vasilk Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Καλημέρα! Πόσες περίπου μέρες θέλει για να δείξει απο Despatched to overseas μεχρι να φτασει Ελλαδα με singpost? Offtopic. Διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 και θα πάρεις την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 (edited) Υπάρχει τεχνικά η δυνατότητα να ξέρουμε όλα τα κινεζομάγαζα που συνδέονται και στο myphone.gr (λίστα) ή το ψάχνουμε με το όνομα του καταστήματος? Ευχαριστώ από πριν Καλησπέρα παίδες, έχω το εξής θέμα, έκανα μία παραγγελία από το ibuygou, διάβασα αρκετά γι'αυτό (πως είναι αξιόπιστο κτλπ) και μέχρι στιγμής από πλευράς του όλα δείχνουν ΟΚ. Το μαγαζί έστειλε την παραγγελία 31/12/13 στο SGPost το οποίο το έστειλε προς Ελλάδα στις 2/1/14 το οποίο είναι και το τελευταίο status του Tracking ID. Σε επικοινωνία μου με το SGPost μου λένε πως το παραδώσανε Ελλάδα, τα ΕΛΤΑ μου λένε δεν έχει έρθει Ελλάδα και γω είμαι στην μέση με την κινέζικη πρωτοχρονιά στην πλάτη. Αναμένω νέα απάντηση από SGPost σε μία ερώτηση που έκανα αλλά δεν πιστεύω να βγάλω άκρη. Το Tracking ID είναι το RF195208805SG. Προφανώς το dispute και claim είναι μία λύση, αλλά πραγματικά δεν πιστεύω ότι φταίει το κατάστημα :( . Εσείς τι λέτε; Εδώ είσαι offtopic. Θέματα αποστολών εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Επί του θέματος. Κανένας δεν σου λέει ακριβός ψέματα. Το SG Post το έχει στείλει. Για τα ΕΛΤΑ το "έφτασε Ελλάδα" σημαίνει όταν ανοιχτεί ο σάκος που περιέχει το δέμα σου και καταγραφή στο σύστημα τους. Αυτό προφανώς δεν έχει γίνει για αυτό σου λένε πως δεν έχει φτάσει. το πιο πιθανόν είναι ο σάκος με το δέμα σου να είναι αεροδρόμιο και να περιμένει να ανοιχτεί. Αν διαβάσεις το topic με τις αποστολές θα δεις πως υπάρχουν πολλά δέματα που ξεκίνησαν τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου και δεν έχουν φτάσει ακόμα. Υπομονή. Από τι γράφεις έχεις πληρώσει πριν 1 μήνα. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για dispute. Αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα να ανοίξεις. Θα σου πουν να περιμένεις να φτάσει το δέμα. (Οι διαχειριστές ας τα μεταφέρουν στο topic των αποστολών) DHL express με tracking που έρχεται σε 2-3 μέρες η το αργό χωρίς tracking που έρχεται μέσο ταχυδρομείου; Καλημέρα! Πόσες περίπου μέρες θέλει για να δείξει απο Despatched to overseas μεχρι να φτασει Ελλαδα με singpost? Offtopic. Διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 και θα πάρεις την απάντηση. Τα επισημασμένα θέματα δε τα κοιτάει κανείς; Θα πρέπει να τα κάνουμε να αναβοσβήνουν :happy: Edited January 27, 2014 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Είναι σε άλλη ενότητα το παραπάνω topic και αρκετές φορές δεν είναι εύκολο να το δεις όταν είσαι στα κινέζικα τηλέφωνα. Αν υπάρχει δυνατότητα, κάντε το sticky και εδώ, σαν link... