Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν απαντάνε όμως καθόλου σε μηνύματα και στο thread του Vick όλοι όσοι έκαναν αγορά αυτές τις μέρες,

δεν έχουν καμία ενημέρωση, πάγωσαν τα πάντα, θαρρείς και έκλεισε το μαγαζί!

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν απαντάνε όμως καθόλου σε μηνύματα και στο thread του Vick όλοι όσοι έκαναν αγορά αυτές τις μέρες,

δεν έχουν καμία ενημέρωση, πάγωσαν τα πάντα, θαρρείς και έκλεισε το μαγαζί!

μονη σκεψη:Ισως δεν εχουν επιστρεψει ακομα απο τις διακοπες.λιγη υπομονη,δεν το συνηθιζουν.

Ζήτησα από το Gear-worst να μου κάνει ένα Price Match για το Leagoo Z1, που το GeekBuying το έχει $6 φθηνότερα και μετά από 10 (!) μέρες, θυμήθηκαν να μου απαντήσουν και μου λένε "Όχι"!! :mad:

Επίσης, σήμερα παρέλαβα μια παραγγελία με ψιλοπράγματα από το Gear-worst και με τη"φοβερή" συσκευασία που κάνουν, όλα τα κουτιά μέσα ήταν στραπατσαρισμένα από το πολύ "τρακάρισμα" κατά τη μεταφορά και ένα πλαστικό είδος για την κουζίνα, ραγισμένο στην άκρη (αλλά όχι άχρηστο)... :cry:

Και γιατί δεν το έπαιρνες από geekbuying κατευθείαν και ζήτησες price match?

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Και γιατί δεν το έπαιρνες από geekbuying κατευθείαν και ζήτησες price match?

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Ήθελα να δω, αν μπορώ να χρησιμοποιήσω και πόντους μαζί, να το πάρω ακόμα φθηνότερα! :lol: Το θέλω για δεύτερη συσκευή, δε βιάζομαι.

Το έθεσα και σε άλλο θέμα και διάβασα λίγες σελιδες πίσω και μάλλον κλείνω για gearbest. Είναι το καλύτερο λέτε για αγορά κινητού; Έχω πάρει αρκετά πράγματα από εκεί γιατί παραγγελνω και για άλλους. Μεταξύ αυτών τελικά ποιο λέτε; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160615/f09313bbb5ffe7ad17b57a18d635c331.jpg

Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά, αγόρασα κάτι από το banggood με πιστωτική, μου έβγαλε το εξής το οποίο δεν μου έτυχε ξανά ...:blink:

Μήπως ξέρει κανένας τι σημαίνει ;;

Thank you for shopping with us online, Your order needs manual processing!

Your credit card will be manually processed in the next 48 hours. Please check your mailbox for any updates.

Το βγάζει αρκετές φορές με ελληνικές κάρτες, απλά θα χρειαστούν μερικές ώρες για να εγκρίνει η τράπεζα σου την πληρωμή ( όσες φορές μου το χει βγάλει εγκρίθηκε οπότε δεν νομίζω να υπάρχει ποσοστό αποτυχίας )

Το έθεσα και σε άλλο θέμα και διάβασα λίγες σελιδες πίσω και μάλλον κλείνω για gearbest. Είναι το καλύτερο λέτε για αγορά κινητού; Έχω πάρει αρκετά πράγματα από εκεί γιατί παραγγελνω και για άλλους. Μεταξύ αυτών τελικά ποιο λέτε; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160615/f09313bbb5ffe7ad17b57a18d635c331.jpg

Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ εδω και αρκετό καιρό το έχω γυρίσει στο aliexpress.

Ρίξε μια ματιά και εκεί για τιμές. Πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει έως τώρα.

Εγώ εδω και αρκετό καιρό το έχω γυρίσει στο aliexpress.

Ρίξε μια ματιά και εκεί για τιμές. Πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει έως τώρα.

Και εγω αγοραζω απο Αλι αλλα θεωρω οτι για αγορα κινητου θα πρεπει να ειναι απο τις τελευταιες επιλογες μας.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Καλημερα παιδες.

Ξερει κανεις ποσο χρονο κανει συνηθως το everbuying να στειλει ενα κινητο αν το εχει σε stock? Παραγγελια 13/6 και δε βλεπω καμια κινηση ακομα. Αυτο, συνηθως σημαινει οτι δεν το εχουν σε στοκ ή ετσι κανουν παντα οι συγκεκριμενοι? Ρωταω γιατι σε ολα τα αλλα που εχω παραγγειλει, gearbest, geekbuying, tinydeal κλπ το αργοτερο σε 2 εργασιμες ειχε φυγει το προιον.

Ευχαριστω

Άμα το έχει το στέλνει γρήγορα

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Άμα το έχει το στέλνει γρήγορα

Ναι γμτ, κι εγω αυτο σκεφτηκα απλα επειδη δεν ειχα εμπειρια απο το συγκεκριμενο καταστημα ειπα μηπως και! :(

Το βγάζει αρκετές φορές με ελληνικές κάρτες, απλά θα χρειαστούν μερικές ώρες για να εγκρίνει η τράπεζα σου την πληρωμή ( όσες φορές μου το χει βγάλει εγκρίθηκε οπότε δεν νομίζω να υπάρχει ποσοστό αποτυχίας )

Στην πρώτη προσπάθεια μου έβγαλε ότι δεν εγκρίθηκε η συναλλαγή λόγω κάποιου λάθους, και στην δεύτερη που έκανα μου έβγαλε το μήνυμα που έγραψα.

Τώρα είδα ότι ήλθε και ένα μήνυμα από την τράπεζα : "Η συναλλαγή με την κάρτα ******* δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη επαλήθευσης ασφαλείας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα ****"

Να πάρω τηλέφωνο ή να περιμένω;;;

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Στην πρώτη προσπάθεια μου έβγαλε ότι δεν εγκρίθηκε η συναλλαγή λόγω κάποιου λάθους, και στην δεύτερη που έκανα μου έβγαλε το μήνυμα που έγραψα.

Τώρα είδα ότι ήλθε και ένα μήνυμα από την τράπεζα : "Η συναλλαγή με την κάρτα ******* δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη επαλήθευσης ασφαλείας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα ****"

Να πάρω τηλέφωνο ή να περιμένω;;;

Είσαι σίγουρος ότι δεν σου έβγαλε και μία φορμα με ερωτήσεις ασφάλειας ; ( συνήθως είναι ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης και τηλ )

Για να έφαγες άκυρο λογικά έχεις ερωτήσεις ασφάλειας, μου συμβαίνει και εμένα στην visa της alpha

Είσαι σίγουρος ότι δεν σου έβγαλε και μία φορμα με ερωτήσεις ασφάλειας ; ( συνήθως είναι ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης και τηλ )

Για να έφαγες άκυρο λογικά έχεις ερωτήσεις ασφάλειας, μου συμβαίνει και εμένα στην visa της alpha

Τίποτα δεν έβγαλε, τώρα είδα ότι η πρώτη προσπάθεια γράφει "Payment Declined", και η δεύτερη είναι στο στάδιο "Payment Confirmed" --> "Processing", οπότε μάλλον πέρασε την δεύτερη φορά ... :p

πριν λιγο προσπαθησα να κανω αγορα απο everbuying το αστειο ποσο τον 13 ευρο μεσω paypal και εφαγα ακυρο!!

αν δοκιμαζα με πιστωτικη θα περναγε??

πριν λιγο προσπαθησα να κανω αγορα απο everbuying το αστειο ποσο τον 13 ευρο μεσω paypal και εφαγα ακυρο!!

αν δοκιμαζα με πιστωτικη θα περναγε??

Η ερώτησή σου δεν έχει καμία σχέση με την αξιοπιστία των καταστημάτων. Είσαι εκτός θέματος.

Η ερώτησή σου δεν έχει καμία σχέση με την αξιοπιστία των καταστημάτων. Είσαι εκτός θέματος.

Δηλαδη ολα τα παραπανω σχολια ειναι εντος θεματος εγω ολο για καρτες διαβαζω φιλε μου......:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

ναι το κατλαβα ,αλλα αργα!!

Δηλαδη ολα τα παραπανω σχολια ειναι εντος θεματος εγω ολο για καρτες διαβαζω φιλε μου......:)

Η παρατήρηση αφορά και όλα τα σχετικά off topic σχόλια.

Παρήγγειλα τη Δευτέρα το βράδυ 5-6 πραγματάκια από το Gear-worst, που φαίνονταν ΟΛΑ διαθέσιμα και μάλιστα έλεγαν ότι θα μπορούσαν να φύγουν την επόμενη μέρα!

Μέχρι τώρα δεν έφυγαν και ρώτησα τι γίνεται. Μου λένε ότι τα 2 από τα 6, δεν είναι διαθέσιμα και να περιμένω μέχρι το τέλος του μήνα!! :lol: Τραγικοι απλά... Με τον καιρό γίνονται όλο και χειρότεροι. Το ωραίο είναι, πως η ίδια εταιρεία έχει 3-4 μαγαζιά και πουλάει ακριβώς τα ίδια πράγματα, με το ίδιο Stock! :down: Τελικά, αυτά που γράφουν ότι είναι σε Stock, δεν είναι ούτε αυτό σίγουρο ότι είναι... Τι το έβαλαν τότε...

Παρήγγειλα τη Δευτέρα το βράδυ 5-6 πραγματάκια από το Gear-worst, που φαίνονταν ΟΛΑ διαθέσιμα και μάλιστα έλεγαν ότι θα μπορούσαν να φύγουν την επόμενη μέρα!

Μέχρι τώρα δεν έφυγαν και ρώτησα τι γίνεται. Μου λένε ότι τα 2 από τα 6, δεν είναι διαθέσιμα και να περιμένω μέχρι το τέλος του μήνα!! :lol: Τραγικοι απλά... Με τον καιρό γίνονται όλο και χειρότεροι. Το ωραίο είναι, πως η ίδια εταιρεία έχει 3-4 μαγαζιά και πουλάει ακριβώς τα ίδια πράγματα, με το ίδιο Stock! :down: Τελικά, αυτά που γράφουν ότι είναι σε Stock, δεν είναι ούτε αυτό σίγουρο ότι είναι... Τι το έβαλαν τότε...

Και επίσης μπορεί αυτό που σου είπαν, για τέλος του μήνα, πάλι να μην ισχύει...

Περίμενε σήμερα-αύριο να δεις, μπορεί να γίνουν shipped.

Συνήθως Κυριακή τα στέλνουν.

Ρε παιδιά τα ξαναειπαμε. Για Gearbest και Everbuying ρωταμε πρώτα την διαθεσιμότητα και όταν μας απαντήσουν παραγγελνουμε αμέσως αν υπάρχει στοκ. Δεν βασιζομαστε στην ένδειξη του site, σε αυτό χωλαινουν όλα τα καταστήματα αλλά περισσότερο αλλά λιγότερο. Μία χαρά είναι τα μαγαζιά αλλά θέλουν προσοχή σε αυτό το θέμα. Εγω έτσι έκανα όλες τις φορές και παρέλαβα μία χαρά και γρήγορα. Απο το Gearbest μέχρι και τις προσφορές του 0.01€ έχω παραλάβει (κάτι sim ανταπτορες κτλ).

Και επίσης μπορεί αυτό που σου είπαν, για τέλος του μήνα, πάλι να μην ισχύει...

Περίμενε σήμερα-αύριο να δεις, μπορεί να γίνουν shipped.

Συνήθως Κυριακή τα στέλνουν.

Μου έτυχε και εμένα, παρήγγειλα 20 του μηνός και την άλλη ημέρα μου είπαν ότι περιμένουν παραλαβή και θα το έστελναν 5-10 του επομένου μηνός .... τελικώς το έστειλαν 28. :p

Εγώ ας αλλάξω το κλίμα και ας αποθεωσω το gearbest! Προ διμηνου είχα κάνει αγορά ενός mp3 player, ήρθε σε λιγότερο από 20μερες αλλά μετά από μια μέρα χρήσης χάλασε! Επικοινώνησα μαζί τους ανοίγοντας ticket, και πολύ ευγενικά τους είπα το πρόβλημα στέλνοντας και φώτο /βίντεο! Μου έδωσαν 2 λύσεις! Επέλεξα να μου βάλουν τα λεφτά στο wallet, κ ξαναεκανα την αγορά ουσιαστικά τσάμπα! Σήμερα μου ήρθε! Μπράβο τους!

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk