arxif Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 καλυτερα να το αγορασεις απο το Vickmall Μαλλον εχεις πολύ καιρο να κανεις εντατικες αγορες από Κινα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Αυτή η περίοδος είναι αργία για τους Κινέζους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 ναι απο 1-10/10 εχουν γιορτες εκει, οποτε θελει λιγο υπομονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 ναι απο 1-10/10 εχουν γιορτες εκει, οποτε θελει λιγο υπομονηΜέχρι τις 6/10 ξέρω εγώ. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Οποιος ενδιαφερεται να μαθαινει ολα τα νεα κινεζοκουπονα καθε μερα ας ακολουθησει την σελιδα μου στο fb........ Coupon King GR στην αναζητηση του fb!!!;);) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Οποιος ενδιαφερεται να μαθαινει ολα τα νεα κινεζοκουπονα καθε μερα ας ακολουθησει την σελιδα μου στο fb........ Coupon King GR στην αναζητηση του fb!!!;);) Νασαι καλα,ευχαριστουμε....... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 έχει κάποιος άποψη για το https://thesolutionshop.global/ ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 έχει κάποιος άποψη για το https://thesolutionshop.global/ ? Εδρα την Αγγλια, με διακομοιστες στην Δανια. Καλο μου φαινετε, εκ πρωτης οψεως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 έχει κάποιος άποψη για το https://thesolutionshop.global/ ? Οι αποθήκες τους βέβαια είναι στην Κίνα. Προσφέρουν όμως δύο τρόπους αποστολής με "Customs Duties, Import Tax & VAT Pre-Paid by The Solution Shop in Advance" όπως λένε. Το κακό είναι οτι, σε μια εικονική αγορά που κάνω τώρα, δεν με αφήνει να επιλέξω τρόπο αποστολής. Βάζει μόνο του την (φαντάζομαι) ακριβότερη EU Express για παράδοση με Courier και κόστος €17 για ένα κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Οι αποθήκες τους βέβαια είναι στην Κίνα. Προσφέρουν όμως δύο τρόπους αποστολής με "Customs Duties, Import Tax & VAT Pre-Paid by The Solution Shop in Advance" όπως λένε. Το κακό είναι οτι, σε μια εικονική αγορά που κάνω τώρα, δεν με αφήνει να επιλέξω τρόπο αποστολής. Βάζει μόνο του την (φαντάζομαι) ακριβότερη EU Express για παράδοση με Courier και κόστος €17 για ένα κινητό. ναι σωστό, αλλά είναι έστω με αυτό το ποσό ο τρόπος αποφυγής δυσάρεστων καταστάσεων ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 ναι σωστό, αλλά είναι έστω με αυτό το ποσό ο τρόπος αποφυγής δυσάρεστων καταστάσεων ? Έτσι λένε αλλα, μέχρι να δοκιμάσει κάποιος τολμηρός, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Παιδιά καλησπέρα! Έκανα πρόσφατα μια παραγγελία από Gearbest EU warehouse και εδώ και 3 μέρες μου λέει ότι έχει φτάσει Ελλάδα και αναμένεται να παραδοθεί. Η μεταφορά έγινε με one world express, χωρις priority ή κάτι άλλο καθώς θεώρησα ότι δε θα περάσω τελωνείο. Ωστόσο δεν εχει έρθει σπιτι κάτι. Ξέρει κανείς με ποια εταιρεία συνεργάζονται και ποιος θα το φέρει σπίτι μου; Σε τι φάση βρίσκομαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Παιδιά καλησπέρα! Έκανα πρόσφατα μια παραγγελία από Gearbest EU warehouse και εδώ και 3 μέρες μου λέει ότι έχει φτάσει Ελλάδα και αναμένεται να παραδοθεί. Η μεταφορά έγινε με one world express, χωρις priority ή κάτι άλλο καθώς θεώρησα ότι δε θα περάσω τελωνείο. Ωστόσο δεν εχει έρθει σπιτι κάτι. Ξέρει κανείς με ποια εταιρεία συνεργάζονται και ποιος θα το φέρει σπίτι μου; Σε τι φάση βρίσκομαι; Σε αυτη........ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7353746#post7353746 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 (edited) Παιδια, με banggood η επιλογη Priority Direct Mail ειναι αυτη που "δεν τον πινεις"??...;);) Edited October 12, 2017 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Αυτή είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Σ ευχαριστω "παλιοφιλε"..;) Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos_ Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Καλησπέρα παίδες. Από κινέζικα πολυκαταστήματα, έχω δοκιμάσει τα dx, banggood και gearbest. Το banggood το απέρριψα νωρίς, γιατί μου έκανε μια λαδιά και τώρα είναι η σειρά του gearbest - και θα το σκεφτώ πολύ να ξαναπαραγγείλω. Σειρά έχουν το fasttech και το lightinthebox. Τι παίζει με αυτά τελευταία, είναι αξιόπιστα και συνεπή; Εννοείται ότι πληρώνω με paypal, αλλά κανείς δε θέλει να πληρώνει και να ανοίγει τίκετ, για να πάρει πίσω τα λεφτά του μετά από 1-2 μήνες, αντί για την παραγγελία... Αν έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία, θα με βοηθούσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 (edited) παιδια κι εγω απο gear best βρηκα να παρω ενα ταμπλετ ,η ασφαλης επιλογη για αποφυγη προβληματων ποια ειναι στην μεταφορα ? :) Teclast Master T10 Edited October 12, 2017 by aitos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos_ Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 παιδια κι εγω απο gear best βρηκα να παρω ενα ταμπλετ ,η ασφαλης επιλογη για αποφυγη προβληματων ποια ειναι στην μεταφορα ? :) Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316&page=2134# γιατί τα δεδομένα αλλάζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316&page=2134# γιατί τα δεδομένα αλλάζουν. eyχαριστω πολυ φιλε !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Καλησπερα παιδες! Εχει κανεις αποψη για το wish.com; Να προχωρησω ή μακρια και αγαπημενοι; Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 επειδη πεσαμε στην αναγκη του banggood επειδη στελνει με φτηνο Priority η εξυπηρετηση τους ειναι χαλιο (πιο) χαλια απο τους αλλους 'η μου φαινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 επειδη πεσαμε στην αναγκη του banggood επειδη στελνει με φτηνο Priority η εξυπηρετηση τους ειναι χαλιο (πιο) χαλια απο τους αλλους 'η μου φαινεται? Σου φαίνεται από που ακριβώς; Πες μας τι πρόβλημα είχες και τι έκαναν. Μια χαρά είναι η εξυπηρέτηση τους ακόμα κατά την προσωπική μου άποψή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 επειδη πεσαμε στην αναγκη του banggood επειδη στελνει με φτηνο Priority η εξυπηρετηση τους ειναι χαλιο (πιο) χαλια απο τους αλλους 'η μου φαινεται? τι λες ρε φιλε μακραν το καλυτερο μαγαζι μου εκατσαν μεσα σε ενα μηνα δυο ελαττωματικα ενα tv box ΚΑΙ τηλέφωνο φθηνα και τα δυο 26ε και 50ε και χωρις πολλα πολλα μου τα αλλαξαν κρατώντας και τα παλια ποιος αλλος το κανει αυτο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 τι λες ρε φιλε μακραν το καλυτερο μαγαζι μου εκατσαν μεσα σε ενα μηνα δυο ελαττωματικα ενα tv box ΚΑΙ τηλέφωνο φθηνα και τα δυο 26ε και 50ε και χωρις πολλα πολλα μου τα αλλαξαν κρατώντας και τα παλια ποιος αλλος το κανει αυτο ?? Καλα δεν ζητησαν να στειλεις πισω το ελλατωματικο??:blink: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts