). Μόνο πρόβλημα η σχισμή μέχρι στιγμής. Α, υπόψη ότι το Γερμανικό έχει και 25€ δώρο downloads! Για ποιο λόγο να προτιμήσει κάποιος το ελληνικό? Πείτε μου και μένα, για να ξέρω να το επιστρέψω αν είναι... εχει καταφερει κανεις να το συνδεσει με τηλεοραση?? εχω μια crt philips και ακοθω μονο τον ηχο. η tv εχει 2 υποδοχες. μια audio kai mia video. το καλωδιο γιατι εχει 3 εξοδους??:worry: @m1234 1) Γιατί πολύ απλά για κάθε καινούργιο κινητό, για κάποιο χρονικό διάστημα θα βγαίνουν συνεχώς ενημερώσεις...εγώ προσωπικά δεν έχω την ορεξει αλλα και το χρόνο να τρέχω σε νοκια shop να αφήνω το κινητό για 2 μέρες για 1 αναβαθμίσει από την στιγμή που μπορώ να το κάνω από το σπίτι μέσα σε 5 λεπτά. 2) Γιατί προτιμώ να είμαι καλυμενος απο ολες τις πλευρές γιατι αυτη στα νοκια shop και στην alpha copy την παίζουν με τα 2 χεριά, και δεν ξέρεις σε περιπτωσει χοντρής ζημίας να σου πουν τίποτα "Να δεν ειναι ελληνικο το κινητο..." Υπάρχουν και άλλοι λόγοι αλλά δεν μου ερχοντε τώρα στο μυαλό @gv_liou Λοιπον... Το κόκκινο και το άσπρο ειναι για ηχο. Το κίτρινο ειναι για εικόνα.Αν η τηλεόραση σου δεν έχει τέτοιες υποδοχές, πας και παίρνεις εναν ανταπτοπαρακι τύπου playstation και το συνδεεις μέσο scart.Ελπίζω να βοήθησα.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 εχει καταφερει κανεις να το συνδεσει με τηλεοραση?? εχω μια crt philips και ακοθω μονο τον ηχο. η tv εχει 2 υποδοχες. μια audio kai mia video. το καλωδιο γιατι εχει 3 εξοδους??:worry: παρε εναν ανταπτορα για scart και συνδεσε τα τρια καλωδια στον ανταπτορα και αυτο στο scart της τηλεορασης και θα εισαι οκ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Καμια σχεση.Εισαι σιγουρος οτι το κρατας καλα οταν ψαχνεις για δορυφορους;Στην αρχικη οθονη φαινεται το σημα του δορυφορου; Τι να το κρατησω καλα ρε φιλε εδω σου λεω οτι ο φιλος μου με το που ανοιγε ειτε το garmin ειτε το nokia maps ηταν σε 15 δευτερολεπτα συνδεμενος και εμενα μετα απο 15 λεπτα ακομη εψαχνε για δορυφορους και καναμε τις ιδιες ρυθμησεις και αναρωτηθηκαμε το γιατι και η μονη μας διαφορα ηταν οτι εγω πριν απο μερες οταν πρωτοσυνδεθηκα δεν εβαλα την συνδεση μεσω διαδυκτιου που προτεινει η nokia ενω αυτος μεσω wlan συνδεθηκε τοτε κατευθειαν! Και ρωταω μηπως αργει γιατι οταν πρωτοκανεις συνδεση και βαζεις το assistant gps η μεσω διαδυκτιου δινει τιποτα στιγμα για την θεση σου και μετα στο μελλον συνδεαιται πιο γρηγορα ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Σημερα πιναμε καφε μεσα σε καφετερια διπλα στο παραθυρομ'εναν φιλο που εχει και αυτος το 5800 και δοκιμασαμε τα GPS και αυτουνου κλειδωνε σε 15 δευτερολεπτα και το δικο μου καθολου τωρα στο σπιτη βγηκα στο μπαλκονι περιμενα 15 λεπτα και δεν κλειδωνει τους δορυφορους με τιποτα δηλ. π.χ στο garmin στις πληρωφοριες δορυφορον δειχνει τις μπαρες ας πουμε 5 δορυφορον αλλα δεν πρασινιζουν και στην εφαρμογη της nokia "τοποθεσια" αφου στην μεθοδο εντοπ. θεσης εχω τσεκαρισμενα τα υποβοηθουμενο gps και ενσωματωμενο gps οταν ψαχνω την θεση μου αφου ψαχνει μου λεει μετα "Το gps δεν δουλευει σωστα σε κλειστους χωρους"! Επισης στο garmin εχω το εσωτερικο gps και οχι το απομακρυσμενο! Τι να φταει ρε παιδια μια φορα μου δουλεψε το gps και αυτο πριν 3 μερες αφου το ειχα ανοικτο με νταλα ηλιο και επιασε μετα απο μιση ωρα αναζητησης! Μηπως επιδη την πρωτη φωρα που πηγα να συνδεθω με το nokia maps δεν πατησα την βοηθεια διαδυκτιου που ρωταει? Μια απο τα ιδια και εδω.Δειχνει οτι βλεπει δορυφορους με καλο σημα αλλα δεν κλειδωνει με τπτ. ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpara6 Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Εγώ πάντως έκανα ότι είπες , μετέτρεψα το αρχείο, το πέρασα στην κάρτα μνήμης, είδα το εικονίδιο του δίντεο αλλά δεν το παίζει, μου λέει πως υπάρχει αδυναμία αναπαραγωγής του αρχείου... Αφου τα μετατρεψω σε Μpeg4 συνδεω το τηλ στο pc με pc suite, παω στο υπολογιστης μου βλεπω το τηλ το ανοιγω παω καρτα μνημης παω βιντεο (εκει που ειχε trailer του batman)και απλα copy paste my friend .Αν ολα πανε καλα πας εκθεση-εικονες & βιντεο θα δεις φωτο με το αρχειο που μολις περασες.Απο κει και περα φανταζομαι ξερεις τι να κανεις. Εγώ πάντως ακολούθησα πιστά τα βήματα σου, κατέβασα το πρόγραμμα, έκανα μετατροπή του αρχείου, το πέρασα στην κάρτα μνήμης, είδα το εικονίδιο αλλά μου βγάζει το μήνυμα αδυναμία αναπαραγωγής αρχείου.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spagi Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Παιδιά εγω δοκιμασα σημερα να κανω synchronization με το outlook μεσω pc suite αλλα αρνειται πεισματικα. Μου πεταει το μηνυμα που επισύναψα. Το κινητο το εχω στην αρχική οθονη, και εχω βαλει να περασει τα περιεχομενα του κινητου στο outlook. To εχει κανει κανεις να δουλεψει? Το δοκιμασα και μεσω ovi αλλα ουσιαστικα το ιδιο προγραμμα ειναι και εχω παλι προβλημα... Καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 12, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Και ρωταω μηπως αργει γιατι οταν πρωτοκανεις συνδεση και βαζεις το assistant gps η μεσω διαδυκτιου δινει τιποτα στιγμα για την θεση σου και μετα στο μελλον συνδεαιται πιο γρηγορα ? Το υποβοηθούμενο κάνει σίγουρα παρά πολύ καλή δουλειά και που προτείνω να το αφήσεις ενεργοποιημένο. Η χρέωση εξάλλου είναι μηδαμινή. Όταν σου είχε κλειδώσει την πρώτη φορά, είχες ανοιχτό το Garmin; Γιατί υπαρχει μεγάλη πιθανότητα να μην έχεις ενεργοποιήσει τον εσωτερικό δέκτη. Αν ισχύει αυτό, όσο και να περιμένεις, δεν πρόκειται πότε να σου βρει δορυφόρο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m1234 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 @m1234 1) Γιατί πολύ απλά για κάθε καινούργιο κινητό, για κάποιο χρονικό διάστημα θα βγαίνουν συνεχώς ενημερώσεις...εγώ προσωπικά δεν έχω την ορεξει αλλα και το χρόνο να τρέχω σε νοκια shop να αφήνω το κινητό για 2 μέρες για 1 αναβαθμίσει από την στιγμή που μπορώ να το κάνω από το σπίτι μέσα σε 5 λεπτά. 2) Γιατί προτιμώ να είμαι καλυμενος απο ολες τις πλευρές γιατι αυτη στα νοκια shop και στην alpha copy την παίζουν με τα 2 χεριά, και δεν ξέρεις σε περιπτωσει χοντρής ζημίας να σου πουν τίποτα "Να δεν ειναι ελληνικο το κινητο..." Υπάρχουν και άλλοι λόγοι αλλά δεν μου ερχοντε τώρα στο μυαλό O δεύτερος λόγος δεν στέκει γιατί όλα τα ευρωπαϊκά κινητά καλύπτονται κανονικότατα με διετή εγγύηση και δεν αμφισβητείται αυτό από την alphacopy. Άρα δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Εξάλλου για παν ενδεχόμενο (θεωρητικά γιατί στην πράξη δεν υπάρχει τέτοιο θέμα) έχεις και την εγγύηση καταστήματος. Όσο για τον πρώτο λόγο, έχουν αναφέρει κάποιοι εδώ μέσα ότι έκαναν αναβάθμιση στο σπίτι και δεν χάθηκαν τα ελληνικά. Άρα μάλλον έχει ξεπεραστεί και αυτό το ζήτημα. Φυσικά όπως λες και συ υπάρχει και η λύση της αναβάθμισης σε nokia shop. Αν δεν πας σε κάποιο που έχει πολύ κόσμο, συνήθως το παίρνεις άμεσως πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vth1 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Μια ερώτηση. Για την αγορά του Adobe Reader χρειάζεται μόνο πιστωτική ή μοορεί να γίνει η αγορά και με χρεωστική κάρτα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 O δεύτερος λόγος δεν στέκει γιατί όλα τα ευρωπαϊκά κινητά καλύπτονται κανονικότατα με διετή εγγύηση και δεν αμφισβητείται αυτό από την alphacopy. Άρα δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Εξάλλου για παν ενδεχόμενο (θεωρητικά γιατί στην πράξη δεν υπάρχει τέτοιο θέμα) έχεις και την εγγύηση καταστήματος. Όσο για τον πρώτο λόγο, έχουν αναφέρει κάποιοι εδώ μέσα ότι έκαναν αναβάθμιση στο σπίτι και δεν χάθηκαν τα ελληνικά. Άρα μάλλον έχει ξεπεραστεί και αυτό το ζήτημα. Φυσικά όπως λες και συ υπάρχει και η λύση της αναβάθμισης σε nokia shop. Αν δεν πας σε κάποιο που έχει πολύ κόσμο, συνήθως το παίρνεις άμεσως πίσω. Στο πρωτο hard format ομως παπαλα τα ελληνικα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Στο πρωτο hard format ομως παπαλα τα ελληνικα... Ποιός σου είπε ό,τι με hard format χάνονται τα Ελληνικά? Ας μην λέμε ανακρίβιες και δημιουργούμε λάθος εντυπώσεις όταν δεν υπάρχει λόγος. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Μια ερώτηση. Για την αγορά του Adobe Reader χρειάζεται μόνο πιστωτική ή μοορεί να γίνει η αγορά και με χρεωστική κάρτα; Φυσικά και μπορείς μέσω χρεωστικής. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Internet radio εχει? Στο Ν95 μου εχω περασει μια εφαρμογη απο την ΝΟΚΙΑ και ειχα. Εδω παιζει τιποτε? Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vth1 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Έχω παρατηρήσει πως κάθε φορά που με καλεί κάποιος, αφού τελειώσω με την συνομιλία και κλείσει η γραμμή, όταν πάω στο μενού του κινητού μου εμφανίζει ότι Μητρώο είναι ανοιχτό και τρέχει! (χωρίς να το είχα αφήσει εγώ ανοιχτό πριν την κλήση) Γιατί το κάνει αυτό? το ίδιο και το δικό μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptosZR Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Ρε παιδιά, πριν το 5800 είχα το 6110 navi, και θέλω να μπορο να χρησιμοποιώ το gps όπως πριν... Μπορείτε να μου υποδείξετε κάποιο πρόγραμμα και από που να το κατεβάσω? Φυσικά μιλάμε για δωρεάν πλοήγηση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Internet radio εχει? Στο Ν95 μου εχω περασει μια εφαρμογη απο την ΝΟΚΙΑ και ειχα. Εδω παιζει τιποτε? Δυστυχώς η εφαρμογή που έχει το N95 δεν λειτουργεί στο 5800. Μέχρι να υπάρξει εφαρμογή μπορείς να κάνεις αυτό. Ρε παιδιά, πριν το 5800 είχα το 6110 navi, και θέλω να μπορο να χρησιμοποιώ το gps όπως πριν... Μπορείτε να μου υποδείξετε κάποιο πρόγραμμα και από που να το κατεβάσω? Φυσικά μιλάμε για δωρεάν πλοήγηση!! Υπάρχει το Garmin. Τσέκαρε το αντίστοιχο θέμα! το ίδιο και το δικό μου. Σε όλα συμβαίνει αυτό. Πρόκειται για bug. Αν και δεν είναι τόσο ενοχλητικό ας ελπίσουμε πως θα λυθεί στη νέα έκδοση λογισμικού. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptosZR Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση...αν μπορείς να μου δώσεις απευθείας το λινκ για να το κατεβάσω θα σου ήμουν υπόχρεος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vth1 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Δυστυχώς η εφαρμογή που έχει το N95 δεν λειτουργεί στο 5800. Μέχρι να υπάρξει εφαρμογή μπορείς να κάνεις αυτό. Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο πράγμα αλλά εγώ ακούω ερκετά ιντερνετικά ραδιόφωνα που εκπέμπουν το πρόγραμμα τους με το Real Player χωρίς να κάνω απολύτως.Απλώς το επιλέγω. Επαναλαμβάνω δεν ξέρω αν μιλάμε για το ίδιο πράγμα. ----------------------- Στις Κυριακάτικες εφημερίδες υπήρχε διαφημιστική καταχώρηση της MLS που αναφερόταν εκτός των άλλων και σε καινούργιο Destinator για τηλέφωνα S60 πέμπτης γενιάς χωρίς να έχει το 5800 μέσα. Ξέρουμε τίποτα για αυτό. ----------------------- Ακόμα μία ερώτηση παιδιά. Στην σελίδα για την εφταήμερη δωρεάν παροχή της λισάνς πλοήγησης δεν υπάρχει στις επιλογές τηλεφώνου το 5800. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniskaz Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Παιδες ειμαι σιγουρος οτι εχει ξαναπαντηθει...αλλα δεν μπορω να ψαχνω τωρα τοσες σελιδες...μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να βγαλω την εικονα που εβαλα καταλαθος ως εικονα κλησης?ε?Ευχαριστω εκ των προτερων...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazofon Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Θα ηθελα να ρωτησω ..σχετικα με τ broswer …επειδη θελω να παρω το ι-phone μονο κ μονο..για το πολύ καλο broswer που εχει.κ επειδη δν εχει τυχει να δω το νοκια..μπορει να μου πει καποιος αν είναι συγκρισιμα στο θεμα ιντερνετ ??γιατι από ότι ειδα..το νοκια με καλυπτει καλυτερα κ σε αλλα θεματα κ ειμαι σε διλημα.. καποιοςς???? KeepWalking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts