Itchrist86 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Πολύ καλά νέα, μπράβο!!:) [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Nokia N97 product demo:http://www.youtube.com/watch?v=S-cfEZ4Syi0 .N97 full review απο το s60blog:http://s60blog.com/2009/03/nokia-n97-full-review-pictures-videos-all-in-one/ .Επικεντρωνω στα απο καιρο αναμενομενα hardware χαρακτηριστικα,αν ειναι φυσικα αληθινα:CPU: > Quad-CPU > ARM11 MpCore with 4 cores (Technically 4 CPUs on a single chip) up ot 528 mHz for better 3D scenes & 3D games and to get higher FPS (Frames per Second) > 192 MB SDRAM > 256 MB storage memory (ROM) (Not-Confirmed) Παρακαλω ενα σε σκουρο χρωμα για μενα-μαυρο ειναι;-γιατι το ασπρο μεσα στα σιδερα που δουλευω δεν βλεπω να μενει ασπρο για πολυ.:drool::food: [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Πωπω είναι τούμπανο. Το χτυπάω στα σίγουρα.. http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Εάν μας κρατήσουν και την τιμή χαμηλά σαν το 5800 ασυζήτητα !! TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniskaz Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Ασυζητητα θα παει πανω απο 600 ευρωπουλα....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Nokia N97 product demo:http://www.youtube.com/watch?v=S-cfEZ4Syi0 .N97 full review απο το s60blog:http://s60blog.com/2009/03/nokia-n97-full-review-pictures-videos-all-in-one/ .Επικεντρωνω στα απο καιρο αναμενομενα hardware χαρακτηριστικα,αν ειναι φυσικα αληθινα:CPU: > Quad-CPU > ARM11 MpCore with 4 cores (Technically 4 CPUs on a single chip) up ot 528 mHz for better 3D scenes & 3D games and to get higher FPS (Frames per Second) > 192 MB SDRAM > 256 MB storage memory (ROM) (Not-Confirmed) Παρακαλω ενα σε σκουρο χρωμα για μενα-μαυρο ειναι;-γιατι το ασπρο μεσα στα σιδερα που δουλευω δεν βλεπω να μενει ασπρο για πολυ.:drool::food: Τέρας!!!! Αν μείνει κοντά στα 650€ θα πουλήσει αρκετά!! مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXHS Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Δεν θα επαναληφθεί η στρατηγική του 5800 με αποκειστικές χώρες κυκλοφορίας. Θα κυκλοφορήσει παντού την ίδια χρονική στιμγή. Οπότε, με την πρώτη επίσημη ανακοίνωση, υπολόγισε, στην χειρότερη, κανέναν μήνα μέχρι να έρθει Ελλάδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXHS Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Ας ελπισουμε αυτο να γινει συντομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σ ευχαριστω παντως... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FTINA_TSIGARA Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Παιδιά τί πρόγραμμα πλοήγησης θα προτείνατε για το κινητό?Κυκλοφόρησε destinator και για symbian έμαθα Υ.Γ.Έχει κάποιο πρόγραμμα από μόνο του?Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Το destinator για S60 5th Edition δεν υπάρχει ακόμη. Αυτό που υπάρχει είναι το Garmin. Δες το επίσημο θέμα του. Μέχρι να κυκλοφορήσει η συσκευή έχουμε καιρό μπροστά μας... [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Notification light in N97:http://www.file-upload.net/download-1559237/NokiaN97.wmv.html [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Τι Notification light μπορεί να είναι αυτό και που χρησιμεύει εκεί πίσω που το έχουν βάλει? Δεν έχει σχέση με την κάμερα κ αναβοσβήνει όπως η γνωστή αναπνοή. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Πολυ καλο (φαινεται). Ελπιζω να αποδειχθει ενα κινητο που θα κρατησω παραπανω απο ενα χρονο :lol: Εχω δει προσφατα σε site του εξωτερικου οτι 31 Μαρτιου θα εβγαινε στην αγορα. Αλληθεια ή παραπληροφορηση? Μεχρι τον Ιουνιο λετε να το εχουμε ελλαδα? (Οι τιμες εξωτερικου ειδα οτι κυμαινονται στα ~500 ευρα! ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Μεχρι τον Ιουνιο λετε να το εχουμε ελλαδα? (Οι τιμες εξωτερικου ειδα οτι κυμαινονται στα ~500 ευρα! ) Ας ελπισουμε οτι Ιουνιο-Ιουλιο θα εχει ερθει προς τα εδω.Οσο για την τιμη μην επεναλαμβανομαστε,550 ευρωπαικα προ φορων εχει ανακοινωσει η <<μαμα>>. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Στην Ελλάδα τον Ιούλιο και αλλού από τον Ιούνιο, αφού εμείς έχουμε πάντα μία ιδιαίτερη σχέση με το ... πηγάδι :). Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Ωχ δεν με βλεπω να κραταει η επιδοτηση τοσο :cry: Anyway, ευελπιστουμε το νωριτερο :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Ωχ δεν με βλεπω να κραταει η επιδοτηση τοσο :cry: Anyway, ευελπιστουμε το νωριτερο :D Και εγώ την έχω τώρα τον Απρίλιο αλλά θα δείξω χαρακτήρα και θα περιμένω, βλέπεις το συνολάκι του Ν97 αλλά και του ανταγωνιστή του (omnia HD) είναι τόσο ελκυστικό που αξίζει να το ρίξεις λίγο καιρό ακόμα στη νηστεία :). Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Και εγώ την έχω τώρα τον Απρίλιο αλλά θα δείξω χαρακτήρα και θα περιμένω, βλέπεις το συνολάκι του Ν97 αλλά και του ανταγωνιστή του (omnia HD) είναι τόσο ελκυστικό που αξίζει να το ρίξεις λίγο καιρό ακόμα στη νηστεία :).το htc HD δεν ειναι ανταγωνιστης σε αυτη την κατηγορια?ρωταω γιατι ειμαι μεταξυ ν97 και htc HD :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 το htc HD δεν ειναι ανταγωνιστης σε αυτη την κατηγορια?ρωταω γιατι ειμαι μεταξυ ν97 και htc HD :D Θεωρητικα ισως και να ειναι τουλαχισιστον για τον απλο καταναλωτη που παιρνει κατι μονο για εφε χωρις να ξερει τι ειναι symbian και τι wm. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 το htc HD δεν ειναι ανταγωνιστης σε αυτη την κατηγορια?ρωταω γιατι ειμαι μεταξυ ν97 και htc HD :D Αν δεν έχεις πρόβλημα με το λειτουργικό (Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional) και τις διαφορετικές εφαρμογές σε stock αλλά και τις περιορισμένες φωτογραφικές δυνατότητες (το σημαντικότερο για εμένα πρόβλημα των WM τηλεφώνων) μπορείς να το συμπεριλάβεις στο καλάθι των αγορών σου. Πάντως τόσο το Ν97 όσο και το omnia HD (θα) είναι μπροστά από τα υπόλοιπα. Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Θεωρητικα ισως και να ειναι τουλαχισιστον για τον απλο καταναλωτη που παιρνει κατι μονο για εφε χωρις να ξερει τι ειναι symbian και τι wm. Αν δεν έχεις πρόβλημα με το λειτουργικό (Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional) και τις διαφορετικές εφαρμογές σε stock αλλά και τις περιορισμένες φωτογραφικές δυνατότητες (το σημαντικότερο για εμένα πρόβλημα των WM τηλεφώνων) μπορείς να το συμπεριλάβεις στο καλάθι των αγορών σου. Πάντως τόσο το Ν97 όσο και το omnia HD (θα) είναι μπροστά από τα υπόλοιπα. εγω εχω symbian οσα χρονια υπαρχουν νοκια και τα παιζω στα δακτυλα σχεδον αλλα εδω και 5 μηνες εχει πεσει στα χερια μου ενα wm κινητο και λογω της κοινης τους ριζας με τα κλασσικα windows με εχουν βολεψει πολυ σε σημειο που απο ορκισμενος υποστηρικτης symbian τωρα ειμαι σε διλημμα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 εγω εχω symbian οσα χρονια υπαρχουν νοκια και τα παιζω στα δακτυλα σχεδον αλλα εδω και 5 μηνες εχει πεσει στα χερια μου ενα wm κινητο και λογω της κοινης τους ριζας με τα κλασσικα windows με εχουν βολεψει πολυ σε σημειο που απο ορκισμενος υποστηρικτης symbian τωρα ειμαι σε διλημμα! Πολλοί θα ερθουν σε αυτο το δίλημμα και καθε τόσο θα χανει πελάτες η Νοκια :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Και εγώ την έχω τώρα τον Απρίλιο αλλά θα δείξω χαρακτήρα και θα περιμένω, βλέπεις το συνολάκι του Ν97 αλλά και του ανταγωνιστή του (omnia HD) είναι τόσο ελκυστικό που αξίζει να το ρίξεις λίγο καιρό ακόμα στη νηστεία :). Δυσκολη η νηστεια με το παλιο SE W810 της μαμας, αλλα τουλαχιστον θελω να πιστευω οτι αξιζει :) δεν ξαναφηνω την νοκια εγω για samsung με τιποτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Και εγω φανατικος ΝΟΚΙΑΚΙΑΣ ειμαι αλλα τωρα τα πραγματα σκουρενουν αν παιξει και καμια πιο καλη τιμη.χμμμμ!:fool:δυσκολος ο ανταγωνισμος:secret::bow: TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts