chriskorombos Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι! βρήκα αυτό εδώ το tablet στο Gearbest το οποίο μου φαίνεται πολύ καλό και με ενδιαφέρει, καθώς το δίνουν με δώρο το πληκτρολόγιο. http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_492243.html έχει κανείς άποψη για το εν λόγο site και τι παίζει με τα μεταφορικά θα φάω κάνα καπέλο τελωνείο? αν ναι γνωρίζει κανείς πόσο είναι?? ένα κινητό που είχα παραγγείλει από vickmall είχε έρθει μια χαρά παρακαλώ για τα φώτα σας. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 (edited) καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι! βρήκα αυτό εδώ το tablet στο Gearbest το οποίο μου φαίνεται πολύ καλό και με ενδιαφέρει, καθώς το δίνουν με δώρο το πληκτρολόγιο. http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_492243.html έχει κανείς άποψη για το εν λόγο site και τι παίζει με τα μεταφορικά θα φάω κάνα καπέλο τελωνείο? αν ναι γνωρίζει κανείς πόσο είναι?? ένα κινητό που είχα παραγγείλει από vickmall είχε έρθει μια χαρά παρακαλώ για τα φώτα σας. ευχαριστώ αν βαλεις απο eu επιλογη δινεις κατι παραπανω (188 +12 μεταφορικα =200 απο 172) και εισαι κομπλε...και το πληκτρολόγιο δεν το δινει μαζι το γραφει κατω κατω...εκτος αν το κανονισες εσυ μαζι τους. Συμφερει απο το να περιμενεις κανενα μηνα και να περασει και τελωνειο..αλλιως το παιζεις κορωνα γραμματα και ισως εισαι τυχερος αλλα τον μηνα δε θα τον γλιτωσεις. Edited February 20, 2017 by moviehunter2009 Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriskorombos Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου. αν αφήσεις τη επιλογή από κινά και πας λίγο πιο κάτω στα featured products σου προσφέρει να κάνεις add to cart το tablet + πληκτρολόγιο χωρίς επιβάρυνση.. για αυτό ρωτάω από κίνα καθώς νομίζω πως είναι πολύ καλό deal. http://prntscr.com/eb9foz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου. αν αφήσεις τη επιλογή από κινά και πας λίγο πιο κάτω στα featured products σου προσφέρει να κάνεις add to cart το tablet + πληκτρολόγιο χωρίς επιβάρυνση.. για αυτό ρωτάω από κίνα καθώς νομίζω πως είναι πολύ καλό deal. http://prntscr.com/eb9foz ναι δεν το εψαξα ...εχεις δικιο...οποτε εσυ αποφασιζεις. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriskorombos Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 (edited) μια τελευταία ερώτηση έχει καμία διαφορά αν το παραγγείλω από το bangood? εννοώ για θέματα τελωνείου/αξιοπιστία? αν είναι να περάσει τελωνείο θα περάσει όπως και να έχει? είχα ακούσει κάτι ότι και καλά στα τελωνεία ανοίγουν τα πακέτα να τα δουν τι έχουν για να χρεώσουν ανάλογα ισχύει κάτι τέτοιο? επίσης τι διαφορά έχει το expedited shipping στο gearbest? ευχαριστώ και πάλι Edited February 21, 2017 by impreza_sti Απαγορεύονται οι συζητήσεις και οι αναφορές σχετικά με τρόπους αποφυγής πληρωμής τελωνείου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 (edited) μια τελευταία ερώτηση έχει καμία διαφορά αν το παραγγείλω από το bangood? εννοώ για θέματα τελωνείου/αξιοπιστία? αν είναι να περάσει τελωνείο θα περάσει όπως και να έχει? είχα ακούσει κάτι ότι και καλά στα τελωνεία ανοίγουν τα πακέτα να τα δουν τι έχουν για να χρεώσουν ανάλογα ισχύει κάτι τέτοιο? Καμία διαφορά... τελωνείο περνάνε ποιο συχνά όπως βλέπω από παλιά... τα ανοίγουν γισ να σε χρεώσουν αλλιώς πως θα γίνει η χρέωση αν δεν δουν ποιο κινητό /ταμπλετ κλπ είναι.. Edited February 21, 2017 by impreza_sti Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriskorombos Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 δηλαδή θα κάτσουν να λύσουν όλη αυτή την πορτοκαλί ταινία που τυλίγουν τα πάντα η Κινέζοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 δηλαδή θα κάτσουν να λύσουν όλη αυτή την πορτοκαλί ταινία που τυλίγουν τα πάντα η Κινέζοι? Υπάρχουν και κοπίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 δηλαδή θα κάτσουν να λύσουν όλη αυτή την πορτοκαλί ταινία που τυλίγουν τα πάντα η Κινέζοι? Η θα περασει στον "ρουφιανο" ( ενα μικρο τουνελ με ακτινες που βλεπει τι εχει μεσα, μεταξυ αλλων και επικινδυνες ουσιες ) και θα γινει η εκτιμηση εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Τελωνείο έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να περάσουν οι αποστολές με κούριερ, οι γρήγορες αποστολές που χρεώνονται από τα καταστήματα έξτρα. Με απλό ταχυδρομείο, εμένα προσωπικά και από τους γνωστούς μου δεν έχει σταματήσει κανένα κινητό στο τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriskorombos Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 συγκεκριμένα θέλω να αγοράσω tablet και φοβάμαι μήπως επειδή είναι μεγάλο σε μέγεθος το ελέγξουν... έχετε ακούσει κάτι για tablet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Το ρίσκο πάντα υπάρχει. Σε κινητά πολύ μικρό, σε μεγαλύτερα δέματα περισσότερο. Ο γενικός κανόνας είναι ότι δέματα ταχυδρομείου μικρότερα του μισού μέτρου δεν εκτελωνιζονται. Αλλά υπάρχουν πάντα και εξαιρέσεις. Η επιλογή δική σου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Το σωστο ειναι πρωτα να τους ενημερωσεις οτι θα πας να το παραλαβεις και οτι θα το ελεγξεις και αν ολα ειναι οκ μετα θα τους πληρωσεις.Δηλαδη στελνεις το μειλ και μετα καρφι πας και το παραλαβανεις. . Θα το παραλάβεις, θα το ελέγξεις, και μετά θα επικοινωνήσεις με το κατάστημα και θα του ζητήσεις το email του στο Paypal για να του επιστρέψεις τα χρήματα. Όταν παραλάβεις θα ενημερώσεις το κατάστημα. Το Banggood ήταν σωστό και σου έδωσε τα λεφτά πίσω. Αλλά οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Ευχαριστώ παιδιά. Για την ιστορία, παρέλαβα πρώτα με τη λογική ότι θα μπορούσα να μην είχα δει το tracking μετα απο τόσες ημέρες(73 ημέρες!). Ενημέρωσα το μαγαζί, μου έδωσαν email και επέστρεψα τα χρήματα με payment μέσω PayPal balance. Απλώς να αναφέρω ότι το payment έχει ένα μικρό transaction fee, περίπου 0.5%, τα ζήτησα σε Banggood points και όλα ΟΚ. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Εμένα μου ήρθε μέσω wish ένα charging dock που είχα κάνει refund πριν ένα μήνα. Τους ειδοποίησα ότι μου ήρθε και να κάνουν πάλι τη χρέωση και μου απάντησαν να το κρατήσω χωρίς χρέωση λόγω καθυστέρησης της παραγγελίας! Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Εμένα μου ήρθε μέσω wish ένα charging dock που είχα κάνει refund πριν ένα μήνα. Τους ειδοποίησα ότι μου ήρθε και να κάνουν πάλι τη χρέωση και μου απάντησαν να το κρατήσω χωρίς χρέωση λόγω καθυστέρησης της παραγγελίας! Ποιο μαγαζί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Το wish είναι σαν Mall έχει διαφορά μαγαζιά, αυτό έγραφε high quality fashion store. Περιμένω και ένα μπρελόκ που το είχα παραγγείλει ίδια μέρα, μπας και.... Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Το Βικμαλλ σιγα σιγα να το κουναμε το μαντηλι. Ηταν το καλυτερο καταστημα μακραν, οταν τα αλλα εκαναν τους Κινεζους. Αιτια; Μαλλον κακη διαχειρηση και θα βαρεσει κανονι. Πετυχα στο whatsapp μια υπαλληλο May Yen απο τοτε που ειχα θεμα με το s3 και ειχα κρατησει το αριθμο. Αυτη δεν δουλευει εκει τωρα, γιατι το καταστημα παει χαλια, και ετοιμαζεται να κλεισει. Τους ειχε κανει προταση να συγχωνευτει με το geek αλλα αρνηθηκαν. Επισης μου ειπε τα χειροτερα για το Singpost. Moυ ειπε για την Σελινα (που οντως ετσι την λενε) οτι ειναι πολυ εξυπηρετικη και πολυ καλη στην δουλεια της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Δηλ. το geekbying είναι "ΚΡΑΤΟΣ" και ζητησε να συγγωνευσει το vick? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Χρειαζεται ταλεντο για να κλεισεις το vickmall ,υπαρχουν ανθρωποι που πληρωνουν 10-15% παραπανω μονο και μονο γιατι το εμπιστευονται και σωστα κανουν. Οτι κατι παει στραβα ειναι φανερο εδω και 3-4 μηνες και απο τοτε σταματησα και τις παραγγελιες μου σε αυτους για ευνοήτους λογους. Το geek ειναι πολυ μεγαλο μαγαζι και τρεχει σε πολλες πλατφορμες μς διαφορετικα ονοματα ,εχω την εντυπωση οτι και το μεγαλυτερο και παλιοτερο καταστημα στο αλι ειναι επισης το geek. Επειδη το καταστημα στο αλι εχει γινει (αν πω την σωστη λεξη θα διαγραφει το σχολιο) κραταω μικρο καλαθι και για το geek. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Το Βικμαλλ σιγα σιγα να το κουναμε το μαντηλι. Ηταν το καλυτερο καταστημα μακραν, οταν τα αλλα εκαναν τους Κινεζους. Αιτια; Μαλλον κακη διαχειρηση και θα βαρεσει κανονι. Πετυχα στο whatsapp μια υπαλληλο May Yen απο τοτε που ειχα θεμα με το s3 και ειχα κρατησει το αριθμο. Αυτη δεν δουλευει εκει τωρα, γιατι το καταστημα παει χαλια, και ετοιμαζεται να κλεισει. Τους ειχε κανει προταση να συγχωνευτει με το geek αλλα αρνηθηκαν. Επισης μου ειπε τα χειροτερα για το Singpost. Moυ ειπε για την Σελινα (που οντως ετσι την λενε) οτι ειναι πολυ εξυπηρετικη και πολυ καλη στην δουλεια της. φιλε μου καλε, την σελινα......δεν την λενε σελινα... το μαγαζακι παει σφαιρα, οντως μια σελινα (που δεν την λενε ετσι) κραταει ενα μαγαζι, μιλαω καθημερινα μαζι της στο qq, το sgpost το εχουν εγκαταλειψει για τους προφανεις λογους που ολοι εχουμε θεμα τελευταια, πλεον στελνουν με nlpost και υπαρχει και η πολυ καλη επιλογη να σου στειλε την παραγγελια σου με ups και να την εχεις σε 10 μερες, γρηγορα σιγουρα και χωρις τελωνειο, γιατι προκειται για τριγωνικη αποστολη. Οσο για το ονομα της σελινας , οποιος εχει στειλει κινητο πισω στο vickmall ξερει ηδη το ονομα της, κινεζικο ονομα selina δεν υφισταται. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χρειαζεται ταλεντο για να κλεισεις το vickmall ,υπαρχουν ανθρωποι που πληρωνουν 10-15% παραπανω μονο και μονο γιατι το εμπιστευονται και σωστα κανουν. Οτι κατι παει στραβα ειναι φανερο εδω και 3-4 μηνες και απο τοτε σταματησα και τις παραγγελιες μου σε αυτους για ευνοήτους λογους. Το geek ειναι πολυ μεγαλο μαγαζι και τρεχει σε πολλες πλατφορμες μς διαφορετικα ονοματα ,εχω την εντυπωση οτι και το μεγαλυτερο και παλιοτερο καταστημα στο αλι ειναι επισης το geek. Επειδη το καταστημα στο αλι εχει γινει (αν πω την σωστη λεξη θα διαγραφει το σχολιο) κραταω μικρο καλαθι και για το geek. Οχι φιλε, δεν θα κλεισει το vick, οτι εφαγε γερη σφαλιαρα λογο τελων...... και λογο οτι ειχε επενδυσει να πουλαει πολυ στην ελλαδα, ναι, το πληρωσαν ακριβα. Πλεον εχουν ανοιχτει και σε αλλες χωρες, αλλα η χωρα μας ειναι ακομη στην πρωτια τους. 10-15% ακριβοτερα δεν θα το ελεγα, εγω ηδη περιμενω το rn4x με τιμη 189$ σε γκρι ή μαυρο, βαλε και την καλη εγγυηση vick, οποτε μια χαρα ειμαι. Οσο για το geek τους δοκιμασα τελευταια για την αγορα ενος meizu m3s..... εμπειρια ζωης....30 μερες για ενα refund.... αστο. