geovass Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Όντως ...σεντόνι έγραψες!:lol: Είμαι "Φαν" και της Original τριλογίας - μιας και ήμουν πιτσιρίκι όταν πρωτοείδα "Τον Πόλεμο των Άστρων" στις αρχές της δεκαετίας του 80, αλλά και της Disney - σε επέκταση "Disneyland" που "καταθέτω ψυχή":shock: με φυσική παρουσία σε κάποιο απο τα πάρκα ανα τον κόσμο" μια φορά το χρόνο :rotfl: - addicted! Για να μη γράψω και εγώ λοιπόν σεντόνι, θα πω μόνο ότι - ότι κάνει η Disney το κάνει καλά. Αυτό και μόνο εμένα που είμαι "φαν" (οχι δεν έχω κανει θρησκεία τον Jediσμο :hypno: και δεν εχω φωτόσπαθο στο σπίτι κάτω απο το μαξιλάρι μου - αν και είχα βλέψεις να πάρω ένα Real Replica απο την Disneyland στο Παρίσι! ) δεν με ενοχλεί μιας και ξέρω ότι η Lucasfilm είναι σε "καλά χέρια". Ps. επειδή ειμαστε offtopic - αλλα εχουν διατυπωθεί ωραίες ιδέες, θα παρακαλούσα κάποιον @Mod να τα πάρει και να τα πάει εκει που πρέπει :sick: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 το θέμα για το Star Wars το είχα κάνει σε ξεχωριστό Topic αλλά μετά ενσωματώθηκε εδω.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Μεταφέρθηκαν τα μηνύματα σε νέο θέμα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 A New Hope. παραδοσιακά το πρώτο επισόδειο από vol.2,3 κλπ είναι και το καλύτερο μιας και είναι κάτι νέο-φρέσκο-πρωτότυπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 the empire strikes back φυσικα!!! το φιλμ ηταν πρωτοπορο σε εφε,τοσο που ακομα και τωρα το βλεπεις ευχαριστα σαν ενα κλασικ.....παντως εμενα μου αρεσε και το phantom menace ακριβως για τον ιδιο λογο ,τους πολυ καλους συγχρονους ηθοποιους και τον φοβερο αγωνα με τον μικρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Περιμένω πώς και πώς το επόμενο!!!! :):) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Αφου το παίρνει η Ντιζνει και κανονιζουν να το γράψει ο συγγραφέας του Toy Story 3, γιατί δεν κανουν άλλο ένα Ewok spin-off που θ' αρέσει και στο κοινό της Ντιζνει, ν' αφήσουν την τριλογία/εξαλογία ν' αναπαυθεί εν ειρήνη :p (όχι ότι με καίει προσωπικά - την ορίτζιναλ τριλογία έχω δει μόνο, κι από αυτήν μου αρέσουν μόνο οι 2 πρώτες - η 3η είναι σαχλαμάρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 συμφωνω και εγω με αυτην την αποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 (edited) Νομίζω εν όψει της προβολής της νέας έβδομης ταινίας ένα μικρό bumb up επιβάλλεται... Edited November 30, 2015 by alx1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Συγκεκριμένα για το Ελλαδιστάν (που και σε αυτό είμαστε ανίκανοι) μας αξίζει μονάχα ένα poster http://freecinema.gr/wp-content/uploads/2015/11/Papakaliatis-Facebook-Star-Wars.jpg Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Εγώ πάντως έχω αγοράσει ήδη σχετικο φουτερακι για την προβολή, έχω και τα εισιτήρια έτοιμα και περιμένω για τα τέλη Δεκέμβρη. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Παιδια πια ειναι η καλυτερη σειρα για να ξεκινησω να δω το star wars; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Παιδια πια ειναι η καλυτερη σειρα για να ξεκινησω να δω το star wars; 4,5,6 και μετά τα prequels 1,2,3 .Αυτό γινεται μπας και νιωσεις καλύτερα την περιβοητη σκηνη στο φινάλε του 5 ... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Βασικά είχα κι εγώ αυτή την απορία και με λίγο ψάξιμο η ιδανική σειρά για να μην "χαλάσουν" κάποιες εκπλήξεις είναι η εξής: 4,5,1,2,3,6 Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 To παρακάτω άρθρο του BBC σατιρίζει την μαζική υστερία που επικρατεί παντού για τη νέα ταινία, και πρωτοτυπεί προτείνοντας τρόπους αποφυγής όχι μόνο της ταινίας αλλά και οτιδήποτε έχει σχέση μ' αυτήν. Ιδιαίτερα απολαυστικό: Star Wars: How to avoid The Force Awakens If you are one of the people not so keen on catching the latest installment and wanting to avoid all reference to it, you have already failed by clicking on this article. Συνέχεια: http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-35091724 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Πολύ καλή η νέα ταινία. Highly recommended για όλους! Δίνει πολύ υλικό για ...πολλές συνέχειες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Δεδομένου ότι Ελλάδα (και Κύπρο) κάνει πρεμιέρα next week, όσοι τυχεροί την είδαν να προσέξουν με τα spoilers. :) Κατά τα άλλα Kylo Ren rulezzz. :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Kylo Ren rullllezzzzz ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 θελω να δω τα star wars. με ποια σειρα ομως? 1-2-3-4-5-6-7 ή 4-5-6-1-2-3-7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 θελω να δω τα star wars. με ποια σειρα ομως? 1-2-3-4-5-6-7 ή 4-5-6-1-2-3-7? 6 post πιο πίσω έχει απαντηθεί Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Ναι, το ειδα :) (Είχα κανει αρχικα το ποστ σε αλλο τοπικ και μεταφερθηκε εδω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 STAR WARS THE FORCE AWAKENS (3D) Η νέα γενιά συναντάει την παλιά. Βασικά είναι μια κλασική ταινία STAR WARS με την προσθήκη νέων χαρακτήρων. Ίδια αεροσκάφη, DEATHSTAR, μάχες με φωτοσπαθα, αναφορές στην Δύναμη, ξεκάθαρη επιρροή του Light ή Dark Force στους βασικούς χαρακτήρες και εμφάνιση όλων των βασικών παλιών ηθοποιών. Το 3D επιβάλλεται για τέτοια ταινία. Ειδικά σε κάποια στιγμή που όλη η οθόνη γεμίζει με το διαστημόπλοιο των κακών, η μύτη του ήταν σαν να προβάλλει μέσα στην αίθουσα του σινεμά!! Κανείς παλιός λάτρης δεν θα απογοητευτεί πιστεύω. Και η νέα κοπελιά έχει έντονο το Αγγλικό στυλ, αλλά μου θυμίζει την Kira Nightley, οπότε θα το ανεχτώ! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Το είδα χθες σε 3D. Αξίζει, είναι πολύ καλό. Πάνω κάτω όπως τα περιγράφει ο junglist από πάνω. Ένα 8/10 σίγουρα από μένα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Το είδα και εγώ και μονο τα καλύτερα θα πω. Ο Kylo δεν με εντυπωσίασε πάντως, περίμενα κάτι πιο δυνατό σαν ηθοποιό. Τον πήραν νέο, μάλλον θα τον κρατήσουν και για τα 5 επόμενα star wars :p Παράθεση Lenovo Vibe Z2 Pro / LG G3 32gb / Huawei Ascend Mate 7 / Sony Xperia Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Αυτην την κυριακη, γνωστη κυριακατικη εφημεριδα δινει το επισημο κομικ της Marvel το οποιο διαδραματιζεται στο ιδιο συμπαν με την προσφατη ταινια, ιδιους πρωταγωνιστες αλλα διαφορετικο (παραλληλο) σεναριο με λεπτομερειες που δεν υπαρχουν στην ταινια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts