zananiro Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Μα στις εμπειρίες μας ας είμαστε, έτσι κι αλλιώς ούτε μου ανήκει το μαγαζί κι ούτε μετοχές δεν έχω. Είτε αγοράσει κάποιος, είτε όχι ποσός με ενδιαφέρει, όσο έχω μπορέσει έχω βοηθήσει κι όλας άτομα με απαντήσεις κάθε είδους. Απλά όταν λέει κάποιος ότι δίνει μόνο ανακατασκευασμένα ή ότι ''νομίζω'' ότι πήρα καινούργιο, αυτό κάπως υποβαθμίζει την δική μου νοημοσύνη γι'αυτό και η ένσταση, από εκεί και πέρα όπως είπα ας πάρει όποιος θέλει, από όπου θέλει. Αλλά μια χαρά έχουμε δει όλοι που τσεκάρουμε τα θέματα, άτομο να ξεσφραγίζει συσκευή από το vickmall με γρατσουνιές και άτομα να παραλαμβάνουν μούσκεμα την χάλια συσκευασία τους από το banggood. Αυτό δεν έκανε το vickmall ή το banggood αναξιόπιστο κατάστημα. Σωστά. Από τη στιγμή που είσαι ικανοποιημένος από ένα κατάστημα δεν βρίσκω κάτι κακό στο να το πεις. Δεν κάνεις κάτι κακο, να βοηθήσεις θέλεις. Ο καθένας από εκεί και πέρα κάνει τις επιλογές του και αυτός είναι υπεύθυνος για την απόφαση του από που θα ψωνίσει. Ατυχίες συμβαίνουν σε όλα τα καταστηματα. Το σημαντικό για εμενα είναι όταν συμβαίνουν ατυχίες να βρίσκεται λύση. Εκεί φαίνεται η αξιοπιστία του καταστήματος. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Εγώ έκανα μια αγορά σήμερα από banggood η οποία αύριο θα γίνει ship. Λέτε να προλάβω την κινεζική πρωτοχρονιά η θα μου έρθει τον Μάρτιο; :p Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Να ψωνισω απο το gearbest ή θα μου ερθει κανενα αδειο κουτι ? Γιατι σαν να διαβασα οτι κανει κατι τετοια τωρα τελευταια. Ισχυουν ? 2 φορές πήρα όλα κομπλέ και γνήσια!(xiaomi) Αλλά αργεί λίγο 25 μέρες + Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Να ψωνισω απο το gearbest ή θα μου ερθει κανενα αδειο κουτι ? Γιατι σαν να διαβασα οτι κανει κατι τετοια τωρα τελευταια. Ισχυουν ? 3 κινητά πήρα εδώ και 2 μήνες μια χαρά ήρθαν αν και η συσκευασία ηταν το κουτί του κινητού μέσα σε ένα απλό λευκό φάκελλο. Τα 2 μουήρθαν στο μήνα και το τρίτο στις 14 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 (edited) Να ψωνισω απο το gearbest ή θα μου ερθει κανενα αδειο κουτι ? Γιατι σαν να διαβασα οτι κανει κατι τετοια τωρα τελευταια. Ισχυουν ? Τα άδεια κουτιά τα έστειλαν σε κάποιους από μαγαζί του Aliexpress Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το GearBest, έχω πολλές παραγγελίες και μάλιστα τη Δευτέρα παρέλαβα δύο μαζί, που έρχονταν από αυτό. Απλά τους τελευταίους μήνες έχει γίνει λίγο αργό... Το chat δε λειτουργεί σχεδόν ποτέ, αλλά αν ανοίξεις support ticket, σου απαντάνε συνήθως την επόμενη μέρα, άντε το πολύ σε 2-3 εργάσιμες. Εμένα μου απαντούσαν ακόμα και μέσα σε λίγες ώρες. Όσο για τα πακέτα, ισχύει. Το GearBest δε βάζει πολλά προστατευτικά, είναι ένας απλός φάκελος με λίγες φουσκάλες από μέσα. Το Geekbuying και το Banggood, θυμάμαι τα διπλώνουν πολύ καλά, σαν μούμιες... :p Edited January 29, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 το dx.com ειναι αξιοπιστο εχει ψωνισει κανείς; σκεφτομαι να παρω ενα τηλεφωνο απο αυτους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Για θηκες και βασεις αυτοκινήτου καλο ειναι Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bostonian Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Θα ενημερώσω κατά την παραλαβή για τα καζάντια μου :D ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε μου επειδη κι εγω έπαθα κάτι με την τιμή του Μ8 όταν παραλάβεις με το καλό δώσε φιντμπακ στο λαό:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Θα ενημερώσω κατά την παραλαβή για τα καζάντια μου :D ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε μου επειδη κι εγω έπαθα κάτι με την τιμή του Μ8 όταν παραλάβεις με το καλό δώσε φιντμπακ στο λαό:lol: Εννοείς το m8 το tv box? Σε ποιο μαγαζι και τι τιμή? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 το dx.com ειναι αξιοπιστο εχει ψωνισει κανείς; σκεφτομαι να παρω ενα τηλεφωνο απο αυτους μια χαρα ειναι αλλα γενικα ακριβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Εννοείς το m8 το tv box? Σε ποιο μαγαζι και τι τιμή? Όχι, το HTC One M8 apo FCT στα €146. Τώρα βλέπω το έριξαν κι άλλο στα 138. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Προς ενημέρωση των μελών, προχώρησα στην αγορά του Lg g2 απο το fastcardtech με την χρήση του εκπτωτικού κωδικού και την χρήση 10 δολαρίων που είχα στον λογαριασμό του Fastcardtech και ενώ η τελική τιμή ήταν 89 δολάρια και στην σελίδα του PayPal που ανοιξε για να πληρωσω η τιμή ήταν 89 δολάρια.. Αφού πλήρωσα ειδα στο email μου οτι με χρεωσε 108 usd χωρίς λόγο.. μπηκα στον λογαριασμο του fastcardtech και ειδα οτι για ανεξηγητο λογο δεν χρησιμοποιηθηκε ουτε το κουπονι, ουτε τα 10usd που ειχα στο site τους ενω υποτιθετε οτι τα χρησιμοποιησα.. ευτυχώς κράτησα τα screens και από το PayPal και από το site.. Τους έστειλα mail με συνημμένα τα πάντα και τώρα περιμένω.. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=64954&d=1453888413 (update αφαιρεσα τα pdf δυμφωνα με τις συμβουλες των μελων καθως ειχα πολλα προσωπικα στοιχεια) εδω τα pdf με το paypal και το fastcardtech Τελικα παιδια πηρα τα λεφτα μου πισω και είπα να δοκιμασω άλλη μια φορα την ιδια παραγγελια. Αυτη την φορα εκανα desktop recording την ολη διαδηκασια για να τους την δειξω αν και αυτη παει στραβα.. Να πω την αληθεια πιστευα οτι και παλι θα συμβει το ιδιο και θα με χρεωσουν παρα πανω, αλλα αυτη την φορα με χρεωσαν κανονικα.. Αυτο ομως που μου εκανε εντυπωση ειναι ότι όταν παω στα στοιχεια της παραγγελια μου, βλεπω στην επιλογη How to deal with temporarily out of stock: I will wait all order ready, ενω παντα τσεκαρω το I will cancel order.. Λεω μηπως ξεχασα να τσεκαρω την σωστη επιλογη?.. Εβαλα το βιντεο να παιξει και όμως ειχα τσεκαρει την επιλογη How to deal with temporarily out of stock: I will cancel order.. Κατι που με κανει να σκεφτω οτι ισως εχει καποιο bug η σελιδα τους..Τι να πω.. Όχι οτι ειναι κατι σημαντικο απλα με παραξενεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Όχι, το HTC One M8 apo FCT στα €146. Τώρα βλέπω το έριξαν κι άλλο στα 138. Φιλε μηπως να μου πεις ποιο ειναι αυτο το FCT γιατι με ενδιαφερει και μενα ... Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Τελικα παιδια πηρα τα λεφτα μου πισω και είπα να δοκιμασω άλλη μια φορα την ιδια παραγγελια. Αυτη την φορα εκανα desktop recording την ολη διαδηκασια για να τους την δειξω αν και αυτη παει στραβα.. Να πω την αληθεια πιστευα οτι και παλι θα συμβει το ιδιο και θα με χρεωσουν παρα πανω, αλλα αυτη την φορα με χρεωσαν κανονικα.. Αυτο ομως που μου εκανε εντυπωση ειναι ότι όταν παω στα στοιχεια της παραγγελια μου, βλεπω στην επιλογη How to deal with temporarily out of stock: I will wait all order ready, ενω παντα τσεκαρω το I will cancel order.. Λεω μηπως ξεχασα να τσεκαρω την σωστη επιλογη?.. Εβαλα το βιντεο να παιξει και όμως ειχα τσεκαρει την επιλογη How to deal with temporarily out of stock: I will cancel order.. Κατι που με κανει να σκεφτω οτι ισως εχει καποιο bug η σελιδα τους..Τι να πω.. Όχι οτι ειναι κατι σημαντικο απλα με παραξενεψε. Φιλος τωρα μου εφυγε η απορια και εμενα. Το ιδιο ειχα επιλεξει και εγω στην παραγγελεια μου και μετα μου εβγαλε το ιδιο που εβγαλε και εσενα. Δε νομιζω οτι ειναι bug.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Φιλε μηπως να μου πεις ποιο ειναι αυτο το FCT γιατι με ενδιαφερει και μενα ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430010 Μελέτησε καλά πριν προχωρήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430010 Μελέτησε καλά πριν προχωρήσεις... ααα...καλα...ευχαριστω αλλα δεν παιζω :rolleyes: Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bostonian Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Προς cirith και zananiro . Ναι εννοούσα το htc one M8 από fastcardtech ! Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Btw ποιό παρήγγειλες; Γιατί είναι δύο με 2-3 δολλάρια διαφορά. Χρήματα χάσαμε και θα ξαναχάσουμε αλλά αυτη η τιμή ρε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisonex Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Έχει κανείς εμπειρία αγοράς από το etotalk.com ? Τι παίζει με εξυπηρέτηση,παράδοση και ποιότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Έχει κανείς εμπειρία αγοράς από το etotalk.com ? Τι παίζει με εξυπηρέτηση,παράδοση και ποιότητα? Στο link βρίσκεται η απάντησή σου. :p Προσωπικά, όχι, δεν έχω εμπειρία... http://resellerratings.com/store/Etotalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Φιλος τωρα μου εφυγε η απορια και εμενα. Το ιδιο ειχα επιλεξει και εγω στην παραγγελεια μου και μετα μου εβγαλε το ιδιο που εβγαλε και εσενα. Δε νομιζω οτι ειναι bug.... Οποτε αν δεν ειναι bug για ποιο λογο πιστευεις οτι συμβαινει? Οτι το κανουν επιτηδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Οποτε αν δεν ειναι bug για ποιο λογο πιστευεις οτι συμβαινει? Οτι το κανουν επιτηδες? Γιατι αμα δεν το εχουν στοκ( που μερικα δεν τα εχουν γιατι στις παραγελλειες λεει dispatch 1-3 days, και τα δεματα τα διωχνουν υστερα απο 10 μερες + ) θα ακυρωσεις τη παραγγελεια σου. Ενω ετσι σε αναγκαζουν να περιμενεις εως να σου τη στειλουν ,οταν θελουν αυτοι, και δεν μπορεις να κανεις και τιποτα γιατι εχεις γραψει " i will wait ....". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 (edited) Προς cirith και zananiro . Ναι εννοούσα το htc one M8 από fastcardtech ! Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Btw ποιό παρήγγειλες; Γιατί είναι δύο με 2-3 δολλάρια διαφορά. Χρήματα χάσαμε και θα ξαναχάσουμε αλλά αυτη η τιμή ρε ... Εγώ παράγγειλα αυτό. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΧΙ ΑΥΤΟ! Είναι αμερικάνικο και δεν παίζει 4G εδώ (μπορεί ούτε και 3G). Τώρα η διαφορά αυξήθηκε πολύ... Υ.Γ.: Μόλις μου έστειλε λυπητερό e-mail το Fastcardtech και μου γράφουν (παρ' όλο που μου είχαν δώσει νωρίτερα tracking number) ότι λόγω κινέζικης πρωτοχρονιάς η παραγγελία θα φύγει μετά τις 15-18 Φεβρουαρίου και για... παρηγοριά θα μου στείλουν και κάτι καθρεφτάκια για αγρίους :) (ακουστικά, screen protector και βάση). Edited February 1, 2016 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Παλιοτερα στελνανε χαντρες ,τα καθρεφτακια ειναι θετικη εξελιξη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilovemusic Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Καλησπερα,σκεφτομαι να αγορασω το cubot x17 αλλιως lenovo k3 η leagoo elite 1 ,εχετε καποιες εντυπωσεις απο τα ακολουθα κινεζικα σαιτς? e-fox,gearbest,tomtop.Θα το αγορασω με Paypal της μαμας μου φοβος να μη μου ερθει ποτε το κινητο και να χασω τα λεφτα μου υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts