Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι εγινε το B2cbuying έπαψε να εκπροσωπείται εδώ ?

Τώρα το είδα, και μόλις παρέλαβα παραγγελία από εκείνους. Άψογοι στο sales κομμάτι, δεν υπάρχουν πολλά δείγματα για after sales

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τώρα το είδα, και μόλις παρέλαβα παραγγελία από εκείνους. Άψογοι στο sales κομμάτι, δεν υπάρχουν πολλά δείγματα για after sales

Γνωρίζουμε για ποιό λόγο δεν υπάρχει πλέον το νήμα του καταστήματος;

Βρήκα ένα tablet που θέλω, στο banggood, αρκετά πιο φθηνά απο άλλους, να τους εμπιστευτώ, έχει πάρει κανείς απο κεί;
εγω εχω αγοραση πολλα πραγματα εκτος απο ταμπλετ ολα καλα

Πάνω από 20 παραγγελίες στο banggood και όλα καλά. Μια φορά χρειάστηκα after sales service και ηταν αψογοι.

Τι εγινε το B2cbuying έπαψε να εκπροσωπείται εδώ ?

Ο εκπρόσωπος ζήτησε να αποχωρήσει οπότε το topic του διαγράφηκε γιατί δεν υπήρχε πλέον λόγος ύπαρξης αυτού.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Να πάρει... Τέτοια καταστήματα δεν είναι να τα χάνουμε. Είναι το μόνο που «κοιτάει στα μάτια» ως κατάστημα το Vickmall.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

To πρώτο εκπροσωπείται επίσημα στο forum μας και μπορείς να το εμπιστευτείς. Το άλλο... :X

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

To πρωτο ειναι στο φορουμ και το ξερουμε...σχετικα,διαβασε μεσα στις τελευταιες σελιδες του νηματος του να δεις την απατη που εκαναν σε συμφορμιτη μας,εγω δεν θα αγοραζα απο εκει,το αλλο δεν το ξερουμε.

χχμμμ!!...οκ!

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.!! :rolleyes:

καλησπερα... βρηκα στο eforchina. com το fdd-lte xiaomi mi4 σε μαυρο.. ξερει κανεις αν ειναι γνησιο??

Βάλε την λέξη eforchina στο Search (φακός, πάνω δεξια) βγαίνουν 7-8 ποστς, διάβασε τα και κρίνε!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Το chinabuye ειναι σοβαρο μαγαζι οχι απατεωνες αλλα εχουν απαισιο packaging -εγω τους εκοψα για αυτο τον λογο- και μια φορα που χρειαστηκα after sale ηταν αψογοι.

Παιδια μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω για το site etotalk εαν είναι αξιόπιστο, βέβαια είδα έχει καλές τιμές αλλά ότι σου βάζει σαν εξτρα στο χρεώνει ακόμα και το google play.Ισχύει αυτό?? ας απαντήσει κάποιος που ξερει.Ευχαριστώ.

Παιδια μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω για το site etotalk εαν είναι αξιόπιστο, βέβαια είδα έχει καλές τιμές αλλά ότι σου βάζει σαν εξτρα στο χρεώνει ακόμα και το google play.Ισχύει αυτό?? ας απαντήσει κάποιος που ξερει.Ευχαριστώ.

Αν προχωρησεις σε αγορα εχει 20+δολλαρια για να στοστειλει,δεν ειναι δωρεαν,κοιτα απο αλλου

Αν προχωρησεις σε αγορα εχει 20+δολλαρια για να στοστειλει,δεν ειναι δωρεαν,κοιτα απο αλλου

Θα συμφωνήσω απόλυτα

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Αν κ έχω διαβάσει τις αξιολογήσεις και την ψηφοφορία των μελών μας,την συγκεκριμένη χρονική στιγμή μεταξύ:

vickmall

b2cbuying

to2c

ποιο προτείνετε για αγορά ~430€ κινητού?

Στο to2c πετυχαίνω την καλύτερη τιμή περίπου 20 ευρώ κάτω απο τα άλλα δύο.

Λάθος μου,στο vickmall έχει ίδια τιμή.

Edited by justapstar7
Treat me like i treat you..

το είπα εδώ το etotalk για κάποια αλλαγή... αλλά μάλλον στο vickmall θα καταλήξω παλι,εχω κάνει απο εκεί αγορές κινητών και είμαι ευχαριστημένος,και όπως είπατε δεν συμφέρει οικονομικά απο etotalk και με τα έξοδα αποστολής που χρεώνει. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Καλησπέρα,

με έχει πρήξει η γυναίκα για κινητό και το άκουσε και η νύφη μου και θέλει κι αυτή.

Επιτέλους κατέληξαν, η μία στο Doogee DG280 και η άλλη στο Jiayu G2F από vick. Λέω να τα παραγγείλω μαζί, για να πετύχω καμιά έκπτωση, αλλά από την άλλη σκέφτομαι μην υπάρξει κανένα θέμα λόγω όγκου του δέματος... Τι λέτε?

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Καλησπέρα,

με έχει πρήξει η γυναίκα για κινητό και το άκουσε και η νύφη μου και θέλει κι αυτή.

Επιτέλους κατέληξαν, η μία στο Doogee DG280 και η άλλη στο Jiayu G2F από vick. Λέω να τα παραγγείλω μαζί, για να πετύχω καμιά έκπτωση, αλλά από την άλλη σκέφτομαι μην υπάρξει κανένα θέμα λόγω όγκου του δέματος... Τι λέτε?

Μην παραγγειλεις δυο κινητα στην ιδια συσκευασια,η κανε δυο παραγγελιες η μια αλλα συννενοησου πριν με την Σελινα να στην σπασει σε δυο αποστολες

Μην παραγγειλεις δυο κινητα στην ιδια συσκευασια,η κανε δυο παραγγελιες η μια αλλα συννενοησου πριν με την Σελινα να στην σπασει σε δυο αποστολες

Ευχαριστώ για την απάντηση μαν... Και εγώ αυτό σκεφτόμουν να κάνω αλλά δεν ήξερα αν είναι εφικτό

Cube U30GT2

Ευχαριστώ για την απάντηση μαν... Και εγώ αυτό σκεφτόμουν να κάνω αλλά δεν ήξερα αν είναι εφικτό

ρωτησε την στο τσατ πριν παραγγειλεις,αν δεν γινεται κανε δυο παραγγελιες χωριστα

Γιατί στο vick και συο minideal παω να παραγγείλω δυο cubot και ενω μου λεει 242 ευρώ μετά που συνδέομαι με paypal μου βγάζει οτι κανουν 256 γιατί; Τι γίνετε;

Mobile User: iphone 5 16gb

Tablet User: ipad mini retina 4g

Γιατί στο vick και συο minideal παω να παραγγείλω δυο cubot και ενω μου λεει 242 ευρώ μετά που συνδέομαι με paypal μου βγάζει οτι κανουν 256 γιατί; Τι γίνετε;

υπαρχει μια ρυθμιση στο paypal να κανεις κυριο νομισμα των συναλλαγων σου το δολλαριο,το paypal εχει χειροτερη ισοτιμια οταν το αλλαζει σε ευρω,δεν θυμαμαι που ειναι καπου στο profile,ετσι την ισοτιμια την αλλαζει η τραπεζα σου με καλυτερο αποτελεσμα