Jump to content

viardon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About viardon

  • Ημ. Γέννησης 23/05/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

viardon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αυτή τη στιγμή μόνο ένα δείχνει διαθεσιμότητα στην Αθήνα αλλά το τελικό κόστος ανεβαίνει 15+ €
  2. Ακόμη και στο link που παρέθεσες λέει κατόπιν παραγγελίας... :worry:
  3. Καλησπέρα στην παρέα, πάνω που είπα να το πάρω έχει εξαφανιστεί απο την αγορά. Δεν το βρίσκω ΠοΥθΕνΑ !!!!! Οπου και να ρωτήσω δεν έχουν ιδέα για το πότε θα έρθει.... :angry::angry:
  4. Πιστεύω σήμερα για μένα κλείνει οριστικά το κεφάλαιο sony ericsson.... Έπειτα απο σειρά ετών πελάτης της συγκεκριμένης εταιρείας χωρίς κανένα πρόβλημα, τουλάχιστον στα όποια θέματα μου είχαν προκύψει, πλέον νιώθω οτι με πιάνουν κορόιδο. Εχω αναφέρει και εδώ παλαιότερα οτι το c510 ήταν το τελευταίο που πήρα. Το είχε και η γυναίκα μου πόσο καιρό χωρίς τα γνωστά προβλήματα τα οποία συνάντησα στο δικό μου. Το είχα πάει στο εξουσιοδοτημένο της Θεσσαλονίκης... Κλασσική ιστορία περι αναβάθμισης λογισμικού κτλ κτλ... Αφού πήρα το κινητό σε 2 μέρες άρχισε πάλι τα ίδια.... Έφτασα στο σημείο να αγοράσω και καινούργια κάρτα μνήμης αλλά τα ίδια παντελάκη μου. Επειδή είχα αγανακτήσει επέστρεψα στην παλιά συσκευή μου, και το c510 το παράτησα μέσα στη συσκευασία του. Μετά απο κάποιο διάστημα βρίσκω πάλι το κουτί και αποφασίζω να το στείλω πάλι για service. Η απάντηση που μου έδωσαν ξέρετε ποιά είναι;;;; Οτι έχει υγρασία στο keypad και γι'αυτό κολλάει το λογισμικό του κινητού !!!!!!. Οι δείκτες βέβαια δε δείχνουν κάτι τέτοιο. Αυτομάτα βγαίνει λένε εκτός εγγύησης και πρέπει να πληρώσω κιόλας 18€. Παιδιά ειλικρινά "γύφτος" δε πρόκειται να γίνω για ένα παλιό κινητό αλλά δε δέχομαι να με πιάνουν μ@λ@κ@ και ούτε πρόκειται να τους χαρίσω τη συσκευή για να έχουν δωρεάν ανταλλακτικά.
  5. Ηello all after a long time. Το κινητό το έχει η γυναίκα μου εδώ και μισό περίπου χρόνο με το γνωστό πρόβλημα της αναφοράς παράδοσης SMS. Δεν εμφανίζει πουθενά αυτή την επιλογή. Τις προάλλες έφυγα απο Vodafone και πήγα Cosmote. Πήρα και εγώ το c510 μαζί και την καινούργια καρτούλα SIM. Φοράνε το ίδιο firmware αλλά το δικό μου εμφανίζει επιλογή για αναφορά παράδοσης μηνυμάτων. Να σημειώσω οτι και η γυναίκα μου είναι στην Cosmote αλλα η SIM της είναι πολύ παλιά. Βάζω λοιπόν την καινούργια τη δική μου στη συσκευή της. Ανοίγω το κινητό το οποίο στην αρχή κόλλησε αισθητά.... αργησε να πάρει μπρός... και γενικά να μπεί στο μενού. Μπαίνοντας στις ρυθμίσεις μηνυμάτων βλέπω οτι εμφανίζει την επιλογή για αναφορά παράδοσης. Αρα λέω είναι θέμα SIM και λογικά πάμε για καινούργια. Βάζω ξανά τη δική της SIM στο "προβληματικό" της κινητό και διαπιστώνω οτι πλέον εμφανίζει την επιλογή για αναφορά παράδοσης μηνυμάτων !!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused: Οπότε μία λύση είναι να βάλατε για λίγο μια τελευταίας γενιάς SIM Ας περάσουμε στο θέμα της κάρτας μνήμης. Το κινητό μου κολλάει αισθητά σε σχέση με το δικό της. Και οι 2 έχουμε 1G M2 μνήμη. Η δική μου είναι SONY και η δικιά της Sandisk νομίζω. Οταν ανταλλάξαμε κάρτες το δικό μου δε κολλούσε όπως πρίν (με ελάχιστες εξαιρέσεις) και το δικό της κολλούσε ελάχιστα. Δοκίμασα να κάνω format την κάρτα σε FAT32 μέσα απο windows.Δε μου έβγαζε επιλογές στο allocation size. Το θέμα είναι οτι όταν άνοιξα το κινητό ... μου έβγαλε μήνυμα ότι η κάρτα δεν είναι σωστά διαμορφωμένη προκειμένου να λειτουργεί "σωστά" Ελα όμως που δεν κολλούσε όπως πρίν. Το θέμα είναι οτι είναι εκνευριστικό όποτε ανοιγεις το κινητό σου να βλέπεις αυτό το μήνυμα. Αυτά προς το παρών... Κατα τα άλλα είναι ένα κινητό με πολύ σφιχτή κατασκευή και κομψό design.
  6. ναι μια χαρά είναι μάλλον εφταιγε οτι εβγαλα το καλώδιο απότομα χωρίς να κλείσω με τη σωστή σειρά τις εφαρμογές.... Εστρωσε μόνο του μετά απο κανα 10λεπτο
  7. Καλημέρα... όλα τα έκανα χθές το βράδυ... μπαταρίες έβγαλα memory stick όλα... Τελικά εκεί που εγκατέλειψα και λέω θα το κοιτάξω το πρωί ξαφνικά κάνει ένα θόρυβο και εξαφανίστηκαν :wacko::wacko::wacko:
  8. Hello all ... Είπα να περάσω μερικά καινούργια Mp3 στο κινητό... Το έχω κάνει πολλές φορές μέχρι τώρα αλλα πάνω στην βιασύνη μου ... έβγαλα το καλώδιο χωρίς να κάνω disconnect με αποτέλεσμα να μου έχει βγάλει 2 κοκκινα βελάκια σαν refresh- συγχρονισμό τα οποία δεν λένε να φύγουν με τίποτα.... Δεν βρίσκω και το Manual και δε ξέρω τί έχει συμβεί. Σύνδεσα ξανά το κινητό πέρασα αρχεία όλα οκ αλλα τα βελάκια εκει Γνωρίζει κανείς; Thanks in advance :O
  9. Αυτο το κανει και σε μένα αλλα μόνο οταν προσπαθω να φωτογραφήσω το τζίν μου απο πολυ κοντα
  10. Το φαινόμενο των dropped calls που οφείλεται; Στο δίκτυο, στην συσκευή ή στο firmware του κινητού;Σαν να μου συμβαίνει συχνά πυκνά τελευταία.....
  11. Κλασικό το μπέρδεμα με τις COM..... δοκίμασε να το συνδέσεις το USB σε άλλη υποδοχή και να περάσει ξανα τους drivers... αν χρειαστει.... και προσπαθησε μετα ξανα.... και τι αλλο να πω.... good luck :confused: :wacko:
  12. Χρόνια πολλά Καταρχήν βεβαιώσου οτι εχεις την τελευταια εκδοση http://www.fjsoft.at/ Αυτο το πρόβλημα που αναφέρεις μου το έκανε συχνά πυκνά με το Κ700 που είχα. Πολλες φορές έχανε την σύνδεση με το τηλέφωνο ετσι απλά ή και κατα την διάρκεια μεταφοράς αρχείου και μετα δεν το αναγνώριζε. Το πρόβλημα "λυνόταν" αν έβγαζα το καλώδιο και απο το τηλέφωνο αλλα και απο το pc, περίμενα λίγο και προσπαθούσα πάλι..... Δέν έπιανε πάντα αλλά με αρκετή υπομονή κάτι γινόταν. Έπειτα ρίξε μια ματιά στα Options του myphone explorer.... δοκιμασε και ενα re-install. Αν πάλι δεν βγάζεις άκρη δοκίμασε να συνδεθείς με καποιο άλλο πρόγραμμα. Αν ούτε και εκεί τα καταφέρεις τότε ισως το πρόβλημα να ειναι αλλου... πχ καλώδιο ή τηλέφωνο και όχι στο software Good luck ;) ΥΓ στα options πάτα Search for device..... οι ρυθμίσεις που βγάζει σε μένα ειναι Baud rate 921600 Obex packet size 4096 οι 3 επιλογες ΧΩΡΙΣ τικ. Επιλεγμένο μονο το write to log file
  13. Βασικα ειχα κοιταξει τις HCH-61 και HCH-60 Δεν το εχω ψαξει πολυ το θέμα.... Αν καποιος χρησιμοποιει μια βαση αυτοκινητου αν θελει ας μας πει εμπειριες + και - thanks ;)
  14. Περασα σημερα απο SE και ρωτησα για την βαση αυτοκινητου που ειδα στο site της και μου ειπαν οτι ακομη δεν εχει κυκλοφορησει στην αγορα !!!!!!!!!!!!!!
×
×
  • Create New...