Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μην ανησυχείς, ούτε αυτοί ξέρουν αγγλικά, μόνο Chinglish :lol:

Μάλλον "back order" εννοεί, πρέπει δηλαδή να το παραγγείλει απο το εργοστάσιο.

"Backstock" είναι το stock που έμεινε στην αποθήκη απούλητο.

Συνήθως back order σημαίνει το υπόλοιπο μιας παραγγελίας που δεν έχει εκτελεστεί ακόμα και εκκρεμεί.

Δηλαδή το κινεζομάγαζο παραγγέλνει 1000 τεμάχια από το εργοστάσιο και του στέλνει σε πρώτη φάση τα 500.

Τα υπόλοιπα 500 είναι back order και υποτίθεται θα τα παραλάβει αργότερα. Αλλά μάλλον σε κάποιες περιπτώσεις δεν...

Όπως και να 'χει, το στοκ είναι στο εργοστάσιο ή\και δεν έχει συναρμολογηθεί ακόμα. Το μόνο σίγουρο είναι η καθυστέρηση.

Παιδεύομαι εδώ και 3 μέρες να κάνω μια παραγγελία ένα ulefone paris για δώρο που το θέλω μέχρι τις 10 Ιανουαρίου. Είναι σε προσφορά στα 120$ μαζί με θήκη και tempered glass. Τα site που έχουν αυτήν την προσφορά είναι everbuying, grearbest, bangood. Κάνω την Τρίτη παραγγελία στο ever και το έχει κανονικά in stock (παρόλο που λέει dispatche 4-10 days!!). Λέω σε 4 μέρες θα μου το στείλουν γιατί και το zuk που είχα πάρει από αυτούς σε 4 μέρες το έστειλαν. Που να ξερα.... Γράφω την τετάρτη εδώ στο φόρουμ του ever για την παραγγελία και μου στέλνει πμ ότι δεν το έχουν σε στοκ και ΜΠΟΡΕΙ να το έχουν σε 10 μέρες!! Στο σιτε τους πουλιέται κανονικά ακόμα και τώρα! Τους λέω να ακυρωθεί την παραγγελία και να μου κάνουν refund. Πάω τώρα στο bangood. Μπαίνω στο σιτε τιμή 129,55!! από κάτω στο descreption λέει Regular Price: USD$169.99 Special Price: USD$119.99 σε αυτήν την τιμή μέχρι και σήμερα 10 Δεκεμβρίου! Εντωμεταξύ σε αυτήν την τιμή ήταν και την τρίτη που έκανα την παραγγελία στο ever άρα δεν την άλλαξαν έτσι το είχαν για να τσεπώσουν την διαφορά αλλά είναι τόσο βλάκες που δεν έβγαλαν το Special Price: USD$119.99 από κάτω!! Γι αυτό έκανα και την παραγγελία στο ever γιατί μόνο αυτό το είχε στα 119 ενώ τα άλλα δυο 128 νομίζω το gearbest και 129 στο bangood. Μιλάω στο chat του bangood να δω αν το έχουν σε στοκ μην την ξαναπατήσω και μου λέει ότι υπάρχει μαζί με τα δώρα και του λέω τότε γιατί έχετε μεγαλύτερη τιμή από αυτήν που λέτε στο description ως προσφορά? Η απάντηση να στείλω στο μαιλ τους γι αυτό το θέμα και όταν τους ζήτησα ότι θέλω την κανονική τιμή μου άρχισε τα λείπει ο salesman και δικαιολογίες. Εντωμεταξύ το τσατ του εβερ δεν δουλεύει πότε!! Λέει ότι ελάτε πάλι συγκεκριμένες ώρες που αναφέρουν με ψιλά γράμματα κάπου στο σίτε τους και ούτε αυτές τις ώρες θα βρεις κάποιον! Ντροπή τους! Δεν κάνω καν τον κόπο να ρωτήσω στο gearbest μετά από αυτά που έχουν αναφερθεί εδώ μέσα! Τα ίδια λαμογια με το ever είναι. Δηλαδή έλεος δεν μπορείς να βρεις άκρη με αυτούς του Κινέζους. Οι περισσότεροι είναι λαμογια που προσπαθούν να αρπάξουν τίποτα αυξάνοντας παραπάνω τις τιμές. Edited by P_papadis

Αν διαβασεις πιο πανω ,την πατησα και γω απο το Never buying ! Πουλανε χωρις να τα εχουν σε στοκ. 2 βδομαδες τωρα και δεν εχουν στειλει ακομη τιποτα. Μου ειπαν να περιμενω μεχρι 5 μερες ακομη και θα τα φερουν σιγουρα ...(?).

Αν δεν τα στειλουν μεχρι τοτε,θα ζητησω επιστροφη χρηματων.

Το merimobiles τι λέει σα μαγαζί ρε παιδιά? Είναι οκ γιατί έχει κάτι καλές τιμές στα Lg g3, τα Zte Nubia, Lenovo κτλ. Αξίζει να αγοράσεις από εκεί ή μπλέκεις σαν το gearbest κτλ.; Και επίσης αυτές είναι καινούργιες συσκευές ή επισκευασμένες;
Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol:

Κοίτα στο ever έχουν πολύ καλές τιμές και αν κάνεις καινούργιο account σου δίνει 100 πόντους που είναι 2$ έκπτωση σε οποιαδήποτε παραγγελία αλλά αν είναι να πάρεις κάτι πρέπει να μην το βιάζεσαι καθόλου όμως (ας έρθει και τον μαρτιο πχ) ΑΛΛΑ αν θες κάτι δωρο όπως εγώ που το θέλω σε συγκεκριμένη ημερομηνία είναι αδύνατον να βρω άκρη με το ever η να το εμπιστευτώ ξανά. Και από την άλλη στο bangood δεν περίμενα αυτά που είδα και το είχα για καλό μαγαζί.

Το merimobiles τι λέει σα μαγαζί ρε παιδιά? Είναι οκ γιατί έχει κάτι καλές τιμές στα Lg g3, τα Zte Nubia, Lenovo κτλ. Αξίζει να αγοράσεις από εκεί ή μπλέκεις σαν το gearbest κτλ.; Και επίσης αυτές είναι καινούργιες συσκευές ή επισκευασμένες;

Μεταβολή και τρέξε .... :lol:

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Κοίτα στο ever έχουν πολύ καλές τιμές και αν κάνεις καινούργιο account σου δίνει 100 πόντους που είναι 2$ έκπτωση σε οποιαδήποτε παραγγελία αλλά αν είναι να πάρεις κάτι πρέπει να μην το βιάζεσαι καθόλου όμως (ας έρθει και τον μαρτιο πχ) ΑΛΛΑ αν θες κάτι δωρο όπως εγώ που το θέλω σε συγκεκριμένη ημερομηνία είναι αδύνατον να βρω άκρη με το ever η να το εμπιστευτώ ξανά. Και από την άλλη στο bangood δεν περίμενα αυτά που είδα και το είχα για καλό μαγαζί.

Φίλε μου εφόσον ήθελες το τηλέφωνο μέχρι 10 Γενάρη, δεν περιμένεις να κάνεις την παραγγελία μέσα Δεκέμβρη, αλλά το αργότερο μέχρι 11 Νοέμβρη. Είναι η περίοδος με τον περισσότερο όγκο δεμάτων.

The day is my enemy, the night my friend

Μεταβολή και τρέξε .... :lol:

Κατάλαβα! χαχα! Λογικά το ίδιο και για το fastcardtech σωστά; Γιατί και σε αυτό έχει καλές τιμές για αυτά τα κινητά

Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol:

Κατάλαβα! χαχα! Λογικά το ίδιο και για το fastcardtech σωστά; Γιατί και σε αυτό έχει καλές τιμές για αυτά τα κινητά

Αυτό καλό είναι, αλλά να προσέξεις στις περιγραφές, και εάν δείς πολύ χαμηλή τιμή, να κοιτάξεις εάν είναι ανακατασκευασμένο.

Φίλε μου εφόσον ήθελες το τηλέφωνο μέχρι 10 Γενάρη, δεν περιμένεις να κάνεις την παραγγελία μέσα Δεκέμβρη, αλλά το αργότερο μέχρι 11 Νοέμβρη. Είναι η περίοδος με τον περισσότερο όγκο δεμάτων.

Τον Νοέμβριο δεν υπήρχε καθυστέρηση στα δέματα. Τα περισσότερα με sg έρχονταν σε 7 μέρες! Τώρα μόλις μπήκε ο Δεκέμβριος γίνεται αυτό το μπάχαλο...

Πήρα ένα android TV box m8 από το geekbuying. Ξέρω πάνω κάτω ότι θεωρείται καλό μαγαζί. Αλλά μέσα στο θέμα εδώ του geekbuying βλέπω αρκετές καθυστερήσεις. Αργεί δηλαδή πάνω από 10 μέρες και ίσως παραπάνω να διώξουν τα προϊόντα τους. Έτσι είναι γενικώς το παραπάνω;

Καλομαθα με το vickmall που μέσα σε 1 μέρα το είχαν στείλει ταχυδρομείο.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Πήρα ένα android TV box m8 από το geekbuying. Ξέρω πάνω κάτω ότι θεωρείται καλό μαγαζί. Αλλά μέσα στο θέμα εδώ του geekbuying βλέπω αρκετές καθυστερήσεις. Αργεί δηλαδή πάνω από 10 μέρες και ίσως παραπάνω να διώξουν τα προϊόντα τους. Έτσι είναι γενικώς το παραπάνω;

Σε μια παραγγελία μου το Σεπτέμβριο την έστειλαν μετά από 11 μέρες και έφτασε σε μένα σε 27 μετά το shipped date με tracking number.

Παιδιά, δεν πρέπει να συγχέουμε τα πράγματα και να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Όντως το vickmall εξυπηρετεί πιό γρήγορα αλλά μπροστά στα άλλα καταστήματα είναι ..μπακάλικο. Πουλάει πχ. 100 τηλέφωνα την ημέρα όταν οι άλλοι πουλάνε 1000, και έχουν και χιλιάδες άλλα είδη να διακινήσουν ιδίως σε εορταστικές περιόδους.

Edited by evansarmor

Παρέλαβα φορτιστή αυτοκινήτου, θήκη και τηλέφωνο από Banggood,και κάνοντας το unboxing όλα μέσα ήταν βρεγμένα.Το χαρτί της συσκευασιας της θηκης και του φορτιστή ηταν σχεδον διαλυμενα απο το νερό.Ευτυχώς το κουτί του κινητού ήταν άθικτο κ δουλεύει καλά,όμως ποτέ δεν ξέρεις αν πήρε υγρασία.

Το περίεργο ειναι ότι εξωτερικά το δέμα ήταν στεγνό.

Το Banggood έχει μια συσκευασία κακή κ με κακή ασφάλεια του εσωτερικού.

Δε μου χει ξανατυχει και δε θέλω να σκέφτομαι ότι στα τόσα που σκεφτόμαστε στις αγορές απ έξω, να βάλουμε και την έγνοια να είναι στεγνά :lol:

Το Banggood έχει μια συσκευασία κακή κ με κακή ασφάλεια του εσωτερικού.

Δε μου χει ξανατυχει και δε θέλω να σκέφτομαι ότι στα τόσα που σκεφτόμαστε στις αγορές απ έξω, να βάλουμε και την έγνοια να είναι στεγνά :lol:

Αυτό εδώ, τι το κακό έχει ακριβώς;

Unboxing

Αυτό εδώ, τι το κακό έχει ακριβώς;

Unboxing

To δικό μου Χ5 δεν ήρθε σε κουτί απο φελιζόλ. Ήταν σε πλαστική σακούλα, τυλιγμένο 3 φορές στο αφρώδες υλικό που φαίνεται στο 52" του βίντεο.

Παιδιά, δεν πρέπει να συγχέουμε τα πράγματα και να συγκρίνουμε ανόλοια πράγματα. Όντως το vickmall εξυπηρετεί πιό γρήγορα αλλά μπροστά στα άλλα καταστήματα είναι ..μπακάλικο. Πουλάει πχ. 100 τηλέφωνα την ημέρα όταν οι άλλοι πουλάνε 1000, και έχουν και χιλιάδες άλλα είδη να διακινήσουν ιδίως σε εορταστικές περιόδους.

Σύγχυση θα υπήρχε εάν δεν γνώριζα το τι πουλάει το κάθε μαγαζί κλπ.:) Αν πρόσεξες αναφέρω ότι καλόμαθα στην άμεση αποστολή. Για να διάλεξα geekbuying το θεωρώ ένα από τα καλά μαζί με το banggood. Περισσότερο ενημέρωση γιατί δεν γνωρίζω τον χρόνο αποστολή τους, καθότι πρώτη φορά αγοράζω από εκείνους.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Σύγχυση θα υπήρχε εάν δεν γνώριζα το τι πουλάει το κάθε μαγαζί κλπ.:) Αν πρόσεξες αναφέρω ότι καλόμαθα στην άμεση αποστολή. Για να διάλεξα geekbuying το θεωρώ ένα από τα καλά μαζί με το banggood. Περισσότερο ενημέρωση γιατί δεν γνωρίζω τον χρόνο αποστολή τους, καθότι πρώτη φορά αγοράζω από εκείνους.

Και το geekbuying είναι αρκετά γρήγορο στις αποστολές. Απλώς αυτή την περίοδο ο όγκος των δεμάτων είναι μεγάλος, οπότε μην περιμένεις να στο στείλει σχετικά γρήγορα.

The day is my enemy, the night my friend

To δικό μου Χ5 δεν ήρθε σε κουτί απο φελιζόλ. Ήταν σε πλαστική σακούλα, τυλιγμένο 3 φορές στο αφρώδες υλικό που φαίνεται στο 52" του βίντεο.

Εμένα πάντως και τα 2 που φαίνονται στο βίντεο ήρθαν πολύ τουμπανάκια.

Και βασικά απ'τις 18 παραγγελίες που έχω κάνει απο αυτούς, έχω παραλάβει εως τώρα τις 9 και ήταν όλες με πολύ συσκευασία ανάλογα το προιόν τους. Τώρα αν παίζει ρόλο ο κινέζος που τα βάζει και δεν έχουν κάποια στάνταρ πολιτική θα σε γελάσω.:D

Καμία σχέση φίλε μου.8 παραγγελίες σε 2,5 μήνες,και οχι μικρές (οι 2 κινητά) και όλες σε πλαστική σακουλα με ένα προστατευτικό απλά περιτυλιγμένα.Κατα τα άλλα δεν ειχα θέμα αξιοπιστο και καλό μαγαζί

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό ακριβώς.Καμία σχέση κουτιά κλπ

Παιδιά, δεν πρέπει να συγχέουμε τα πράγματα και να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Όντως το vickmall εξυπηρετεί πιό γρήγορα αλλά μπροστά στα άλλα καταστήματα είναι ..μπακάλικο. Πουλάει πχ. 100 τηλέφωνα την ημέρα όταν οι άλλοι πουλάνε 1000, και έχουν και χιλιάδες άλλα είδη να διακινήσουν ιδίως σε εορταστικές περιόδους.

Την εξυπηρέτηση πελατών του «μπακάλικου», πολλοί «επαγγελματίες» θα την ζήλευαν. Είναι οικογενειακή επιχείρηση και σε τιμάει ως πελάτη, σε σέβεται.

Ούτε να πληρώσεις και να ζητήσει μετά επιπλέον λεφτά, ούτε να καθυστερεί εβδομάδες να στείλει, ούτε να λέει ψέματα, ούτε να κάνει τον Κινέζο αν οτιδήποτε πάει στραβά.

Πλέον προτιμώ Vickmall αντί φυσικών καταστημάτων που εύκολα σου αρχίζουν τα «μα και τα μου» μετά την πώληση και σου βγάζουν την Παναγία για να βγάλεις άκρη.

Και η συσκευασία, φρούριο. Φουλ τύλιγμα με γερή πλαστική ταινία, ούτε να βραχεί, ούτε να σχιστεί, ενώ μέσα είναι τίγκα στο bubblewrap.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Καμία σχέση φίλε μου.8 παραγγελίες σε 2,5 μήνες,και οχι μικρές (οι 2 κινητά) και όλες σε πλαστική σακουλα με ένα προστατευτικό απλά περιτυλιγμένα.Κατα τα άλλα δεν ειχα θέμα αξιοπιστο και καλό μαγαζί

Άρα παίζει ρόλο το άτομο που τα κάνει και δεν έχουν κάποια στάνταρ πολιτική στη συσκευασία, γιατί όπως λέω κι έγω 9 που παρέλαβα το τελευταίο 40ήμερο είχαν τέτοια παρόμοια συσκευασία μέχρι και σε μπλούζα. Δικό μου είναι το βίντεο, οπότε δεν υποθέτω.