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Μαζι σου φιλε και μακαρι αλλα τα δεδομενα λενε οτι κατι παει πολυ στραβα. Αν δεν εισαι ποτε ονλαιν πως θα παρεις παραγγελιες? Εγω ειχα ενα θεμα με ενα κινητο δικο τους ,εμπαινα για καμια 15αρια μερες για να πετυχω την σελινα και παντα κλειστο το τσατ. Για τα μειλ μην συζητησουμε ,σε αυτα δεν απαντουσαν ουτε οταν πηγαιναν τρενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 (edited) Μαζι σου φιλε και μακαρι αλλα τα δεδομενα λενε οτι κατι παει πολυ στραβα. Αν δεν εισαι ποτε ονλαιν πως θα παρεις παραγγελιες? Εγω ειχα ενα θεμα με ενα κινητο δικο τους ,εμπαινα για καμια 15αρια μερες για να πετυχω την σελινα και παντα κλειστο το τσατ. Για τα μειλ μην συζητησουμε ,σε αυτα δεν απαντουσαν ουτε οταν πηγαιναν τρενο. δεν εχεις αδικο, μαζι σου ειμαι. Της το λεω και εγω οτι ολοι σας κραζουν πλεον γιατι δεν ειστε το αξιοπιστο μαγαζι που σας γνωρισαν..... πραγματικα για μια ακομη φορα θα της τα μεταφερω. Εαν εχεις καποιο θεμα, στειλε μου αρ. παραγγελιας σε pm να της τα μεταφερω στο qq, ασε και ενα email να μιλησει μαζι σου μολις μπορεσει. Edited February 24, 2017 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 (edited) Θέλω να πάρω ένα κινητάκι τώρα( κανά Note 4 μάλλον) και όπως πάντα εμπιστεύομαι vickmall. Πράττω καλώς? Εναλλακτικά το σκέφτομαι για banggood. Οι άλλες μ επιλογές είναι (τουλάχιστον όπως το έχω στο μυαλό μου): to2c,minideal, gearbest,geekbuying. Από όλα πλην του geek έχω πάρει τα τελευταία 2 χρόνια κινητό. Έμεινα ικανοποιημένος. Αλλα για να είμαι ειλικρινής, αυτά που εμπιστεύομαι κατά σειρά είναι vickmall (ανεξάρτητα τα όποια γραφέντα προβλήματα του)> banggood(σε καθε μας συναλλαγή ήταν πάντα κύριοι και μ έκαναν σφαίρα refund όποτε υπήρξε πρόβλημα). Gearbest (αν και οι χρόνοι παραδοσής τους ήταν πάντα απαράδεκτοι). Ότι πάρω θα είναι με τριγωνική αποστολή, την οποία υποστηρίζει και το vickmall και το banggood όπως μου μεταφέρουν. Το θεμα είναι πως vick και banggood είναι συνήθως και τα πιο ακριβά ( ό,τι πληρώνεις παίρνεις? ). Edited February 24, 2017 by nikolaos8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Εδώ ταιριάζει το κομμάτι. Με επιφύλαξη τριγωνική κάνει τι to2c.com, tinydeal.com. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Θέλω να πάρω ένα κινητάκι τώρα( κανά Note 4 μάλλον) και όπως πάντα εμπιστεύομαι vickmall. Πράττω καλώς? Εναλλακτικά το σκέφτομαι για banggood. Οι άλλες μ επιλογές είναι (τουλάχιστον όπως το έχω στο μυαλό μου): to2c,minideal, gearbest,geekbuying. Από όλα πλην του geek έχω πάρει τα τελευταία 2 χρόνια κινητό. Έμεινα ικανοποιημένος. Αλλα για να είμαι ειλικρινής, αυτά που εμπιστεύομαι κατά σειρά είναι vickmall (ανεξάρτητα τα όποια γραφέντα προβλήματα του)> banggood(σε καθε μας συναλλαγή ήταν πάντα κύριοι και μ έκαναν σφαίρα refund όποτε υπήρξε πρόβλημα). Gearbest (αν και οι χρόνοι παραδοσής τους ήταν πάντα απαράδεκτοι). Ότι πάρω θα είναι με τριγωνική αποστολή, την οποία υποστηρίζει και το vickmall και το banggood όπως μου μεταφέρουν. Το θεμα είναι πως vick και banggood είναι συνήθως και τα πιο ακριβά ( ό,τι πληρώνεις παίρνεις? ). Αν επιλεξεις vickmall, ενημερωσε την σελινα για αποστολη με UPS, 100% ασφαλες, τριγωνικη αποστολη και ταχυτατη μεταφορα, 10 μερες περιπου. Αν θες βοηθεια στειλε μου pm. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts