Darkpurple Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Το πιο πιθανό είναι να στο στείλουν αλλά παίζει να μπλοκάρουν την κάρτα σου για μελλοντικές συναλλαγές στο εν λόγω κατάστημα (τουλάχιστον εμένα αυτό μου έκαναν) :p Sent from my LG-V400 using Tapatalk Τώρα μου λένε ότι το PayPal τους στέλνει αυτό: The sender of this payment is Non-U.S. - Unverified). Τι είναι αυτό? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
partsa_klos22 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 (edited) Προχτές την πάτησα έτσι με άλλο site με PayPal με revolut και μετά προσπάθησα σε άλλο site και με άφησε.. Ποτέ δεν κατάλαβα τι έγινε Sent from my MX5 using Tapatalk Δηλαδη εγω τι να κανω; Να ξαναδοκιμασω απο vickmall μεχρι να μου το δεχτει το paypal; Edited June 10, 2016 by partsa_klos22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 To yeso521 τι λέει από άποψη αξιοπιστίας και αιτημάτων; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 To yeso521 τι λέει από άποψη αξιοπιστίας και αιτημάτων; Στο xiaomi-miui.gr έχει πάρει βέλτιστες κριτικές κ είναι πολύ συνεργάσιμος ακόμα δεν ακούστηκε κάτι κακό. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Θέλω να αγοράσω ένα κινητό. Το βρίσκω στα eBay, gearbest, tinydeal. Ποιό είναι πιό αξιόπιστο μαγαζί; Κάνεις ένα λάθος. Το EBAY δεν είναι μαγαζί. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 @ partsa_klos22 Στο βικμαλ από την αρχή του χρόνου εχω κάνει τουλάχιστον τέσσερις παραγγελίες με PayPal απευθειας από ελληνική κάρτα χωρίς balance. Κάτι δεν κάνεις καλά... Κατα τη διάρκεια της παραγγελίας σε στέλνει στο PayPal, κανείς login, πατάς pay και μετά σε ξανά γυρνάει στη σελίδα να επιλέξεις τρόπο αποστολής και κάτω δεξιά έχει place order.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Καλησπέρα! Πήγα σήμερα να παραγγείλω το redmi note 3 pro απο vickmall απο Κίνα και προσπάθηα πρώτα να το κάνω κανονικά χωρίς να μεταφέρω λεφτά στο paypal balance. πατησα να τραβηξει τα λεφτα απο την ελληνική κάρτα και με γύρισε στη σελίδα της παραγγελίας γιατι δεν είχα πατήσει πώς να το στείλουν και διάλεξα SG post. Ξαναδοκίμασα με την ελληνική και με γύρισε πάλι στην ίδια σελίδα. Τελικά μετέφερα χρήματα στο paypal balance και πάτησα να τα τραβηξει απο κει και με ξαναγύρισε πάλι στη σελίδα του vickmall με την παραγγελία! και δου μου έστειλαν κάποιο μέιλ επιβεβαίωσης ούτε ότι έγινε η αγορά! έλεγξα και τα έχω τσεκάρει ολα σωστα! κάνω κάτι λάθος πρέπει να διορθώσω κατι και σίγουρα δεν έχω παραγγείλει τρεις φορες το κινητό έτσι; Ετσι κανει το vickmall σε ξαναπαει στο δικο τους σαιτ μετα την πληρωμη και πατας να γινει η παραγγελια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam1515 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Παιδια καλησπερα... Προσπαθω να ψωνισω απο aliexpress...αλλα δε γινεται με τιποτα.. Ακομα κλειδωμενοι ειμαστε?? Με καρτες ελληνικες εννοω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Μονο με Amex, balance paypal, revolut Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Παιδια καλησπερα... Προσπαθω να ψωνισω απο aliexpress...αλλα δε γινεται με τιποτα.. Ακομα κλειδωμενοι ειμαστε?? Με καρτες ελληνικες εννοω Μονο με Amex, balance paypal, revolut Και κατ'ευθείαν με πιστωτική από vicmall, Banggood και gearbest ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Μονο με Amex, balance paypal, revolut Δέχεται το AliExpress PayPal ? Δεν νομιζω ... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Δέχεται το AliExpress PayPal ? Δεν νομιζω ... Sent from my iPad using Tapatalk Δεν ειπα κατι για alli, απλα ανεφερα τους τροπους που μπορει καποιος να αγορασει απο site :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Παιδια καλησπερα... Προσπαθω να ψωνισω απο aliexpress...αλλα δε γινεται με τιποτα.. Ακομα κλειδωμενοι ειμαστε?? Με καρτες ελληνικες εννοω Μονο με Amex, balance paypal, revolut Ρωτησε για αγορες από ALIEXPRESS, αρα η "μεσαία" απάντηση σου είναι λανθασμενη Amex και άλλες κάρτες εξωτερικού λοιπόν (πχ MasterCard μέσω Revolut) απαντάμε στον φίλο.- Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Και κατ'ευθείαν με πιστωτική από vicmall, Banggood και gearbest ... Καλη κι η πιστωτικη αλλα το paypal πιο σιγουρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Παιδιά το honorbuy είναι αξιόπιστο γνωρίζεται; επίσης από προσωπική εμπειρία δέχεται καρτες μέσω PayPal ή θέλει balance; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) Στο xiaomi-miui.gr έχει πάρει βέλτιστες κριτικές κ είναι πολύ συνεργάσιμος ακόμα δεν ακούστηκε κάτι κακό. Εγω παρασύρθηκα και την πάτησα! Εχω παραγγείλει μια βδομάδα τωρα μου έστειλαν φωτό και απο το υποτιθέμενο δέμα και μετά τίποτα! Το tr.number δεν δουλεύει καθόλου 6 ημέρες τωρα! :mad: Και απο το miui.gr τους δίνουν δωρεάν κινητά και δώρα....λογικό μου φαίνεται να λένε τα καλύτερα! Κι εγω εαν έπαιρνα δωρεάν κινητά τα καλύτερα θα έλεγα!!!!:mad::mad: Ωριστε και το tr.number να μην νομίζετε οτι λέω πίπες: RS519214001NL Edited June 13, 2016 by vtag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Άδικα το εριξες το κραξιμο...:blink: Για να φανεί κίνηση με post nl πρέπει να κάνεις τάμα στον Άγιο Ολλανδομεταφορεα τον Πιοαργοκαπτηνκαθυστερηση...:rtfm: :lol: :lol: :rtfm: Μην ανησυχείς, θα ρθει...:cry: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Άδικα το εριξες το κραξιμο...:blink: Για να φανεί κίνηση με post nl πρέπει να κάνεις τάμα στον Άγιο Ολλανδομεταφορεα τον Πιοαργοκαπτηνκαθυστερηση...:rtfm: :lol: :lol: :rtfm: Μην ανησυχείς, θα ρθει...:cry: :worry: Τελευταία 3 δέματα με ΝL έχουν κάνει μόλις 2 ημέρες οι 2 και 2 ημέρες η τρίτη για πληροφορίες. Όχι μόνο ολλανδομεταφορέας Πιοαργοκαιαπτηνκαθυστερηση είναι αλλά έφτασαν πιο γρήγορα από SG στις καλές περιόδους της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Σταματήστε βρε παιδιά τα εκτός θέματος σχόλια .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Εγω παρασύρθηκα και την πάτησα! Εχω παραγγείλει μια βδομάδα τωρα μου έστειλαν φωτό και απο το υποτιθέμενο δέμα και μετά τίποτα! Το tr.number δεν δουλεύει καθόλου 6 ημέρες τωρα! :mad: Και απο το miui.gr τους δίνουν δωρεάν κινητά και δώρα....λογικό μου φαίνεται να λένε τα καλύτερα! Κι εγω εαν έπαιρνα δωρεάν κινητά τα καλύτερα θα έλεγα!!!!:mad::mad: Ωριστε και το tr.number να μην νομίζετε οτι λέω πίπες: RS519214001NL Δεν μιλάω για τους admin αλλά για κόσμο που ψώνισε ήδη απο εκεί (και εγώ προσωπικά από αυτόν θα παραγγείλω ένα Redmi 3 Pro που θέλω για την κοπέλα μου). Η NL αργεί λίγο να το δείξει online αλλά στην Κίνα είχανε κ 4-5 μέρες (συν Σ/Κ) μια εθνική αργία οπότε ανέμενε λίγο κ μη βγάζεις απότομα τα μαχαίρια! :lol: Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) Γνωρίζει κανείς γιατί το Gearbest πήρε το πουλάκι....τσιου από το myphone?? :blink: :blink: Edited June 13, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eggsamos Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) καλησπέρα σε όλους! έχει πάρει κανείς από το to2c.com τελευταία; είχα κάνει αγορά παλαιότερα χωρίς πρόβλημα, τώρα είναι αξιόπιστοι; μπορείς να συνεννοηθείς; Edited June 13, 2016 by eggsamos Παράθεση Mobile: Nokia 3310 -> Nokia 3510 -> Nokia 6260 -> Nokia N72 -> Nokia E51 -> ZTE中兴 blade (CyanogenMod 9.0) -> Jiayu G3S (original ROM) -> Motorola Moto G -2014 (CM 14.1) -> Xiaomi Mi4C Tablet: Ainol Fire (CyanogenMod 10.1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 καλησπέρα σε όλους! έχει πάρει κανείς από το to2c.com τελευταία; είχα κάνει αγορά παλαιότερα χωρίς πρόβλημα, τώρα είναι αξιόπιστοι; μπορείς να συνεννοηθείς;περισυ τετοιο καιρο αγορασα απο αυτο το μαγαζι και ηταν ενταξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Δεν μιλάω για τους admin αλλά για κόσμο που ψώνισε ήδη απο εκεί (και εγώ προσωπικά από αυτόν θα παραγγείλω ένα Redmi 3 Pro που θέλω για την κοπέλα μου). Η NL αργεί λίγο να το δείξει online αλλά στην Κίνα είχανε κ 4-5 μέρες (συν Σ/Κ) μια εθνική αργία οπότε ανέμενε λίγο κ μη βγάζεις απότομα τα μαχαίρια! :lol: Παντως σε άλλη μου παραγγελία απο Vickmall πριν ενα μηνα μεσα σε 2 ημέρες απο τη στιγμή που μου δώσανε το the.number εμφανίστηκαν οι πληροφορίες στην NL:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Παιδιά το honorbuy είναι αξιόπιστο γνωρίζεται; επίσης από προσωπική εμπειρία δέχεται καρτες μέσω PayPal ή θέλει balance; Παραγγελία από honorbuy με PayPal balanced ένα xiaomi mi note pro bamboo back cover και μια silicon case! ΓΝΗΣΙΟΤΑΤΑ!! (Άσε που καπάκι μπαμπου δεν το βρίσκεις πουθενά αλλού!) Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts