sarosi Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 υπαρχει περιπτωση μετα την κληση να εμφανιζει τον χρονο ομιλιας στην οθονη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 υπαρχει περιπτωση μετα την κληση να εμφανιζει τον χρονο ομιλιας στην οθονη? Πηγαίνεις στις Ρυθμίσεις>Κλήσεις>Κλήση και βάζεις "Εμφαν. Διάρκειας κλήσης"=Ναι και "Σύνοψη μετά την κλήση"=Ενεργοποιημένη η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 υπαρχει περιπτωση μετα την κληση να εμφανιζει τον χρονο ομιλιας στην οθονη? ρυθμισεις,κλησεις,κληση Εμφανιση διαρκειας κλησης :Ναι Συνοψη μετα την κληση:Ενεργοποιημενη [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deakis Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Καλά στο πλαίσιο δεν την παλεύουν! Τέλος! Έχει τρεις βδομάδες που το παρήγγειλα και με είχανε στο περίμενε συνέχεια. Πήγα σήμερα σε ένα Nokia shop για να ρωτήσω πότε θα το φέρουν επιτέλους και μου λέει ότι έχει έρθει εδώ και πολύ καιρό η 2η παρτίδα και πως τώρα περιμένουν την 3η. Δλδ έλεος! Πήρα κατευθείαν για ακύρωση στο πλαίσιο και αφού είπα για την ακύρωση μου λέει ένας τυπάς "Κι αν στο στείλω αύριο;"! Κοροϊδία σκέτη! Πάω τώρα να το πάρω απο Nokia shop! Α και να ξέρετε ότι δίνουν δώρο και ένα Bluetooth!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karol Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Σε νοκια σοπ έγινε αυτό :blink:? Σήμερα που θα πάω να το πάρω και εγώ από νοκια σοπ, το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξω είναι η ταινία ασφαλείας. Αυτό που σου είπε με τη Cosmote είναι τελείως μα τελείως άκυρο. Όταν το αγόρασες σου έδωσε δώρο bluetooth ακουστικό? Και όμως ναι!!! Σε κατάστημα Νόκια έγινε. Ότι είναι άκυρο όχι μόνο το ξέρω αλλά έκανα τέτοια φασαρία που χωρίς λέξη μου μέτρησαν 350 ευρώ αμέσως. Οι άθλιοι! Όχι φίλε μου, δεν μου έδωσαν δωράκι. Αλλά μικρό το κακό. Με το καλό να το αποκτήσεις! Iphone 3GS 16G, Nokia 5800ΧΜ και...ενίοτε...ταχυδρομικό περιστέρι:pig:[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 -- Ετσι το εκανα παντα για να αδειαζω την cache απο τα δεδομενα του ιντερνετ. Αλλα οπως εξηγω ,αυτο συμβαινει μονο οταν κατεβαζω σελιδες αμεσα απο browser, οταν ανοιξω τον browser μεσω της αναζητησης ,αυτο: (Menu key>Internet>Web>Options>Clear privacy data>Cache ), δεν λειτουργει και πρεπει με ενα εξτρα διαχειριστη αρχειων να πηγαινω c/system/cache/ .... και να διαγραφω την σαβουρα ..... τι διαλο δεν το εχει προσεξει κανενας απο την νοκια; :mad: -- Οπως ειπες μπορω να βαλω το google απο τα bookmarks και αυτο εκανα ,αλλα αφου μας δινει το χρηστικο αυτο η Νοκια ,γιατι δεν το κανει να δουλευει σωστα;; :mad: -- Η μνημη μετα απο φορματ μου δινει 76,7 ή 77,5 mb, κατι απο τα δυο δεν θυμαμαι καλα. Τωρα ειμαι στα 75,6 mb Σε πιστευω οτι ετσι ειναι τα πραγματα...πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα! Γιατι δεν στελνεις ενα εμαιλ στη Νοκια (οχι στο ελληνικο). ...που ξερεις καποιος μπορει να το διαβασει. Επειδη παρακολουθω και αλλα ξενα φορουμ δεν το εχει αναφερει κανεις! Αλλο θεμα: Εχεις υποψη σου απο που θα κατεβασω τα προγραμματα που κανουν χακ τους συστεμ φολντερς? "χ-plore" kai "Y- κατι" . Αν θυμαμαι καλα αυτα ειναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Σήμερα δυστυχώς άρχισε να χαλάει το ακουστικό στο δικό μου. Κρίμα και πήγαινε καλά μέχρι τώρα. Ελπίζω αύριο που θα το πάω να μου το φτιάξουν άμεσα. Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Αλλο θεμα: Εχεις υποψη σου απο που θα κατεβασω τα προγραμματα που κανουν χακ τους συστεμ φολντερς? "χ-plore" kai "Y- κατι" . Αν θυμαμαι καλα αυτα ειναι? Κατεβασε τον X-Plore 1.30 απο την επισημη σελιδα: http://www.lonelycatgames.com/?app=xplore Kαι ακολουθησε τον παρακατω οδηγο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2671799#post2671799 Eαν θελεις να ρωτησεις κατι αλλο που αφορα τα hacks υπαρχει το σχετικο θεμα. Σήμερα δυστυχώς άρχισε να χαλάει το ακουστικό στο δικό μου. Κρίμα και πήγαινε καλά μέχρι τώρα. Ελπίζω αύριο που θα το πάω να μου το φτιάξουν άμεσα. Εγω το εκανα μονος μου. Εαν θελεις μπορω να σου δωσω τον οδηγο αλλα καλυτερα να το πας για επισκευη :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniskaz Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Παιδια ημουν στην πορτα κυριολεκτικα να φυγω για να παω να ρωτησω σε voda και Nokia (στην καβαλα μενω...) αν εχουν διαθεσιμοτητα...αλλα το το ψιλοσκεφτομαι...λετε να παιχτει και σε εμενα καμια μπινια στην Nokia?ε?Σε οσους το πηραν απο Nokia...σας εδωσαν σαν δωρο το bt?Δηλαδη αν παω και το παρω απο εκει...υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν και εμενα....Αν δεν μου δωσουν δεν θελω να γινω και xxxxxx και να ζητησω και δωρο...ε τι λετε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deakis Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Παιδια ημουν στην πορτα κυριολεκτικα να φυγω για να παω να ρωτησω σε voda και Nokia (στην καβαλα μενω...) αν εχουν διαθεσιμοτητα...αλλα το το ψιλοσκεφτομαι...λετε να παιχτει και σε εμενα καμια μπινια στην Nokia?ε?Σε οσους το πηραν απο Nokia...σας εδωσαν σαν δωρο το bt?Δηλαδη αν παω και το παρω απο εκει...υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν και εμενα....Αν δεν μου δωσουν δεν θελω να γινω και xxxxxx και να ζητησω και δωρο...ε τι λετε? Ε κοίτα νομίζω πως αν την στιγμή που στο δώσουν τσεκάρεις την ταινία γνησιότητας και το ανοίξεις μπροστά τους για να δεις το product code και είναι οκ τότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Όσο για ΒΤ εγώ που πήγα σε ενα Nokia shop είχε μια μεγάλη αφίσα που το δείχνει οτι στο δίνουν δώρο αλλά και η πωλήτρια μου το είπε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 το product code που το λεει και τι πρεπει να δουμε ωστε να καταλαβουμε οτι δεν ειναι παραεισαγωγή? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deakis Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 το product code που το λεει και τι πρεπει να δουμε ωστε να καταλαβουμε οτι δεν ειναι παραεισαγωγή? Λοιπόν επειδή και εγώ ακόμη δεν το έχω στα χέρια μου, απο όσα έχω διαβάσει το product code το γράφει εκεί που μπαίνει η μπαταρία και πρέπει να είναι : Για το κόκκινο 0559299 Για το μπλε 0559395 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Ναι! Τα γραφει και στο 1 ποστ του παροντος.. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Eγω ακομα δε του εχω κανει αναβαθμιση γιατι το προγγ δε μου βρισκει την τελευταια ενημερωση,επισης παρατηρω πως το κουμπακι πανω δεξια xpressmusic δεν λειτουργει πλεον.Υπαρχει καπιο site που να μπορεις να βλεπεις τηλεοπτικα καναλια οπως στο desktop?επισης εχει ενσωματομενο το flash player η πρεπει να το κατεβασω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 @deakis Καλορίζικο το κινητό! Ποιό BT ακουστικό δίνουν δώρο? iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theohad Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Αρχικό μήνυμα από theohad Εμφάνιση Μηνύματος θελω να κανω Update το κινητο μου στο v20 χωρις να χασω τα ελληνικα γινεται>? Εάν έχεις ελληνική συσκευή δεν θα τα χάσεις.Αν η συσκευή σου είναι παραεισαγωγής υπάρχει μεγάλη περίπτωση να τα χάσεις. Επειδή δεν αναγνωρίζεται από το NSS το 5800 για να κάνεις την αλλαγή του product code, καλύτερα να πας σε ένα Nokia Shop ώστε να σου περάσουν αυτοί την αναβάθμιση. δηλαδη πως μπορω να καταλαβω αν ειναι παραεισαγωγης ??? http://img8.imageshack.us/img8/995/scr000007cg1.jpg αυτο ειναι απο το κινητο μου...βοηθα¨? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Διάβασε 4 μηνύματα παραπάνω. مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 δηλαδη πως μπορω να καταλαβω αν ειναι παραεισαγωγης ??? Είναι απλό, βγάλε την μπαταρία και δες τι product code αναγράφεται κάτω από την μπαταρία. Ύστερα πήγαινε στο πρώτο ποστ του παρόντος θέματος και δες που αντιστοιχεί το δικό σου product code. EDIT: Όπως αναφέρει σωστά ο djuan1988 τσέκαρε το ποστ του deakis οποίς αναφέρει τα product code για το μπλε και κόκκινο 5800. Y.Γ. Και γενικά δεν είναι κακό να ψάχνουμε πριν ρωτήσουμε. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theohad Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Είναι απλό, βγάλε την μπαταρία και δες τι product code αναγράφεται κάτω από την μπαταρία. Ύστερα πήγαινε στο πρώτο ποστ του παρόντος θέματος και δες που αντιστοιχεί το δικό σου product code. EDIT: Όπως αναφέρει σωστά ο djuan1988 τσέκαρε το ποστο του deakis οποίς αναφέρει τα product code για το μπλε και κόκκινο 5800. Y.Γ. Και γενικά δεν είναι κακό να ψάχνουμε πριν ρωτήσουμε. ναι εχεις δικαιο και συγνομη...τελικα εινα αντιστοιχη με το μπλε 5800 οπου εχω..δηλαδη αν το κανω update θα φυγουν τα ελληνικα ετσι ??:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 -- Τι εχετε παθει ολοι με τα παραεισαγωγης ρε παιδια. Σας εγγυηθηκε κανεις οτι τα προοριζομενα για Ελλαδα ειναι τεφαρικια;; -- Δηλαδη δεν ισχυει η διεθνεις εγγυηση βαση νομου αν κατι μας συμβει, απο την στιγμη που συνοδευεται με αποδειξη αγορας;; -- Εμενα ειναι 0578313 Germany RED και εχει εκτος απο Ελληνικα, Αγγλικα,Γερμανικα και αλλες τρεις γλωσσες που πιθανολογω οτι ειναι ανατολικοευρωπαικες. Εαν κανω αναβαθμιση σε νεο φιρμ απο το PCsuite ,οι παραπανω γλωσσες θα χαθουν και θα μεινουν μονο τα Γερμανικα; Ενω μεσω FOTA παραμενουν ως εχουν; Μηπως η Ελλαδα δεν ανηκει στον ιδιο τομεα με την Γερμανια; .... ενδεχομενως εκει το στηριζετε οτι θα χαθουν τα Ελληνικα ετσι; Οποτε οι παραεισαγωγες απο δυτικοευρωπαικες χωρες εχουν φορτωθει με Ελληνικα εκ των υστερων ;; -- Παντως πλακα πλακα νιωθω τυχερος που ειναι Γερμανικο , .... αποκλειεται να εστελναν στην Γερμανια μουφες, .... με την ανεση που θα εστελναν στους εδω ..... "ιθαγενεις" :ninja: . -- Τι να την κανω την ταινια ασφαλειας με τα σηματα αν μεσα στο κουτι ειναι "αρκουδα" ;; - Φιλικα - - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 ναι εχεις δικαιο και συγνομη...τελικα εινα αντιστοιχη με το μπλε 5800 οπου εχω..δηλαδη αν το κανω update θα φυγουν τα ελληνικα ετσι ??:( Μάλλον μπερδεύτηκες. Αν έχεις product code το 0559395: Balkans BLUE ή το 0559299: Balkans RED τότε το κινητό σου είναι Ελληνικό και δεν θα χάσεις τα Ελληνικά μετά από αναβάθμιση. @hitech Αν το κινητό είναι από χώρα της Ευωπαϊκής Ένωσης τότε καλύπτεται με εγγύηση μόνο στο hardware για 2 χρόνια (όπως είναι το δικό σου 5800 και το δικό μου και πολλών άλλων). Εγώ όταν αγόρασα το κινητό από ένα μέλος του myphone του είχε περάσει τα Ελληνικά σε nokia shop. Τώρα που βγήκε η αναβάθμιση ν20 την πέρασα μέσω FOTA αλλά δεν χάθηκαν τα Ελληνικά. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 -- Δηλαδη δεν ισχυει η διεθνεις εγγυηση βαση νομου αν κατι μας συμβει, απο την στιγμη που συνοδευεται με αποδειξη αγορας;; Από τη στιγμή που έχεις κινητό "παραεισαγωγή", σημαίνει ότι σίγουρα δεν έχεις εγγύηση στο software. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορείς να αναβαθμίζεις κάθε φορά το τηλέφωνό σου, να χάνεις τα ελληνικά και επομένως να πρέπει να πας σε Nokia shop όπου με ένα ποσό (νομίζω είναι κοντά στα 15€), σου ξαναπερνούν το πακέτο ελληνικής γλώσσας. Αυτό μέχρι να ξαναβγεί αναβάθμιση, οπότε έχεις ξανά τα ίδια. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις με κάποιον τρόπο το product code του κινητού σου, με κίνδυνο να χάσεις εντελώς την εγγύηση (και σε hardware και σε software). Αν το τηλέφωνό σου έχει product code που προορίζεται για χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (όπως το δικό σου που προορίζεται για Γερμανία), έχεις κανονικότατα εγγύηση για το hardware. Στην μόνη περίπτωση που δεν έχεις καμία εγγύηση είναι αν πάρεις συσκευή που προορίζεται για αγορά εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης (π.χ. Αφρική, Ασία κλπ). -- Εμενα ειναι 0578313 Germany RED και εχει εκτος απο Ελληνικα, Αγγλικα,Γερμανικα και αλλες τρεις γλωσσες που πιθανολογω οτι ειναι ανατολικοευρωπαικες. Εαν κανω αναβαθμιση σε νεο φιρμ απο το PCsuite ,οι παραπανω γλωσσες θα χαθουν και θα μεινουν μονο τα Γερμανικα; Ενω μεσω FOTA παραμενουν ως εχουν; Μηπως η Ελλαδα δεν ανηκει στον ιδιο τομεα με την Γερμανια; .... ενδεχομενως εκει το στηριζετε οτι θα χαθουν τα Ελληνικα ετσι; Οποτε οι παραεισαγωγες απο δυτικοευρωπαικες χωρες εχουν φορτωθει με Ελληνικα εκ των υστερων ;; Το ότι το κινητό σου έχει γερμανικό product code και εντούτοις έχεις κανονικά τα ελληνικά, σημαίνει ότι έχει προστεθεί εκ των υστέρων το πακέτο της ελληνικής γλώσσας. Αν κάνεις αναβάθμιση μέσω PC Suite, θα χάσεις τα ελληνικά. Δε νομίζω να υπάρχει διαφορά αν κάνεις αναβάθμιση μέσω FOTA, δεν είμαι εντελώς σίγουρος όμως *. Τα διαφορετικά product codes συνεπάγονται και διαφορετικό πακέτο γλώσσας. Το γερμανικό product code προφανώς δεν έχει ελληνικά. *: edit: με κάλυψε ο stendor. Εφόσον δεν φεύγουν τα ελληνικά μέσω FOTA, αυτό είναι πολύ καλό. :) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 @hitech Αν το κινητό είναι από χώρα της Ευωπαϊκής Ένωσης τότε καλύπτεται με εγγύηση μόνο στο hardware για 2 χρόνια (όπως είναι το δικό σου 5800 και το δικό μου και πολλών άλλων). Εγώ όταν αγόρασα το κινητό από ένα μέλος του myphone του είχε περάσει τα Ελληνικά σε nokia shop. Τώρα που βγήκε η αναβάθμιση ν20 την πέρασα μέσω FOTA αλλά δεν χάθηκαν τα Ελληνικά. -- Ετσι και σε μενα. Μεσω FOTA και τα Ελληνικα στην θεση τους. -- Ασχετο . Με εχει χαλασει πολυ το youtube ,δεν δειχνει της προκοπης, ιδιως με απ'ευθειας αντιπαραθεση με το iphone ,ειναι να ανοιγω το παραθυρο και να το πεταω εξω :mad:. Τι γινεται , να φταιει η αναλυση, ή οι διαστασεις της οθονης που εχει αυτο το αποτελεσμα; Δεν γινεται ο player να καλυπτει το μεγιστο δυνατο καδρο στις διαστασεις της οθονης; :rocket: - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 19, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Από τη στιγμή που έχεις κινητό "παραεισαγωγή", σημαίνει ότι σίγουρα δεν έχεις εγγύηση στο software. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορείς να αναβαθμίζεις κάθε φορά το τηλέφωνό σου, να χάνεις τα ελληνικά και επομένως να πρέπει να πας σε Nokia shop όπου με ένα ποσό (νομίζω είναι κοντά στα 15€), σου ξαναπερνούν το πακέτο ελληνικής γλώσσας. Αυτό μέχρι να ξαναβγεί αναβάθμιση, οπότε έχεις ξανά τα ίδια. Αν πληρώσεις μια φορά για να σου περάσουν τα ελληνικα, δεν ξαναπληρώνεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Αν πληρώσεις μια φορά για να σου περάσουν τα ελληνικα, δεν ξαναπληρώνεις. Α, δεν το ήξερα. Σόρρυ. :) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts