zyp3r Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Περιμένω μια παραγγελία από gearbest αλλά θέλω να ξαναπαραγγείλω και κάτι άλλο. Παίζει να μου τα στείλουν όλα σε ένα πακέτο γιατί τα θέλω ξεχωριστά. Πρέπει να τους το επισημάνω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 zyp3r said: Περιμένω μια παραγγελία από gearbest αλλά θέλω να ξαναπαραγγείλω και κάτι άλλο. Παίζει να μου τα στείλουν όλα σε ένα πακέτο γιατί τα θέλω ξεχωριστά. Πρέπει να τους το επισημάνω; Με αυτα που ακουγονται γιαυτο το καταστημα τωρα τελευταια, θα εισαι τυχερος ετσι και παραλαβεις εστω και την πρωτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Πριν μια βδομάδα πάντως παρέλαβα κανονικά. Βέβαια κάτι ακουστικά ακόμα τα περιμένω αλλά μάλλον τα χάσαν εδώ τα δικά μας τα τζιμάνια μιας και όταν μου φερε ο ταχυδρόμος το προαναφερθέν δέμα μου είπε ότι άφησε και ειδοποίηση για κάτι άλλο. Το κάτι άλλο προφανώς ήταν τα ακουστικά μιας και δεν περίμενα τίποτα άλλο. Ειδοποίηση βέβαια δε βρήκα ποτέ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 zyp3r said: Περιμένω μια παραγγελία από gearbest αλλά θέλω να ξαναπαραγγείλω και κάτι άλλο. Παίζει να μου τα στείλουν όλα σε ένα πακέτο γιατί τα θέλω ξεχωριστά. Πρέπει να τους το επισημάνω; Και να το επισημάνεις χωριστά θα τα στείλουν, εγώ προσπάθησα να μου τα στείλουν μαζί και δεν το έκαναν, αλλά θα παραλάβεις οπωσδήποτε, εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα εκτός από μία φορά μου μου ήρθε με καθυστέρηση γιατί δεν το είχαν σε στόκ. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraxan1980 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 παιδες με πιο τροπο κανετε αγορες γιατι εχω δοκιμασει paypal και απλη καρτα αλλα τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 astraxan1980 said: παιδες με πιο τροπο κανετε αγορες γιατι εχω δοκιμασει paypal και απλη καρτα αλλα τπτ Καλύτερα να ρωτήσεις στο θέμα του PayPal. Εδώ άλλα συζητάμε Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Καλημερα,παρηγγειλα χτες το βραδυ ενα μικροαντικειμενο(7$) απο bangood,απ'οσο καταλαβα και διαβασα ειναι αξιοπιστο. Με ποια εταιρια στελνει τα μικροαντικειμενα???Πληρωσα και 1.30$ για τρακινγκ. Υπαρχει καποιο τσατ στο σαιτ τους??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 που ειναι το θεμα του paypal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geono Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 dragon11 said: που ειναι το θεμα του paypal? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Μεγαλη παραγγελια για λογαριασμο γνωστου, επεμενε να τα παρει ολα απο Tinydeal, τελικα του παρηγγειλα άλλα απο banggood (NL), άλλα απο geekbuying (SG post) και κατι που δεν υπηρχε αλλού απο Tinydeal. Μετα απο 16 μερες, φτανει το geekbuying, την επομενη φτανει το banggood και την ιδια μερα ερχεται mail οτι το Tinydeal μολις ξεκινησε! Μου ειχε δωσει ενα ψευτικο tracking number που δε με εκαιγε να τσεκαρω και δεν ηξερα οτι δεν ειχε φυγει... Α ρε αθανατο Tinydeal Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 zyp3r said: Περιμένω μια παραγγελία από gearbest αλλά θέλω να ξαναπαραγγείλω και κάτι άλλο. Παίζει να μου τα στείλουν όλα σε ένα πακέτο γιατί τα θέλω ξεχωριστά. Πρέπει να τους το επισημάνω; καλη τυχη:wacko: Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Roid_rage said: Μεγαλη παραγγελια για λογαριασμο γνωστου, επεμενε να τα παρει ολα απο Tinydeal, τελικα του παρηγγειλα άλλα απο banggood (NL), άλλα απο geekbuying (SG post) και κατι που δεν υπηρχε αλλού απο Tinydeal. Μετα απο 16 μερες, φτανει το geekbuying, την επομενη φτανει το banggood και την ιδια μερα ερχεται mail οτι το Tinydeal μολις ξεκινησε! Μου ειχε δωσει ενα ψευτικο tracking number που δε με εκαιγε να τσεκαρω και δεν ηξερα οτι δεν ειχε φυγει... Α ρε αθανατο Tinydeal Πραγματικα το tinideal εχει γινει πια cult μαγαζι ,ψωνιζεις μονο και μονο για να δεις πως ειναι ενα "καλο" αθανατο κινεζομαγαζο.Εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να πιασεις το τζοκερ παρα να βρεις στο tinideal ενα προιον σε στοκ. Οσοι ψωνιζεται μην ξεχνατε να τους στελνεται και ενα μήνυμα για να θαυμασετε την απαντηση που θα σας δωσει ,πιο "κινεζικη" απαντηση δεν θα βρειτε στο νετ. Παρολα αυτα και για να ειμαστε δικαιοι εγω fake ή μεταχειρο συσκευη δεν εχω παρει απο αυτους στις (λιγες ομολογουμενως) αγορες που εχω κανει. LONG LIVE TINYDEAL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 bill27 said: Καλημερα,παρηγγειλα χτες το βραδυ ενα μικροαντικειμενο(7$) απο bangood,απ'οσο καταλαβα και διαβασα ειναι αξιοπιστο. Με ποια εταιρια στελνει τα μικροαντικειμενα???Πληρωσα και 1.30$ για τρακινγκ. Υπαρχει καποιο τσατ στο σαιτ τους??? Eνταξει δεν το λες και τερας αξιοπιστιας, αλλα αν ειναι για μικροπραγματα κανουμε τα στραβα ματια. Αν τα στειλει με singapore post τοτε καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 (edited) Barlost said: Eνταξει δεν το λες και τερας αξιοπιστιας, αλλα αν ειναι για μικροπραγματα κανουμε τα στραβα ματια. Αν τα στειλει με singapore post τοτε καλα. 10/12 προς το παρόν τα χω παραλάβει με CN post ( με tracking ) μέσα σε 3 εβδομάδες ) Μερικά ήταν και μικρής αξίας Τα άλλα 2 είναι πρόσφατες παραγγελίες ( 1εβδομάδας ) Προσωπικά το θεωρώ στα επίπεδα του vick ( αν εξαιρέσεις κάτι κινεζοαγγλικά που μιλάνε μερικοί στο chat τους ) bill27 said: Καλημερα,παρηγγειλα χτες το βραδυ ενα μικροαντικειμενο(7$) απο bangood,απ'οσο καταλαβα και διαβασα ειναι αξιοπιστο. Με ποια εταιρια στελνει τα μικροαντικειμενα???Πληρωσα και 1.30$ για τρακινγκ. Υπαρχει καποιο τσατ στο σαιτ τους??? Υπάρχει πάνω δεξιά. http://i65.tinypic.com/30uv6vo.jpg Edited November 5, 2015 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis77_st Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 παιδια ξερει κανεις αυτο το μαγαζι http://www.tomtop.com/??? ΥΓ. ειχα ρωτησει στο igogo.es εαν εχουν ευρωπαικη αποθηκη και μου ειπαν ναι και οταν τους ρωτησα πως μπορω να αγορασω ενα κινητο απο την ερυπαικη αποθηκη μου ειπαν πως εχουν μονο στην Κινα αποθκη οτι ναι!!!!!:blink: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 aanastasopoulos said: Γνωρίζει κάποιος την αξιοπιστία αυτου του μαγαζιού ? http://www.alegrecompra.com/ Τελικά δεν το γνωρίζει κανένας αυτὀ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 bill27 said: Καλημερα,παρηγγειλα χτες το βραδυ ενα μικροαντικειμενο(7$) απο bangood,απ'οσο καταλαβα και διαβασα ειναι αξιοπιστο. Με ποια εταιρια στελνει τα μικροαντικειμενα???Πληρωσα και 1.30$ για τρακινγκ. Υπαρχει καποιο τσατ στο σαιτ τους??? Με Κινέζικο ταχυδρομείο (China Post) στέλνει το Banggood... Εμένα το δέμα ήρθε σε 7 μέρες από τότε που το ταχυδρομείο παρέλαβε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 MitsosDaBest13 said: Με Κινέζικο ταχυδρομείο (China Post) στέλνει το Banggood... Εμένα το δέμα ήρθε σε 7 μέρες από τότε που το ταχυδρομείο παρέλαβε!! Εξαρτάται από ποια αποθήκη στα στέλνει. Εμένα αρκετά δέματα μου έρχονται με Μαλαισία post. Πάντως η China post είναι πολύ πιο γρήγορη. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 adversus said: 10/12 προς το παρόν τα χω παραλάβει με CN post ( με tracking ) μέσα σε 3 εβδομάδες ) Μερικά ήταν και μικρής αξίας Τα άλλα 2 είναι πρόσφατες παραγγελίες ( 1εβδομάδας ) Προσωπικά το θεωρώ στα επίπεδα του vick ( αν εξαιρέσεις κάτι κινεζοαγγλικά που μιλάνε μερικοί στο chat τους ) Υπάρχει πάνω δεξιά. http://i65.tinypic.com/30uv6vo.jpg Με τιποτα στο επιπεδο του Βικ. στο θεμα κινητο ειχα ταλαιπωρια και ψιλοδουλεμα απο αυτους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 zananiro said: Εξαρτάται από ποια αποθήκη στα στέλνει. Εμένα αρκετά δέματα μου έρχονται με Μαλαισία post. Πάντως η China post είναι πολύ πιο γρήγορη. Η China post τελευταιως κανει νερα γενικοτερα στους κινεζους αποστολεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Barlost said: Με τιποτα στο επιπεδο του Βικ. στο θεμα κινητο ειχα ταλαιπωρια και ψιλοδουλεμα απο αυτους. Παρήγγειλα το Doogee X5 απο Banggood και μπορώ να πω οτι η επικοινωνία μας ήταν πολύ καλή και δεν το έπαιξαν "Κινέζοι" με το θέμα του στοκ ενός τόσο hot κινητού. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι η πολιτική τους για τα tracking numbers. Μαζί με το κινητό ήθελα να πάρω διάφορα άλλα μικροπράγματα, τελικά όμως το ακύρωσα επειδή ζήτησαν να πληρώσω για tracking number χωριστά για κάθε αποθήκη απ' όπου θα έφευγαν τα πράγματα. Θα κατέληγα δηλαδή να πληρώσω γύρω στα €5 όταν (σύμφωνα με την συνολική αξία της παραγγελίας) δεν θα έπρεπε να πληρώσω τίποτα! Αντίθετη η διαδικασία με το Fasttech. Για παραγγελία €16 πλήρωσα €0,41 για SG Post. Λόγω προβλήματος στο στοκ ενός αντικειμένου, έσπασαν την παραγγελία στα δύο για να έρθει πιο γρήγορα χωρίς να ζητήσουν άλλα χρήματα για το επιπλέον πακέτο. Εντυπωσιάστηκα με την σελίδα της παραγγελίας. Όλες οι πληροφορίες σωστά παρουσιασμένες και με φωτογραφίες των πακέτων μου όταν αυτά ήταν έτοιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Barlost said: Με τιποτα στο επιπεδο του Βικ. στο θεμα κινητο ειχα ταλαιπωρια και ψιλοδουλεμα απο αυτους. Είναι αναλόγως την εμπειρία που έχει ο καθένας. Εγώ πάντα βρίσκω κάποιον να με να με εξυπηρετήσει,δεν μου κάνουν τον ''κινέζο'' Σε περίπτωση που είχα παραγγείλει πολλά μαζί μου έσπασαν την παραγγελία σε 3 κομμάτια με διαφορετικό tracking στο καθένα τσάμπα ενώ το κάθε πακέτο δεν ήταν πάνω απο 30 ευρώ. ( σε άλλα sites κάτω απο κάποια αξία πληρώνεις εσύ το tracking κι ας είναι η ίδια παραγγελία. ) Σε μια περίπτωση που άλλαξα γνώμη μου επιστρέψαν τα λεφτά μου κι ας είχαν στείλει ήδη το δεματάκι, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 WitchKing said: Παρήγγειλα το Doogee X5 απο Banggood και μπορώ να πω οτι η επικοινωνία μας ήταν πολύ καλή και δεν το έπαιξαν "Κινέζοι" με το θέμα του στοκ ενός τόσο hot κινητού. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι η πολιτική τους για τα tracking numbers. Μαζί με το κινητό ήθελα να πάρω διάφορα άλλα μικροπράγματα, τελικά όμως το ακύρωσα επειδή ζήτησαν να πληρώσω για tracking number χωριστά για κάθε αποθήκη απ' όπου θα έφευγαν τα πράγματα. Θα κατέληγα δηλαδή να πληρώσω γύρω στα €5 όταν (σύμφωνα με την συνολική αξία της παραγγελίας) δεν θα έπρεπε να πληρώσω τίποτα! Αντίθετη η διαδικασία με το Fasttech. Για παραγγελία €16 πλήρωσα €0,41 για SG Post. Λόγω προβλήματος στο στοκ ενός αντικειμένου, έσπασαν την παραγγελία στα δύο για να έρθει πιο γρήγορα χωρίς να ζητήσουν άλλα χρήματα για το επιπλέον πακέτο. Εντυπωσιάστηκα με την σελίδα της παραγγελίας. Όλες οι πληροφορίες σωστά παρουσιασμένες και με φωτογραφίες των πακέτων μου όταν αυτά ήταν έτοιμα. Αυτά τα μικροπράγματα συνήθως είναι από διαφορετικές αποθήκες και γι' αυτό το λόγο χρεώνονται ξεχωριστά τα έξοδα αποστολής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis77_st Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 παιδια ξερει κανεις τιποτα γι αυτο το μαγαζι?εχει παραγκειλει κανεις σας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 vasilis77_st said: παιδια ξερει κανεις τιποτα γι αυτο το μαγαζι?εχει παραγκειλει κανεις σας?? Για ποιο ακριβως λες φιλε μου??? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts