Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκιμασμένος πωλητής (αγοράσανε κάποιοι στο νήμα του 1+1) αλλα ποιος ο λόγος να μην πάρεις από κινεζομάγαζο, το οποίο (θεωρητικά) θα σε υποστηρίξει καλύτερα σε θέμα εγγύησης?

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Aπό Ισπανική αγορά έρχονται Ελλάδα?

http://www.antelife.com/spainwarehouse.html

Αν κατέβεις στο κατω μέρος της σελίδας, θα δεις οτι στέλνει και στην Ελλάδα.

• Administrators
http://www.etotalk.com/ το έχει δοκιμάσει κανένας ???

Από τα πρώτα στο χώρο... έχει αγοράσει πολύς κόσμος, ιδιαίτερα στο παρελθόν.

Modpic.gif

καλησπέρα

έχω ανεβάσει στις 19/8 ένα post με τίτλο "GeekBuying after sales ..."

αυτός που το κατέβασε δεν θα πρέπει να μου πεί το λόγο ;

ευχαριστώ

Δε θα έπρεπε τα καταστήματα που φιλοξενούνται στο φόρουμ να προσφερουν κάποιο κουπόνι έκπτωσης προς τα μέλη?

Στα περισσότερα φορουμ που επισκέπτομαι υπάρχει αυτο. Δε θα έπρεπε να υπαρχρι ως όρος αυτό?

Δε θέλω να κάνω υπόδειξη απλώς μια πρόταση κάνω

No root->No problem

Παιδιά εγώ χρειάστηκα την εγγύηση του pandawill και μάλιστα χωρίς να έχω πια την προστασία του paypal και ήταν κύριοι.

Με το που φτάνει το κινητό Κίνα, διαβάζω ότι δεν βρέθηκε ο παραλήπτης. Στέλνω αμέσως email και τους λέω να πάνε να το ψάξουν.

Μου απάντησαν άμεσα και με καθησύχασαν ότι το έχουν ήδη στα χέρια τους και προχωράνε στον έλεγχο της βλάβης.

Είχε καεί η πλακέτα και μου στείλανε άλλη συσκευή. Πήγαινε-έλα ακριβώς 2 μήνες, νομίζω καλά είναι για Κίνα.

Δε ξέρω. Ίσως επειδή ηταν clearance του φίλου μου και δεν είχαν μεγαλο κερδος; Πάντως για DOA Απαράδεκτοι. Χτες αποφάσισε το paypaλ να το στείλει πίσω για refund με δικά του έξοδα. Το panda θέλει πισω και το κουτί κλπ. και ο άλλος φυσικά τα εχωσε σε μένα που του πρότεινα τα clearance.

Εγώ τους έχω κόψει τους φίλους. Μπείτε μέσα και διαβάστε τους λέω. Μόνο για μπελά είναι. Ότι και να βγάλει το κινητό, εσύ θα φταίς...

Αν η πολιτική επιστροφων του panda λέει ότι τα έξοδα επιστροφής τα επιβαρύνεται ο αγοραστής δεν μπορεί να αποφασίσει διαφορετικά το PayPal
No root->No problem

Εγώ τους έχω κόψει τους φίλους. Μπείτε μέσα και διαβάστε τους λέω. Μόνο για μπελά είναι. Ότι και να βγάλει το κινητό, εσύ θα φταίς...

Δυστυχώς ισχύει, μεχρι και ότι βγάζεις λεφτά μπορεί να σου πουν και ας τους έχεις ξεστραβωσει όλους..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Τι παίζει τελικά με αυτό το antelife ? 4 μέρες από την παραγγελία και ούτε φωνή ούτε ακρόαση . Εντάξει , ενημερώθηκα από τα παιδιά εδώ ότι αργουνε να τα στείλουν αλλά αυτοί ούτε σε μέιλ απαντούν , το live chat μόνο live δεν είναι και γενικά φέρονται σαν να μην θέλουν πελάτες . Φοβάμαι μην αναγκαστώ να την ακυρώσω την παραγγελία στο τέλος και θα είναι κρίμα γιατί πήρα κάτι σε τιμή χώμα .

Edit : λίγο μετά το ποστ αυτό πήρα απάντηση από το antelife . Τι μου λένε ; ότι δεν το έχουν σε στοκ και να περιμένω άλλες 4.μέρες ....Χαχαχα .

Πριν το παραγγείλω ομως μίλησα μαζί τους και μου είπανε ότι επειδή το έχουνε σε στοκ δεν θα αργήσει η παραγγελία ( 2 μέρες ). Οι άνθρωποι είναι απατεώνες . Δεν είναι τυχαία όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια που υπάρχουν γι αυτούς στο ίντερνετ . Τώρα τι να κάνω δεν ξέρω . Θα την ακύρωνα αλλά έχω παραγγείλει και μια θηκη αλλά 15 ευρώ και βασικά το γουστάρω το κινητό αυτό.

Edited by snapy13

Τι παίζει τελικά με αυτό το antelife ? 4 μέρες από την παραγγελία και ούτε φωνή ούτε ακρόαση . Εντάξει , ενημερώθηκα από τα παιδιά εδώ ότι αργουνε να τα στείλουν αλλά αυτοί ούτε σε μέιλ απαντούν , το live chat μόνο live δεν είναι και γενικά φέρονται σαν να μην θέλουν πελάτες . Φοβάμαι μην αναγκαστώ να την ακυρώσω την παραγγελία στο τέλος και θα είναι κρίμα γιατί πήρα κάτι σε τιμή χώμα .

Αργουνε αλλα το στελνουν.Μιλησες με κανεναν τους?εχουν και σελιδα στο fb ειναι ενας ελληνας μπες και μιλα του μπας και προχωρησει.

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

QUOTE=venividivici;5575663]Αργουνε αλλα το στελνουν.Μιλησες με κανεναν τους?εχουν και σελιδα στΟ fb ειναι ενας ελληνας μπες και μιλα του μπας και προχωρησει.

Στο fb είχα μιλήσει πριν δώσω την παραγγελία και μου είπανε αυτά περί στοκ , ότι το έχουν κτλ . Ποιος Έλληνας υπάρχει ; για το antelife.com μιλάμε ;

Τωρα δεν απαντάνε Ούτε εκει

Να τι μου απάντησαν πριν λίγο .

Thanks for your email.

I am really sorry for the delay, now the phone is hot sale and we are restocking it these days, it will come in stock later, would you please kindly wait for it 2-4 days patiently? And i will ship previously for u when it comes .

We are looking forward to your reply.

Edited by snapy13

Κανε υπομονη snapy13.Και γω εκανα πολυ υπομονη καθως και γω παραγγελνα προσφορες ιδιου υψους εκπτωσης με το W300.Ποτε κινητο που παιζει σε ιδια ή παραπλησια τιμη σ αλλα σαιτ.Το 10ημερο αναμονης για να φυγει η παραγγελια απο antelife ειναι στανταρ.

Αν μπορεις να περιμενεις,καθως τετοια προσφορα σ αυτο το μεγεθος οθονης δυσκολα ξαναβρισκεις (υπαρχει το ανωνυμο Flying Mega στα 140$ με ΜΤΚ6592,1GB ram,16GB rom,6.3'' HD,13MP και μπαταρια 4200mAh στο clearance του Pandawill),περιμενε κανα 10ημερο ακομα.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Κανε υπομονη snapy13.Και γω εκανα πολυ υπομονη καθως και γω παραγγελνα προσφορες ιδιου υψους εκπτωσης με το W300.Ποτε κινητο που παιζει σε ιδια ή παραπλησια τιμη σ αλλα σαιτ.Το 10ημερο αναμονης για να φυγει η παραγγελια απο antelife ειναι στανταρ.

Αν μπορεις να περιμενεις,καθως τετοια προσφορα σ αυτο το μεγεθος οθονης δυσκολα ξαναβρισκεις (υπαρχει το ανωνυμο Flying Mega στα 140$ με ΜΤΚ6592,1GB ram,16GB rom,6.3'' HD,13MP και μπαταρια 4200mAh στο clearance του Pandawill),περιμενε κανα 10ημερο ακομα.

Αναγκαστικά θα περιμένω , τι να κάνω , έμπλεξα με δαύτους .

Με ενοχλεί πολύ η κοροϊδία τους από την μια και από την άλλη μεριά , αρχές Οκτωβρίου φευγω μόνιμα στο εξωτερικό και δεν μπορώ να το αναβάλλω.

Έλεγα πάρα την οποια καθυστέρηση θα το έχω μέχρι να φύγω , τώρα αμφιβάλλω.

Παιδιά εγώ χρειάστηκα την εγγύηση του pandawill και μάλιστα χωρίς να έχω πια την προστασία του paypal και ήταν κύριοι.

Με το που φτάνει το κινητό Κίνα, διαβάζω ότι δεν βρέθηκε ο παραλήπτης. Στέλνω αμέσως email και τους λέω να πάνε να το ψάξουν.

Μου απάντησαν άμεσα και με καθησύχασαν ότι το έχουν ήδη στα χέρια τους και προχωράνε στον έλεγχο της βλάβης.

Είχε καεί η πλακέτα και μου στείλανε άλλη συσκευή. Πήγαινε-έλα ακριβώς 2 μήνες, νομίζω καλά είναι για Κίνα.

Τυχερος εισαι που τελικα ειπαν οτι το ελαβαν..γιατι σε ενα φιλο μου ειπαν οτι δε το ελαβαν ποτε !

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Τυχερος εισαι που τελικα ειπαν οτι το ελαβαν..γιατι σε ενα φιλο μου ειπαν οτι δε το ελαβαν ποτε !

Α τοσο καλά. Η τύχη μας δηλαδή εξαρτάται από τα κέφια των Κινέζων.

Τελικα οι περσσοτεροι κινεζοι ειναι πολυ εξυπηρετικοι μεχρι να παραγγειλεις και να παραλαβεις το αντικειμενο. Απο τη στιγμη που το παραλαβεις και γινει καποια στραβη αρχιζουν τα δυσκολα...αλλαζουν τελειως συμπεριφορα, χωρις αυτο βεβαια να ειναι κανονας, γιατι υπαρχουν καποια καταστηματα τα οποια εχουν οντως επαγγελματικη συμπεριφορα στο after sales support.
The day is my enemy, the night my friend

Να ρωτήσω κάτι μιας και τώρα ετοιμαζόμουν για παραγγελία από vickmall και απ'ότι είδα το θέμα του καταστήματος είναι πλέον κλειδωμένο. Ξέρουμε τον λόγο?

Τελικα οι περσσοτεροι κινεζοι ειναι πολυ εξυπηρετικοι μεχρι να παραγγειλεις και να παραλαβεις το αντικειμενο. Απο τη στιγμη που το παραλαβεις και γινει καποια στραβη αρχιζουν τα δυσκολα...αλλαζουν τελειως συμπεριφορα, χωρις αυτο βεβαια να ειναι κανονας, γιατι υπαρχουν καποια καταστηματα τα οποια εχουν οντως επαγγελματικη συμπεριφορα στο after sales support.

Δυστυχώς, αυτό ισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό και ουσιαστικά κακό στον εαυτό τους κάνουν από τη στιγμή που χάνουν ένα κάρο πελάτες, οι οποίοι διστάζουν να πάρουν το ρίσκο...

Να ρωτήσω κάτι μιας και τώρα ετοιμαζόμουν για παραγγελία από vickmall και απ'ότι είδα το θέμα του καταστήματος είναι πλέον κλειδωμένο. Ξέρουμε τον λόγο?

Κανενας λογος ανησυχιας.Το καταστημα αποχωρησε για αγνωστο λογο (οχι κατι αρνητικο).Δηλωσε οτι θα επανελθει καποια στιγμη.Παραμενει το Νο1 σε εξυπηρετηση και αξιοπιστια.Αγορασε αφοβα.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Κανενας λογος ανησυχιας.Το καταστημα αποχωρησε για αγνωστο λογο (οχι κατι αρνητικο).Δηλωσε οτι θα επανελθει καποια στιγμη.Παραμενει το Νο1 σε εξυπηρετηση και αξιοπιστια.Αγορασε αφοβα.

Σ'ευχαριστώ πολύ! Θα κάνω μέσα στη βδομάδα την πρώτη μου αγορά :)

παιδιά έχετε αγοράσει από αυτό το μαγαζί http://www.dealsmachine.com ? κινητό η tablet (κάτι μεγάλης αξιας ,όχι μπιχλιμπίδια).. :p

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Το μοναχικό Touch-Us (που θυμίζει τρομερά το MiniDeal) βλέπω ότι αν και δεν έχει σχόλια από χρήστες, συνεχίζει και βγάζει προσφορές και δεν εγκαταλείπει το φόρουμ.

Έχει κανείς εμπειρίες από εξυπηρέτηση μετά την πώληση;

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂

Ξέρουμε σε πόσο καιρό θα είναι ξανά διαθέσιμο το site;