Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάλλον το έβγαλαν τότε.

Καλό φαίνεται το priority (με PostNL έρχεται) αρκεί να μην έχει...παρενέργειες ;)

Προσωπικά σε 3 εβδομάδες παρέλαβα με το priority αν και λένε 7-10( NL σαφώς ), δεν είδα καμία διαφορά με το απλό της NL στον χρόνο. ( Και ήταν τον Νοέμβριο, οπότε δεν υπήρχε αυτός ο φόρτος εργασίας που υπήρχε και υπάρχει αυτές τις ημέρες. )

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλημερα , γινεται να αγορασω απο το minideal με PayPal αλλα χωρις balance κτλ ?

Αν οχι , γίνεται κατευθειαν απο κάρτα ελληνικης τραπεζας ( PrePaid EuroBank ) ?

Απο το Banggood εκανα αγορά (20$) με την καρτα και το δεχτηκε (τα παρελαβα ηδη).

καλημερα , γινεται να αγορασω απο το minideal με PayPal αλλα χωρις balance κτλ ?

Αν οχι , γίνεται κατευθειαν απο κάρτα ελληνικης τραπεζας ( PrePaid EuroBank ) ?

Απο το Banggood εκανα αγορά (20$) με την καρτα και το δεχτηκε (τα παρελαβα ηδη).

Μόνο το banggood δέχεται χρεωστικη και το vickmall. Όλα τα υπόλοιπα θέλουν balance οπότε πληρώνουμε και την προμήθεια στο paypal εφόσον δεν έχουμε προσθέσει λογαριασμό τραπεζης.

οσον αφορα το Vickmall , να κανω αγορα κατευθειαν απο καρτα ;

μην φαμε καμια πατατα.. :wacko:

Το vickmall banggood είναι αρκετά αξιόπιστα δεν πρόκειται να χασεις χρήματα. Και το PayPal δεν είναι και ότι καλύτερο ακόμα περιμένω ένα dispute 10 ημερων και ούτε στα mails δεν απαντάνε. Πρώτο dispute που κάνω και το PayPal δείχνει πολύ κακη συμπεριφορά.

Χτες το βράδυ που έκανα κάτι παραγγελίες είχε πάντως για αγορές πάνω από 100$. Σήμερα δεν ξέρω. Αν και δεν ξέρω αν όντως παραλαμβάνεις πιο γρήγορα με priority mail.

Ναι τα screenshots ήταν χθεσινα, πανομοιότυπα με εκείνα της παραγγελίας μου μερικές μέρες πριν .

Όπως βλέπετε είναι άνω των 100$

Τελικα μου απάντησαν ότι μου δίνουν 150 πόντους...αδιάφορο με αφήνουν και τους το είπα...εγώ προσπαθώ να βγάλουμε μια άκρη να έχουμε έναν μπουσουλα σαν αγοραστές...μια σχετική προτυποποίηση...να ξέρουν τι γράφουν και τι πληρώνουμε.

Δεν βλεπω σε αυτα που αναρτησες δωρο μια θηκη, μονο τροπους πληρωμης

Μα γιατί θα έπρεπε να φαίνεται το περιεχόμενο; Εξήγησε μου μήπως και κάνω κάποιο λάθος...

Το σύνολο μας ενδιαφέρει και είναι μεγαλυτερο των 100$

Edited by AccelDrag

Ρε παιδια παραγγελια φιλου απο σαββατο Xiaomi Redmi Note 3 32gb απο Vickmall ακομα unshipped!!

Λιγο παραξενο μου φαινεται στο συγκεκριμενο μαγαζι τοσες μερες......δεν μου εχει ξανατυχει εμενα προσωπικα σε προιον που ειναι in stock......συνηθως σε 1 αντε 2 εργασιμες στελνουν tracking!!

Η Selina την δευτερα του ειπε οτι η παραγγελια θα γινει shipped soon......αλλα εχουν περασει 2 μερες απο τοτε και τιποτα!!!

Δε πειραζει απλα εγω του ειπα να παραγειλει γιατι λεει ειναι γρηγοροι.....lol lol lol

Εχει τυχει σε κανενα κατι παρομοιο με το συγκεκριμενο μαγαζι??

Edited by akis44
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια παραγγελια φιλου απο σαββατο Xiaomi Redmi Note 3 32gb απο Vickmall ακομα unshipped!!

Λιγο παραξενο μου φαινεται στο συγκεκριμενο μαγαζι τοσες μερες......δεν μου εχει ξανατυχει εμενα προσωπικα σε προιον που ειναι in stock......συνηθως σε 1 αντε 2 εργασιμες στελνουν tracking!!

Η Selina την δευτερα του ειπε οτι η παραγγελια θα γινει shipped soon......αλλα εχουν περασει 2 μερες απο τοτε και τιποτα!!!

Δε πειραζει απλα εγω του ειπα να παραγειλει γιατι λεει ειναι γρηγοροι.....lol lol lol

ναι σε μενα κανα 2-3 φορες

Το vickmall banggood είναι αρκετά αξιόπιστα δεν πρόκειται να χασεις χρήματα. Και το PayPal δεν είναι και ότι καλύτερο ακόμα περιμένω ένα dispute 10 ημερων και ούτε στα mails δεν απαντάνε. Πρώτο dispute που κάνω και το PayPal δείχνει πολύ κακη συμπεριφορά.

Απλα το paypal εχει γινει πιο αργο και απο το gearbest :lol: στα θεματα επικοινωνιας και οχι μονο.Επιστροφη που παραδωθηκε στις 2/12 μου εκαναν refund στις 21/12 περισσοτερες μερες απο οτι εκανε το δεμα να γυρισει πισω στην κινα!

Προσπαθουν να αυτοματοποιήσουν την διαδικασια οσο γινεται για να μην εχουν στο payroll πολλους υπαλληλους και απλα εχουν χασει την μπαλα.

Προφανώς δεν είναι ακριβώς in stock...

Πρώτη παραγγελία κινητού απο banggood και είμαι ικανοποιημένος.Ειχα παραγγείλει αρχικά το leagoo elite 5 με ενημέρωσαν την επόμενη μέρα ότι δεν έχουν stock,ζήτησα αλλαγή με homtom ht6 τους έστειλα μέσω paypal τα επιπλέον χρήματα και την επόμενη μέρα,πήρα tracking number.Αυτό που δε μου άρεσε ειναι η συσκευασία που θα μπορούσε να είναι καλύτερη

Πρώτη παραγγελία κινητού απο banggood και είμαι ικανοποιημένος.Ειχα παραγγείλει αρχικά το leagoo elite 5 με ενημέρωσαν την επόμενη μέρα ότι δεν έχουν stock,ζήτησα αλλαγή με homtom ht6 τους έστειλα μέσω paypal τα επιπλέον χρήματα και την επόμενη μέρα,πήρα tracking number.Αυτό που δε μου άρεσε ειναι η συσκευασία που θα μπορούσε να είναι καλύτερη

Εμενα το αντιθετο

Η συσκευασια τους ηταν η καλυτερη που εχω δει. Το κινητο ηταν στο κουτι του, το οποιο ηταν σε ενα μεγαλο κουτι απο αφρολεξ...Ρε μηπως αναλογως το ποσό κανουν και την συσκευασια:wacko:

http://i745.photobucket.com/albums/xx97/panosfl22/Screenshot_2015-12-24-07-05-58.png

Edited by PANOSFL22

Εμενα το αντιθετο

Η συσκευασια τους ηταν η καλυτερη που εχω δει. Το κινητο ηταν στο κουτι του, το οποιο ηταν σε ενα μεγαλο κουτι απο αφρολεξ...Ρε μηπως αναλογως το ποσό κανουν και την συσκευασια:wacko:

http://i745.photobucket.com/albums/xx97/panosfl22/Screenshot_2015-12-24-07-05-58.png

το ιδιο και απο το βικμαλλ, αλλα οχι σε ολα τα τηλεφωνα.

Το παραδοξο ειναι, στα μικρης αξιας Χ5, leagoo alpha 5 ηρθαν με κουτι φελιζολ ( γιατι ολα αυτα φαινεται εχουν τις ιδιες διαστασεις ) στα υπολοιπα μεγαλυτερης, ηρθαν με καλη συσκευασια ( κουτι τηλεφωνου τυλιγμενο με σφουγγαρι σε σκληρο κουτι )

Aγορα απο dealsmachine.com

Παραγγελια στις 26/11/2015

Παραλαβη στις 22/12/2015

Δεδομενων των συνθηκων (γιορτες) μια χαρα.

Συσκευασια:Απλος φακελος με εσωτερικο Bubblewrap

Αποστολη μεσω bpost (βελγικο ταχυδρομειο) με ΑΠΛΟ ταχυδρομειο.Eνα tracking που ειχε δειχνει οτι το

δεμα μου ειναι καθ'οδον για Βελγιο.

Ευτυχως για εμενα που ηρθε και ευτυχως για αυτους που δεν ανοιγω claim στο Paypal ...

μετα απο τοση γκρινια , ηρθε σημερα το τηλεφωνο .

παραγγελια στις 12/11 απο banggood και παρελαβα σημερα 24/12

και φαινεται να δουλευει καλα

ο θεος βοηθος απο εδω και περα να μη εχει θεματα

ευχαριστω που ακουγατε την γκρινια μου και με συμβουλεψατε

μετα απο τοση γκρινια , ηρθε σημερα το τηλεφωνο .

παραγγελια στις 12/11 απο banggood και παρελαβα σημερα 24/12

και φαινεται να δουλευει καλα

ο θεος βοηθος απο εδω και περα να μη εχει θεματα

ευχαριστω που ακουγατε την γκρινια μου και με συμβουλεψατε

Μην αγχώνεσαι τηλέφωνο είναι :p Χρόνια πολλά !

Απλα προς ενημερωση.....σημερα επικοινωνησαν μαζι του απο το vickmall και του ειπαν οτι επειδη εχει καθυστερησει η παραγγελια του λογο γενικης μικρης διαθεσιμοτητας στην Κινα απο το εργοστασιο της Xiaomi του Xiaomi Redmi Note 3 32gb στο γκρι χρωμα αν θελει μπορουν να του το στειλουν αμεσα χωρις καμια εξτρα χρεωση (ειναι πιο ακριβο παντου!!) στο (πανεμορφο κατα την υποκειμενικη μου γνωμη!!!) χρυσο χρωμα......αλλιως θα πρεπει να περιμενει!!!

Φυσικα και τους ειπε να του το στειλουν σημερα σε χρυσο το οποιο εχουν αμεσα διαθεσιμο!!!!:p:p:p

Πραγματικα εξαιρετικη αντιμετωπιση απο το Vickmall κατα την γνωμη μου!!!

Edited by akis44
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμενα το αντιθετο

Η πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο απλη ,μερικα κινητα απλα δεν χωρανε στην συσκευασια με αφρωδες υλικο που εχουν.Εται τα φτηνοκινητα που εχουν και αναλογα μινιμαλ διαστασεις πανε κυριλα με τον αφρο και κινηταρες σαν τα MEIZU πανε αγκομαχώντας με bubble wrap (διπλη στρωση για να ειμαστε δικαιοι) και μαυρη σακουλιτσα σκουπιδιων :lol:

Αν και μέχρι τώρα είχα καλή γνώμη για τις συσκευασίες του banggood, ακόμα και σε ψιλο πράγματα. Χθες ήρθε ένα απο τα δέματα μου τελείως σπασμένο, η συσκευασία ήταν τουλάχιστον αισχρή, μια σακούλα απλά και τίποτα άλλο για πλαστικά πράγματα που δεν ήταν μέσα σε κάποιο κουτί. Δηλαδή λες και θέλει μυαλό ότι αφού η παραγγελία δεν είναι σε κουτί και είναι πλαστικά πράγματα, θα σπάσουν κατά την μεταφορά τους. Anyway.

Η πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο απλη ,μερικα κινητα απλα δεν χωρανε στην συσκευασια με αφρωδες υλικο που εχουν.Εται τα φτηνοκινητα που εχουν και αναλογα μινιμαλ διαστασεις πανε κυριλα με τον αφρο και κινηταρες σαν τα MEIZU πανε αγκομαχώντας με bubble wrap (διπλη στρωση για να ειμαστε δικαιοι) και μαυρη σακουλιτσα σκουπιδιων :lol:

Αυτό ακριβώς..

H αλήθεια είναι ότι ένα leagoo Alfa 5 που μου ήρθε, είχε το πιο μικρό κουτάκι που έχω δει, θα μπορούσε να μπει και σε φάκελο ακομα

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Απλα προς ενημερωση.....σημερα επικοινωνησαν μαζι του απο το vickmall και του ειπαν οτι επειδη εχει καθυστερησει η παραγγελια του λογο γενικης μικρης διαθεσιμοτητας στην Κινα απο το εργοστασιο της Xiaomi του Xiaomi Redmi Note 3 32gb στο γκρι χρωμα αν θελει μπορουν να του το στειλουν αμεσα χωρις καμια εξτρα χρεωση (ειναι πιο ακριβο παντου!!) στο (πανεμορφο κατα την υποκειμενικη μου γνωμη!!!) χρυσο χρωμα......αλλιως θα πρεπει να περιμενει!!!

Φυσικα και τους ειπε να του το στειλουν σημερα σε χρυσο το οποιο εχουν αμεσα διαθεσιμο!!!!:p:p:p

Πραγματικα εξαιρετικη αντιμετωπιση απο το Vickmall κατα την γνωμη μου!!!

Και γω το παρήγγειλα την προηγούμενη Κυριακή, την Πέμπτη το πρωί μου ήρθε email και μ έλεγε το ίδιο πράγμα.. Εγώ όμως επειδή δεν ήθελα το χρυσό της είπα πως θα περιμένω.. Προφανώς τα περισσότερα παιδιά που είχαν πάρει γκρι είπαν τελικά ναι στο χρυσό, το ίδιο απόγευμα μου ήρθε tracking number.

Πρέπει να πω ότι είναι πολύ συνεννενοησιμη και επαγγελματίας. Το συνηστω σε όλους και ας είναι ίσως πιο ακριβό από αλλά καταστήματα! Ξέρεις ότι αν χρειαστείς κάτι θα τους βρεις πολύ εύκολα!