Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, αλλά όχι απο το ίδιο νούμερο κινητού. Για κάθε κωδικό στελνεις άλλο νούμερο και πηγαίνει με μήνυμα ο κωδικός στο κινητό απο το οποίο το έστειλες. Μετά πας στο Nokia Μaps, πατάς extra και βάζεις τον κωδικό και γίνεται η ενεργοποίηση. Από 26/12 που πήρα την πρώτη άδεια, το χρησιμοποιώ έτσι και έχω ακόμα μπόλικες. :) ;)

Σωστός... ξέρεις πόσο κοστίζει η άδεια ώστε να το έχουμε πλήρες?

Αυτά...

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πανω στο θεμα της τιμης υπαρχει και αυτο το θεμα http://shop.nokia.co.uk/nokia-uk/product.aspx?sku=3960297&culture=en-GB&cp=shophome&product=centertsr_5800 στο νοκια shop Αγγλια το δινουν 250 λιρες ship δεν γινεται διστυχως Ελλαδα, απλα θελω να πω οτι με αυτη την τιμη μπορει να το παρει κανεις 265 ευρω και 30 ευρω να ειναι τα εξοδα αποστολης η τιμη του στο τελος βγαινει 295... μου φαινεται λιγο υπερβολικη η τιμη του στα 350 σε σχεση με την Αγγλια... Βεβαια στο site αναφερει οτι η αποστολη θα ξεκινησει τον Φεβρουαριο οποτε σκεφτομαι μηπως επειδη ειναι η πρωτη παρτιδα το χτυπανε ετσι ακριβοτερα....

Πολυ καλα τα λες. Και αν εχεις και καποιον στην Αγγλια ,στο περνει για σενα και καθαρισες απο τωρα κιολας. Εδω το γαλα εχει 1,40€ στην Ελλαδα και εξω 0,80€ στα κινητα δεν "βαρουσαν" :mad: . Ελεος πια....

Διαπίστωσα πρόβλημα και με το Bluetooth. Ανοίγει κανονικά εντοπίζει συσκευές και το εντοπίζουν αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί να πάρει αρχεία η να στείλει.

Εγώ το παρέδωσα το Σαββάτο και μέχρι σήμερα ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Το πηρα και γω σημερα απο Vodafone στη Μεταμορφωση (πολυ κ...φαρδος τελευταιο ηταν) 350 ευρω. Πριν ειχα περασει απο Vodafone Γαλατσιου θα φερουν το απογευμα μου ειπαν και μετα πλαισιο τζιφος 2 ειχαν τα τσακωσαν. Δεν πειραζει ομως. Τελος καλο ολα καλα. Αν κανω αναβαθμιση πρεπει να κανω hard format μετα οπωσδηποτε; Ευχαριστω.

Το πηρα και γω σημερα απο Vodafone στη Μεταμορφωση (πολυ κ...φαρδος τελευταιο ηταν) 350 ευρω. Πριν ειχα περασει απο Vodafone Γαλατσιου θα φερουν το απογευμα μου ειπαν και μετα πλαισιο τζιφος 2 ειχαν τα τσακωσαν. Δεν πειραζει ομως. Τελος καλο ολα καλα. Αν κανω αναβαθμιση πρεπει να κανω hard format μετα οπωσδηποτε; Ευχαριστω.

Καλό είναι να κάνεις. Όπως επίσης και στη κάρτα μνήμης.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Διόλου θα έλεγα, η παρακάτω πρόταση σε bold νομίζω ότι τα λέει όλα:

άρθρο 540 ΑΚ:

«Στις περιπτώσεις ευθύνης του πωλητή για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας ο αγοραστής δικαιούται κατ' επιλογήν του:

1. να απαιτήσει, χωρίς επιβάρυνσή του, τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο, εκτός αν μια τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες

κλπ κλπ».

Άρα μιλάμε για την περίπτωση ευθύνης του πωλητή για το ελάττωμα! Και η vodafone με τη δική μου λογική πάντα δεν ευθύνεται για τα ελαττώματα της nokia. Οπότε;

Μα αυτό απασχολεί και μένα...της ίδιας άποψης είμαι...μόνο μ....κας πρέπει να είναι κάποιος για να επιμένει ότι ένα σφραγισμένο προϊόν, όταν αποκαλυφθεί από τη συσκευασία του και έχει κατασκευαστικό πρόβλημα, καθρεφτίζει ευθύνη του...Πωλητή!...οπότε...ευθύνεται ο Κατασκευαστής (...ο Επίσημος Αντιπρόσωπός του, δηλαδή...)...

Και λέω: δεν θα "σταυρώσω" τον Πωλητή (την Αλυσίδα), αλλά, κατ' ελάχιστο θα ήθελα να κινηθεί στα πλαίσια της διακριτικής ευχέρειας και εν τέλει, να διευκολύνει, εμένα, τον "αδύναμο" Καταναλωτή, να μου αλλάξει το προϊόν και ακολούθως, εκείνος (ο Πωλητής δηλαδή), με την ισχύ που διαθέτει ως Επιχειρηματίας να διευθητήσει εύκολα τις μικρο - εκκρεμότητες επιστροφής κλπ κλπ

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

Παιδες, γιατι εμενα μου λεει το pcsuite οτι δεν υπαρχει ενημερωση; εχω την 10. μηπως την αποσυρανε;

Και μενα το ιδιο πριν απο 5 λεπτα.

Μα αυτό απασχολεί και μένα...της ίδιας άποψης είμαι...μόνο μ....κας πρέπει να είναι κάποιος για να επιμένει ότι ένα σφραγισμένο προϊόν, όταν αποκαλυφθεί από τη συσκευασία του και έχει κατασκευαστικό πρόβλημα, καθρεφτίζει ευθύνη του...Πωλητή!...οπότε...ευθύνεται ο Κατασκευαστής (...ο Επίσημος Αντιπρόσωπός του, δηλαδή...)...

Και λέω: δεν θα "σταυρώσω" τον Πωλητή (την Αλυσίδα), αλλά, κατ' ελάχιστο θα ήθελα να κινηθεί στα πλαίσια της διακριτικής ευχέρειας και εν τέλει, να διευκολύνει, εμένα, τον "αδύναμο" Καταναλωτή, να μου αλλάξει το προϊόν και ακολούθως, εκείνος (ο Πωλητής δηλαδή), με την ισχύ που διαθέτει ως Επιχειρηματίας να διευθητήσει εύκολα τις μικρο - εκκρεμότητες επιστροφής κλπ κλπ

Δε διαφωνώ καθόλου με όσα λες. Απλά όπως ο ίδιος λες, είναι στα πλαίσια της διακριτικής του ευχέριας. Συνεπώς, αν θέλει, αν δε θέλει, μαύρισέ τον και πες το μας να τον μαυρίσουμε κι εμείς γιατί τίποτε άλλο δε μπορούμε να κάνουμε δυστυχώς. Αν δείξουμε λίγο καταναλωτική συνείδηση να είμαστε σίγουροι ότι θα μας τα αλλάζουν για πλάκα εφόσον έχουμε δίκιο και ας είναι στα πλαίσια της διακριτικής τους ευχέριας.

Sent neither from iphone nor android phone

Παιδιά το κινητό έχει υποστήριξη bluetooth A2DP?

Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Με ποιά ακουστικά?

Παίζει καλά?

Για το φίλο που ρώτησε για το product key, πώς μπορούμε να το δούμε γιατί δε γνωρίζω;

Θα την επιχειρήσω την αναβάθμιση μέσω nsu (αν είναι διαθέσιμη, μιας και κάτι τέτοιο ανέφεραν κάποια παιδιά). Έχω και usb hub, αλλά μάλλον καλύτερα δεν είναι να μην το χρησιμοποιήσω και να συνδέσω το τηλέφωνο κανονικά στο tower απ' ευθείας;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

.....Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ενεργοποιήσεις κάποια άδεια χρήσης και να ορίσεις πορεία. ΑΝ δεν θέλεις ν απληρώσεις για κάποια άδεια, όπως όλοι μας άλλωστε, μπορείς να πάρεις δωρεάν 7 μέρες άδειας και μόλις σου τελειώσει παίρνεις νέα; άδεια. Έτσι το χρησιμοποιώ πολύ καιρό τώρα. Την άδεια την παίρνεις απο εδώ.........

Και δηλώνεις κάθε φορά διαφορετικό mobile number?

μπορούμε δηλαδή να έχουμε πλήρες πλοήγηση για όσο διάστημα θέλουμε?

ουπςςς!!! Δεν είχα διαβάσει οτι έχεις ήδη απαντήσει!!!

Για το φίλο που ρώτησε για το product key, πώς μπορούμε να το δούμε γιατί δε γνωρίζω;

Θα την επιχειρήσω την αναβάθμιση μέσω nsu (αν είναι διαθέσιμη, μιας και κάτι τέτοιο ανέφεραν κάποια παιδιά). Έχω και usb hub, αλλά μάλλον καλύτερα δεν είναι να μην το χρησιμοποιήσω και να συνδέσω το τηλέφωνο κανονικά στο tower απ' ευθείας;

το product code ειναι σε ενα ταμπελακι κατω απο την μπαταρια στη ''πλατη'' της συσκευης και ειναι της μορφης 055xxxx.σε ρωταω για να το τσεκαρεις με τη λιστα στη πρωτη σελιδα του θεματος και να δεις εαν ειναι ''ελληνικο'' οποτε οταν κανεις την αναβαθμιση να μην χασεις τα ελληνικα και να χρειαστει να τρεχεις στη νοκια

το product code ειναι σε ενα ταμπελακι κατω απο την μπαταρια στη ''πλατη'' της συσκευης και ειναι της μορφης 055xxxx.σε ρωταω για να το τσεκαρεις με τη λιστα στη πρωτη σελιδα του θεματος και να δεις εαν ειναι ''ελληνικο'' οποτε οταν κανεις την αναβαθμιση να μην χασεις τα ελληνικα και να χρειαστει να τρεχεις στη νοκια

Ok, το κοίταξα και είναι το 0559395, οπότε (κοιτάζοντας την πρώτη σελίδα) δε νομίζω να έχω πρόβλημα.

Πάντως, πριν λίγο που κοίταξα με το nsu δε μου βγάζει καινούρια έκδοση, μου λέει ότι έχω την τελευταία. Μήπως ετοιμάζουν να ανεβάσουν επόμενη έκδοση και για αυτό απέσυραν την 11;

Και ένα τεχνικό ζήτημα. Ωραία τη βάλαμε την κάρτα sim μέσα. Αλήθεια, όμως, πώς βγαίνει; Γιατί δεν έχει από πουθενά να την τραβήξεις.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

.....

Και ένα τεχνικό ζήτημα. Ωραία τη βάλαμε την κάρτα sim μέσα. Αλήθεια, όμως, πώς βγαίνει; Γιατί δεν έχει από πουθενά να την τραβήξεις.

βγάζεις την μπαταρία και με την γραφίδα μέσα απο το κινητο θα προσέξεις ένα μικρό κενό στο ύψος της κάρτας και θα την σπρώξεις προς τα έξω.

Την πιέζεις προς τα μέσα και καταλαβαίνεις πως απασφαλίζει και εξέρχεται ελάχιστα προς τα έξω.Έπειτα την τραβάς βάζοντας λίγη δυναμη περισσότερη απο οτι υπολογιζεις!

ωραία θα ήταν να γινόταν αυτό αλλά δυστυχώς είναι πολύ πιο πολύπλοκο. Πρέπει ν΄ανοίξεις πλαινό καπάκι στη συνέχεια το καπακι το πίσω, να βγάλεις τη μπαταρία και με τη γραφίδα να τη σπρώξεις... μπελαλίδικο πολύ προφανώς για λόγους ασφαλείας θα το έκαναν έτσι, μακάρι να ήταν έτσι απλό όπως με τη κάρτα μνήμης

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Παιδιά το κινητό έχει υποστήριξη bluetooth A2DP?

Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Με ποιά ακουστικά?

Παίζει καλά?

Από ότι είδα έχει υποστήριξη A2DP

Κάποια απάντηση για το αν το έχει δοκιμάσει κανείς και με ποιά ακουστικά?

Και επειδή είδα στα χαρακτηριστικά του το εξής:

WLAN IEEE 802.11 b/g (3G version only)

Δηλαδή υπάρχει και έκδοση που δεν είναι 3G και δεν έχει wifi?

Από ότι είδα στο site της vodafone λέει ότι έχει..

Μη το πάρουμε και μετά ανακαλύψουμε ότι δεν έχει..:lol:

εχω μια υποψια οτι ο συρωμενος διακοπτης που εχει στο πλαι για να ανοιγεις το τηλεφωνο δημιουγει το προβλημα με την αναμονη οθονης να μην δουλευει οπως και το κουμπι καμερας. το εσυρα προς τα κατω το κουμπι , οχι δυνατα και καπακι το ξανασερνω. μετα απο καμμια ωρα ειδε η γυναικα μου οτι δεν κλειδωνε η οθονη και εκει που στο τηλεφωνο εχει βαλει το ψηφιακο ρολοι ξαναγυρισε το αναλογικο.

με ρεσετ μετα ολα λειτουργουσαν τελεια. παιζει να το μπλοκαρει απο το διακοπτη αυτο αν δεν πατηθει καλα?

Από ότι είδα έχει υποστήριξη A2DP

Κάποια απάντηση για το αν το έχει δοκιμάσει κανείς και με ποιά ακουστικά?

Και επειδή είδα στα χαρακτηριστικά του το εξής:

WLAN IEEE 802.11 b/g (3G version only)

Δηλαδή υπάρχει και έκδοση που δεν είναι 3G και δεν έχει wifi?

Από ότι είδα στο site της vodafone λέει ότι έχει..

Μη το πάρουμε και μετά ανακαλύψουμε ότι δεν έχει..:lol:

Νομίζω ότι θα υπάρχει κάποια έκδοση για την κίνα που δεν θα έχει wifi.

مفاجأة

Διαπίστωσα πρόβλημα και με το Bluetooth. Ανοίγει κανονικά εντοπίζει συσκευές και το εντοπίζουν αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί να πάρει αρχεία η να στείλει.

εμενα ποτε δεν μου παρουσιασε τετοια προβληματα , απο την 1η μερα που πηρα το κινητο , το αναβαθμισα στην 11 μετα ενα format και απο τοτε λειτουργει αψογα και ταχυτατα σε ολα του !!!

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...