Jump to content

akaliptosZR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    113
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    90%

1 Follower

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

akaliptosZR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Απο s7edge πήγα κι εγώ σε s8 την Παρασκευή, αγορασμένο απο Γερμανό. H έκδοση λογισμικού που φοράει ειναι η G950FXXU1AQJ5/ Εχω το εξής προβλημα..στη Lock screen δεν εμφανίζει το περιεχομενο απο μηνυματα, ειδοποιήσεις κτλ..και σαν επιλογή στα settings εχω δοκιμάσει τα πάντα αλλα σαν επιλογή δινει : on lock screen -- hide content ή do not show notifications !! Γνωρίζει κανέις τη λύση στο πρόβλημα μου? ευχ εκ των προτέρων!
  2. Την ειδοποιηση για νεο μειλ στο πλαι της οθόνης την εχει βρει κανεις πως ενεργοποιείται???
  3. εβαλα και εγω χθες την Nougat 7.0 στο s7 edge και δεν μπορώ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να βρω πως ενεργοποιώ notification καινούριου μειλ αλλά να εμφανιζεται στο edge screen - στην προηγουμενη εκδοση εμφανιζόταν σαν πράσινη αν θυμαμαι καλα καθετη γραμμούλα αντιστοιχη με την κλασσική- αλλά μονο οταν ερχοταν καινουριο μειλ! pls help!
  4. Δεν θυμάμαι...πάντως δεν ήταν σε φάκελο, ήταν αυτες που τραβάει η κάμερα απευθειας και τις αποθηκευει!
  5. Προσπαθώ να βρω το dr.fone κρακαρισμένο και τζίφος! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατέβασα ενα free trial αλλά δεν αναγνωρίζει το τηλεφωνο σαν συμβατη συσκευή ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατέβασα και το diskdigger αλλά ζητάει το τηλέφωνο να ειναι rooted! Τι ακριβώς σημαίνει πρακτικά για εμένα?
  6. Παιδιά ερώτηση S.O.S ! Προσπάθησε κάποιος να με βγάλει φωτογραφία σήμερα το πρωί, το κινητό έκανε τον ήχο της κάμερας πολλές φορές μαζεμένες, εμφάνισε στo Gallery 20 φωτογραφίες που τράβηξε, πήγε να τις σβήσει ο επίδοξος φωτογράφος με αποτέλεσμα να σβήσει καταλάθος 200 από τις 25ο φωτογραφίες που είχα στο άλμπουμ gallery. Ολες της δουλειάς μου πολύ σημαντικές!! Υπάρχει τρόπος να τις ανακτήσω?
  7. AUSTRIA !! Να κοιμάμαι ήσυχος? :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ερωτηση : στο note 3 κρατούσα πατημένο το κεντρικό κουμπάκι και μου εμφάνιζε τις εφαρμογές που τρέχανε για να μπορώ να τις κλείσω μια προς μια.. πως γινεται στο 4? πατώντας το κεντρικό κουμπάκι εμφανίζει το google now!
  8. έχω πάθει πλάκα! Country Origin : VIETNAM headset connect counter : 6 charger connect counter : 6 Το κινητό το συνδεσα με το pc για να κανω backup απο το Note 3 και μετα το εβαλα σε κανονικη πριζα για τη φόρτιση. Τα ακουστικά δεν τα εχω ανοιξει ακόμα! Τι παίζει? το πάω πίσω?
  9. Κάτοχος Note 3, μόλις παρέλαβα απο το Open365 το Note 4F !! Πως μπορώ να τσεκάρω απο που είναι, αν παίρνει αναβάθμιση λογισμικού και αν το κινητό είχε ανοιχτεί (το κουτάκι ήταν σφραγισμένο αλλά ποτέ δεν ξέρεις..) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! υ.γ φοράει την 4.4.4 και στο KNOX VERSION 2.2
  10. 40 μαζι με κουτι κτλ.κτλ
  11. Καλησπέρα, Για αρχή παρήγγειλα το Nillkin tempered glass, ελπίζω να έκανα καλή επιλογή!
  12. akaliptosZR

    iPhone 4

    Καλησπέρα, έχω ένα Iphone 4 jailbreak και θέλω να το "καθαρίσω" για να το παραδώσω στον επόμενο τυχερό ιδιοκτήτη. Προσπαθώ από χθες μάταια όμως να κάνω erase all content and settings. Απλά εμφανίζει το σήμα της φόρτωσης στο κέντρο του τηλεφώνου ( το έχω αφήσει μέχρι και 2 ώρες...) Τι να κάνω? Έχω απελπιστεί, και το παιδί που το θέλει έχει έρθει απο επαρχία !! pLS HELP !!
  13. Πηρα και εγώ το κινητό στη γυναίκα μου χθες, αρκετά ευχαριστημενη δείχνει έως τώρα. Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής : πως γράφει ελληνικά στα sms ? : εγκαταστήσαμε το whatsapp messenger, και δείχνει όλα τα contacts 2 φορές. γιατί αυτό? Τέλος, θα το χρησιμοποιεί μόνο για κλήσεις, sms, facebook και whatsapp messenger. Αξίζει να ασχοληθώ με ροοτάρισμα - που από ότι κατάλαβα καθαρίζει το κινητό από άχρηστα προγράμματα ?
  14. Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά. Εχω ένα iphone 4 με 4.2.1 (8C148) έκδοση λογισμικού. Μέχρι πρότεινος ένας φίλος μου το είχε κάνει jailbreak με cydia και χρησιμοποιούσα το installous για να κατεβάζω δωρεάν προγράμματα. Πλέον το installous δεν υπάρχει και με ενδιαφέρει να βρώ κάποια εναλλακτική. Υπάρχει κάτι αξιόπιστο και έυκολο που μπορώ να δοκιμάσω? Πρέπει να αναβαθμίσω και το τηλέφωνο μου μέσω itunes? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...