Jump to content

thanath

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thanath

  1. Μπορεί να φταίει το router σου. Δοκίμασε να του δώσεις static IP. Εμένα μου το έχουν κάνει κι άλλες android συσκευές.
  2. Για τις κλήσεις, πας στην εφαρμογή phone πατάς παρατεταμένα το κάτω αριστερά κουμπί, incoming call settings και έχει διάφορες επιλογές εκεί μαζί και για σίγαση ενώ το αναποδογυρίζεις.. Για ξυπνητήρι δοκίμασε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής που χρησιμοποιείς
  3. Για το τελευταίο πας στα downloads (το app όχι τον φάκελο), τρεις τελιτσες και αλλάζεις το όριο για τα δεδομένα
  4. -Στην πρώτη σελιδα έχει οδηγίες στα ελληνικά χωρίς να χρειάζεται ξεκλειδωμα ο bootloader. -Με την official θα παίρνεις OTA updates. -Το mi-account είναι, δεν ξέρω τι παίζει όμως που η official δεν έχει by default gapps, οπότε πριν συνδεθεις βάλε play store κλπ. Επαφές κ εικόνες θα σ κρατήσει. Για καλού κακού όμως κράτα και ένα extra backup.. Κακό δεν κάνει!
  5. Το έκανε και σε μένα.. Λόγω απειρίας σε φλασαρισμα, φόβου μήπως το μπρικαρω και έλλειψης πολύ ελεύθερου χρόνου ήθελα να αποφυγω να βάλω την official.. Οπότε έκανα αρχικά factory reset και μετά είναι μια χαρά σχεδόν ένα μήνα χωρίς κανένα restart. Αν δεν έχεις ήδη, φτιαξε mi account και μετά το fact. reset θα σου το επαναφέρει στην πρότερη κατάσταση (εφαρμογές, αρχεία, επαφές κλπ)
  6. Έχεις αλλάξει στις ρυθμίσεις οθόνης το cool - warm κλπ?
  7. Το play store είναι στην τελευταία του έκδοση? Και έχεις δοκιμάσει κάποιο άλλο apk να δεις ότι μπορεί να εγκατασταθεί?
  8. Δοκιμασες να το διαγραψεις και να το βάλεις από το play store?
  9. Και σ αυτή την περίπτωση δεν θα έχεις πρόβλημα! Τα βάζεις τα κινέζικα σ έναν φάκελο και ούτε θα τα δεις ξανά! Και θα έχεις και OTA updates!
  10. Ευχαριστώ φίλε! :)
  11. Μια ακόμα γνώμη και από μένα.. Δεν θα σου πω κάτι καινούργιο όμως.. Αν το έχεις πάρει με multilanguage δεν θα έχει τίποτα κινεζικό, θα έχει ελληνικά και το τηλέφωνο θα πετάει! Αν δεν θες να φλασαρεις rom τότε ο bootloader σου είναι αδιάφορος, μάλλον καλύτερα για σένα να είναι γιατί κάνει πιο ασφαλή τη συσκευή (σύμφωνα με την εταιρεία τουλάχιστον). Αν κάποια στιγμή αποφασισεις να ασχοληθείς παραπάνω υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για ξεκλειδωσεις τον bootloader και γενικά να αλλαξεις λογισμικό! Οπότε για μένα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανυπμονεις να το πάρεις και να το ευχαριστηθεις! ;) :)
  12. Καλησπέρα. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο το έχει πάρει ο αδερφός μου και όπως το είχε μέσα στην τσέπη του, του έσπασε η οθόνη.. Ξέρει κανένας αν υπάρχει κάποιο μαγαζί να απευθυνθώ στην Πάτρα ή η μόνη λύση είναι αγορά οθόνης από ebay και να την βάλω μόνος μου? Για την 2η λύση υπάρχει κανένας που να έχει κάνει αντίστοιχη διαδικασία να δώσει καμία βοήθεια γιατί ψάχνοντας στο youtube δεν βρήκα κάτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  13. Αν σε ενδιαφέρει ή official υποστήριξη και το prime αλλά και το pro είναι μια χαρά συσκευές! Απλά δεν θα μπορείς να περνάς (τουλάχιστον χωρίς flash tool και μαζί κίνδυνο να το μπρικαρεις) ελληνική rom...
  14. Το θέμα δεν είναι αν θα έχει κλειδωμένο bootloader, αλλά αν θα δεχτούν να το ξεκλειδώσουν... Δικαίωμα τους να σου λένε για ασφάλεια τον κλειδωσαμε αλλά με δική του ευθύνη ο καθένας να τον ξεκλειδωνει και να κάνει ο,τι θέλει! Άλλωστε έτσι ακυρώνουν και όλη την υποστήριξη μέσω των forum που υπάρχει ανά τον κόσμο! Και προφανώς δεν είναι μόνο η αγορά της Κίνας και της Ινδίας που τους στηρίζει...
  15. Πήγαινε στο app Downloads, πατα τις 3 τελιτσες το που είναι πάνω δεξία, settings και άλλαξε το όριο
  16. Σε αυτά τα χρήματα ένας γνωστός μου πήρε το Moto x 2nd gen και είναι πολύ ικανοποιημένος.. Ή μπαταρία μπορεί να μοιάζει μικρή αλλά έχει καλή κατανάλωση απ ότι μου χει πει.. Βέβαια δεν είμαι σίγουρος για την χρήση που κάνει.. Τώρα δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες για κάμερα αλλά μου πε κ γι αυτή καλά λόγια..
  17. Μπορείς να το αλλάξεις και από το app λήψεις/downloads.. Όταν μπεις πατάς παρατεταμένα το κάτω αριστερά κουμπί..
  18. Να μας πεις τι παίζει γενικά με το σήμα των κεραιών (WiFi, Bluetooth κοκ), γιατί διάφορα παιδιά είπαν ότι δημιουργεί πρόβλημα λόγω αλουμινίου...
  19. Όχι γίνεται κανονικά. Απλά αν έχεις τη official θα γίνει στην αρχική κατάσταση της official, αν έχεις του vickmall θα γίνει στου vickmall κοκ.
  20. Για να ξεκαθαρισουμε κάποια πράγματα... Root μπορεί και τώρα να γίνει μέσω κάποιας εφαρμογής όπως το Kingroot, αλλά λόγω κλειδωμενου bootloader δεν συνίσταται γιατί μπορεί να κάνει τη συσκευή να μην λειτουργεί σωστά. Η πιο σίγουρη διαδικασία είναι να κάνει κανείς αίτηση στη xiaomi για unlock και μετα όλα γίνονται πιο εύκολα! Για τον φίλο που ρωτάει για την rom του vickmall. Μπορείς να βάλεις την official αλλά άμα θες να το πουλήσεις με ελληνικά ενώ έχεις αλλάξει την rom του vickmall μπορείς να ψαξεις να βρεις στο ευρωπαϊκό forum του miui κάποια multi και να φλασαρεις αυτή.. Νομίζω κάπου είχα διαβάσει ότι κάποιος που είχε βάλει την sphinx είχε και ελληνικά.. Γενικά πλέον υπάρχει αρκετή έως πολλή πληροφορία για το κινητό.. Και εδώ αλλά και στο forum της miui Hellas...
  21. Λογικό να μην μπορούν να βγάλουν τα κινέζικα αφού με κλειδωμένο bootloader δεν μπορούν να κάνουν root. Για το play store μου κάνει εντύπωση γιατί το βάζουν με apk και όχι από store. Αν δεν σε νοιαζουν τα ελληνικά έστω και για τον πρώτο καιρό, ζήτα το official για μένα κ όταν το παρεις ξεκλειδωνεις bootloader και βάζεις την ελληνική rom.
  22. Απ ότι είδα το vickmall έχει προπωληση το γκρι και κανονικά το ασήμι στα 260 και το χρυσό στα 270.. Για μένα που το έχω το κινητό θα σου έλεγα ότι, εκτός και αν το θες για κάτι πολύ εξεζητημένο, οι καλύτερες cpu και gpu δεν θα χρειαστούν γιατί το κινητό πετάει! Αν σε ενδιαφέρει να έχει τέλεια κάμερα τότε ίσως να περιμένεις να δεις πως θα είναι και στο καινούργιο, αν και γω είμαι ικανοποιημένος και μ αυτή που έχει το prime (δεν είμαι πολύ απαιτητικός για την κάμερα όμως εγώ).
  23. Κουρτίνα εννοεί όταν τραβηξεις προς τα κάτω την οθόνη και σε βγάλει εκεί που βλέπεις τις ειδοποιήσεις. Εκεί υπάρχουν και οι επιλογές που αναφέρεις. Όσο για το widget που λες κοιτα στο Security app που έχει ή συσκευή σου αν του έχεις δώσει δικαιώματα για τις επιλογές που λες..
  24. Πάντως αν δεν λειτουργεί το extra widget που εβαλες μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτά που έχει μόνη της η miui.. Το αρνητικό είναι ότι δεν τα χει σε μια μπάρα αλλά το καθένα ξεχωριστά..
  25. Στις οδηγίες που είναι μέσα στη συσκευασία αναφέρει μεταξύ κινέζικων την λέξη sar και το σύμβολο του μικρότερο-ισο του 2.. Εγώ προσωπικά που έχω το τηλέφωνο χρησιμοποιώ ακουστικά σε κάθε κλήση και αποφεύγω να κυκλοφορώ με το κινητό στην τσέπη.. Πάντως ούτε εγώ θα το έδινα σε παιδί και μάλιστα τόσο μικρό.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι λογικά θα έχει κινεζικές εφαρμογές, play store θα έχει μόνο αν τους το ζητησες λογικά.. Ναι τα κουμπιά φωτίζονται..
×
×
  • Create New...