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Είναι σε άλλη ενότητα το παραπάνω topic και αρκετές φορές δεν είναι εύκολο να το δεις όταν είσαι στα κινέζικα τηλέφωνα. Αν υπάρχει δυνατότητα, κάντε το sticky και εδώ, σαν link... Εγώ το βλέπω και σε αυτή την ενότητα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Εγώ το βλέπω και σε αυτή την ενότητα... Το θέμα με τις αποστολές ας μπει κανονικά και εδώ και στους οδηγούς. Αυτό εδώ είναι το αρχικό που κλείδωσε μετά και μεταφέρθηκε στους οδηγούς. Μπορεί να έχουμε λιγότερα offtopic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Το κλειδωμένο το βλέπω και εγώ Στράτο, το ξεκλείδωτο θέλουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Παιδιά καταρχήν οι ερωτήσεις αυτές είναι απαντημένες μέσα στον οδηγό αποστολών. Αν κάποιος διάβαζε το κλειδωμένο δε θα είχε αυτές τις απορίες. Και στο εδώ θέμα, έχω προσθέσει στο κάτω μέρος λινκ. Τώρα το έκανα και πολύ μεγάλο μπας και το δει κανείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Λίγο offtopic αλλά αν δείτε τα sites έχουν ψηφιστεί αρνητικά μεταξύ τους στην ψηφοφορία του φόρουμ!!! Κλαίω!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joechris Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Καλημερα παιδια. Επειδη εχω καιρο να μπω στο φορουμ θελω να ρωτησω αν ειναι ολα ενταξει οπως πρωτα με το minideal. Θελω να παραγγειλω ενα thl w100s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Εντάξει είναι και να παραγγείλεις T5s μετά την κινέζικη πρωτοχρονιά τους, στις 6 Φεβρουαρίου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Καλημέρα σε όλους κι από εμένα, επειδή σκέφτομαι να πάρω το Zoppo ZP980 2gb/32gb κοιτάζω το orientdeal και το pandawill που έχουν τις καλύτερες τιμές. Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο από τα δύο ως καλύτερο ή για να αποφύγω? Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highsky Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 εγω εδωσα σε εδω μαγαζι το λινκ απο μαγαζι με καλη τιμη και μου εκανε λιγο καλυτερη τιμη. Στο chat Παράθεση kabbat zin @ google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZaninaZte Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Λίγο offtopic αλλά αν δείτε τα sites έχουν ψηφιστεί αρνητικά μεταξύ τους στην ψηφοφορία του φόρουμ!!! Κλαίω!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Που μπορώ να δώ την ψηφοφορία? Ψάχνω-ψάχνω αλλά που! :ninja: Ένα λινκ παιδιά :blink: Παράθεση [color="Purple" Αν θες να κάνεις root το MT6572 (αλλά και οποιοδήποτε άλλο) κατέβασε αυτό ---> http://www.4shared.com/file/j2tEWkUX/[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Που μπορώ να δώ την ψηφοφορία? Ψάχνω-ψάχνω αλλά που! :ninja: Ένα λινκ παιδιά :blink: Oχι βρε σε αυτο το θεμα,εδω δεν εχει ψηφοφορία.:) Εδω κοιτα,διπλα στο εκαστοτε καταστημαυπαρχει και το σχετικο εικονιδιο για ψηφοφορία-----> http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=22 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZaninaZte Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Oχι βρε σε αυτο το θεμα,εδω δεν εχει ψηφοφορία.:) Εδω κοιτα,διπλα στο εκαστοτε καταστημαυπαρχει και το σχετικο εικονιδιο για ψηφοφορία-----> http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=22 Ναι, βρε εννοούσα ότι γενικά το έψαχνα κι όχι στο εν λόγω θέμα! :) Σε ευχαριστώ! ;) Παράθεση [color="Purple" Αν θες να κάνεις root το MT6572 (αλλά και οποιοδήποτε άλλο) κατέβασε αυτό ---> http://www.4shared.com/file/j2tEWkUX/[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) Γεια σας παιδες. Ειμαι στο ψαξιμο για κινητο και το ποσό που θα διαθεσω ειναι πραγματικα το πολυ 125€ (170$). Οι προϋποθεσεις μου ειναι κάποιος MediaTek A7, 1GB RAM μεχρι 5 ιντσες, ελληνικα και να εχει και κάποια υποστηριξη απο xda μερια. Τί θα μου προτείνατε; Γενικα κοιταω κατα περιοδους τί παιζει στην κινεζικη αγορα και τωρα με αυτον τον προϋπολογισμο, μου φαινεται το ZTE v967s καλη επιλογη, εκτος της καμερας. Καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη. Ευχαριστω. Edited January 31, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Γεια σας παιδες. Ειμαι στο ψαξιμο για κινητο και το ποσό που θα διαθεσω ειναι πραγματικα το πολυ 125€ (170$). Οι προϋποθεσεις μου ειναι κάποιος MediaTek A7, 1GB RAM μεχρι 5 ιντσες, ελληνικα και να εχει και κάποια υποστηριξη απο xda μερια. Τί θα μου προτειναται; Γενικα κοιταω κατα περιοδους τί παιζει στην κινεζικη αγορα και τωρα με αυτον τον προϋπολογισμο, μου φαινεται το ZTE v967s καλη επιλογη, εκτος της καμερας. Καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη. Ευχαριστω. Huawei g610s και εισαι οκ φιλε μου,μην πας καν στο zte. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 http://www.tvc-mall.com ειναι αξιοπιστια?θελω για παραγγειλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 http://www.tvc-mall.com ειναι αξιοπιστια?θελω για παραγγειλα.. από την στιγμή που έχει paypal ως τρόπο επιλογής και τα ποσα΄είναι μικρά, δεν έχεις να φοβηθείς και πολλά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 http://www.tvc-mall.com ειναι αξιοπιστια?θελω για παραγγειλα.. Είχα παραγγείλει μία θήκη από το συγκεκριμένο κατάστημα χωρίς να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα. Η Κινέζα στο chat στο skype απαντάει άμεσα (με κομπλιμέντα μάλιστα :shifty: ). Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από θήκες κλπ απλά κατά την παραγγελία του προϊόντος αφού επιλέξεις και μέθοδο αποστολής με το σχετικό κόστος έπειτα στο τελευταίο βήμα θα σου βγάλει ένα επιπλέον μικρό κόστος που είναι κάποια χρέωση για την πληρωμή μέσω paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Είχα παραγγείλει μία θήκη από το συγκεκριμένο κατάστημα χωρίς να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα. Η Κινέζα στο chat στο skype απαντάει άμεσα (με κομπλιμέντα μάλιστα :shifty: ). Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από θήκες κλπ απλά κατά την παραγγελία του προϊόντος αφού επιλέξεις και μέθοδο αποστολής με το σχετικό κόστος έπειτα στο τελευταίο βήμα θα σου βγάλει ένα επιπλέον μικρό κόστος που είναι κάποια χρέωση για την πληρωμή μέσω paypal. Πάντως εγώ είδα προϊόν που αγόρασα από ΕΒΑΥ 17 δολλάρια να το έχει 24, και να θέλει επιπλέον ταχυδρομικά και να του πληρώσω και αυτά που πληρώνει ως πωλητής στο paypal ..., κάτι αντίστοιχο δηλαδή με τους εδώ τύπους που δεν δίνουν απόδειξη, αλλά σου τρώνε και το ΦΠΑ που δεν θα αποδώσουν ... :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Huawei g610s και εισαι οκ φιλε μου,μην πας καν στο zte. Γιατί τόση σιγουρια΄για το G610s έναντι του ZTE V967s; Το δευτερο υποστηρίζει και usb OTG, έτσι πχ αν θες να δεις κανά βιντεάκι στο ταξίδι και δεν θες να φορτώσεις το κινητό με άχρηστα πράγματα, συνδέεις το usb stick και το διαβάζει κατευθείαν... Έπειτα, μήπως είναι καλύτερη η κάμερα του Huawei; Επίσης και τα δύο είναι μεγάλα στο μέγεθος... Θετικά ρωτάω, γιατί είμαι κι εγώ σε δίλημμα και άρχισα υπέρ του Huawei και τώρα κλίνω προς το ZTE... Το OTG γενικά πολύ το σνομπάρει η Huawei, ακόμη και στα ακριβά μοντέλα της...νομίζω είναι απ' αυτά που θα έπρεπε να είναι standard...και θυμώνω που δεν είναι, γιατί ανατρέπει τις επιλογές μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Γιατί τόση σιγουρια΄για το G610s έναντι του ZTE V967s; Το δευτερο υποστηρίζει και usb OTG, έτσι πχ αν θες να δεις κανά βιντεάκι στο ταξίδι και δεν θες να φορτώσεις το κινητό με άχρηστα πράγματα, συνδέεις το usb stick και το διαβάζει κατευθείαν... Έπειτα, μήπως είναι καλύτερη η κάμερα του Huawei; Επίσης και τα δύο είναι μεγάλα στο μέγεθος... Θετικά ρωτάω, γιατί είμαι κι εγώ σε δίλημμα και άρχισα υπέρ του Huawei και τώρα κλίνω προς το ZTE... Το OTG γενικά πολύ το σνομπάρει η Huawei, ακόμη και στα ακριβά μοντέλα της...νομίζω είναι απ' αυτά που θα έπρεπε να είναι standard...και θυμώνω που δεν είναι, γιατί ανατρέπει τις επιλογές μου... Μάλλον είναι γενικό το κακό πιστεύω. Αν εξαιρέσεις τα χαϊ-εντ κινητά, τα υπόλοιπα για να βρεις το τέλειο κινητό θα έπρεπε να κάνεις συνδυασμό χαρακτηριστικών από 4 - 5 κινητά. Κάτι λείπει από το ένα, κάτι λείπει από ένα άλλο, μάλλον θα πρέπει να δεις σε ότι σε αφορά κάνεις τον μικρότερο συμβιβασμό. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Πάντως εγώ είδα προϊόν που αγόρασα από ΕΒΑΥ 17 δολλάρια να το έχει 24, και να θέλει επιπλέον ταχυδρομικά και να του πληρώσω και αυτά που πληρώνει ως πωλητής στο paypal ..., κάτι αντίστοιχο δηλαδή με τους εδώ τύπους που δεν δίνουν απόδειξη, αλλά σου τρώνε και το ΦΠΑ που δεν θα αποδώσουν ... :lol: Στο ebay γενικά μπορεί να βρεις πολλά πράγματα φθηνότερα. Την συγκεκριμένη θήκη που πήρα δεν υπήρχε καθόλου στο ebay οπότε έκανα σύγκριση με άλλα καταστήματα όπου η τιμή ήταν πάνω κάτω η ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Γιατί τόση σιγουρια΄για το G610s έναντι του ZTE V967s; Το δευτερο υποστηρίζει και usb OTG, έτσι πχ αν θες να δεις κανά βιντεάκι στο ταξίδι και δεν θες να φορτώσεις το κινητό με άχρηστα πράγματα, συνδέεις το usb stick και το διαβάζει κατευθείαν... Έπειτα, μήπως είναι καλύτερη η κάμερα του Huawei; Επίσης και τα δύο είναι μεγάλα στο μέγεθος... Θετικά ρωτάω, γιατί είμαι κι εγώ σε δίλημμα και άρχισα υπέρ του Huawei και τώρα κλίνω προς το ZTE... Το OTG γενικά πολύ το σνομπάρει η Huawei, ακόμη και στα ακριβά μοντέλα της...νομίζω είναι απ' αυτά που θα έπρεπε να είναι standard...και θυμώνω που δεν είναι, γιατί ανατρέπει τις επιλογές μου... Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Καλο και το Huawei αλλα ειναι πιο μεγαλο και θυμιζει υπερβολικα SGS3! Οσο κι αν συμπαθω αυτον τον κολοσσο, στην σιγκεκριμενη περιπτωση θα προτιμουσα το ZTE V967s. Αλλες λυσεις εχετε υποψην σας; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts