wolf_35 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Να ρωτησω κατι.Οταν σε ενα προιον λεει:Flash sale και λεει:ends in 6 days,τι σημαινει?αν εγω βαλω παραγγελια σημερα,δεν το στελνουν αμεσα και μπορει να τροποποιηθει η τιμη και να μου ζητησουν παραπανω χρηματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Όχι, η παραγγελία σου κατοχυρώνει την τιμή η οποία ίσχυε τη στιγμή που έγινε. Οτιδήποτε άλλο θα ήταν μεγάλη... απάτη - και ευτυχώς δεν έχω ακούσει ποτέ μαγαζί που να έκανε κάτι τέτοιο (γιατί να το κάνουν άλλωστε - θα ήταν τρελλή δυσφήμιση!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Όχι, η παραγγελία σου κατοχυρώνει την τιμή η οποία ίσχυε τη στιγμή που έγινε. Οτιδήποτε άλλο θα ήταν μεγάλη... απάτη - και ευτυχώς δεν έχω ακούσει ποτέ μαγαζί που να έκανε κάτι τέτοιο (γιατί να το κάνουν άλλωστε - θα ήταν τρελλή δυσφήμιση!)Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι, η παραγγελία σου κατοχυρώνει την τιμή η οποία ίσχυε τη στιγμή που έγινε. Οτιδήποτε άλλο θα ήταν μεγάλη... απάτη - και ευτυχώς δεν έχω ακούσει ποτέ μαγαζί που να έκανε κάτι τέτοιο (γιατί να το κάνουν άλλωστε - Σορυ για την αστοχη επαναληψη.Ας σβηστει ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Από ποιο κατάστημα έχετε μείνει ευχαριστημενοι ??άραγε δίνουν εγγύηση ?? Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Από ποιο κατάστημα έχετε μείνει ευχαριστημενοι ??άραγε δίνουν εγγύηση ?? Καλά φίλε είσαι μέλος τόσα χρόνια και κανείς τέτοια ερώτηση.....:rolleyes: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Από ποιο κατάστημα έχετε μείνει ευχαριστημενοι ??άραγε δίνουν εγγύηση ?? εγγυηση ???? τι ειναι αυτό :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 εγγυηση ???? τι ειναι αυτό :lol: Καλα και εσυ,1 χρονο δινουν,το θεμα ειναι να μην σου χαλασει,θες 1,5 μηνα πανε-ελα,αλλα απο την αλλη και εδω τοσο κανουν,και στο τελος σου λενε οτι την εβρεξες εσυ την συσκευη....:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Πάλι καλά που δίνουν. Και πιο αξιόπιστο ?? Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Πάλι καλά που δίνουν. Και πιο αξιόπιστο ?? Banggood, vickmall, geekbuying, gearbest είναι κάποια. Εγώ γενικά προτιμώ τα τρία πρώτα, πάρε από το πιο φθηνό και όπου βρεις σε απόθεμα το προϊόν που θες να ψωνίσεις. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Αγορά κινητού από iBuygou έχει κάνει κανείς τελευταία; Είναι έμπιστο γενικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 παιδες απο geekbying εχουμε καλες εμπειριες ?? η θα αποκτησουμε τιποτε ....ψυχολογικα ?? :) θελω να παρω το oukitel k 10000 pro και τ οεχει σε καλη τιμη !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 πωπω κριμα βιαστηκα κα ι β το παρηγκειλα δεν πειραζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Στο Gearbest http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_638754.html?lkid=10895627 με το κουπονάκι KOUKITEL βγαίνει 156€ και με την επιλογή αποστολής Europe Registered έρχεται μέσω Αυστρίας(για ευνόητους λόγους!);) Και μετά τι διαλέγουμε? Ρωτάω γιατί έχω διαβάσει τα χειρότερα για DHL..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Και μετά τι διαλέγουμε? Ρωτάω γιατί έχω διαβάσει τα χειρότερα για DHL..... Όχι αυτή την επιλογή(Expedited Shipping)!! Στην επιλογή Flat Rate Shipping επιλογή το Europe Registered. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Όχι αυτή την επιλογή(Expedited Shipping)!! Στην επιλογή Flat Rate Shipping επιλογή το Europe Registered. Δεν υπάρχει η επιλογή που λες.... Τουλάχιστον όχι στο vernee thor E Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 (edited) Υπάρχει φίλε μου http://picpaste.com/pics/A-NYqSEvSY.1498339171.jpg μήπως προσπαθείς από κινητό?(μιλάμε για το oukitel k 10000 pro) Edited June 24, 2017 by captnemo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Υπάρχει φίλε μου http://picpaste.com/pics/A-NYqSEvSY.1498339171.jpg μήπως προσπαθείς από κινητό? Α γεια σου....Ναι. Αυτό φταίει? Τι να κάνω....Δεν μπορούσα να φέρω το pc στο τραπέζι του γάμου...... Χαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Ωραιος, να παραγγελνεις τηλεφωνο στο τραπεζι του γαμου. Το γλεντι ειναι για τους χιπστερς :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 η τριγωνικη του banggood ειναι η Priority Direct Mail (US$24.28 & 7-12 business days)?την εχει δοκιμασει κανεις ¨επιτυχως¨? Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 η τριγωνικη του banggood ειναι η Priority Direct Mail (US$24.28 & 7-12 business days)?την εχει δοκιμασει κανεις ¨επιτυχως¨? Ναι πλήρως επιτυχώς. leeco le max 2 tele23s v43 Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 η τριγωνικη του banggood ειναι η Priority Direct Mail (US$24.28 & 7-12 business days)?την εχει δοκιμασει κανεις ¨επιτυχως¨? Έχω παραγγείλει 2 φορές με την συγκεκριμένη επιλογή και ήρθαν όλα καλά. Απλά εμένα και τις δύο φορές η χρέωση ήταν 1,5 ευρώ περίπου. Γιατί σου βγάζει τόσο πολύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Υπάρχει φίλε μου http://picpaste.com/pics/A-NYqSEvSY.1498339171.jpg μήπως προσπαθείς από κινητό?(μιλάμε για το oukitel k 10000 pro) Εντάξει τελικά απο υπολογιστή έγινε η παραγγελία μια χαρά.... Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Ωραιος, να παραγγελνεις τηλεφωνο στο τραπεζι του γαμου. Το γλεντι ειναι για τους χιπστερς :lol: Να ξέρεις ότι έπεσε παραγγελία πριν από το σημερινό τραπέζι βάπτισης.... ;) ;) ;) (Ναι είχαμε και τέτοιο σήμερα) Οπότε μην "βαράς".... Σε άκουσα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolat Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Kυριοι μακρυα απο http://www.bangood.com αν θελετε να λαβετε συντομα τη παραγγελια σας.Ακομα και για υπιτιθεμενη αποστολη απο Ευρωπη θα περιμενετεπααααρα πολυ αφου κατα πασα πιθανοτητα τα προϊοντα ερχονται απο Κινα.Να με συμπαθα η διαχειρηση αλλα εγω ηδη εχω καταταξει τη Bangood στα μηδενικης αξιοπιστιας eshops. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Διαφωνω, ο χρονος αφιξης δεν κανει το banggood αναξιοπιστο... Προσωπικα εχω κανει χιλιαδες παραγγελιες (οχι κινητα) και ποτε δεν με προδωσε. Το θεωρω απο τα κορυφαια σε αξιοπιστια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts