Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απ ότι κατάλαβα στην τιμή περιλαμβάνονται τα τσεκαρισμένα στοιχεία. Δεν τα τσέκαρα εγώ.πολύ αναλυτικό πάντως το βρίσκω απλά δεν δέχεται credit.

Δεν περιλαμβάνονται στην τιμή ... "προτεινόμενα" είναι ...:)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

TomTop έχει δοκιμάσει κανείς? Σε αυτό το σάιτ λένε πως είναι καλό..

Εχω ψωνισει διαφορα απο το tomtop,στο παρελθον,χωρις κανενα προβλημα. Πιστευω οτι και τωρα θα ειναι ενταξει.

TomTop έχει δοκιμάσει κανείς? Σε αυτό το σάιτ λένε πως είναι καλό..

Δεν μου ειχε ερθει ποτε το ταμπλετ απο αυτους, αλλα με αποζημιωσαν αμεσως. Θα τους προτιμησω αλλα με επιφυλαξη. Βλεπω χρεωνουν τα μεταφορικα, που τους φερνει στο επιπεδο τιμων με το Βικμαλλ, αλλα ποσο αξιοπιστο ειναι δεν το ξερουμε

Παιδιά γεια χαρά, θέλω να αγοράσω ενα τηλ. απο το γνωστό banggood εχω διαβάσει εδω στο φόρουμ σχετικά καλα λόγια, προχωρώ λοιπόν στην αγορά και μου βγάζει επιλογές αποστολής:

1. Air Parcel Register (Free shipping & 7-25 business days)

2. Priority Direct Mail (Free shipping & 7-10 business days)

Λογικά να θέλω να επιλέξω το 2 αλλά δεν αποσαφηνίζει πως θα το στείλει μήπως με καμιά UPS / DHL και φαμε σφαλιάρα tax..

Αν μπορεί κάποιος φιλος ας μας δώσει τα φωτα του Ευχαριστώ!

Xiaomi Mi10/128

Παιδιά γεια χαρά, θέλω να αγοράσω ενα τηλ. απο το γνωστό banggood εχω διαβάσει εδω στο φόρουμ σχετικά καλα λόγια, προχωρώ λοιπόν στην αγορά και μου βγάζει επιλογές αποστολής:

Λογικά να θέλω να επιλέξω το 2 αλλά δεν αποσαφηνίζει πως θα το στείλει μήπως με καμιά UPS / DHL και φαμε σφαλιάρα tax..

Με το 1 θα έχεις το κεφάλι σου πιο ήσυχο. Θα σου στείλουν και tranu για να παρακολουθείς που βρίσκεται το δέμα online.

Μόνο με το 1.

Μου άρεσαν πολύ αυτά που έγραψες.προφανώς έχεις εμπειρία.προλαβαίνω την πρωτοχρονιά αν παραγγείλω αύριο ας πούμε?δέχεται την credit τώρα με τα capital?

Τα ταχυδρομία είναι φουλ, εντελώς! Οπότε δεν προλαβαίνεις, δυστυχώς. Έχουν υπάρξει και περίοδοι που έστελνε και έφταναν σε 10-12 ημέρες, αλλά τώρα στις γιορτές πάλι πάμε στον μήνα και βάλε.

Πληρώνω μέσω Paypal ακόμη κι εν μέσω κεφαλαιακών περιορισμών, οπότε δενγνωρίζω για κάρτες. Υπάρχει κάπου θέμα που λέει πως το κάνεις ;)

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Πιθανότατα να κάνω την πρώτη μου αγορά από κίνα στο etotalk και ο θεός βοηθός. μου βγαίνει λίγο ακριβά, αλλά με ασφάλεια,δική του ρομ και 2-3 καλούδια στα 223 !

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το παρακάτω :

Shipping & Delivery

SHIPPING METHOD TRANSPORT TIME PRICE

Register Airmail 2 - 4 weeks $9.99

Tax free shipping 15 - 25 business days(free customs and tax) $15.00

If your shipment was required for customs and tax payment, we will help you cover the tax value up to 60 USD. $15.00

Γιατί η κόκκινη επιλογή είναι πιο φθηνή ενώ καταλαβαίνω ότι θα έρθει πιο γρήγορα??

Edited by savo77

Παιδιά, ποια καταστήματα έχουν ευρωπαϊκά υποκαταστήματα;

Ήδη έχω εντοπίσει τα εξής:

antelife.com

banggood.com

coolicool.com

gearbest.com

geekbuying.com

tinydeal.com

Γνωρίζετε άλλα;

Πιθανότατα να κάνω την πρώτη μου αγορά από κίνα στο etotalk και ο θεός βοηθός. μου βγαίνει λίγο ακριβά, αλλά με ασφάλεια,δική του ρομ και 2-3 καλούδια στα 223 !

Shipping & Delivery

If your shipment was required for customs and tax payment, we will help you cover the tax value up to 60 USD. $15.00

Γιατί η κόκκινη επιλογή είναι πιο φθηνή ενώ καταλαβαίνω ότι θα έρθει πιο γρήγορα??

Προφανώς γιατί ( λέει ότι ) καλύπτει και τυχόν έξοδα τελωνείου κλπ. ΠΡΟΣΕΧΕ φίλε μου γιατί έχω πολύ άσχημη εμπειρία - και όχι μόνο εγώ - από αυτούς ( χάλασε το κινητό μου, έκαναν 4,5 μήνες να μου το στείλουν πίσω , με χρέωσαν με έξοδα επισκευής, ενώ έλεγαν για δωρεάν επισκευή κλπ) Γνώμη μου ψάξε αλλού ( vickmall κλπ )

XIAOMI REDMI NOTE 5

Shipping & Delivery

Τώρα, κατάλαβες γιατί προτείνουμε το Vickmall ;)

Από το Vickmall ποτέ δεν λες «και ο Θεός βοηθός», τον αφήνεις να κάνει τίποτα για τους άλλους που αγοράζουν απ' όπου να 'ναι. :p

Φορητότητα προς Frog

Στο honorbuy δέχονται πληρωμές απευθείας απ τις χρωστικές καρτες χωρίς να κάνουμε τα γνωστά κόλπα;

Τώρα, κατάλαβες γιατί προτείνουμε το Vickmall ;)

Από το Vickmall ποτέ δεν λες «και ο Θεός βοηθός», τον αφήνεις να κάνει τίποτα για τους άλλους που αγοράζουν απ' όπου να 'ναι. :p

Και εγώ από εκεί Θέλω ρε μάγκες αλλά με τρομάζει πολύ η διαδικασία του ρουταρισματος.Μπορώ να τους το ζητήσω?

Και εγώ από εκεί Θέλω ρε μάγκες αλλά με τρομάζει πολύ η διαδικασία του ρουταρισματος.Μπορώ να τους το ζητήσω?

Δηλαδή τι σε τρομάζει ακριβώς φίλε;

Το κάνουν σχεδόν όλοι οι χρήστες το ροοτ.

Ξέρεις τι ακριβώς είναι και πώς γίνεται;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Eχεις την εντυπωση οτι θα στο ρουταρουν σωστα;;;

Θα στο γεμισουν ενα σωρο κινεζιες και θα θελεις να το ξανακανεις απο την αρχη.

Ας ερθει οπως ειναι., και το ρουταρεις εσυ. Λιγο προσοχη θελει την πρωτη φορα, και θα δεις οτι μετα ειναι παιχνιδακι

Εγω θα ειμαι λιγο πιο αυστηρος, ζητωντας σου απο πριν συγνωμη.

Τι στο καλο ολοι θελουν <ροοτ>, την στιγμη που οι περισσοτεροι ουτε ξερουν τι ειναι, ουτε πως γινεται, ουτε που χρειαζεται.

Ενας απλος χρηστης, εχοντας ενα κινητο ρουταρισμενο, περισσοτερες πιθανοτητες εχει να του κανει ζημια παρα καλο!

Σορυ και παλι!

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Εγω θα ειμαι λιγο πιο αυστηρος, ζητωντας σου απο πριν συγνωμη.

Τι στο καλο ολοι θελουν <ροοτ>, την στιγμη που οι περισσοτεροι ουτε ξερουν τι ειναι, ουτε πως γινεται, ουτε που χρειαζεται.

Ενας απλος χρηστης, εχοντας ενα κινητο ρουταρισμενο, περισσοτερες πιθανοτητες εχει να του κανει ζημια παρα καλο!

Σορυ και παλι!

Tώρα ενισχύεις αυτό που λέω. Εύκολο δεν είναι σε καμιά περίπτωση από τα λίγα που διάβασα και που θεωρώ ότι κατέχω λιγάκι από τεχνολογία, αλλά όπως λες υπάρχει η πιθανότητα για χειρότερα αποτελέσματα. Είμαστε και κάποιας ηλικίας. Τέλος πάντων γιατί είμαστε και οφ τόπικ κρατάω το Vickmall και το ότι είδα πολλούς Έλληνες στο σάιτ τους να έχουν κάνει copy paste ,και να ζητάνε το gift,καλή συσκευασία root , remove the κινεζιές ,play store κλπ και να απαντάνε οι κινέζοι καταφατικά.

Edited by savo77

Tώρα ενισχύεις αυτό που λέω. Εύκολο δεν είναι σε καμιά περίπτωση από τα λίγα που διάβασα και που θεωρώ ότι κατέχω λιγάκι από τεχνολογία, αλλά όπως λες υπάρχει η πιθανότητα για χειρότερα αποτελέσματα. Είμαστε και κάποιας ηλικίας. Τέλος πάντων γιατί είμαστε και οφ τόπικ κρατάω το Vickmall και το ότι είδα πολλούς Έλληνες στο σάιτ τους να έχουν κάνει copy paste ,και να ζητάνε το gift,καλή συσκευασία root , remove the κινεζιές ,play store κλπ και να απαντάνε οι κινέζοι καταφατικά.

Το .... remove the κινεζιες !!!!!!!!! ειναι ολα τα λεφτα!! :lol:

Νασε καλα ... συνομιληκε και με το καλο να παραλαβεις. :)

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Όπως είπε ο Evaggelos1, δεν χρειάζεται το ρουτ. Και το Βίκμολ ξέρει τι πρέπει να κάνει και χωρίς να τους τα ζητήσεις :)

Φορητότητα προς Frog

Όπως είπε ο Evaggelos1, δεν χρειάζεται το ρουτ. Και το Βίκμολ ξέρει τι πρέπει να κάνει και χωρίς να τους τα ζητήσεις :)

Eυχαριστώ. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν επειδή βλέπουν από που έγινε η παραγγελιά ? Κ αν είναι να τους το πεις . το ζητάς πριν ή μετά την παραγγελία?

Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. :p Κατά την διάρκειά της, με το κουμπάκι «note to seller» στην οθόνη πληρωμής μέσω Paypal.

Φυσικά, μπορείς και να τους γράψεις ένα π.μ. αμέσως μετά εδώ στο φόρουμ :)

Μπορείς να τους ζητήσεις να βγάλουν τις κινεζιές, αν και πάντοτε προτιμώ να το κάνει ο χρήστης για εξάσκηση :rolleyes:

Edited by talos_2002

Φορητότητα προς Frog

Eυχαριστώ. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν επειδή βλέπουν από που έγινε η παραγγελιά ? Κ αν είναι να τους το πεις . το ζητάς πριν ή μετά την παραγγελία?

η μιλας στο τσατ στην σελιδα τους και τους λες τι θελεις και πως το θελεις.

Τα υπολοιπα τα ξερουν αυτοι