arisg90 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Παιδιά έχει παραλάβει κάποιος από το http://www.b2cbuying.com/ κάποιο κινητό , η να κάτσω στα αυγά μου :p ? θέλω να αγοράσω το jiayu G2F.. και στο vickmall , minideal , to2c , είναι out of stock..! Ουτε 2 σελιδες πισω.Σχολια 7317 και 7320. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Σκοπεύω να κάνω παραγγελία από εδώ. Λέει; http://www.antelife.com/coolpad-f1-wcdma-version-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-5-0inch-ips-ogs-hd-gorilla-glass-screen-2gb-8gb-5-0mp-13-0mp-camera-white.html λογικά το σκέφτεσαι από εκεί γιατί λέει 20 $ λιγότερα από τα άλλα μαγαζιά . Είναι φθηνότερο όμως γιατί δεν έχει stock , από όσα έχω καταλάβει το κάνουν αυτό πάντα όταν ξεμένουν ( σαν κράχτη) , λογικά υπάρχει μηχανή αναζήτησης τύπου skroutz , οπότε όταν ξεμένουν ρίχνουν τη τιμή για διαφήμιση, Παρακολούθησε το να δεις ότι όταν παραλάβουν η τιμή θα πάει στα ίδια πλαίσια με τα υπόλοιπα μαγαζιά , αν όχι περισσότερο Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 λογικά το σκέφτεσαι από εκεί γιατί λέει 20 $ λιγότερα από τα άλλα μαγαζιά . Είναι φθηνότερο όμως γιατί δεν έχει stock , από όσα έχω καταλάβει το κάνουν αυτό πάντα όταν ξεμένουν ( σαν κράχτη) , λογικά υπάρχει μηχανή αναζήτησης τύπου skroutz , οπότε όταν ξεμένουν ρίχνουν τη τιμή για διαφήμιση, Παρακολούθησε το να δεις ότι όταν παραλάβουν η τιμή θα πάει στα ίδια πλαίσια με τα υπόλοιπα μαγαζιά , αν όχι περισσότερο Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις απαντήσεις. Θα στραφω στο vickmall :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις απαντήσεις. Θα στραφω στο vickmall :) μίλησε στο chat με μερικά μαγαζιά και ζήτα δωράκια και τέτοια :D , δες τι σε συμφέρει και προχώρα . Καλό το vickmall , όμως πιστευω ότι διαβάζουν ( με google translate :P ) εδώ μέσα και παίρνουν τα πάνω τους . Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Παιδιά έχει παραλάβει κάποιος από το http://www.b2cbuying.com/ κάποιο κινητό , η να κάτσω στα αυγά μου :p ? θέλω να αγοράσω το jiayu G2F.. και στο vickmall , minideal , to2c , είναι out of stock..! Το βρήκα και εδώ : http://www.tinydeal.com/jiayu-g2f-43-ips-hd-mtk6582-quad-core-android-422-phone-p-120433.html αλλά δεν ξέρω εάν είναι καλή η τιμή γιατί συνήθως είναι πιό ακριβό .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 χθες εδωσα κι εγω παραγγελια εδω http://www.b2cbuying.com/coolpad-f1-smartphone.html/ ξερω οτι περιμενουν κι αλλοι απο κει οποτε ας μας πουν τις εντυπωσεις και για την πορεια και στην παραλαβη.. Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 ζητησα ενα κουπονι εκπτωσης απο το to2c για την αγορα ενος κινητου(το 5ο απο το εν λογω καταστημα ) με pm απο το φορουμ και μου προτειναν το εξωπραγματικο ποσο των 2$:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ουτε 2 σελιδες πισω.Σχολια 7317 και 7320. Τα έχω διαβάσει είδη αυτά .. Το ξέρω ότι έχουν παραγγείλει άτομα από το forum ...Το θέμα είναι άμα παρέλαβε κάποιο παιδί από το συκγεκριμένο μαγαζί , να μας πει εντυπώσεις ..θα δείξει με την πάροδο του χρόνου λοιπόν , τι λέει το κατάστημα .. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 ζητησα ενα κουπονι εκπτωσης απο το to2c για την αγορα ενος κινητου(το 5ο απο το εν λογω καταστημα ) με pm απο το φορουμ και μου προτειναν το εξωπραγματικο ποσο των 2$:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Υπόψιν για το coolicool παίζουν κουπόνια συνέχεια για διάφορες αγορές από εδώ -> http://www.promopro.com/merchant-CooliCool.com-coupons-deals-18899.html Καλό είναι να ρίχνουμε όσο μπορούμε την τιμή...! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Παιδιά έχει παραλάβει κάποιος από το http://www.b2cbuying.com/ κάποιο κινητό , η να κάτσω στα αυγά μου :p ? θέλω να αγοράσω το jiayu G2F.. και στο vickmall , minideal , to2c , είναι out of stock..! Στο to2c είναι διαθέσιμο. Σήμερα έφυγε το δικό μου... http://www.to2c.com/jiayu-g2f-basic.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Στο to2c είναι διαθέσιμο. Σήμερα έφυγε το δικό μου... http://www.to2c.com/jiayu-g2f-basic.html Σήμερα μίλησα και εγώ στο live chat και μου είπε ότι είναι out off stock.. Λογικά θα τσίμπησες από τα τελευταία κομμάτια.. Μπορεί το κάθε κατάστημα να γράφει in stock ,αλλά δεν ισχύει πάντα.. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) ζητησα ενα κουπονι εκπτωσης απο το to2c για την αγορα ενος κινητου(το 5ο απο το εν λογω καταστημα ) με pm απο το φορουμ και μου προτειναν το εξωπραγματικο ποσο των 2$:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Κοίτα. Δες το λίγο αλλιώς. Σας να σε κερναει ένα καφεδάκι ρε παιδί μου!!! Στο Γρηγόρη... Στη 10τη αγορά που θα κάνεις, θα πάρεις και μια κουρου (5$). :) Edited October 14, 2014 by mike_k Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 παιδιά το pandawill είναι αξιόπιστο σιτε?? θέλω να αγοράσω ένα κινητό από εκεί. Επίσης όποιος έχει παραγγείλει από εκεί έχει νόημα να επιλέξω την επιλογή "Import Tax & VAT Insurance"? Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Κοίτα. Δες το λίγο αλλιώς. Σας να σε κερναει ένα καφεδάκι ρε παιδί μου!!! Στο Γρηγόρη... Στη 10τη αγορά που θα κάνεις, θα πάρεις και μια κουρου (5$). :) :D:D:D:D ωραιος Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 παιδιά το pandawill είναι αξιόπιστο σιτε?? θέλω να αγοράσω ένα κινητό από εκεί. Επίσης όποιος έχει παραγγείλει από εκεί έχει νόημα να επιλέξω την επιλογή "Import Tax & VAT Insurance"? Διαβασε μερικες σελιδες πιο πισω. Οι εχοντες την εμπειρια δεν το συνιστουν. Οι περισσοτεροι προτεινουν tinydeal, minideal, vickmall. Επισης to2c, που εγω προσωπικα δεν ειχα προβλημα, μεχρι που χρειαστηκα after sales service και εμπλεξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Διαβασε μερικες σελιδες πιο πισω. Οι εχοντες την εμπειρια δεν το συνιστουν. Οι περισσοτεροι προτεινουν tinydeal, minideal, vickmall. Επισης to2c, που εγω προσωπικα δεν ειχα προβλημα, μεχρι που χρειαστηκα after sales service και εμπλεξα. Οι περισσότεροι προτείνουν vickmall & coolicool. Μετά ολα τ'άλλα. Για το pandawill καναδυο μέλη ειχαν προβλημα με το μαγαζί. Διαβαζεται και 2-3 σελιδες πισω τα post, μην τα γραφουν όσοι έχουν προβλημα τσάμπα. Για ολους εμας το κανουν για να ξερουμε τι να προσεχουμε και τι ν'αποφευγουμε. Τελευταια προβληματα ειναι παντως απο pandawill & merimobiles. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Διαβασε μερικες σελιδες πιο πισω. Οι εχοντες την εμπειρια δεν το συνιστουν. Οι περισσοτεροι προτεινουν tinydeal, minideal, vickmall. Επισης to2c, που εγω προσωπικα δεν ειχα προβλημα, μεχρι που χρειαστηκα after sales service και εμπλεξα. Με τυχαια σειρα το παρακατω. minid-geek-vick-το2,τσεκαρισμενα με παρα πολλες αγορες το καθενα. Μετοχες δεν εχω απο κανενα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tim05411 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 καλησπερα σε ολους. προσοχη στο κινεζικο ahappymango γιατι ειμαι παθων.!!:cry: εκανα αγορα 3 φτηνων και αγνωστης μαρκας κινητων, με paypal (αξιας περιπου 140 ευρω.....στις 25 ιουλιου 14 !!!!!...... και ακομα περιμενω. εχω στειλει περιπου 25 μνματα στην εταιρια και δεν εχω παρει καμια απαντηση. απο το truck number τα ελτα μου ειπαν οτι παραδωσανε το δεμα τελος αυγουστου.......οχι ομως σε μενα. σε καποιον παραληπτη σε αλλη περιοχη και με διαβεβαιωσαν οτι ειναι αδυνατον να πηρε καποιος αλλος το δεμα που ειχε δικα μου στοιχεια. οποτε ειναι λαθος το truck number. η εταιρεια δεν απαντα.....μαλλον τρωει τη μπανανα της !! και εγω κλαιω 140 ευρω. εχει κανεις καμια ιδεα τι αλλο μπορω να κανω απο πλευρας μου????:( Παράθεση tim05411 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 καλησπερα σε ολους. προσοχη στο κινεζικο ahappymango γιατι ειμαι παθων.!!:cry: εκανα αγορα 3 φτηνων και αγνωστης μαρκας κινητων, με paypal (αξιας περιπου 140 ευρω.....στις 25 ιουλιου 14 !!!!!...... και ακομα περιμενω. εχω στειλει περιπου 25 μνματα στην εταιρια και δεν εχω παρει καμια απαντηση. απο το truck number τα ελτα μου ειπαν οτι παραδωσανε το δεμα τελος αυγουστου.......οχι ομως σε μενα. σε καποιον παραληπτη σε αλλη περιοχη και με διαβεβαιωσαν οτι ειναι αδυνατον να πηρε καποιος αλλος το δεμα που ειχε δικα μου στοιχεια. οποτε ειναι λαθος το truck number. η εταιρεια δεν απαντα.....μαλλον τρωει τη μπανανα της !! και εγω κλαιω 140 ευρω. εχει κανεις καμια ιδεα τι αλλο μπορω να κανω απο πλευρας μου????:( ..........25 ιουλιου 14 .......... Την αγορα την εκανες με paypal?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 καλησπερα σε ολους. προσοχη στο κινεζικο ahappymango γιατι ειμαι παθων.!!:cry: εκανα αγορα 3 φτηνων και αγνωστης μαρκας κινητων, με paypal (αξιας περιπου 140 ευρω.....στις 25 ιουλιου 14 !!!!!...... και ακομα περιμενω. εχω στειλει περιπου 25 μνματα στην εταιρια και δεν εχω παρει καμια απαντηση. απο το truck number τα ελτα μου ειπαν οτι παραδωσανε το δεμα τελος αυγουστου.......οχι ομως σε μενα. σε καποιον παραληπτη σε αλλη περιοχη και με διαβεβαιωσαν οτι ειναι αδυνατον να πηρε καποιος αλλος το δεμα που ειχε δικα μου στοιχεια. οποτε ειναι λαθος το truck number. η εταιρεια δεν απαντα.....μαλλον τρωει τη μπανανα της !! και εγω κλαιω 140 ευρω. εχει κανεις καμια ιδεα τι αλλο μπορω να κανω απο πλευρας μου????:( Dispute στο paypal έκανες!? Βέβαια αν τα ελτα λένε οτι το παρέδωσαν, άντε να σε πιστέψει το psypal. Εκτος αν σου δωσουν τα στοιχεία του παραληπτη και αποδειξεις οτι δεν είσαι εσύ, πράγμα που δεν νομίζω οτι θα κάνουν τα ελτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tim05411 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 οχι φιλε μου....τα ελτα δε μου δινουν το παραληπτη γιατι ειναι αππορητο και μονο με εισαγγελικη εντολη θα μου τον δωσουν. και παλι οχι δεν εκανα disput στο paypal γιατι δε ξερω πως γινεται και δε βγαζω ακρη με τα λιγα αγγλικα που ξερω. σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση.....ειδα κατα τυχη το θεμα και εγινα μελος μονο και μονο για να αναφερω τπ γκαφα μου και να μη την πατησει κι αλλος. ...... καθε βηθεια δεκτη. Παράθεση tim05411 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 οχι φιλε μου....τα ελτα δε μου δινουν το παραληπτη γιατι ειναι αππορητο και μονο με εισαγγελικη εντολη θα μου τον δωσουν. και παλι οχι δεν εκανα disput στο paypal γιατι δε ξερω πως γινεται και δε βγαζω ακρη με τα λιγα αγγλικα που ξερω. σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση.....ειδα κατα τυχη το θεμα και εγινα μελος μονο και μονο για να αναφερω τπ γκαφα μου και να μη την πατησει κι αλλος. ...... καθε βηθεια δεκτη. Φιλε μου,δυστηχως πλεον μην περιμενεις κατι,τα εχασες τα λεφτα σου. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tim05411 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 ασε φιλε μου.......το καταλαβα αυτο:( προσοχη μη τη πατησουν κι αλλοι:cry: Παράθεση tim05411 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 οχι φιλε μου....τα ελτα δε μου δινουν το παραληπτη γιατι ειναι αππορητο και μονο με εισαγγελικη εντολη θα μου τον δωσουν. και παλι οχι δεν εκανα disput στο paypal γιατι δε ξερω πως γινεται και δε βγαζω ακρη με τα λιγα αγγλικα που ξερω. σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση.....ειδα κατα τυχη το θεμα και εγινα μελος μονο και μονο για να αναφερω τπ γκαφα μου και να μη την πατησει κι αλλος. ...... καθε βηθεια δεκτη. Το μόνο που μπορείς ίσως να κάνεις ειναι αν με τον tracking number αποδειξεις στο paypal ότι πηγε αλλού από την διευθυνσή σου, που εχεις δηλωσει στο paypal. Και πάλι οι πιαθανοτητες ειναι ελαχιστες. Όσο για το site είναι γνωστο από καιρο οτι ειναι μαϊμού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Πάρε στην τράπεζα που έχεις την πιστωτική με την οποία πλήρωσες το Paypal και ζήτα ανάκληση αυθαίρετης χρέωσης στην κάρτα σου. Θα σου ζητήσουν τα mail που αντάλλαξες με το κατάστημα και το tracking number που δεν παρέλαβες και λογικά θα ακυρώσουν την κάρτα σου και θα εκδώσουν καινούργια, ενώ ταυτόχρονα θα αναιρέσουν και τις 3 χρεώσεις που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts