STOLIS Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για το http://www.efox-shop.com 'Εχει κανείς εμπειρία αγοράς, τώρα τελευταία από το συγκεκριμένο κατάστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για το http://www.efox-shop.com 'Εχει κανείς εμπειρία αγοράς, τώρα τελευταία από το συγκεκριμένο κατάστημα? Αλάργα....... . Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konvon Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Παιδια εκανα 2η παραγγελια μεσα σε 3 μηνες ενα κινητο απο vickmall κ ενω το vick με θηκες κτλ το ειχε 163€ τελικα στο paypal πληρωσα 174€ λογω ισοτιμιας 1:1 (τιμη δολαριου 1,012..). Με δαγκωσε το paypal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Παιδια εκανα 2η παραγγελια μεσα σε 3 μηνες ενα κινητο απο vickmall κ ενω το vick με θηκες κτλ το ειχε 163€ τελικα στο paypal πληρωσα 174€ λογω ισοτιμιας 1:1 (τιμη δολαριου 1,012..). Με δαγκωσε το paypal? Αν και ασχετο με το τοπικ.......λιγακι σε δαγκωσε.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STOLIS Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Αλάργα....... . Κατάλαβα, έχεις κακή εμπειρία ε? Παλιάνθρωποι!!! Έλεγα μήπως το έσωζε το Paypal αλλά μπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Παιδια εκανα 2η παραγγελια μεσα σε 3 μηνες ενα κινητο απο vickmall κ ενω το vick με θηκες κτλ το ειχε 163€ τελικα στο paypal πληρωσα 174€ λογω ισοτιμιας 1:1 (τιμη δολαριου 1,012..). Με δαγκωσε το paypal? Χθες, ότι πήρα μέσω PayPal από 3 e-shops η ισοτιμία ήταν έτσι όπως σε σένα 1€ =1.012 $ δεν είναι θέμα καταστήματος. Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Κατάλαβα, έχεις κακή εμπειρία ε? Παλιάνθρωποι!!! Έλεγα μήπως το έσωζε το Paypal αλλά μπα? Έχει μέτριο service Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Κάποιος που να έχει εμπειρία από το igogo.es; είναι και στην Ισπανία άρα γλιτώνεις τελωνείο. Βρήκα το redmi 4 prime στα 150 ευρώ... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Κάποιος που να έχει εμπειρία από το igogo.es; είναι και στην Ισπανία άρα γλιτώνεις τελωνείο. Βρήκα το redmi 4 prime στα 150 ευρώ... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ειναι στα Ισπανικα. Οι αποστολες γινονται απο Κινα απ οτι ξερω. Ψαξτο καλυτερα. Sent from my Redmi 3S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Ειναι σιγουρα κινεζομαγαζο παρατημα του gearbest/everb για ισπανοφωνο κοινο. Στα περισσοτερα πραγματα χρεωνει χωριστα τα μεταφορικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Παιδια με το minideal τι γινεται αυτον τον καιρό; Καποτε θεωρούνταν απο τα πολυ αξιοπιστα μαζι με vickmall κτλ, αλλα εχω καιρο να το παρακολουθησω.. Maktheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Μμμ... Καλή ερώτηση! Κι εγώ έχω *πολύ* καιρό να ψωνίσω από το Minideal, αλλά και δεν το βλέπω να αναφέρεται πουθενά εδώ τριγύρω... Τελευταία μου επαφή ήταν μια αγορά τον Ιανουάριο του '15, μετά είχα δει κάποια παράπονα με τις εγγυήσεις στο νήμα του εδώ (το οποίο όμως δυστυχώς δεν υφίσταται πλέον, μαζί με τα αντίστοιχα των υπολοίπων μαγαζιών) και μετά τίποτα. Αν έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία ας πει, να έχουμε μια εικόνα και γι' αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 ρε παιδια εχω παραγγειλει με paypal απο geekbaying ενα κινητο. τους ρωτησα πρωτα αν ειναι ετοιμοπαραδωτο μου λενε ναι. κανω την παραγγελια 18-11-16 και με εχουν τωρα 11 μερες στο περιμενε...οταν τους στελνω μηνυμα μου λενε θα το στειλουν. επειδη μου την εχει δωσει μπορω να το ακυρωσω; τι πρεπει να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 ρε παιδια εχω παραγγειλει με paypal απο geekbaying ενα κινητο. τους ρωτησα πρωτα αν ειναι ετοιμοπαραδωτο μου λενε ναι. κανω την παραγγελια 18-11-16 και με εχουν τωρα 11 μερες στο περιμενε...οταν τους στελνω μηνυμα μου λενε θα το στειλουν. επειδη μου την εχει δωσει μπορω να το ακυρωσω; τι πρεπει να κανω; Eαν δεν εχει φυγει,και εαν θες,ναι ζητα τα χρηματα σου πισω,μπορεις. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 δεν μου εχουν στειλει ουτε αριθμο αποστολης ουτε τιποτα. αν ειχε φυγει δε θα ειχα προβλημα.:mad::mad: λενε 2 με 7 μερες προεργασια και σε κατι που μου ειπαν οτι ειναι ετοιμοπαραδωτο.και πιασαμε τις 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 δεν μου εχουν στειλει ουτε αριθμο αποστολης ουτε τιποτα. αν ειχε φυγει δε θα ειχα προβλημα.:mad::mad: λενε 2 με 7 μερες προεργασια και σε κατι που μου ειπαν οτι ειναι ετοιμοπαραδωτο.και πιασαμε τις 11 Αμεσα επιστρεφουν εαν τους το ζητησεις. Επιλογες εχεις.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Δυστυχώς αυτό φαίνεται να είναι το βασικό μείον του geekbuying - οι καθυστερήσεις μέχρι να σου στείλουν το προϊόν... (και μόλις σήμερα έκανα κι εγώ μια παραγγελία από κεί - γυρεύοντας πάω! :lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Δυστυχώς αυτό φαίνεται να είναι το βασικό μείον του geekbuying - οι καθυστερήσεις μέχρι να σου στείλουν το προϊόν... (και μόλις σήμερα έκανα κι εγώ μια παραγγελία από κεί - γυρεύοντας πάω! :lol:) Αγορασα αρκετα κομματια απο εκει,με της εκπτωσεις,και ναι ξερω οτι θα αργησουν......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Αμεσα επιστρεφουν εαν τους το ζητησεις. Επιλογες εχεις.:) τους εστειλα email για ακυρωση. για να δουμε ποτε θα απαντησουν :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Βλέπω το vickmall και η Σελίνα συνεχίζουν την καλή εξυπηρέτηση. Είχα πάρει το MEIZU M1 NOTE το 2015 από αυτούς και τώρα έψηνα το Lenovo Zuk Z1 για την γυναίκα. Βρήκα την Σελίνα στο chat, με ενημέρωσε για απόθεμα, για την έκδοση του λειτουργικού, μου βρήκε έξτρα θήκη που ήθελα, έκοψε και εκεί κάτι στην τιμή και τα πήρα όλα στην συνέχεια. Αυτό είναι service. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Μετά την αγορά είναι το θέμα να έχουν καλή εξυπηρέτηση. ;) Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Βλέπω το vickmall και η Σελίνα συνεχίζουν την καλή εξυπηρέτηση. Είχα πάρει το MEIZU M1 NOTE το 2015 από αυτούς και τώρα έψηνα το Lenovo Zuk Z1 για την γυναίκα. Βρήκα την Σελίνα στο chat, με ενημέρωσε για απόθεμα, για την έκδοση του λειτουργικού, μου βρήκε έξτρα θήκη που ήθελα, έκοψε και εκεί κάτι στην τιμή και τα πήρα όλα στην συνέχεια. Αυτό είναι service. Κόψανε στην τιμή; Πάντα αρνούνταν πεισματικά εκπτώσεις και κουπόνια. Θα είσαι καλός διαπραγματευτής. Εϊναι μικρό μαγαζί και έχει χρόνο να ασχοληθούν περισσότερο με τους πελάτες. Εγώ θα έλεγα μήπως κρύβεται και κανένας Έλληνας από πίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Κόψανε στην τιμή; Πάντα αρνούνταν πεισματικά εκπτώσεις και κουπόνια. Θα είσαι καλός διαπραγματευτής. Εϊναι μικρό μαγαζί και έχει χρόνο να ασχοληθούν περισσότερο με τους πελάτες. Εγώ θα έλεγα μήπως κρύβεται και κανένας Έλληνας από πίσω... Στην τιμή της θηκης κόψανε. Το κινητό ήταν ήδη σε μειωμένη τιμή . Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Και μενα μου κοψε 2$ μονο η σελινα μετα απο αρκετο πρηξιμο στο τσατ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Ρίξτε και μια ματιά στο post #23631 - ή μάλλον στο #23636, στο "Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα"... Όχι άμεσα σχετικό με το τρέχον thread, αλλά ενδιαφέρον για μας παρ' όλα αυτά... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts