konvon Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Έχεις δίκιο.Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Για την συσκευασία του banggood που λέγατε διάφοροι, να πώς έλαβα σήμερα το τάμπλετ μου. Πιο καλά δεν γίνεται.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161004/e924cd7e3ee835a25d2e4df9d9927b61.jpg Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 ψαχνω ευρωπαικο μαγαζι να παρω το xiaomi mi max στην καλυτερη τιμη..υπαρχει κατι υποψιν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Για την συσκευασία του banggood που λέγατε διάφοροι, να πώς έλαβα σήμερα το τάμπλετ μου. Πιο καλά δεν γίνεται.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161004/e924cd7e3ee835a25d2e4df9d9927b61.jpg Sent from my m1 note using Tapatalk Άσε τις συσκευασίες Θωμά και πες τι λέει το ταμπλετακι... Σε πρόσεξαν πάντως εσένα...Προχτές παρέλαβα 2 vr headsets από banggood, χτυπημένα και τα 2 κουτιά στις γωνίες. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Άσε τις συσκευασίες Θωμά και πες τι λέει το ταμπλετακι... Σε πρόσεξαν πάντως εσένα...Προχτές παρέλαβα 2 vr headsets από banggood, χτυπημένα και τα 2 κουτιά στις γωνίες. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Σούπερ το μηχανάκι, δεν έχω παράπονο. Τρομερή μπαταρία. Αλλά θέλει συνήθεια τα Windows σε touch. Για την συσκευασία, 150€ έδωσα, λογικό να με προσέξουν. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 ψαχνω ευρωπαικο μαγαζι να παρω το xiaomi mi max στην καλυτερη τιμη..υπαρχει κατι υποψιν? Honorbuy.com στα 174€ το 16αρι αλλά με +35 € μεταφορικά. Έρχεται όμως σε μία εργάσιμη από αποθήκη στην Ιταλια. Sent from my Mi-4c using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 διευθυνση εχει στην Ιταλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 (edited) συν 1 για το Honorbuy.com , είναι γρηγοροι και εξυπηρετικοι αν συμβει κατι. επικοινωνια με την καρτα παραγγελιας εχουν για δινση ιταλια δεν ξαιρω Edited October 5, 2016 by aitos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 υπαρχει μαγαζι που να κανει αισθητά καλυτερες τιμες και να ειναι αξιοπιστο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 υπαρχει μαγαζι που να κανει αισθητά καλυτερες τιμες και να ειναι αξιοπιστο? Θελω και εγω ενα τετοιο καταστημα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Θελω και εγω ενα τετοιο καταστημα.:) Και να τα φερνει στην πορτα μου την επομενη, αντε μεθεπομενη.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Δύσκολο αυτό που ζητατε! Όλοι θα το θέλαμε! Μην ξεχνάτε ότι από την ώρα που φεύγουν από Ευρωπη συμπεριλαμβάνεται και το Φ.Π.Α γι αυτό και δεν μπλέκετε και με τελωνείο. Ουσιαστικά οι διαφορές στην τιμή από εκεί προκύπτουν. Τιμές Κινας από ευρωπαϊκή αποθήκη δεν θα βρείτε πουθενά Sent from my SM-N930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Δεν μπορω να εντοπισω αυτην την παραγγελια NL14745446637465 Καμμια βοηθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Δεν μπορω να εντοπισω αυτην την παραγγελια NL14745446637465 Καμμια βοηθεια; Είσαι σε λάθος topic. Απευθύνσου εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Δεν μπορω να εντοπισω αυτην την παραγγελια NL14745446637465 Καμμια βοηθεια; αν και εισαι off topic εδω θα μπεις και θα το δεις http://www.sky56.cn/english/track/index Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Δεν εχω το order number και έχω μόνο την απόδειξη απο το paypal με ημερομηνία, invoice id κλπ.. Δεν αρκούν αυτά για να βρουν την παραγγελία μου στο tiny? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Δεν εχω το order number και έχω μόνο την απόδειξη απο το paypal με ημερομηνία, invoice id κλπ.. Δεν αρκούν αυτά για να βρουν την παραγγελία μου στο tiny? Τι εννοεις; οτι πηρες κατι απο το tiny και την ξεχασαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Έχω παραλάβει και χρειάζεται τώρα γιατί λήγει το εξάμηνο να χρησιμοποιηθεί η εγγύηση. Απλά η αγορά έγινε χωρίς login και αυτός που την έκανε .... έσβησε το email που έγραφε το order number. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Έχω παραλάβει και χρειάζεται τώρα γιατί λήγει το εξάμηνο να χρησιμοποιηθεί η εγγύηση. Απλά η αγορά έγινε χωρίς login και αυτός που την έκανε .... έσβησε το email που έγραφε το order number. Εφ'όσον υπάρχει η απόδειξη του paypal γιατί δεν κάνεις dispute;; Θα την βρουν την παραγγελία μόλις πάρουν το μήνυμα του paypal. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Dispute για προιον που παραδωθηκε πριν απο εξι μηνες? Το μονο που μπορεις να πετυχεις ειναι να χαλασεις το ρειτινγκ που εχεις στο πειπαλ ,τιποτε αλλο. Επι της ουσιας tinydeal και υστερα απο εξι μηνες δυσκολα θα εξυπηρετηθεις ακομα και αν εχεις αριθμο παραγγελιας οποτε τρεχα γυρευε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Dispute για προιον που παραδωθηκε πριν απο εξι μηνες? Το μονο που μπορεις να πετυχεις ειναι να χαλασεις το ρειτινγκ που εχεις στο πειπαλ ,τιποτε αλλο. Επι της ουσιας tinydeal και υστερα απο εξι μηνες δυσκολα θα εξυπηρετηθεις ακομα και αν εχεις αριθμο παραγγελιας οποτε τρεχα γυρευε. Για αυτόν τον λόγο υπάρχει το περιθώριο των έξι μηνών, όχι μόνο για το αν δεν το παραλάβεις ... με το "τρέχα γύρευε" μόνο τα καταστήματα έχουν κέρδος. Όσο για το tinydeal εμένα μου έστειλε ξανά αντικείμενο 35 ευρώ το οποίο δεν παρέλαβα. Στην αρχή μου είπαν να μου δώσουν πίστωση αλλά όταν αρνήθηκα το έστειλαν ξανά. Επίσης, καμμία βαθμολογία δεν χαλάει στο paypal, έκανα πολλές φορές dispute και h μόνη αντίδρασή τους ήταν να μου στείλουν μηνύματα εάν ήμουν ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 αυτο το tinydeal...το μοναδικο μαγαζι που εχω ακυρωσει παραγγελια...εψαχνα το καλοκαιρι το. LeEco le 2 pro.το tinydeal. το ειχε βαλει in stock. χωρις να το εχει...αφου περασαν οι 5εργασιμες που υποτιθεται θα το εκαναν shiping. μου ελεγαν να κανω υπομονη γιατι ο προμηθευτης τους προσπαθει να εξασφαλισει μερικα κομματια...μετα απο 20 μερες κοροιδιας ακυρωσα την παραγγελια και μου πιστωσαν τα χρηματα που ειχαν δεσμευσει.τσαμπα εχασα τον χρονο μου και βεβαια το διεγραψα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Έχει κερδίσει κανεις partial refund στο εξάμηνο? Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου τα μασαγαν στο paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Για αυτόν τον λόγο υπάρχει το περιθώριο των έξι μηνών, όχι μόνο για το αν δεν το παραλάβεις ... με το "τρέχα γύρευε" μόνο τα καταστήματα έχουν κέρδος. Όσο για το tinydeal εμένα μου έστειλε ξανά αντικείμενο 35 ευρώ το οποίο δεν παρέλαβα. Στην αρχή μου είπαν να μου δώσουν πίστωση αλλά όταν αρνήθηκα το έστειλαν ξανά. Επίσης, καμμία βαθμολογία δεν χαλάει στο paypal, έκανα πολλές φορές dispute και h μόνη αντίδρασή τους ήταν να μου στείλουν μηνύματα εάν ήμουν ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση. Έχει κερδίσει κανεις partial refund στο εξάμηνο? Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου τα μασαγαν στο paypal. 180 μερες εχεις για να ανοιξεις θεμα στο paypal για κατι που ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ,αυτο εγινε γιατι υπαρχουν preorders και μεγαλες καθυστερησεις στα ταχυδρομεια και ειχε πλημμυρισει το paypal με disputes. Το paypal ειναι για την ασφαλεια συναλλαγων δηλαδη αν παραλαβεις την παραγγελια σου και αν η αυτο που παρελαβες ειναι οτι παραγγειλες δεν εχει καμια σχεση με τους ορους εγγυησης που προσφερει το καθε μαγαζι. Τα disputes τα μετρανε στο πειπαλ ως ποσοστο των συνολικων συναλλαγων σου και απο αυτο προκυπτει μια αξιολογηση για το κατα ποσο ειναι αξιοπιστος ,κατι αντοιστιχο γινεται και με τους πωλητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Dispute για προιον που παραδωθηκε πριν απο εξι μηνες? Το μονο που μπορεις να πετυχεις ειναι να χαλασεις το ρειτινγκ που εχεις στο πειπαλ ,τιποτε αλλο. Επι της ουσιας tinydeal και υστερα απο εξι μηνες δυσκολα θα εξυπηρετηθεις ακομα και αν εχεις αριθμο παραγγελιας οποτε τρεχα γυρευε. τι λες φιλε μου? dispute μετα απο 5+ μηνες στην fasttech για αγορα κινητου που τα επαιξε, στο δικο τους support μου ελεγαν βλακειες οτι και καλα το συγκεκριμενο ειχε 3 μηνες μονο εγγυηση, claim και πηρα τα λεφτα μου στελνοντας το πισω να το βαλουν ........... στα οπισθια τους. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts