tempes Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 (edited) ειχα γραψει την ιστορια πιο πισω. δεν περνουσε με Paypal , σε καποια απο τις πολλες προσπαθειες εκανε αποσυνδεση απο το λογαριασμο μου στο banggood , ε! αυτη ηταν και η φορα που περασε η πληρωμη , αλλα μεσω καρτας και οχι paypal. Ενω εδειχνε οτι υπαρχει διαθεσιμο , το εστειλαν μετα απο μια εβδομαδα και το κακο οτι το εστειλαν με NLpost , μεχρι πριν λιγες μερες δεν ειχε φυγει ακομα και τελικα απο τις 12 νοεμβριου που εγινε η παραγγελια ξεκινησε το ταξιδι απο το NLpost στις 2 δεκεμβριου Destination Country - Cache Time: 2015-12-08 10:05 2015-12-02 17:02 NETHERLANDS, ITEMS IN PACKING 2015-12-02 17:02 NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT Origin Country - Cache Time: 2015-12-08 10:05 2015-12-03 21:17 The item is on transport to the country of destination 2015-12-02 17:02 The item is at the PostNL sorting center 2015-11-24 09:08 The item is ready for shipment 2015-11-20 04:05 The item is pre-advised Edited December 8, 2015 by tempes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Σκέφτομαι να παραγγείλω το Letv 1s x500 από το 1949deal , λόγω καλής τιμής που το έχει κ γιατί δέχεται paypal χωρίς balance,revolut ή άλλα κόλπα. Υπάρχει κάποιος συμφορουμίτης με πρόσφατη εμπειρία από το εν λόγω μαγαζάκι για να ξέρω αν αξίζει ή όχι να το παραγγείλω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Σκέφτομαι να παραγγείλω το Letv 1s x500 από το 1949deal , λόγω καλής τιμής που το έχει κ γιατί δέχεται paypal χωρίς balance,revolut ή άλλα κόλπα. Υπάρχει κάποιος συμφορουμίτης με πρόσφατη εμπειρία από το εν λόγω μαγαζάκι για να ξέρω αν αξίζει ή όχι να το παραγγείλω ; Δεν έχουν ακουσθεί παράπονα από όσο ξέρω, εγώ μόλις παρήγγειλα μία θήκη .... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Στις 11/11 αγορασα σε καλη τιμη δυο LEAGOO A5 ΑΠΟ Everbuying. Ητανε καλη η τιμη και αποδεχθηκα οτι θα αργουσαν. Οταν μετα απο ημερες τους ρωτησα ποτε θα σταλουν, αρχισαν να μου λενε οτι δεν εχουν παραλαβει, θα αργησουν και τα σχετικα, ενω τις τελευταιες ημερες μου το ξεκοψαν οτι δεν θα τα στειλουν διοτι δεν τους στελνει το εργοστασιο και να ακυρωσω. Την ιδια στιγμη βεβαια το κινητο πουλιεται κανονικα στο σαιτ τους και μαλιστα κανουν και προσφορα!:lol: Εγω δεν ακυρωνω αφου ουτε τα χρειαζομαι ουτε τα επειγομαι. Θελω να δω που θα φτασουν τελικα. Κανω την αναρτηση αυτη για να ενημερωθουν οι φιλοι σχετικα με το εν λογω καταστημα. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Κανω την αναρτηση αυτη για να ενημερωθουν οι φιλοι σχετικα με το εν λογω καταστημα. Καλά έκανες. Δεν μπορώ να πω πως εκπλήσσομαι. Όταν είδα στο PayPal οτι η συναλλαγή μου έγινε με κάποιον "hassan" και όχι με νομικό πρόσωπο (επιχείριση), άρχισα να καταλαβαίνω τι γίνεται με το Everbuying. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Στις 11/11 αγορασα σε καλη τιμη δυο LEAGOO A5 ΑΠΟ Everbuying. Ητανε καλη η τιμη και αποδεχθηκα οτι θα αργουσαν. Οταν μετα απο ημερες τους ρωτησα ποτε θα σταλουν, αρχισαν να μου λενε οτι δεν εχουν παραλαβει, θα αργησουν και τα σχετικα, ενω τις τελευταιες ημερες μου το ξεκοψαν οτι δεν θα τα στειλουν διοτι δεν τους στελνει το εργοστασιο και να ακυρωσω. Την ιδια στιγμη βεβαια το κινητο πουλιεται κανονικα στο σαιτ τους και μαλιστα κανουν και προσφορα!:lol: Εγω δεν ακυρωνω αφου ουτε τα χρειαζομαι ουτε τα επειγομαι. Θελω να δω που θα φτασουν τελικα. Κανω την αναρτηση αυτη για να ενημερωθουν οι φιλοι σχετικα με το εν λογω καταστημα. το ιδιο εκανα με ενα Doogee X5 σε τιμη 52 $ και τελικα αφου τους ειπα δε εχω κανενα προβλημα να περιμενω οσο χρειαστεί. Το έστειλαν. Βεβαια πριν επικοινωνησα με το τμημα που κανεις κριτικες και τους ειπα οτι το τμημα πωλησεων με δουλευει τι σοι κριτικη θελετε να κανω. κλπ παρελαβα κανονικα μετα απο 5 εβδομαδες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Καλά έκανες. Δεν μπορώ να πω πως εκπλήσσομαι. Όταν είδα στο PayPal οτι η συναλλαγή μου έγινε με κάποιον "hassan" και όχι με νομικό πρόσωπο (επιχείριση), άρχισα να καταλαβαίνω τι γίνεται με το Everbuying. ...στο ίδιο "hassan" account φαίνεται να γίνονται πληρωμές και για το GearBest (αναφέρθηκε από τρίτους). Προσωπικά η ένδειξη και μόνο αυτή με προβλημάτισε για το μέλλον των αγορών μου από το Everbuying (αν και μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, στις ελάχιστες ωστόσο παραγγελίες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 ...στο ίδιο "hassan" account φαίνεται να γίνονται πληρωμές και για το GearBest (αναφέρθηκε από τρίτους). Προσωπικά η ένδειξη και μόνο αυτή με προβλημάτισε για το μέλλον των αγορών μου από το Everbuying (αν και μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, στις ελάχιστες ωστόσο παραγγελίες) Οι σωστες επειχηρησεις απο εκει φαινονται. Απο εκει ξεκιναν ολα, απο το ονομα. Αλλο να βλεπεις everbyuing LTD κτλ κτλ, και αλλο να βλεπεις ενα ονομα πχ "Μητσος". Δηλωνει επαγγελματισμο. Εξαλλου ποτε αυτο το καταστημα δεν το ειχα σε εκτιμηση λογω αλλων συνθηκων, προστεθηκε και αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 (edited) Οι σωστες επειχηρησεις απο εκει φαινονται. Απο εκει ξεκιναν ολα, απο το ονομα. Αλλο να βλεπεις everbyuing LTD κτλ κτλ, και αλλο να βλεπεις ενα ονομα πχ "Μητσος". Δηλωνει επαγγελματισμο. Εξαλλου ποτε αυτο το καταστημα δεν το ειχα σε εκτιμηση λογω αλλων συνθηκων, προστεθηκε και αυτο. Αν κοιταξετε στο νημα του καταστηματος (Εβερμπαινγκ), στις χτεσινες απαντησεις του εκπροσωπου του , θα δειτε οτι σε καποιο σημειο απαντα, <σας ευχαριστω που ψωνισατε απο το GEARBEST> !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οσον αφορα την υποθεση με τα δυο LEAGOO A5 που γραφω παραπανω οτι δεν μου τα στελνουνε, για παρηγορια, σημερα που προσφερουνε 100 ολοκληρους ποντους !!!! Edited December 9, 2015 by Evaggelos1 Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Αν κοιταξετε στο νημα του καταστηματος (Εβερμπαινγκ), στις χτεσινες απαντησεις του εκπροσωπου του , θα δειτε οτι σε καποιο σημειο απαντα, <σας ευχαριστω που ψωνισατε απο το GEARBEST> !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οσον αφορα την υποθεση με τα δυο LEAGOO A5 που γραφω παραπανω οτι δεν μου τα στελνουνε, για παρηγορια, σημερα που προσφερουνε 100 ολοκληρους ποντους !!!! Ναι και σημερα απαντησε οτι και καλα μπερδευτηκε γιατι πριν δουλευε γιαυτους.... Και εμενα το ιδιο για το Leagoo δωρο 100 ποντους και περιμενε αλλες 10 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 ...στο ίδιο "hassan" account φαίνεται να γίνονται πληρωμές και για το GearBest (αναφέρθηκε από τρίτους). Καινούριο είναι αυτό; Δύο αγορές έκανα τον Σεπτέμβριο και στις δύο η πληρωμή έγινε στο business name "Gearbest". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Καινούριο είναι αυτό; Δύο αγορές έκανα τον Σεπτέμβριο και στις δύο η πληρωμή έγινε στο business name "Gearbest". Πριν 3 εβδομάδες παραγγελία, αλλά και όλες όσες κάνει, το name στο paypal gearbest ήταν. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Στο everbuying εγώ πάντως πλήρωσα έναν "Nelson" . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Πριν 3 εβδομάδες παραγγελία, αλλά και όλες όσες κάνει, το name στο paypal gearbest ήταν. Την Δευτέρα, και εμένα το ίδιο ..."gearbest". Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Οι 2 στις 6 τελευταία απ'το Gear στο όνομα Gearbest και οι υπόλοιπες 4, στο όνομα li pengzhen Το να ψάξεις τα ονόματα στο google σε τρομάζει περισσότερο γιατί βλέπεις μερικές περιπτώσεις, άστα να πάνε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Γενικά το gearbest δεν το θεωρώ και από τα καλύτερα κινεζικά καταστήματα. 2 παραγγελίες που έκανα πριν 7 μέρες τη μια την έστειλαν προχθές η άλλη ακόμα. Τα προϊόντα ήταν σε στοκ όταν παρήγγειλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Καινούριο είναι αυτό; Δύο αγορές έκανα τον Σεπτέμβριο και στις δύο η πληρωμή έγινε στο business name "Gearbest". ...δε μπορώ να το επιβεβαιώσω προσωπικά γιατί με το GB διέκοψα "σχέσεις" από καιρό...σίγουρα ΕΒ και GB είναι affiliated και δεν ξέρω τι άλλο...πολλές συμπτώσεις πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 (edited) Γενικά το gearbest δεν το θεωρώ και από τα καλύτερα κινεζικά καταστήματα. 2 παραγγελίες που έκανα πριν 7 μέρες τη μια την έστειλαν προχθές η άλλη ακόμα. Τα προϊόντα ήταν σε στοκ όταν παρήγγειλα. Πρέπει να μας γίνει συνήθεια να ρωτάμε για διαθεσιμότητα ασχέτως του τι λέει στο site, πριν παραγγείλουμε κάτι. Έχουμε περισσότερες πιθανότητες να αποφύγουμε ταλαιπωρία έτσι. Όπως και να 'χει αυτές τις μέρες γίνεται ο χαμός οπότε χρειάζεται κατανόηση. Όχι οτι προσπαθώ να βγάλω λάδι το GB. Περισσότερο γενικές συμβουλές δίνω! Edited December 10, 2015 by liras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Πρέπει να μας γίνει συνήθεια να ρωτάμε για διαθεσιμότητα ασχέτως του τι λέει στο site, πριν παραγγείλουμε κάτι. Έχουμε περισσότερες πιθανότητες να αποφύγουμε ταλαιπωρία έτσι. Όπως και να 'χει αυτές τις μέρες γίνεται ο χαμός οπότε χρειάζεται κατανόηση. Όχι οτι προσπαθώ να βγάλω λάδι το GB. Περισσότερο γενικές συμβουλές δίνω! εκει ειναι η κουλαμαρα που τους δερνει σε αυτα τα καταστηματα. Ρωτας, σου απαντανε οτι οντως το εχουν στοκ, και μολις το παραγελνεις σου στελνουν μηνυματα του τυπου "λυπομαστε, προιον οχι αποθηκη τωρα... θα μας ερθει μετα απο 10-15 μερες γιατι προμηθευτης, τρακαρε/τον πατησε τρενο/πηγε για μοχιτα, μπορεις περιμενεις;; οκ? " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Κατι ασχετο! Επειδη δεν ειμαι και ο καλυτερος στα αγγλικα,τι σημαινει back stock ? Η προταση απο το email που ελαβα ειναι αυτη ... I'm sorry the replacement (http://www.....) is also back stocked now,do you mind giving me more replacements? Δεν υπαρχει δηλαδη σε στοκ ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Κατι ασχετο! Επειδη δεν ειμαι και ο καλυτερος στα αγγλικα,τι σημαινει back stock ? Η προταση απο το email που ελαβα ειναι αυτη ... I'm sorry the replacement (http://www.....) is also back stocked now,do you mind giving me more replacements? Δεν υπαρχει δηλαδη σε στοκ ? ευχαριστω Μην ανησυχείς, ούτε αυτοί ξέρουν αγγλικά, μόνο Chinglish :lol: Μάλλον "back order" εννοεί, πρέπει δηλαδή να το παραγγείλει απο το εργοστάσιο. "Backstock" είναι το stock που έμεινε στην αποθήκη απούλητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 (edited) Δεν ξερω τι εννουν αυτοι,αλλα πουλανε ακομη ενα προιον,το οποιο δεν εχουν ! Και υποτιθεται οτι εχουν μεινει αλλα 44 κομματια μεχρι τωρα. Αλλα εμενα εδω και 2 βδομαδες που το παρειγγειλα, μου λενε οτι δεν το εχουν ! Ενω σε ερωτηση εδω στο φορουμ χθες,μου ειπαν οτι υπαρχει ! Αντε βγαλτε ακρη ! Απατη ! Το ιδιο μου λενε και για μια καρτα μνημης ! Edited December 10, 2015 by kokolokor5a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Δεν ξερω τι εννουν αυτοι,αλλα πουλανε ακομη ενα προιον,το οποιο δεν εχουν ! Και υποτιθεται οτι εχουν μεινει αλλα 44 κομματια μεχρι τωρα. Αλλα εμενα εδω και 2 βδομαδες που το παρειγγειλα, μου λενε οτι δεν το εχουν ! Ενω σε ερωτηση εδω στο φορουμ χθες,μου ειπαν οτι υπαρχει ! Αντε βγαλτε ακρη ! Απατη ! Το ιδιο μου λενε και για μια καρτα μνημης ! Δεν κατάλαβες: 44 ακόμα θα δώσουν σε αυτή την τιμή, δεν σημαίνει οτι τα έχουν στην αποθήκη. Καλώς ήρθες στον υπέροχο κόσμο του Everbuying :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 τωρα το καταλαβα ! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 τωρα το καταλαβα ! :mad: Είδες; Όσο μιλάμε έφυγε ακόμα ένα. "43 left" τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts