Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παλιότερα την είχα πατήσει, άλλο το fastcardtechκαι άλλο το fasttech

https://www.fastcardtech.com/

https://www.fasttech.com/

Το πρώτο είναι από τα χειρότερα και το δεύτερο είναι απ'οτι διαβάζω είναι μια χαρά μαγαζί

Ε, ηρθε η ωρα που την πατησα κι εγω!:O

Διορθωθηκε το παραπανω σχετικ ποστ μου!

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πρόσφατα δοκίμασα κι εγώ το Fasttech,και μέχρι στιγμής δεν είμαι ικανοποιημενος,για τον λόγο ότι από 5/10 παραγγελία κι ακόμα το κινητό που παρήγγειλα δεν έχει φύγει, γιατί εκ τον υστέρων μου είπαν ότι δεν είναι σε στοκ και άλλαξαν την ημερομηνία τρεις φορές γιατί τους κρεμασε ο προμηθευτης.

Εντάξει το ξέρω ότι συμβαίνει συχνά αυτό αλλά δεν με ειδοποίησαν πάρα μόνο όταν άνοιξα ticket στο site τους.

Και το κακό είναι ότι είναι για φιλο!

Τώρα μου λένε ότι θα το έχουν σε στοκ από 26/10(ένα blackview A8), βεβαία μου είπαν ότι οπότε θέλω μπορώ να ζητήσω refund αλλά επειδή το συγκεκριμένο κινητό βλέπω ότι είναι σε έλλειψη στα άλλα μαγαζιά θα περιμένω μέχρι τέλη Οκτωβρίου.

Οπότε πρώτα ρωτάμε αν είναι in Stock!

Στάλθηκε από το InFocus M808 μου

Πρόσφατα δοκίμασα κι εγώ το Fasttech,και μέχρι στιγμής δεν είμαι ικανοποιημενος,για τον λόγο ότι από 5/10 παραγγελία κι ακόμα το κινητό που παρήγγειλα δεν έχει φύγει, γιατί εκ τον υστέρων μου είπαν ότι δεν είναι σε στοκ και άλλαξαν την ημερομηνία τρεις φορές γιατί τους κρεμασε ο προμηθευτης.

Εντάξει το ξέρω ότι συμβαίνει συχνά αυτό αλλά δεν με ειδοποίησαν πάρα μόνο όταν άνοιξα ticket στο site τους.

Τώρα μου λένε ότι θα το έχουν σε στοκ από 26/10(ένα blackview A8), βεβαία μου είπαν ότι οπότε θέλω μπορώ να ζητήσω refund αλλά επειδή το συγκεκριμένο κινητό βλέπω ότι είναι σε έλλειψη στα άλλα μαγαζιά θα περιμένω μέχρι τέλη Οκτωβρίου.

Όταν αλλάζει ημερομηνία αλλάζει και στην κατάσταση της παραγγελίας σου. Φαίνεται ξεκάθαρα πότε θα είναι η ημερομηνία αποστολής.

Δεν χρειάζεται να σου στείλουν mail για να στο πουν.

Όταν είναι σε stock επίσης λέει ships next day ( εαν έλεγε αυτό και δεν το χαν τότε πάσο ), οτιδήποτε άλλο π.χ 2-3 days κτλπ σημαίνει ότι δεν υπάρχει σε stock και θα το παραλάβουν κατ'οπιν παραγγελίας.

Αυτό που μου αρέσει στο fasttech είναι ότι μέχρι να στο στείλουν πέρνεις refund χωρίς να τους πρίξεις στα mails, υπάρχει ωραίο σύστημα σε αυτό.

Λεει οτι αποστολη ειναι τελος του μηνος.

Ναι φίλε μου, αλλά και τα τα 50 δολλάρια επιπλέον στην τιμή είναι "άλλο επίπεδο" .... :)

Τί εννοείς; 175 στο Vickmall, 180,41 στο Gearbest.

Edited by talos_2002

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Όταν αλλάζει ημερομηνία αλλάζει και στην κατάσταση της παραγγελίας σου. Φαίνεται ξεκάθαρα πότε θα είναι η ημερομηνία αποστολής.

Δεν χρειάζεται να σου στείλουν mail για να στο πουν.

Όταν είναι σε stock επίσης λέει ships next day ( εαν έλεγε αυτό και δεν το χαν τότε πάσο ), οτιδήποτε άλλο π.χ 2-3 days κτλπ σημαίνει ότι δεν υπάρχει σε stock και θα το παραλάβουν κατ'οπιν παραγγελίας.

Αυτό που μου αρέσει στο fasttech είναι ότι μέχρι να στο στείλουν πέρνεις refund χωρίς να τους πρίξεις στα mails, υπάρχει ωραίο σύστημα σε αυτό.

Το θέμα είναι ότι άλλαξαν 3 φορές την ημερομηνία!

Νομίζω έλεγε αποστολή σε 3 μέρες, αλλά δεν ήξερα ότι δεν ήταν σε στοκ γιατί πρώτη φορά ψωνίζω από αυτούς.

Τώρα που μου το είπατε θα το ξέρω!

Ελπίζω να στείλει έγκαιρα το εργοστάσιο γιατί μια εξυπηρέτηση πάω να κάνω και θα τ'ακούσω κιόλας.

Νομίζω έλεγε αποστολή σε 3 μέρες, αλλά δεν ήξερα ότι δεν ήταν σε στοκ γιατί πρώτη φορά ψωνίζω από αυτούς.

Ελπίζω να στείλει έγκαιρα το εργοστάσιο γιατί μια εξυπηρέτηση πάω να κάνω και θα τ'ακούσω κιόλας.

Προσωπικά θα το ακύρωνα την 3η φορά και θα το έπαιρνα από το aliexpress που το χουν αλλά εσύ ξέρεις.

Όσο για τις 3 αλλαγές το πες και μόνος σου συμβαίνει σε όλους, αρκεί που με ένα πατηματάκι έχεις refund αν δεν το χουν στείλει χωρίς πολλά πολλά.

Δεν χρειαζεται να την ακουσεις, δεν ειναι στο χερι σου.

Και εμένα μου έδωσαν την Πέμπτη τρακινγκ που δεν φαίνεται πουθενά.

Έχε υπόψιν ότι μπορεί λόγο καιρού να καθυστερήσουν.Είδα εχθές ότι γίνεται της κακομοίρας στην Κίνα.

Έτσι ακριβώς ! Παρασκευή δεν δούλεψαν καθόλου λόγω τυφώνα και όλες οι παραγγελίες πήγαν πίσω.

Κάποιες έχασαν τις πτήσεις για Ευρώπη του Σαββατοκύριακου και θα υπάρξουν καθυστερήσεις.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τα status της Fasttech κατά 90% είναι σωστά και αξιόπιστα. Πολλές φορές μάλιστα που μπορεί να φαίνεται

σε στόκ μετά 3 μέρες μπορεί να το στείλουν αυθημερόν. Καλό είναι να τους ρωτάει πάντως κάποιος αν βιάζεται.

Πάντως γενικά τα προϊόντα τα παλιότερα πλέον 1 μήνα είναι σχεδόν πάντα στόκ. Με τα νεότερα είναι άστα να

πάνε! Ειδικά τα τηλ και με τις πιο ακριβές τιμές που έχει μάλλον από αλλού τα παίρνει ένα ένα :lol:

Υπάρχουν όμως αλλού πολύ χειρότερα !

http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif

Τί εννοείς; 175 στο Vickmall, 180,41 στο Gearbest.

Εννοώ αυτό: :)

Vickmall 210 δολλάρια .. http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-stock-in-eu-warehouse-grey.html

geekbuying 160 δολλάρια ...http://www.geekbuying.com/item/International-Version-Xiaomi-Redmi-3S-3GB-32GB-Smartphone---Dark-Gray-372278.html

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Το πρώτο είναι το Note.. :rolleyes:

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Το πρώτο είναι το Note.. :rolleyes:

Εντάξει, λάθος μου, αλλά το geek πάλι πιό φθηνό το έχει ... :)

Έτσι, για να μείνει στη database του φόρουμ: Δεν πρόκειται ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ να ξαναγοράσω από fasttech.com

Για "ετοιμοπαράδοτη" συσκευή με ταλαιπωρούν από 7/10. Δεκάδες μηνύματα από μένα, τους πρότεινα και κάποιες άλλες συσκευές, μου δήλωσαν πως δεν έχουν τίποτα, παρά μόνο μία με τριπλάσια τιμή για να τους πληρώσω την διαφορά :lol: !!!

Τους ζήτησα επιστροφή χρημάτων, για να δούμε. Και είναι και για δώρο για τον άλλο μήνα :mad:

Edit: Μου έκαναν άμεση επιστροφή του ποσού, πάλι καλά...

Edited by sp14
edit

Παιδιά έχει αλλάξει κάτι με το shipping cost στο gearbest? Παραγγελία 76€, σύνολο 2 προϊόντα και δεν έχει free shipping, ζητά 3.4€.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Για κ ά π ο ι α πράγματα ζητά και μεταφορικά (χωρίς να αποκλείεται βέβαια όντως και να άλλαξαν κάτι).

Δοκίμασε αν θέλεις να βάλεις στο καλάθι μόνο το ένα ή το άλλο. Λογικά τα μεταφορικά θα οφείλονται στο ένα από τα δύο...

Για κ ά π ο ι α πράγματα ζητά και μεταφορικά (χωρίς να αποκλείεται βέβαια όντως και να άλλαξαν κάτι).

Δοκίμασε αν θέλεις να βάλεις στο καλάθι μόνο το ένα ή το άλλο. Λογικά τα μεταφορικά θα οφείλονται στο ένα από τα δύο...

Επίσης, δεν το "πιάνουν" ως σύνολο εάν είναι από διαφορετική αποθήκη ....

Εντάξει, λάθος μου, αλλά το geek πάλι πιό φθηνό το έχει ... :)

Κάποια παιδιά είχαν πει για διαφορά της ισοτιμίας ευρό με δολάριο κατά την εκτέλεση της πληρωμής στο Geekbuying.

Κοίταξε να δεις αν τελικά υπάρχει τέτοια διαφορά στα καταστήματα.

Επίσης πρόσεξε και το θέμα με τις γλώσσες Rom miui. Από ότι ξέρω στο Geekbuying δεν έχουν Ελληνικά και δεν κάνουν

OTA updates τα τηλέφωνα, εκτός και αν πας σε παραπάνω τιμή.

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος ..... δεν έχω και την μεγαλύτερη εμπειρία. :)

Επίσης, δεν το "πιάνουν" ως σύνολο εάν είναι από διαφορετική αποθήκη ....

Και ξεχωριστά βγάζει shipping cost αλλά βγαίνουν ακριβότερα, 1.5€ και 3.5€ ευρώ περίπου αντίστοιχα, ενώ αν τα βάλω σε μια παραγγελία βγαίνουν περίπου 3.5€. Τεσπα, θα τα σκάσω τι να κάνω.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Εννοώ αυτό: :)

Vickmall 210 δολλάρια .. http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-stock-in-eu-warehouse-grey.html

geekbuying 160 δολλάρια ...http://www.geekbuying.com/item/International-Version-Xiaomi-Redmi-3S-3GB-32GB-Smartphone---Dark-Gray-372278.html

εχμ...ναι,δεν είναι ακριβώς τα ίδια αυτά τα 2.

----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έτσι ακριβώς ! Παρασκευή δεν δούλεψαν καθόλου λόγω τυφώνα και όλες οι παραγγελίες πήγαν πίσω.

Κάποιες έχασαν τις πτήσεις για Ευρώπη του Σαββατοκύριακου και θα υπάρξουν καθυστερήσεις.

--

το περίμενα,μόλις είδα τις ειδήσεις.

Και σήμερα δεν φαίνεται να στάλθηκε κάτι πάντως.

Xiaomi 12 Pro

Ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό; "Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)"

Αφού ταχυδρομηθεί το πακέτο κι έχουμε τον κωδικό tracking:

·Ταχυδρομείο Σιγκαπούρης (Singapore Post)

INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)...Αυτό εμφανίζεται όταν ο πωλητής ειδοποιήσει το ταχυδρομείο, ότι θα του παραδώσει το πακέτο για αποστολή.

Και αναλόγως που στο βγάζει κιόλας.

Σε ποιο tracking system.

Αν στο βγάζει στο sgpost,είναι όπως τα λέει ο φίλος από πάνω.

Αν στο βγάζει στο 4px για παράδειγμα,μάλλον δεν έχει ταχυδρομηθεί ακόμα.

Edited by Chryssostomos

Xiaomi 12 Pro

εχμ...ναι,δεν είναι ακριβώς τα ίδια αυτά τα 2.

http://www.geekbuying.com/item/XIAOMI-Redmi-3S-4G-LTE-2GB-16GB-Smartphone---Silver-368626.html

http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-3s-2gb-16gb-5-0inch-hd-4g-lte-miui-7-smartphone-qualcomm-snapdragon-430-octa-core-5-0mp-13-0mp-touch-id-fast-charge-4100mah-battery-silver.html

22$ δολλάρια διαφορά, περίπου 20ευρώ δηλαδή όταν αγοράζεις κάτι απ'εξω για να το πάρεις φθηνά.

Μια χαρά ακριβά τα χει σε σχέση με άλλα sites με πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις. Να ήταν 5-6 δολλάρια παραπάνω θα έλεγα οκ μιας και είναι μικρομάγαζο και σε εξυπηρετεί αρκετές φορές καλά αλλά τα 22 παραπάνω δεν δικαιολογούνται.