foxkel Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 παιδες να ρωτησω.....το ποσό που πληρωνεις για το κινητο ειναι μονο αυτο η εχει τιποτα προσθετα? (τραπεζες-προμηθειες) δηλ. στην prepaycard ποσα παραπανω πρεπει να βαλω? Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Αναλόγως από που θα το πάρεις και εάν θέλεις τίποτα αξεσουάρ επί πληρωμη, ή εάν εχει ταχυδρομικά. Γιά αυτό βάλε στην κάρτα χρήματα, αφού εξετάσεις πρώτα τα παραπάνω, και πάντοτε τουλάχιστον 5-10 ευρώ περισσότερα από το ποσόν της αγοράς. Ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα τα χρησιμοποιήσεις. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Τι λέτε για το dealextreme (http://www.dx.com); έχω ακούσει ότι είναι αξιόπιστο άλλα στο θέμα εγγύηση δεν βρήκα τίποτα... Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Τι λέτε για το dealextreme (http://www.dx.com); έχω ακούσει ότι είναι αξιόπιστο άλλα στο θέμα εγγύηση δεν βρήκα τίποτα... Έχει χαλάσει πολύ τα τελευταία χρόνια. Πάνω από 30 μέρες να φτάσει κάτι, όχι τόσο χαμηλές τιμές, κάποια πακέτα μου δεν έφτασαν ποτέ και μετά με επρηξαν μέχρι να μου κάνουν refund. Προσωπικά με τόσα άλλα μαγαζιά που υπάρχουν, δεν ξανασχοληθηκα με αυτούς. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Μακριά από dealextreme. Είναι τραγικοί. Δες το buyincoins και το focalprice Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Μμμ Oregon κ Πάτρα??? Κάτι μου θυμίζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gharar Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Igo-navigon-sygic-dont panic, ειναι καποια απο τα ποιο γνωστα και αξοιπιστα. Συμφωνω και επαυξανω! Εγω πηρα απο Κινα ενα κινητο με GPS (προσοχη δεν εχουν ολα) με 5,5" οθονη 59€ και το εκανα GPS αυτοκινητου με το SYGIC. Θα το βρεις ευκολα πιστευω! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα! Σκοπεύω να παραγγείλω ένα THL 5000 από το TinyDeal. Σαν τρόπους αποστολής έχει το απλό registered mail (15-30 days) και το POST NL Registered mail (10-15 days) με μια μικρή επιβάρυνση 2.27€. Λέω να προτιμήσω το PostNL, που είναι πιο γρήγορο... θα έχω κανένα πρόβλημα με τελωνείο? ευχαριστώ καλησπερα, επειδη ψωνισα απο tinydeal απο το μαγαζι της Ευρωπης, θα σου προτεινα να δωσεις τα παραπανω για να εχεις tracking code. Φυσικα δεν εχει τελωνειο αφου ερχεται απο Ολλανδια! Οι 10-15 ημερες ισχυουν αν εχουν στοκ αμεσα. Παντως δεν αργουν κανα 5 ημερο για να ξαναστοκαρουν. Αν αυτο που θες ειναι πολυ δημοφιλες μπορει να εχει ελλειψη! Παράθεση ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nologo Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Καλησπερα Προκειται να στειλω ενα τηλεφωνο κινα :cry: Ποιος ειναι ο οικονομικοτερος τροπος να παει με ασφαλεια και σχετικα γρηγορα; Υπαρχει καπου οδηγος; Κατι που πρεπει να προσεξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Καλησπερα Προκειται να στειλω ενα τηλεφωνο κινα :cry: Ποιος ειναι ο οικονομικοτερος τροπος να παει με ασφαλεια και σχετικα γρηγορα; Υπαρχει καπου οδηγος; Κατι που πρεπει να προσεξω; ΕΛΤΑ 9.20 ευρω (<500g) με tracking number. Καλα ειναι μεσα στο πακετο να εχεις ενα χαρτι με το ονομα σου, order number απο την αγορα, το IMEI του τηλεφωνου, περιγραφη του προβληματος. Καλου-κακου βγαλε κσι 1-2 φωτογραφιες κατα το πακεταρισμα και μια στο ταχυδρομειο του πακετου και της αποδειξης. Να πεις να γραψουν το ονομα του παραληπτη και στην αποδειξη. Να φανει και στη φωτογραφεια της αποδειξεις οπως και το βαρος του δεματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 ΕΛΤΑ 9.20 ευρω (<500g) με tracking number. Καλα ειναι μεσα στο πακετο να εχεις ενα χαρτι με το ονομα σου, order number απο την αγορα, το IMEI του τηλεφωνου, περιγραφη του προβληματος. Καλου-κακου βγαλε κσι 1-2 φωτογραφιες κατα το πακεταρισμα και μια στο ταχυδρομειο του πακετου και της αποδειξης. Να πεις να γραψουν το ονομα του παραληπτη και στην αποδειξη. Να φανει και στη φωτογραφεια της αποδειξεις οπως και το βαρος του δεματος. Παρα πολυ καλα τα εγραψες.Επισης εγω τραβαω και video κατα το πακεταρισμα,και τους το στελνω να το δουν,για να μην εχουν να λενε τιποτα....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nologo Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Ευχαριστω Δεν μπορω να βγαλω φωτογραφιες αλλα θα κανω τα υπολοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergeodj Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Παιδια να πω κ την δικη μου εμπειρια, χθες εκανα παραγγελια το Jiayu S2 απο το Vickmall, σημερα με ειδοποιησαν οτι το εστειλαν με sg post και το paypal μου εστειλε το track num. Εξυπηρετικοτατοι μπορω να πω με αμεσες απαντησεις σε ερωτησεις και αποριες. Ειδομεν για το ποτε θα φτασει! Ξερει κανεις πως μπορω να δω την πορεια της αποστολης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Παιδια να πω κ την δικη μου εμπειρια, χθες εκανα παραγγελια το Jiayu S2 απο το Vickmall, σημερα με ειδοποιησαν οτι το εστειλαν με sg post και το paypal μου εστειλε το track num. Εξυπηρετικοτατοι μπορω να πω με αμεσες απαντησεις σε ερωτησεις και αποριες. Ειδομεν για το ποτε θα φτασει! Ξερει κανεις πως μπορω να δω την πορεια της αποστολης? Πρώτη φορά ακούω ότι το Paypal στέλνει Tracking number .... :) Θα το ανιχνεύσεις ΕΔΩ: http://www.singpost.com/ Αλλά μετά από 3-4 ημέρες. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Πρώτη φορά ακούω ότι το Paypal στέλνει Tracking number .... :) Θα το ανιχνεύσεις ΕΔΩ: http://www.singpost.com/ Αλλά μετά από 3-4 ημέρες. το κατάστημα το στέλνει μέσω playpal, το συγκεκριμένο κατάστημα έτσι έκανε και με την δική μου αποστολή, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergeodj Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Πρώτη φορά ακούω ότι το Paypal στέλνει Tracking number .... :) Θα το ανιχνεύσεις ΕΔΩ: http://www.singpost.com/ Αλλά μετά από 3-4 ημέρες. Κ ομως! Η Vivian μου ειπε θα μου στειλει αυριο τον αριθμο αλλα το paypal μου το στειλε μολις με email (!!!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Πρώτη φορά ακούω ότι το Paypal στέλνει Tracking number .... :) Θα το ανιχνεύσεις ΕΔΩ: http://www.singpost.com/ Αλλά μετά από 3-4 ημέρες. Το vickmall στέλνει το tr.number και στο paypal(και στον πελατη)κι αυτό το στέλνει στον πελατη(επίσημα)! Έτσι έγινε με δική μου παραγγελία απο αυτους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 σύμφωνα με τα τελευταία 4-5 ποστ οφείλω να πω ότι για να μην ψωνίζω από το vickmall είναι να έχει τεράστια διαφορά η τιμή , αλλά πολύ μεγάλη διαφορά !!!!!! Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsam Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Κι εγώ αγόρασα σήμερα ένα Foxconn Infocus M310 από το vickmall με 106.99$. Τους ανέφερα ότι το έχω βρει σε άλλο κατάστημα με καλύτερη τιμή (τους έστειλα λινκ του σαιτ) και τους ζήτησα κουπόνι για μειωμένη τιμή. Μου έδωσαν τελικά κουπόνι -3$ και τους ζήτησα μετά να μου στείλουν δώρο ένα OTG cable για το κινητό. Τα δέχτηκαν όλα χωρίς πολλά πολλά και έκανα την παραγγελία. Επίσης τους ρώτησα(στο ονλαιν τσατ όλα αυτά) ποιο ταχυδρομείο είναι καλύτερο και γρηγορότερο,sg post or nl post,και μου απάντησαν sg post.Αν δεν μου το έλεγαν θα έβαζα nl post.Ξέρουμε ποια η διαφορά σ'αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 σύμφωνα με τα τελευταία 4-5 ποστ οφείλω να πω ότι για να μην ψωνίζω από το vickmall είναι να έχει τεράστια διαφορά η τιμή , αλλά πολύ μεγάλη διαφορά !!!!!! Προσπαθω να βρω ακρη στα 4-5 ποστ που λες, πως εβγαλες το συμπερασμα οτι το vickmall ειναι ακριβο σε σχεση με τα υπολοιπα. ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κι εγώ αγόρασα σήμερα ένα Foxconn Infocus M310 από το vickmall με 106.99$. Τους ανέφερα ότι το έχω βρει σε άλλο κατάστημα με καλύτερη τιμή (τους έστειλα λινκ του σαιτ) και τους ζήτησα κουπόνι για μειωμένη τιμή. Μου έδωσαν τελικά κουπόνι -3$ και τους ζήτησα μετά να μου στείλουν δώρο ένα OTG cable για το κινητό. Τα δέχτηκαν όλα χωρίς πολλά πολλά και έκανα την παραγγελία. Επίσης τους ρώτησα(στο ονλαιν τσατ όλα αυτά) ποιο ταχυδρομείο είναι καλύτερο και γρηγορότερο,sg post or nl post,και μου απάντησαν sg post.Αν δεν μου το έλεγαν θα έβαζα nl post.Ξέρουμε ποια η διαφορά σ'αυτά; Ολες μου οι παραγγελιες ηρθαν με sg post απο 9-13 μερες ηταν στα χερια μου το προιον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Προσπαθω να βρω ακρη στα 4-5 ποστ που λες, πως εβγαλες το συμπερασμα οτι το vickmall ειναι ακριβο σε σχεση με τα υπολοιπα. Δεν είπα ότι είναι ακριβό , είπα απλώς ότι θα ψωνίζω μόνο από εκεί ,εκτός και αν βρω το ίδιο αντικείμενο σε άλλο μαγαζί με τεράστια χαμηλότερη τιμή Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 + 1000 για το vickmall αλλα για να μην αναρωτιέται ο φίλος θα του πω οτι απλα δεν έτυχε να θέλει κάτι που να υπάρχει αλλού φτηνότερα πχ το honor 3x εχει 238-10=228$ στο merimobiles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Ποιο θεωρείται το πιο αξιόπιστο μαγαζί? Tinydeal Minideal vickmall To2c antelife Πρόκειται να αγοράσω άμεσα 2 κινητά και ψάχνω κάτι με αξιοπιστία. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Ποιο θεωρείται το πιο αξιόπιστο μαγαζί? Tinydeal Minideal vickmall To2c antelife Πρόκειται να αγοράσω άμεσα 2 κινητά και ψάχνω κάτι με αξιοπιστία. 2-3-4 αξοιποπιστα και τσεκαρισμενα.Ψωνιζεις απο το 3.........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Ποιο θεωρείται το πιο αξιόπιστο μαγαζί? Tinydeal Minideal vickmall To2c antelife Πρόκειται να αγοράσω άμεσα 2 κινητά και ψάχνω κάτι με αξιοπιστία. Κατ εμέ και για πολλούς εδώ είναι το coolicool. Επίσης καλά λόγια λέγονται κσι για την τριτη σου επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Κατ εμέ και για πολλούς εδώ είναι το coolicool. Επίσης καλά λόγια λέγονται κσι για την τριτη σου επιλογή. Σχετικα με το coolicool,εκανα καποιες αγορες τελευταια(6). Οκ αλλα υπερβολικα αργο,και με θεματακια στην επικοινωνία.Δεν απαντουν στα email αμεσα. Αλλα καθενας κανεις τις επιλογες του εννοειται.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts