Jump to content

Sony Ericsson C510

TN97
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και απο μένα. Το κινητό έχει την έκδοση λογισμικού 1212-2395 R1FA035 090723 και ξέρω πως έχει βγεί νεότερη. Πάω να το αναβαθμίσω όμως μου λέει πως δεν χρειάζεται αναβάθμιση και πως η έκδοση που έχω είναι η νεότερη. Τι μπορεί να φταίει ??? Ευχαριστώ...

Eπίσης προσπαθώ να συνδέσω ένα ακουστικό Bluetooth i-TECH και η συσκευή δεν το εντοπίζει. Υπάρχει περίπτωση ασυμβατότητας των δύο συσκευών ???

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

• Απαντήσεις 976
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα και απο μένα. Το κινητό έχει την έκδοση λογισμικού 1212-2395 R1FA035 090723 και ξέρω πως έχει βγεί νεότερη. Πάω να το αναβαθμίσω όμως μου λέει πως δεν χρειάζεται αναβάθμιση και πως η έκδοση που έχω είναι η νεότερη. Τι μπορεί να φταίει ??? Ευχαριστώ...

Eπίσης προσπαθώ να συνδέσω ένα ακουστικό Bluetooth i-TECH και η συσκευή δεν το εντοπίζει. Υπάρχει περίπτωση ασυμβατότητας των δύο συσκευών ???

Μάλλον το κινητό σου είναι branded, και μάλλον της cosmote! επίσης η επόμενη έκδοση από αυτή που έχεις έχει προβήματα στο σήμα. και δεν καλυτερεύει κάτι! Οπότε αν έχεις προβλήματα, ξαναπαίρνα αυτή που έχεις τώρα!

Ηello all after a long time.

Το κινητό το έχει η γυναίκα μου εδώ και μισό περίπου χρόνο με το γνωστό πρόβλημα της αναφοράς παράδοσης SMS. Δεν εμφανίζει πουθενά αυτή την επιλογή.

Τις προάλλες έφυγα απο Vodafone και πήγα Cosmote.

Πήρα και εγώ το c510 μαζί και την καινούργια καρτούλα SIM.

Φοράνε το ίδιο firmware αλλά το δικό μου εμφανίζει επιλογή για αναφορά παράδοσης μηνυμάτων.

Να σημειώσω οτι και η γυναίκα μου είναι στην Cosmote αλλα η SIM της είναι πολύ παλιά.

Βάζω λοιπόν την καινούργια τη δική μου στη συσκευή της.

Ανοίγω το κινητό το οποίο στην αρχή κόλλησε αισθητά.... αργησε να πάρει μπρός... και γενικά να μπεί στο μενού.

Μπαίνοντας στις ρυθμίσεις μηνυμάτων βλέπω οτι εμφανίζει την επιλογή για αναφορά παράδοσης.

Αρα λέω είναι θέμα SIM και λογικά πάμε για καινούργια.

Βάζω ξανά τη δική της SIM στο "προβληματικό" της κινητό και διαπιστώνω οτι πλέον εμφανίζει την επιλογή για αναφορά παράδοσης μηνυμάτων !!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused:

Οπότε μία λύση είναι να βάλατε για λίγο μια τελευταίας γενιάς SIM

Ας περάσουμε στο θέμα της κάρτας μνήμης.

Το κινητό μου κολλάει αισθητά σε σχέση με το δικό της.

Και οι 2 έχουμε 1G M2 μνήμη. Η δική μου είναι SONY και η δικιά της Sandisk νομίζω.

Οταν ανταλλάξαμε κάρτες το δικό μου δε κολλούσε όπως πρίν (με ελάχιστες εξαιρέσεις) και το δικό της κολλούσε ελάχιστα.

Δοκίμασα να κάνω format την κάρτα σε FAT32 μέσα απο windows.Δε μου έβγαζε επιλογές στο allocation size.

Το θέμα είναι οτι όταν άνοιξα το κινητό ... μου έβγαλε μήνυμα ότι η κάρτα δεν είναι σωστά διαμορφωμένη προκειμένου να λειτουργεί "σωστά"

Ελα όμως που δεν κολλούσε όπως πρίν.

Το θέμα είναι οτι είναι εκνευριστικό όποτε ανοιγεις το κινητό σου να βλέπεις αυτό το μήνυμα.

Αυτά προς το παρών...

Κατα τα άλλα είναι ένα κινητό με πολύ σφιχτή κατασκευή και κομψό design.

Keep smiling :-)

Τελικα παιδια αξίζει το κινητο να το πάρω τώρα με την αναβάθμιση που έχω απο cosmote?

Εγώ το έχω ένα χρόνο και το είχα πάρει στα ~200 ευρώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Πολύ περισσότερο πλέον που είναι στα ~150 ευρώ το θεωρώ τέλειο για τα λεφτά του! Το μόνο που θα ήθελα να έχει (αλλά ... δεν το έχει!) θα ήταν WiFi ;)

• 3 weeks later...
Μπορώ να εξαφανίσω την συντόμευση του Vodafone Live? Θυμάμαι ότι στο K800 κάπως τα εί χα καταφέρει αλλά τώρα δε βρίσκω άκρη.

αμα το κινητο μαζι με το Κ800 ειναι vodafone live ο μονος τροπος για να αφαιρεσεις το μενου και τις χ@ζο-συντομευσεις ειναι να το στειλεις σε καταστημα εξειδικευμενο και με καποιο κοστος να το κανεις.στα υποψην οτι χανεις την εγγυηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορώ να εξαφανίσω την συντόμευση του Vodafone Live? Θυμάμαι ότι στο K800 κάπως τα εί χα καταφέρει αλλά τώρα δε βρίσκω άκρη.

Μπορείς, αν κάνεις ότι λέει εδώ.

Έχει κανένας προβλημα με τα πληκτρα του σ510?και ιδιαίετερα με τα κουμπια της κατεύθινσης.Το κινητό το αγόρασα στα τελη δεκεμβρη και μου εχει πεσει μονο 2 φορες κατω.Και γενικά το προσέχω πολύ(λεω μονο 2 γιατι στην αδερφη μου που εχει ενα αλλο κινητο της πεφτει καθε τρεις και λιγο και δεν εχει καποιο προβλημα με τα κουμπια)

Σε περίπτωση που θα πατιούνται τα κουμπια με δυσκολία μπο΄ρω να παω να τα επισκευάσω?

Επίσης εχω την εκδοση R1FA035 και το c510 εχει facebook application.μπενω σε αυτην την εφαρμογη, βαζω κανονικα το mail μου και τον κωδικο μου αλλα δεν μπενει.Παταω "Σύνδεση" και μετά μου βγαζει αποτυχία σύνδεσης.Κάποια λυση;

Έχει κανένας προβλημα με τα πληκτρα του σ510?

Προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα (έχω το κινητό από τον Αύγουστο).

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Το μόνο πρόβλημα είναι που κολλάει :mad: το έχω από την ημέρα που πρωτοβγήκε στην αγορά, έκανα και διαμόρφωση την κάρτα μνήμης αλλά τα ίδια

Το δικό μου δεν κολλάει καθόλου. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή μου.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

εμενα μου καλαει μονο στην διαχειρηση αρχείων στα τραγουδια.δηλαδη παταω να ακουθσω ενα τραγουδι και κανει 2-3 δευτερολεπτα να αρχισει το τραγουδι.

KAΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ.

ΤΟ ΕΧΩ ΤΟ ΤΗΛ ΑΠΟ 15/12/09. ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΕΟ ΤΗΛ ΜΕ 400 ΩΡΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ 2-3 ΜΕΡΕΣ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ? ΑΛΛΑΞΑ ΑΠΟ Κ750(ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΑΖΑ?).Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΓΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑΜΙΣΗ ΜΕΡΑ.ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΕΙΑ ΤΗΣ SONY ANABΑΘΜΙΣΗ ΜΟΥ ΛΕΝΕ.ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΩ ΞΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΗΠΩΣ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ.ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΝ.ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η SONY ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ (ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ).ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΖΙΦΟΣ.ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΩ ΤΟ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ C510 ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΦΟΡΤΙΣΕΙ.ΕΤΣΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΦΟΡΤΙΖΩ ΤΟ ΤΗΛ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ Κ750 ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ 3 ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ.

ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?????????

Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Edited by zxr
Κεφαλαία

Το c510 έχει πολύ καλή αυτονομία, οπότε προφανώς η συσκευή σου είναι ελαττωματική.

Το c510 έχει πολύ καλή αυτονομία, οπότε προφανώς η συσκευή σου είναι ελαττωματική.

Θα συμφωνήσω, επέμενε για αντικατάσταση.

Με μέτρια χρήση και κλειστό το 3G και bluetooth κρατάει αρκετές ημέρες - έως και εβδομάδα.

Άσχετο, νέο firmware πότε αναμένεται γιατί το τελευταίο (πριν λίγους μήνες) μου μείωσε κατά πολύ το σήμα.

Παρόλα αυτά είναι το πρώτο κινητό που αποφασίζω να κρατήσω και για δεύτερο χρόνο. (Η πιο καλή επιλογή θα έλεγα που έχω κάνει σε αυτό το κόστος).

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Θα συμφωνήσω, επέμενε για αντικατάσταση.

Με μέτρια χρήση και κλειστό το 3G και bluetooth κρατάει αρκετές ημέρες - έως και εβδομάδα.

Άσχετο, νέο firmware πότε αναμένεται γιατί το τελευταίο (πριν λίγους μήνες) μου μείωσε κατά πολύ το σήμα.

Παρόλα αυτά είναι το πρώτο κινητό που αποφασίζω να κρατήσω και για δεύτερο χρόνο. (Η πιο καλή επιλογή θα έλεγα που έχω κάνει σε αυτό το κόστος).

Κανονικά θα πρέπει να βγεί μέσα στον μήνα αυτό, ή μέσα στον Ιούνιο. Γιατί με το τελευταίο firmware αντί να τα φτιάξουν τα πράγματα τα χαλάσαν! Ό,τι να'ναι...

εγώ πάλι οκ δεν με τρέλανε το κινητό...

Βρε παιδιά, μου κάνει μεγάλη εντύπωση που πολλοί δηλώνουν ικανοποιημενοι απο το C510. Προσωπικά το έχω εδώ και αρκετούς μήνες (αντικατέστησα το w800) και το θεωρώ downgrade απο το w800.

Εμένα δεν μου έχουν παρουσιαστεί κολλήματα και καθυστερήσεις, όπως αυτά που έχουν περιγραφεί σε προηγούμενα ποστς. Κυρίως με έχει απογοητεύσει η φαεινή ιδέα των προγραμματιστών του να μην συμπεριλάβουν επιλογή "always on" για το φλασ (όπως υπήρχε στο w800)... Αυτό, σε συνδυασμό με το ότι σπάνια ενεργοποιείται το φλασ αυτόματα, έχει ως συνέπεια την χαμηλή ποιότητα φωτογραφιών στις περισσότερες συνθήκες εκτός από έντονο περιβαλλοντικό φωτισμό! Οι φωτογραφίες συχνά βγαίνουν θολές και κουνημένες, σαφώς χειρότερες απ' ότι με το w800+flash... Αν και η κάμερα φαίνεται όντως να έχει περισσότερες δυνατότητες, αυτή η χαζομάρα με το φλασ δεν της επιτρέπει να αποδώσει τα δέοντα.

Επίσης, λόγω της ίδιας παράλειψης, δεν υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του φλασ σαν φακό, μια λειτουργία που είχα βρει αρκετά χρήσιμη στην προηγούμενη συσκευή μου.

Αα, να σημειωσω και την αδυναμία ζουμ (όπως έχει προαναφέρει και κάποιος άλλος φίλος) ως ένα ακόμη αρνητικό-bug.

Σήμερα αναβάθμισα το firmware μήπως και είχαν αξιωθεί να τα διορθώσουν, αλλά μάταια...

Μήπως ξέρει κάποιος κανένα τρόπο να προσθέσουμε τις παραπάνω "παραλειψεις"??

Δημήτρης

HTC HD2 (rom 1.66 ELL official)

εγω το κινητο το εχω 1-2 μερες πριν τα Χριστουγεννα αν δεν κανω λαθος.

ειναι αναλογως και ποση ωρα το χρησιμοποιεις.εγω για παραδειγμα κατα μεσο ορο κα8ε μερα μιλαω 5-10 λεπτα και στελνω καμια 20ρια μηνυματα(νανε καλα η ουατσαπ:p).κανω και καμια αλλη δουλεια με το κινητο και μου κραταει 1μιση-2 μερες.το περισσοτερο που μου εχει κρατησει ειναι 4 μερες.

Να προσθέσω οτι εχω βαλει τη χαμηλοτερη φωτεινοτητα στην οθονη και αυτο ισως εξεικονομει απο την μπαταρια.

_\_

Επίσης, λόγω της ίδιας παράλειψης, δεν υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του φλασ σαν φακό, μια λειτουργία που είχα βρει αρκετά χρήσιμη στην προηγούμενη συσκευή μου.

Ναι δεν εχει.Εγω κανω το εξης κολπο.βαζω καμερα και επιλεγω να τραβηξω βιντεο η φωτογραφια. Και παταω το κατω δεξια κουμπι(το #)Αναλογως τις ρυθμισεις σιου βγαζει καΙ ΤΟ φλας..

_\_

Έχει κανένας προβλημα με τα πληκτρα του σ510?και ιδιαίετερα με τα κουμπια της κατεύθινσης.Το κινητό το αγόρασα στα τελη δεκεμβρη και μου εχει πεσει μονο 2 φορες κατω.Και γενικά το προσέχω πολύ(λεω μονο 2 γιατι στην αδερφη μου που εχει ενα αλλο κινητο της πεφτει καθε τρεις και λιγο και δεν εχει καποιο προβλημα με τα κουμπια)

Σε περίπτωση που θα πατιούνται τα κουμπια με δυσκολία μπορω να παω να τα επισκευάσω?

Επίσης εχω την εκδοση R1FA035 και το c510 εχει facebook application.μπενω σε αυτην την εφαρμογη, βαζω κανονικα το mail μου και τον κωδικο μου αλλα δεν μπενει.Παταω "Σύνδεση" και μετά μου βγαζει αποτυχία σύνδεσης.Κάποια λυση;

Οποιος ξερει ας μου απαντησει παρακαλω...

Edited by padodinamos

• 3 weeks later...
Καλησπερα και καλως σας βρηκα.Μια βοηθεια αν γνωριζει καποιος,που μπορω να βρω εφαρμογη για αναγνωση αρχειων pdf ? το κινητο μου ειναι sony erickson c 510.

• 3 weeks later...

Πως μπορώ να μπλοκάρω ένα αριθμό να μην λαμβάνω ούτε κλήση ούτε μήνυμα?

Έχω το SE C510 και ΣΙΜ από την κοσμοτε! Όποιος ξέρει ας με βοηθήσει παρακαλώ!:angry::dizzy:

Υπάρχει κανένα νεότερο για νέα αναβάθμιση λογισμικού ή κάποιος τρόπος για επιστροφή στο προηγούμενο;

Υπάρχει κανένα νεότερο για νέα αναβάθμιση λογισμικού ή κάποιος τρόπος για επιστροφή στο προηγούμενο;

H sony ericsson κοιμάται και με απογοήτευσε πλήρως με αυτό το κινητό....τόσο καιρό έχει βγάλει ένα firmware με προβληματικό σήμα...και δεν κάνει τίποτα γι'αυτό! και γενικά όλα τα firmware της εταιρίας για το συγκεκριμένο κινητό φτιάχναν το ένα χαλάγαν το άλλο....καμμένο χαρτί.

δεν μπορεις να γυρισεις σε παλιοτερο firmware δυστηχως.εκτος και αν το πας σε service point και στο κανουν αυτοι :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson C510